Amin canim cumlemizin evlatlarini korusun rabbimMasallah canim Rabbim insallah sıze bagişlasın evlatlarınızı. Ve vatanına milletine hayırlı evlatlar olaunlar.
Malesef canim allah rahmet eylesin ailesine sabir versin.dun cok kara bir gundu elektrik kesintisi savcinin rehin alinmasi nasil bir ulkede yasiyoruz allahim.birileri bi dolaplar cevirdi bu karanlikta yine, ve bir savci hem de adliyede sehit edildi.insallah bu kara gunlerden aydinlik gunlere tez zamanda cikariz rabbim evlatlarimiza adaletin oldugu bir turkiye nasip etsin.Gunaydın dıyemeyecegim canlar. Dun gece bu ulkeye savcı olarak hizmet veren Mehmet Selim Kiraz şehid edildi. Rabbim bizlere verecegi evlatları ımanli akıl ruh ve beden sagliği yerınde guzel ahlaklı ve tabiki vatanina milletine faydali hayırli evlatlar kılsın inşallah.
Şehid olan savcımıza rahmet , ailesi ve sevenlerine sonsuz sabırlar diliyorum. Rabbim sorumluları kahretsin. Rabbim sebep olanların başlarına bin bir turlu felaket versin inşallah. Cok uzgunum cook.
masallah caniiim cok sevindim hayirli evlatlar eylesin ikisini de.rabbim gonlune gore vermis.senin adina cok sevindim.benimkilerle besik kertmesi yapalim.kızlar hafta sonu ailemın yanına gidicem demiştim yaa kardesımde hamıle yegenlerını görmek istedı doktora gıttık bırlıkte bebeklerı görduk çok güzeldi ve doktor burdakı özellerden cok daha ıyı ılgılendı nerdeyse 20 dk inceledi cinsiyetlerı içinde bir kız bir erkek dedi ama emin olamadı tabi eğer dogruysa bır kızım bırde oglum olacak baştan beri hissettıgım gibi :)
Başın sağolsun Denizcim Allah rahmet etsinmerhaba canlarım çok uzun zaman oldu yazamadım...dedeciğimi kaybettik...iyi ki tedaviye başlamamışım hepinizin güzel haberlerini okudum maaşallah size...Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Hayırlı olsun canım, gözün aydın çok güzel bir haberkızlar hafta sonu ailemın yanına gidicem demiştim yaa kardesımde hamıle yegenlerını görmek istedı doktora gıttık bırlıkte bebeklerı görduk çok güzeldi ve doktor burdakı özellerden cok daha ıyı ılgılendı nerdeyse 20 dk inceledi cinsiyetlerı içinde bir kız bir erkek dedi ama emin olamadı tabi eğer dogruysa bır kızım bırde oglum olacak baştan beri hissettıgım gibi :)
Günaydın kızlar Rabbim bu mubarek cumanin hurmetine sallah evlat hasreti ceken cümle müslümanin evladina icinde de bize imanli hayirli akil ruh ve beden sagligi yerinde guzel ahlakli evlatlar verir inşallah. Amin amin amin
Masallah canim Allah hayırli ugurlu etsin. Benim arkadaslarim da hep erkek olcak diyolar. Hakkimizda hayirlisi olsun bebisler sağlıklı sihhatli olsun da kiz erkek farketmez. Saglikla gelsinler bize minisler :)Merhaba annelerim nasilsiniz bende uzun zamandan beri yazamadim hepiniz iyidir insallah bebislerinizde iyidir insallah tedaviye baslayan arkadaslarim da insallah guzel haberler alirsiniz Bizimde cinsiyetimiz belli oldu :)) erkek annesi olucakmisim yandim galibaallahim hayirlisi ile kucagimiza almayin nasip etsin insallah
Transferin oldu mu ne yaptinGunaydin kizlaar
Gunaydin kizlar nasilsiniz. Merseray jonguil eakgul gunesates ecrenn amanda deniz ve adini sayamadigim diger guzellikler, insallah hepiniz iyisinizdir.
Cok cok gecmis olsun canim.insallah tez zamanda atlatirsin. Ya salgin mi ne. Bende de bogaz agrisi var.insallah gribe falan dönüsmez.günaydın canm biz iyiyiz sen naıslsın bıraz öküsrükle basım belada bogazım yanıyo inş çok zorlamadan geçer.
Masallah canim :) bebislerin ve sen saglikli ol da insallah kiloyu da vermwk nasip olur. E bi de ikizler ki oooo kesin verdirirler fazlaliklari minikler :) benim yengemin de ikizler ve kilo falan kalmadi onlarin pesinden kosturmaktan :)Gunaydin kizlar cok sessiz buralar,Nasilsiniz insallah herkes iyidir.carsamba detayli ultrasonumuz var guzel gecer insallah.8 kilo aldim 53 oldum.sonum ne olacak bakalim.kendinize dikkat edin opuyorum
Cok cok gecmis olsun canim.insallah tez zamanda atlatirsin. Ya salgin mi ne. Bende de bogaz agrisi var.insallah gribe falan dönüsmez.
Gunaydin kizlar cok sessiz buralar,Nasilsiniz insallah herkes iyidir.carsamba detayli ultrasonumuz var guzel gecer insallah.8 kilo aldim 53 oldum.sonum ne olacak bakalim.kendinize dikkat edin opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?