Canım ben 11+3'üm şimdi cinsiyeti belli olurmu ki! Zaten burda erken söylemezler maalesef, 16.haftadan önce öğrenemicemDogru canim pahalidir kiymetli bebeklerimiz icin de iyisi olsun istiyoruz insallah gonlune ve butcene uygun bir dr bulursun.ben daha ancak ikiye dusurebildim adaylari ikisi de doç.biri anlasmali oldugumuz bir hastanedede hic ucret odemiyorum digerinin muayesi 100 tl.buranin en pahalisi bu,istanbula gore ucuzdur tabi ucreti.rabbim bizim ve evlatlarimiz icin en hayirli dr ve hastaneyi nasip etsin.
Iyi olmaniza cok sevindim canim yine de dikkat et kendine.gostermedi mi cinsiyeti?
Ah guzelim neden kendini yok yere strese sokuyorsun olumsuz haberleri dinleme izleme unut.bu gunleri bir daha yasayip yasamayacagimiz belli degil o yuzden tadini cikar bir kadinin yasayabilecegi en guzel gunleri yasiyoruz.simar simarabildigin kadar.benim ikinci hamileligim stres endise yine bitmiyor son ana kadar ama cok gereksiz.onlari kucagimiza alinca yasadigimiz tum aci gunleri unutuyoruz.ben de cok geriliyorum her dr a gidisimde kalbim kut kut midem sikisiyor bugun de oyleyim yarin kontrolumuz var.guzel haberler aliriz insallah.buradaki asm de ultrason yok o yuzden sadece gebelik kaydi yaptirmaya gittim.12 .haftada cedavit ve d vitamini basla 20. Haftada tetanoz ignesine gel dediler.
himmmm guzel fikir seni topigin bilim kadini yapalim icatlarinla hepimize destek olursun
Canim 12. Haftada ogrenenler olabiliyor ozellikle bebek erkekse,kizimda 16 da ogrendim.bakalim ikizleri ne zaman ogrenicez.en iyisi 16 dan once soylememeleri yanilabiliyorlar da.Canım ben 11+3'üm şimdi cinsiyeti belli olurmu ki! Zaten burda erken söylemezler maalesef, 16.haftadan önce öğrenemicem
Isir hakkaten teyzwsi yaw :) ya amandam senin 2.hamisligin daha tecrubelisin sen. Sen de her gun panikliyomuydun benim gibi???Alemsin yavrum yaaa boşver sen kiloları sen şimdi...
Eminim salı günü o yaramaz kanama alanı iyileşmiş bebeğin ise gayet keyifli olacak... Onu bu kadar çok seven annesine aksini yapması ayıp olur de mi? Yoksa totosunu ısırırım haaaaaaa :)))))))
Gunaydin guzel bir gun olsun hepimiz icin insallah
Canim benim hakkinizdan hayirlisi olsun insallah. Tabiki gonul normal yoldan hamile kalmandan yana ama olmazsa merkezi degistirmeni nacizane tavsiye edebilir miyim. Kuzucum benimKızlar maalesef kan sonucum 0 olmadı yapacak birşey yok demek Rabbim normal yolla olmasını istiyor
Nasip degilmis demekkiKızlar maalesef kan sonucum 0 olmadı yapacak birşey yok demek Rabbim normal yolla olmasını istiyor
Canim maddi çok yıprandik seneye yaz senin hastaneye gitmeyi düşünüyorumCanim benim hakkinizdan hayirlisi olsun insallah. Tabiki gonul normal yoldan hamile kalmandan yana ama olmazsa merkezi degistirmeni nacizane tavsiye edebilir miyim. Kuzucum benim
Sağol canım benim amin Rabbim herkese tez zAmanda nasip eder inşallahNasip degilmis demekki
İnsallah en kisa zamanda normal yolla hamile kalirsin :)
canım ara ara girip sizi takip ediyorum kim ne durumda diye kuzucum önce ALLAHA çok dua et hiç umudunukırma inan benim hiç ümidim yoktu evlatlık bile almayı kafaya koymuştum insan o anda ne yapacagını bilmiyo saglıklı kara bile veremiyo evet yuvadan çocuk almak çok güzel ama bi o kadarda riskli yanları var bide esini çok seviyosan illki ondan olsun istiyosun ama olmuyosada oda Allahtan duanı hiç eksik etme şimdi anlatıyorum ne yaptığımı önce bir hafta esimle kafa dinlemek için ben kafamı dagıtim diye bir hafta ılıcalara gittik afyon gazlıgöle bana çok iyi geldi kendimi dinledim adet oldum o ay tekrar tüplerime baktırdım sol tüpümün bi kımmı yok dış gebelikten ama sag tüpüm basınçlı suyla acıldı esimn iş yerinde birsürü arkadası bize kütahyada bi adm tavsite ettiler çogunu karısı böyle hamile kalmış ben hayatta gitmem dedim esim ne olur özlem bi kerede denemekte fayda var dedi çünkü inanmam neyse adamdan randövü aldık adam simdite kadar olan bütün tahlilleri ve en yakın zamnda cekilen rahim filmini istedi gititk gösterdik gelen herkeze aynı karısımıvermiyo kesinlikle önce tahlillere bakıyo kimin neyle ilgili sorunu varsa acayip gelen var adam aslındakimyager yurt dısında karısımlar üzerine egitim almış neyse baktı banaayrı asime ayrı bide beraber kullanacagımz karısım verdi içind ne var ben bilmiyorum tabi bunlara ücret verdik bide bana akşamları vajinanı içine damlatıyosun bi sıvı verdi aldık eve geldik bu arada ben ovulasyon testiylede takip ettim adetine göre ediyosun zaten yazıyo sadece bir gün iki çizgiçıkıyo ertesi günü çokmıyo iki çizgi çıktıgı günü beraber olduk tabi adamın veiklerinide kullandık bilseydim simdiye kadar bosuna tüp bebege bu kadar param gitmezdi ama tabi bide inanamayanlar var valla aslında bende hayatta inanmazdım ama oluyomuş aralık sonunda gittik 0cakta kanamam oldu subattada oldu dedimki kendime bunlardanda bi bok olmıcak dedik adamıaradık adam kullanmaya devam etsin faydaı olucak birden olmaz dedi martta kanmam gelmedi 4 gün gecti tahlil yaptırdık doktor hamile dedi aslında yazmicaktım kimseyi etkilemek istemm inana var inanmayan var ama ben inandım keske dedim esime daha önce iş yerinde söyleyen arkadaslarını dinleseydim inan iki araba paralarımız gittiarkadasım merhaba hosgeldın, umut oldun bana.. yenıden gırıp yazımı gorur musun bılmıyorum. gecen ay nehgatıf sonucu aldım bende. doktor kendılıgınden de olabılır dedı ama yınede cok takmıyorum kafama.
sen tup bebekten kac ay sonra hamıle kaldın? yaptıgın özel bsey var mıydı baska
jonguıl sabırsızlıkla beklıyorum guzel haberlerını
Kızlar maalesef kan sonucum 0 olmadı yapacak birşey yok demek Rabbim normal yolla olmasını istiyor
Cok uzuldum, senden iyi haberler bekliyodum nedesek bilmiyorum, allah en yakin zamanda kismet etsin insallah... Umudunu hic kaybetme canim.
Moralini bozma canim insallah dondurulmus tedavinle evlatlarina kavusursun.Selam kizlar herkes nasill
Sizi takip ediyorum okuyorum pek yazamadim isler yogun
Ben estrofem kullanmaya basladim 23 unde kontrole cagirdilar dondurulmuslar icin
Ama moralim epey bozuldu fsh degerim 3- 4 ay once 7.5 falanken ilk tup denememde 9.6 bu ayki tahlilde ise 11.4 cikti doktor da yumurtaliklar alarm vermeye baslamis dedi
Seni cooook iyi anliyorum halidem.ben de her kontrole gittigimde yasiyormu diye soruyordum ta ki hareketlerini hissedene kadar.dr tuhaf tuhaf bana bakiyordu.artik sormuyorum kendimi tutuyorum.sana tavsiyem cevrendekilere soyle sana kotu seyler anlatmasinlar ve de tv haberlerden uzak dur.aklina gelirse de allah korusun de rabbimize sigin.hic bitmez bu endiseler ama iyi seyler dusunmek zorundayiz.Ecrenim kiz manyagim heralde :) o yuzdwn hamileligin tadini cikarmak yerine boyle takiliyom her seye. Bi arkadasim hamileydi tedavi ile olmusti bebegi gelismemis.kalp atışını duymadi ve bebek alinacak. Bunu ogrendigimden beri gergin ve stresliyim. Adama her gun her gun diyorum doktora gotur diye. Allahtan ki beni dinlemiyo adamcagiz... Allahim bebeklerimizi korusun insaallah
cok uzuldum canim dedigin gibi suan ezan vakti insallah tez zamanda dogal yolla olur.pozitif olmana da cok sevindim.rabbim guc kuvvet moral versin.Kızlar maalesef kan sonucum 0 olmadı yapacak birşey yok demek Rabbim normal yolla olmasını istiyor
Isir hakkaten teyzwsi yaw :) ya amandam senin 2.hamisligin daha tecrubelisin sen. Sen de her gun panikliyomuydun benim gibi???
Sağol canım allah razı olsun hepinizden. Rabbim sabir versin gerisi geliyor zaten metanetli olmak zorundayiz
Amin tatlım Sağol inşallah tez zamanda benim gibi bebek bekleyen arkadaşlarım biran önce kavuşuruz bebeklerimizeCanım harikasın inşallah bu teslimiyetinin mükafatını yani gönlündeki Rabbim tez vakitte göndersin hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?