ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar maalesef kan sonucum 0 olmadı yapacak birşey yok demek Rabbim normal yolla olmasını istiyor
Sağol canım allah razı olsun hepinizden. Rabbim sabir versin gerisi geliyor zaten metanetli olmak zorundayiz
Canım çok üzüldüm ya, bu sağlam duruşunu çok takdir ettim ama gerçekten çok üzüldüm. Allah inşallah nir sürprizle sevindirir seni

Gınaydın kızlar nasıisınız ayyy bu gece ruyamda sacma sapan seyler gordum. Zannedersem bı taraflarım acık kalmış :) sız napıyonuz bakim. S Sky_sun Um nasılsın. Canını sıkmıyosun demi. İnsallahhersey guzel olacak kuzum. Ayrıca seneye yaza memorıale karar vermene cok sevındım. Insallah o vakte kadar dogal yollarla olur ama olmazsa da kesınlıkle iyi bir tercih yaptın. Hakkınızda hayırlısı olsun kuzucum. :)

merhabalar arkadasım, hosgeldın, senınle aynı durumdayım bende en son fsh yı 13 gordum.
10 dan yukarısı fsh ıcın ıyı degıl dıyorlar ama bazen yumurtalıkla orantılı cıkmıo fsh. o yuzden tek basına fsh cok onemlı degıl e2(estradıol) ye de bakıolar. ben 2.5 yıldr neredeyse her ay fsh baktırıp gezıorum hastane hastane. bı tup bebek denemem var. ımkanın varsa kalıtelı yumurtan varsa mutlaka dondur yumurtalarını.

ben hayıt tohumu ıcmıstım bı sure o da cok ıyı geldı. prolaktının yuksek degıl se ıncır suyu da cok ıyı etkı edıo yumurtalıklara.

tek bı yumurta tek bı sperm lazım aslında o kadar basıt kı... ama rabbım ol demedıkten sonra olmuyo ıste...

kuzenım kadın dogumcunun yanında calısıo kadının fsh gebelde cok yuksek dıo ama o ay bı yumurtası olusmus sımdı hamıle 40 yasında dıo.

o yuzden uzme hıc kendını ama tedavıne arada verme zaman aleyhımıze ıslıo.. rabbım yardımcın olsun

Kızlar maalesef kan sonucum 0 olmadı yapacak birşey yok demek Rabbim normal yolla olmasını istiyor

cok uzuldum canm umutluydum senden...

olsun napalım hayırlısı boyleymıs.sen bu uc ayı degerlendır ınsallah bu uc ay ıcerısınde olur

Canım benim geçmiş olsun. Rabbim inşallah hayırlısı ile bizlere de verecek. Diğer denemede merkezini değiştirmeni öneririm 12 yumurtan toplanmıştı ve sayı çok iyiydi. Bana da mayıs dedi doktor.. Hakkımızda hayırlısı..

Merserayy canım
dün yapıldı ofis. Anestezi ile olduğu için bir şey anımsamıyorum. kanamam çok azdı ağrım da yoktu. Güzelce uyudum.
Hulusi bey CoQ - Dhea - Melatonin - Polivit C ye devam etmemi istedi. Pztsi tekrar amh ıma bakılacak. Tedaviyi de Mayıs ayına alalım dedi

Sağol canım benim inşallah maddi toparlaninca seneye yaz olur belki o sırada normal olur artık allah büyük yardımcımız olsun

inşallah canım Rabbim tez zamanda ikimize de nasip eder

iyiyim canım merak etme inşallah tez zamanda olur ne diyim rabbım büyük yardımcım olsun

canım çok üzüldüm rabbım en kısa zamanda nasıp etsın teslımıyet çok önemlı ne yaparsan yap allahın dediği oluyo en kısa zamanda yuzun guler inş dıyecek baska bısey bulamıyorum

canım çok üzüldüm rabbım en kısa zamanda nasıp etsın teslımıyet çok önemlı ne yaparsan yap allahın dediği oluyo en kısa zamanda yuzun guler inş dıyecek baska bısey bulamıyorum
Sağol canım allah razı olsun desteğin için. Rabbim en kısa sürede nasip etsin

Gunaydin kizlar dr dan geldik.cok sukur ikizlerim iyiler.veee birini kesin erkek dedi dr baya belirgindi yani.digeri ise yine gostermedi.gelisimleri de iyi cok sukur.

Bak yaaa bir erkek teyzesi olacağımız kesin desene... O göstermeyen zilli de kesin kızdır bence...
Rabbim sağlıkla devam ettirsin canım...

Sağol canım allah razı olsun hepinizden. Rabbim sabir versin gerisi geliyor zaten metanetli olmak zorundayiz
Canim benim seni merak ediyodum bi gireyim dedim geçmiş olsun Rabbim inşallah kendiliğinden verir. Ocakta Negatif i görmüş biri olarak duygularını anlayabiliyorum. Dondurulmuş um var ama tekrar düşünmüyorum Ben simdi kürlere başladım inaniyorumki Rabbim verecek ise yarıyor gerçekten sen de yap istersen. Bi de bi kaç tipik var dua okunuyor herkesin adına istersen sen de katıl ben ordayım Kadınlar kulübünde HZ. IBRAHIMIN EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN DUASI topigin adı gelsene oraya. Bi kaç tane daha var listeye adın yazılıyor sırayla hergün bi kişiye dua okuyoruz toplam10000 tane

Gunaydin kizlar dr dan geldik.cok sukur ikizlerim iyiler.veee birini kesin erkek dedi dr baya belirgindi yani.digeri ise yine gostermedi.gelisimleri de iyi cok sukur.
Canim gozun Aydin. Allah hayırlı ugurlu eder insallah :) oglusuna da diger bebisine de ve sana da bin massallah olsun :)

canım çok sevındım rabbım hep sağlık versin inş bebeklerın ıyı olması çok güzel kıpır kıpırdır sımdı onlar bende randevuyu dört gözle beklıyorum göstermeyen belkıde kız dır :)

merhaba canm gecmıs olsun. sonucla ılgılı bse dedı mı doktorun tuplerde sıkıntı var mıymıs

Sağol canım allah razı olsun benim yaptığım dualar var bitince gelirim. Rabbim büyük elbet vermiyorsa bir nedeni var inşallah tez zamanda olur. Donmuş yok bizim bir yıl hiç bir tedavi yaptırmak istemiyorum Mayıs ayından beri iki aşılama iki tüp bebek negatif artık çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…