ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlar nerdesiniz napiyorsunuz??

Ya bu mide bulantisi bi ben de yok heralde :))) kuzum iyiyim bugun dersim yoktu. Evde dinlendim. Uyku bazen bende de oluyo. Tek degisikligim sanirim inanilmaz ac uyaniyorum sabahlari. Sali gunu kontrolum var.insallah her sey yolundadirr
Halidem ben mide bulantısı ile uyuklama arasında çalışmaya çalışıyorum :))) Mutsuz muyum hayır :)))
Ama iki gündür kötü geçiyor gün benim için...
Sen nasılsın?

rabbim gonlune gore versin canim bakalim ben de merak ediyorum seninkileri.insallah iyilerdir ve cinsiyetleri ogrenirsin.canim bazen ayrintilida da belli olmuyor dogumda ogrenilebiliyor plasenta sayisi.allaha emanetler.ah canim ben o adet agrilari gibi bel ve kasik agrilarini coktan unuttum baska agrilarla mesgulum sol kasigima agri saplaniyor ordan belime ve bacagima vuruyor cok fena bacagimin uzerine basamiyorum uzaninca geciyor bi muddet sonra.dr baski yapiyolar dedi.100 gr iken boyle yapiyolarsa son aylarda dusunemiyorum.senin agrilarin da gayet normal bol bol dinlen canim

Eakgulll canim seni cok iyi anliyorum.7 yil sonra 6. Tup bebek tedavisiyle kizima kavustum 7. De de ikizlerime hamileyim cok sukur.umutsuz olma lutfen biz mucadele ettikce rabbim karsiligini verecektir bu yaptigimiz tedaviler fiili dua demek.6. Tedaviye baslamak bioe istemiyordum esim zorla goturdu beni aglaya aglaya gittim o kadar umutsuzdum.rabbim sabrimizin karsiligini er ya da gec verecek insallah.lutfen moralini bozma.baskalari ilk geceden hamile kalabiliyor biz ise uzun mucadelelerle.bu da bizim imtihanimiz.insallah bu kez bebeklerine kavusursun

Lekelenme şeklinde devam ediyor canım, tehlikeli bir durum yokmuş Allahtan.
Senin nasıl gidiyor?
Benımde ıkı gündür kanama seklınde onceden lekeydı doktor bı sebep soylemedı yatış verdı sadece korku ve panık ıcındeyım duadan başka yapılabılecek bışey yok

Canım sabah sabah uyku tutmadı biraz dolaşıyım dedim günaydın herkese .sanırım histeroskopi oldun bende dün gittim hulusi beye haftaya cuma dedi bana da nasıl deçti canım senin biraz korkuyorum da Bende rahim kalınlığı fazla dedi ayrıca pıhtılaşma sorunum var zaten bide eşimin sperm azlığı eklenince süper kafam karıştı anlıycağın iki çeşit antibiyotik ve b vitaminleri verdi olmazsa rahmi hazırlayıp 2ay dinlendirebiliriz falan dedi ama çok ilgili biri gibi geldi bana umarım iyi olur

Gercekten cok yipratici ben 4 yildir ugrasiyorum. Zamani geldiginde olur inşallah hayirlisiyla. Sen Biraz dinlen canım Rabbim dualarini kabul etsin
canım yaa gözün aydın senin de tam acaba yine başlamalımıyım ısrar etmek doğrumu diye düşünürken okudum yazdıklarını çok etkilendim rabbim hepimize hayırlısını versin inş.

Günaydın kızlar nasilsiniz???
canım yaa gözün aydın senin de tam acaba yine başlamalımıyım ısrar etmek doğrumu diye düşünürken okudum yazdıklarını çok etkilendim rabbim hepimize hayırlısını versin inş.
Günaydın kızlar, canım düşünme bence de, Allah büyük Ona dayanarak sen elinden geleni yap. Hulusi Bey gerçekten çok emin ilerler, inşallah hakkında hayırla ve güzel haberle sonuçlanır.
@jonguil canım sen nasılsın?

sagolasin canim amin rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin cumlemizin dualarini kabul etsin.maddi ve manevi guc oldugu surece kesinlikle pes etmemeli.yillar o kadar cabuk geciyor ki sonra keske dememek icin yine mucadele etmeli.2 yilda bile yumurta kalitesi vb. Hormonlar o kadar geriliyorki her an bizim icin onemli.israr etmek isyan etmek demek degil ki.tabiki duada israrci olmali.allah yardimcin olsun tez zamanda evlatlarina kavustursun

Gunaydin halidem keyifli pazarlar,
Nasilsin beslenmene dikkat ediyormusun?
Ben 4 kilo aldim simdiden son haftalar ne olacak bakalim

Gunaydin cankm :) iyiyim cok sukur. Hatta simdi annemle telde konustukdiyirum anne bisey hissetmiyorum diyo normal :)) valla sanki hamis degilmisim gibi rahathareket ediyom. Bulantim hic olmadi.arada sol kasigimda bisey hissediyorum bi de sabahlari kalkonca aclik oluyo onun haricinde cok sukur rahatim. B3slenm3me dikkat etmeye calisiyorum ama doktor karbonhidrattan uzak dur demisti lakin benim canim dun pasta cekti. Yaptim afiyetle de yedim kilo hic almadim Allaha sukur. Baxen hicbirsey olmamsi korkutuyo beni acaba bebee bisey mi oldu diye . Normal mi bilmiyprum ama boyle gidiyo. Sali gunu Allah izin firdat verirse gorucez ne haldeymisim diye. Allahim insallah iyidir minik nolurrr
Gunaydin halidem keyifli pazarlar,
Nasilsin beslenmene dikkat ediyormusun?
Ben 4 kilo aldim simdiden son haftalar ne olacak bakalim
Gunayfin

Tatlim hic bisey hissetmemen normal hatta sukret benim kizimda hic bulantim olmamisti superdi ama bunda da olmayacak derken 10.hafta basladi allahtan cikarmadim 14.ten sonra baya azaldi.sende olmaz insallah.ne guzel kilo da almamissin bin masallah.benim de canim hic tatli hamurisi cekmiyor eksi cekiyor ama atli geliyor digeri ayse galibabebegin de iyidir insallah tadini cikar insallah kontrolun de guzel gecer canim.kolay gelsin

Benim internette problem vardi. Bir kac gundur yazamadim. Nasilsiniz kizlar? halide25 , ecrennnn , Merserayy sagliginiz yerindedir insallah. Halide canim ben tecrubeli degilim tabi; ama kuzenimin hamileligi de ayni seninki gibiydi. Hatta gobegi de 6. Ayda belirginlesti ☺☺ Toplamda da yalnizca 7 kg aldi. Ve de cok saglikli bir oglusu oldu cok sukur. Senin de oyle olacak insallah. Icini ferah tut arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…