ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

merhaba canm gecmıs olsun. sonucla ılgılı bse dedı mı doktorun tuplerde sıkıntı var mıymıs

Canom tüpüm rahmin oram buram her yanım sağlam çok şükür. Bi rahim vardı bakmadıkları o da sağlam çıktı. Önlem amaçlı da parça aldı patalojiye gönderdi. Vitaminleri kullan mayıstada tüp yapalım dedi

Gercekten cok yipratici ben 4 yildir ugrasiyorum. Zamani geldiginde olur inşallah hayirlisiyla. Sen Biraz dinlen canım Rabbim dualarini kabul etsin

Gercekten cok yipratici ben 4 yildir ugrasiyorum. Zamani geldiginde olur inşallah hayirlisiyla. Sen Biraz dinlen canım Rabbim dualarini kabul etsin

valla dua edemiyorum ki içimden gelmiyor artık.Olur olmaz bilmiyorum bir tüp şansı daha veriyorum kendime. Mayısa kadar dinlenmiş olacağım işte yiter :))

Bak yaaa bir erkek teyzesi olacağımız kesin desene... O göstermeyen zilli de kesin kızdır bence...
Rabbim sağlıkla devam ettirsin canım...
Insallah tatliiim amiin,ayy cok sevindim ya kiz annesiyim ama bir erkek cocugum olacagini duymak ayri bi heyecanlandirdi,rabbim seninkini de tez zamanda gormeyi nasip etsin saglikla.
Canim gozun Aydin. Allah hayırlı ugurlu eder insallah :) oglusuna da diger bebisine de ve sana da bin massallah olsun :)
Sagolasin halidem aminnn,kiz sanki seninki de erkek gibi geliyor bana.
tesekkurler canim benim amin,evet aynen kipir kipirlar,insallah sende iyi olduklarini ogrenir ve cinsiyetlerini gorursun canim,sorma bi turlu gostermiyor saglikli olsunlar da.15 cm civarindalar aralarinda iki gun fark var.dr yine tek plasenta gordu.

Ayyy canim yaaa :) kiz herkes erkek diyo :) hakkimizdan hayirlisi olsunn insallah. Allahim hayırlı akil ruh ve beden sagligi yerinde guzel ahlakli evlatlar versin de cinsiyeti kiz erkek fark etmez :)

Gunaydin kızlar hayırlı cumalar olsun; yüzünüz gulucuklerle eviniz Sağlık huzur ve mutlulukla dolsun. Gonlunuzden gecip hakkinizda hayirli olacak ne varsa Mevlam nasip eylesin onlari sizeeee. Aaamiiiiinnnn

Ayyy canim yaaa :) kiz herkes erkek diyo :) hakkimizdan hayirlisi olsunn insallah. Allahim hayırlı akil ruh ve beden sagligi yerinde guzel ahlakli evlatlar versin de cinsiyeti kiz erkek fark etmez :)
Oylemiii vardir hikmeti,amin canim saglikli sihhatli uzun omurlu guzel ahlakli imanli hayirli olsunlar da bizim olsunlar cinsiyet hic farketmez hepsi ayri guzel
Gunaydin kızlar hayırlı cumalar olsun; yüzünüz gulucuklerle eviniz Sağlık huzur ve mutlulukla dolsun. Gonlunuzden gecip hakkinizda hayirli olacak ne varsa Mevlam nasip eylesin onlari sizeeee. Aaamiiiiinnnn
hayirli cumalar canim duana cani gonulden amin diyorum

cok sevındım canm ben de rahım fılmı cektrmıstım tupler acık dendı ama fılm guzel cekılmemıs demıstı doktorum.
acaba tupten once hısteroskopı yaptrsam mı aklımda kalmasın ıstıyorum

cok sevındım canm ben de rahım fılmı cektrmıstım tupler acık dendı ama fılm guzel cekılmemıs demıstı doktorum.
acaba tupten once hısteroskopı yaptrsam mı aklımda kalmasın ıstıyorum

Canım güvendiğin bi doktor varsa yaptırabilirsin ama her muayene her kurcalama biraz daha zarar verior mu ki

tesekkurler canim benim amin,evet aynen kipir kipirlar,insallah sende iyi olduklarini ogrenir ve cinsiyetlerini gorursun canim,sorma bi turlu gostermiyor saglikli olsunlar da.15 cm civarindalar aralarinda iki gun fark var.dr yine tek plasenta gordu.[/QUOTE]

inş canım iple çekiyorum randevu gününü insan özluyo hep görmek istıyor bebeklerı cinsiyetleri benım içimden gecen bı kız bır erkek ama bakalım tahmınım tutacakmı plasentayı bende çok merak edıyorum tekmı çift mi dıye herhalde en ıyı ayrıntılı ultrasonda görulur banada tek görunuyo demıstı doktor bu arada bende 3 4 gundur bel ağrısı var sende yaşadınmı yatıp dınlenınce gecıyo oturunca veya ayakta kalınca başlıyo normal mıdır acaba..

İnşallah canım. 4. negatiften sonra insan pek o moda giremiyor :)
Niye giremiyomuş, 8 sene ben kaç negatif aldım biliyomusın? O idrar testleri ve kan testlerine verdiğim parayla bir tüp bebek daha yapılır :)
Hiç birinde de umudumu kaybetmedim, negatif sonucu aldım üzüldüm bir sonraki aya yine ümitlendim, hep böyle geçti.
Velhasıl canım, modunu düşürme Allah herşeye kadir, bebeğin geliş zamanını biz değil O biliyor

Eakgul canim benim insallah Rabbim gonlunuzun muradini bu mubarek gun hurmetine verir. Umutsuz olma. Imtihan dunyasindayiz.

Canım senın kanaman devam edıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…