ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Ayy canim yaa moral oldun hakjaten sagolsin. Sen nasilsin hersey yolunda mi,?

Ayy canim yaa moral oldun hakjaten sagolsin. Sen nasilsin hersey yolunda mi,?
Sen de sagol kuzum. Allah'in izniyl saglikla ve cok guzel bi hamile olarak tamamlayacaksin bu sureci ve saglikla kucagina alacaksin bebisini. Insallah ben de sizler gibi olurum ben de iyiyim canim cok sukur. 1 hafta sonra istanbul'dayim insallah. Kismetse sisli memorial'da 24 'unde tedaviye baslicam. Heyecanlanmaya basladim ☺ Gun sayiyorum..

Ay canim yaaa biliyo musun ben de boyleydim. Tedaviye gidecegim gunu iple cektim. 10 ocakta ilk gorusmem kabus gibi gecse de 12 sinde semra kahramanla konuşmak beni rahatlatti. Sen de guzel bir tedavi gecirip yavrularini alip gelicen insallahh :) burdan birlikte gun sayicaz insallahh:)

Gunaydin kizlar. Yeni haftaya basladik. Insallah yureginizden gecenher sey hakkinizda hayirli olacak sekilde en kisa surede gerçekleşir . Amiin amiin amiinnn

Sana da günaydın taze anne :))) Sağolasın canım yaaa ne güzel dualarla başlattım bizi haftaya... Aminnnnnnn
:) ahh ahh kalpten gitcem bebegim yaa yarin kontrol var ve felaketim :)) sizde bana dua edin noooolluurrr :)

:) ahh ahh kalpten gitcem bebegim yaa yarin kontrol var ve felaketim :)) sizde bana dua edin noooolluurrr :)
nooluyo bacım, sakin ol, bebeğini göreceğin için heyecanlanman normal, o da seni görceği için heyecanlımı acaba
Kuzum iyi yapiyorsun bu arada bin massallahhh 100lu gunlere inmisin kiz darisi bize :))
ayy eveeett, 100'lü günlere düştüm dimi
aaaa hamilemiyim kız ben,
Gunaydin halidem keyifli pazarlar,
Nasilsin beslenmene dikkat ediyormusun?
Ben 4 kilo aldim simdiden son haftalar ne olacak bakalim

4 ayda 4 kilo iyi bence, ben de 3 kilo aldım ya
iyi beslendiğimi de söyleyemicem, çocuğun beyninin bir lobu peynir bir lobu patates olarak çıkcak midemi bir tek bunlar bastırıyo naapıyım

canııııımm inşallah sen de benim gibi hamiş hamiş dönce Almanya'ya kein problem

Kuzucum o da heycanlidir mutlaka ama ben daha beterim anam neydiyim nasil korkmiyim siz bi akil verin daaa
Kiz 100lu gunlere inince insan hamile olduğunu daha mi iyi hissediy acep

Kuzucum o da heycanlidir mutlaka ama ben daha beterim anam neydiyim nasil korkmiyim siz bi akil verin daaa
Kiz 100lu gunlere inince insan hamile olduğunu daha mi iyi hissediy acep
yok kız bişey farketmedi bende henüz, aynıyım hala.
ya benim göbeğim acayip şişti yaa, normalde 16.haftadan sonra büyüyormuş karın, zaten bu büyüyen rahim değil biliyorum, ama gaz da değil, neden bu kadar şişiyorum.
halidem benimde çarşamba günü randevum, genelde senle paralel gidiyo randevularımız :))

slm kızlar herkese mutlu ve huzurlu günler diliyorum nasılsınız bakalım benım bebekler artık gecelerı uyurken bana rahatsızlık vermeye başladı sağa sola dönerken bıle uyanıyorum yuzustu yatmadan zor uyuyorum ama uyku arasında ıllakı kendımı yuzustu buluyorum inş bı sıkıntı yaratmaz benımde haftaya salı randevum ama bende bebeklerımı cok özledım ve cok merak edıyorum dayanamıcam yarın burdakı doktora bi gıdıp bakıcam bebeklerıme belkı ense kalınlıgı burun ölçümü falan yapar ıkı doktorunda fıkrını almış olurum malum tarama testlerını yaptırmıcam bu arada bende henuz kilo almadım ama karnım şiş gibi duruyo bundan sonra alırım herhlade beslenmede de sorun yaşamıyorum ama vıtamınler şişirir kesın..

He bacim parelel kontroller. Korkarim senden erken dogurcam

Bi de kuzum sen de artik buyudun daa olur o siskinlikler. Ben kot pantolon viyince onum hep acik. Derslere gidince hic masadan kalkmiyorum :) ne olur ne olmaz frikik vermiyim.bu arafa benim boyun duzlesmem tutmus. Cok kotu gidemedim okula bugun

Tatlim tedavin simdiden hayirli olsun saglikla kavus bebeklerine insallah
Gunaydin kizlar. Yeni haftaya basladik. Insallah yureginizden gecenher sey hakkinizda hayirli olacak sekilde en kisa surede gerçekleşir . Amiin amiin amiinnn
Gunaydin canim aminnnn
Allah yardimcin olsun cok stres yapma lutfen her sey yolunda insallah
Yalniz olmamak guzel pesimden sen geliyorsun kilolarlaolsun peynir iyidir ozellikle kasar.saglikli olsunlar da canim kilo sorun degil.4. Aydan itibaren istedigin seyleri yersin insallah canim ben de yeni duzene koydum 2 bardak sut 1 kase yogurt 1 meyve bol kasar ve beyaz peynir 6,7 zeytin yumurta 8-9 bardak su haftada 1 et ozellikle bunlara dikkat ediyorum canim yaninda diger yemekler de oluyor tabi.kilo almam normal dimi balik yemedigim icin balikyagi hapi aliyorum bir de.of ilaclar cok ya.crinone jel decavit glifor eutrox(tiroid) coraspin maltofer balik yagi calciday d3.vitamin dopingi yasiyorum resmen.bu arada 45 kiloyla hamile kaldim 49 um simdi
Selam canim ben de sirt ustu yatinca nefes alamiyorum resmen sola yatinca rahat ediyorum,insallah kontrolun guzel gecer ben de persembe gunu gidicem diger dr a insallah
Bi de kuzum sen de artik buyudun daa olur o siskinlikler. Ben kot pantolon viyince onum hep acik. Derslere gidince hic masadan kalkmiyorum :) ne olur ne olmaz frikik vermiyim.bu arafa benim boyun duzlesmem tutmus. Cok kotu gidemedim okula bugun
gecmis olsun halidem

Kuzum aylin hanim benim 3.kan testinden sonra gliforu kesmisti. Sen neden kullaniyosun hala??

ayy insallah canim :)

amiin canimm. cook tesekkur ederim!

geçmiş olsun canım yaa, dikkat et kendine
benim pantolonlarım olmuyo artık, iki tane büyük önceden büyük gelen pantolonum vardı, şimdi onlar da sıkmaya başladı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…