ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Gunaydın dıyemeyecegim canlar. Dun gece bu ulkeye savcı olarak hizmet veren Mehmet Selim Kiraz şehid edildi. Rabbim bizlere verecegi evlatları ımanli akıl ruh ve beden sagliği yerınde guzel ahlaklı ve tabiki vatanina milletine faydali hayırli evlatlar kılsın inşallah.
Şehid olan savcımıza rahmet , ailesi ve sevenlerine sonsuz sabırlar diliyorum. Rabbim sorumluları kahretsin. Rabbim sebep olanların başlarına bin bir turlu felaket versin inşallah. Cok uzgunum cook.

kızlar hafta sonu ailemın yanına gidicem demiştim yaa kardesımde hamıle yegenlerını görmek istedı doktora gıttık bırlıkte bebeklerı görduk çok güzeldi ve doktor burdakı özellerden cok daha ıyı ılgılendı nerdeyse 20 dk inceledi cinsiyetlerı içinde bir kız bir erkek dedi ama emin olamadı tabi eğer dogruysa bır kızım bırde oglum olacak baştan beri hissettıgım gibi :)

Masallah canim Rabbim insallah sıze bagişlasın evlatlarınızı. Ve vatanına milletine hayırlı evlatlar olaunlar.
Amin canim cumlemizin evlatlarini korusun rabbim
Malesef canim allah rahmet eylesin ailesine sabir versin.dun cok kara bir gundu elektrik kesintisi savcinin rehin alinmasi nasil bir ulkede yasiyoruz allahim.birileri bi dolaplar cevirdi bu karanlikta yine, ve bir savci hem de adliyede sehit edildi.insallah bu kara gunlerden aydinlik gunlere tez zamanda cikariz rabbim evlatlarimiza adaletin oldugu bir turkiye nasip etsin.
masallah caniiim cok sevindim hayirli evlatlar eylesin ikisini de.rabbim gonlune gore vermis.senin adina cok sevindim.benimkilerle besik kertmesi yapalim.

merhaba canlarım çok uzun zaman oldu yazamadım...dedeciğimi kaybettik...iyi ki tedaviye başlamamışım hepinizin güzel haberlerini okudum maaşallah size...Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Başın sağolsun Denizcim Allah rahmet etsin
Hayırlı olsun canım, gözün aydın çok güzel bir haber

Bende genel olarak daha iyiyim kızlar bulantılarım bata azaldı, daha rahat su içebildiğim zaman daha da iyi olcam
Halidecim çok sevindim bebeğin iyi olduğuna, hareketlerini görmek çok güzel bi duygu gerçekten, tekmelerini hissedeceğimiz günler de yakın inşallah

Günaydın kızlar Rabbim bu mubarek cumanin hurmetine insallah evlat hasreti ceken cümle müslümanin evladina icinde de bize imanli hayirli akil ruh ve beden sagligi yerinde guzel ahlakli evlatlar verir inşallah. Amin amin amin

Günaydın kızlar Rabbim bu mubarek cumanin hurmetine sallah evlat hasreti ceken cümle müslümanin evladina icinde de bize imanli hayirli akil ruh ve beden sagligi yerinde guzel ahlakli evlatlar verir inşallah. Amin amin amin

bendende içten samımı bir aminnnnnn bizlerede evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsın inşallah bu gece rüyamda bebegimi emziriyordum rüyada bile muhteşem bir duygu yaaa :)

Merhaba annelerim nasilsiniz bende uzun zamandan beri yazamadim hepiniz iyidir insallah bebislerinizde iyidir insallah tedaviye baslayan arkadaslarim da insallah guzel haberler alirsiniz Bizimde cinsiyetimiz belli oldu :)) erkek annesi olucakmisim yandim galiba allahim hayirlisi ile kucagimiza almayin nasip etsin insallah

Masallah canim Allah hayırli ugurlu etsin. Benim arkadaslarim da hep erkek olcak diyolar. Hakkimizda hayirlisi olsun bebisler sağlıklı sihhatli olsun da kiz erkek farketmez. Saglikla gelsinler bize minisler :)

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz. Sessiz sedasiz kalmis buralar

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ihmal ettim burayi neler yapmaktasiniz. Mayis ayinda tup bebege uc ay olacak. Parayi denklestirip haxiranda deneyeyim diorum. Hic amh yaptirmadim onu yaptirip ondan sonra hizlandirsam sureci siz olsaniz napardiniz.

Gunaydin herkese Allahim herkesin isini gucunu rast getirsin insallah

Gunaydin kizlar nasilsiniz. Merseray jonguil eakgul gunesates ecrenn amanda deniz ve adini sayamadigim diger guzellikler, insallah hepiniz iyisinizdir.

Gunaydin kizlar nasilsiniz. Merseray jonguil eakgul gunesates ecrenn amanda deniz ve adini sayamadigim diger guzellikler, insallah hepiniz iyisinizdir.

günaydın canm biz iyiyiz sen naıslsın bıraz öküsrükle basım belada bogazım yanıyo inş çok zorlamadan geçer.

Gunaydin kizlar cok sessiz buralar,Nasilsiniz insallah herkes iyidir.carsamba detayli ultrasonumuz var guzel gecer insallah.8 kilo aldim 53 oldum.sonum ne olacak bakalim.kendinize dikkat edin opuyorum

günaydın canm biz iyiyiz sen naıslsın bıraz öküsrükle basım belada bogazım yanıyo inş çok zorlamadan geçer.
Cok cok gecmis olsun canim.insallah tez zamanda atlatirsin. Ya salgin mi ne. Bende de bogaz agrisi var.insallah gribe falan dönüsmez.

Gunaydin kizlar cok sessiz buralar,Nasilsiniz insallah herkes iyidir.carsamba detayli ultrasonumuz var guzel gecer insallah.8 kilo aldim 53 oldum.sonum ne olacak bakalim.kendinize dikkat edin opuyorum
Masallah canim :) bebislerin ve sen saglikli ol da insallah kiloyu da vermwk nasip olur. E bi de ikizler ki oooo kesin verdirirler fazlaliklari minikler :) benim yengemin de ikizler ve kilo falan kalmadi onlarin pesinden kosturmaktan :)

Cok cok gecmis olsun canim.insallah tez zamanda atlatirsin. Ya salgin mi ne. Bende de bogaz agrisi var.insallah gribe falan dönüsmez.

İNŞ CANIM O KADAR KORUDUM KENDIMI GRIPTEN İNŞ OLMAZ IHLAMUR İÇİLİYOMU HAMILELIKTE BILGIN VARMI CNM IHLAMUR ELMA KABUGU LİMON İYİ GELIR ASLINDA AMA TEREDDUTTEYIM

CANIM HADİ HAYIRLISI İNŞ GÜZEL GEÇER ULTRASON BENDE SABIRSIZLIKLA BEKLIYOM DETAYLI ULTRASONU DAHA 8 KILOYLA 53 OLMUŞSUN KILO KAYGIN YOK NE GUZEL BEN SUANA KADAR HİÇ ALMADIM İNŞ BUNDAN SONRADA YAVAS ALIRIM KILO SENDE KENDINE IYI BAK CNM GUZEL HABERLERLE GEL İNŞ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…