ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Gunaydin kizlar nasilsiniz. Merseray jonguil eakgul gunesates ecrenn amanda deniz ve adini sayamadigim diger guzellikler, insallah hepiniz iyisinizdir.
Canim cok sukur iyiyim. Dun opu oldu. 17 ymurta toplandi. 14'u olgun cikti. 11'i dollenmis. Simdi transfer icin haber bekliyoruz kuzum. Hayirlisi olsun insallah..

Masallah canim :) bebislerin ve sen saglikli ol da insallah kiloyu da vermwk nasip olur. E bi de ikizler ki oooo kesin verdirirler fazlaliklari minikler :) benim yengemin de ikizler ve kilo falan kalmadi onlarin pesinden kosturmaktan :)
Insallah canim benim sagolasin ben de oyle tahmin ediyorum evlatlarimiz saglikli olsunlar da verilir insallahbi de bende ablaciklari var o da cok hareketli.ay ne guzel sen de 3 ayini bitiriyorsun cok sevindim yaa ,rabbim 40 lari da nasip etsin.
Insallah canim cok tesekkurler bakalim iyilermi minikler kac gr. Olduk?masallah 15 e gelmissin hic almamissin ne guzel kac kilosun?senin bebisler de iyidir insallah.ayrica cok gecmis olsun ilik balli limonlu su iyi gelir canim
Canim cok sukur iyiyim. Dun opu oldu. 17 ymurta toplandi. 14'u olgun cikti. 11'i dollenmis. Simdi transfer icin haber bekliyoruz kuzum. Hayirlisi olsun insallah..
masallah barekallah insallah cok kaliteli olurlar ve sımsıkı tutunurlar anneciklerine.guzel haberlerle gel canim.

Selam canım arkadaşlarım nasılsınız, valla ben çok yoğundum, 1 hafta misafirim vardı, şimdi de biz tatile çıktık geziyoruz.
Halidecim çok şükür bu hafta 3 ayını biyodun ve riskli dönemi atlatıyosun
Gunesates canım maaşallah yumurtalarına, kaliteli kaliteli embriyoların olur inşallah, şimdi heyecanla senin test gününü beklicez
Mhtpfthcim geçmiş olsun canım, bol bol istirahat et
Ecrencim tabiki o kadar kilo alcaksın, sende 2 tane bebek var, doğumdan sonra çocuklar sana hızla verdirecek o kiloları merak etme

Sagilasin canim veririm insallah,sen de cok yorma kendini misafir falan.ohhh tatile de cikmissiniz ne guzel doya doya gezin eglenin bebis gelene kadar.biraz buyuyunce tekrar gidersiniz insallah.allaha emanet ol tatlim

Caniimm insallah hakkimizda hayirlisi olsun her seyin.. Allahim yanimizda olsun her zaman. Iyi tatiller arkadasim. Opuyorum

Senin kilon da azmis canim.insallah hedefledigin gibi alirsin ve kontrolun de cok guzel gecer.hareketleri benim ikinci hamileligim oldugu icin erken hissettim canim 3. Ayin sonuna dogru falan.oyle tekme falan degil tabiiki icimde donusleri anliyordum.asil hareketleri de 16,17. Haftalarda hissettim karnimi acip bakiyordum hafifce yukariya cikiyor asagiya iniyordu.simdi iyice hissediyorum cok sukur.ama ilk hamileligimde 18 de yedim tekmeleri.

Gunaydin herkese . Hayirli saglikli ve huzurlu bir omur gecirmenoz duasiyla basliyim once

G gunesates canim benim masallah yumoslarina. Transfer ne zaman? Kacinci gun embriyosu olacak? Bin massallah e mi sana. Insallah Rabbim saglikli bir sekildr hamis olmani ve saglikli bir sekilde hamileligini tamamlamani nasip eder kuzu

Merserayy ohhhhh massallah kiz . Hem misafir agirlamis hatun hem de addalara gitmis. Iyi yapmisin kuzu iyice oralari gez ne de olsa yurda donuse az kaldi di mi
ecrennnn imm canim benim kiz kus kadarsin massallah. Senin aldigin kilodan nolur benim gibi tumbik anne adaylari dusunsun sonunu ha bu arada benim de 3 ayim bitmek uzere ve massallah hic kilo almamisim ilerleyen zamanlarda ne olurum bilinmez ama

Bu arada iki gundur herif ile cenk ediyodum. Her yaptigi batiyodu. Aglamalarla gecti gunlerim ama onu suclamiyorum sanirim hormonlar beni ele gecirdi şapşik oldum iyice tabi bu aglama durumlarinda bebise bisey oldu mu diye de terettut ettim bwn.. insallah iyidir kuzicuk. Insallah saglikla gebelik surecimizi tamamlayip yavrularimizi saglikla kucagimiza almak nasip olur.
Rabbim biliyor evlat hasreti cekenlwrin sizisini. Duam odur ki nerede evlat hasreti cekip aglayip evlat icin dua eden kim varsa Rabbim onlara en kisa hayirli zamanda saglikli hayirli ahlakli kiz ve erkek cocuklari versin insallah. Amiiinn hepinize kucak dolusu gulumseme ve sevgi gonderiyorum kuzular

canım yaaa az kaldı o zaman 2 haftaya bende hissederım tecrubelı hamıleler erken hıssedıyormus ne guzel yaaa zaman cabucak gecsın istıyorum randevu gunlerı gelmıyor sanki senın kızın kardeslerı olacagını öğrendımı ne tepki verdi ne güzel 3 çocuk annesı olacaksın genç yaşta :)

Canim halidemm, diline saglik arkadasim.. Derin bir amiin diyorum duana. Cok tesekkur ederim kuzucanim. Allahim hepimize saglikla anne olmamizi ve cocuklarimizi saglikla buyutmemizi nasip etsin insallah.. Canim, bugun 3. Gun. Aradilar buyuk ihtimalle 5. Gun olacakmis transfer. Ama, kesin degilmis. Yarin yine arayip haber vereceklermis. Hayirlisi olsun hakkimizda insallah. Sence transferde Semra Hanim'i istiim mi? Ne dersin?
Kuzum, hormonlarin tavan yapmis durumda su an. Esine kasinin uzerinde gozu var diye bile sinir olabilirsin bebise bisey olmaz merak etme allahin izniyle..

Canim sen bilirdin ama semra hanimi istesen daha iyi olur. Hadi insallah dondurulmuslarin da olur. Az kaldi insallah hamis olucan saglicakla
Aynen adam oyle gozume batiyo

Selam kizlar nasilsinizzz
Hamisler buyudu mu gobisleriniz
Merserayy masallah 16 olmussun bile
Masallah
iyiyiz canim sen neler yapiyorsun
Aminnn canimm,yaaa kus gibi olsam dr diyetisyene git demezdi bugun bana,gitmiycem ama yediklerime dikkat edicem mecburen.masallah sen almamissin ne guzel,hormonlardan dolayi tuhaf seyler yasayabiliyoruz kendini de esini de uzmemeye calis tatlim
insallah canim yakinda hissedersin.kizima soyluyorum ama pijamalarim bebekli onlari zannediyor ya da karnim buyudu sisti bebekler var icinde diyorum dr setiyle muayene ediyor beni.insallah rabbim nasip ederse olacak genc degilim ki 34 e girdim.

Kizlar detayli ultrasonumuz guzel gecti cok sukur.de kizim 1 hafta geriden geliyor 293 gr. Oglum 1 hafta onden gidiyor 360 gr. Boylari,22 ,23 cm.birbirlerine girmisler sanki cok tatlilardi

canım gözün aydın çok sevındım bir sorun olmamasına gelişimlerıde gayet ıyı maşallah kızında artık kardesler gelınce inanır napalım kaç yaşında kızın 34 yaş genç sayılır canım ben de 30 dayım napalım senın yaşında artık 3. cü yaparız bizde :)

Tesekkur ederim iyiyim bende
Heyecanla yarin kan testini bekliyorum 9. Gun 70 cikmisti degerim
Hayirlisi olur insallah

Kizlar detayli ultrasonumuz guzel gecti cok sukur.de kizim 1 hafta geriden geliyor 293 gr. Oglum 1 hafta onden gidiyor 360 gr. Boylari,22 ,23 cm.birbirlerine girmisler sanki cok tatlilardi

Bin massallahh bin massallahh :) oy ucunu de yirimmmm
Tesekkur ederim iyiyim bende
Heyecanla yarin kan testini bekliyorum 9. Gun 70 cikmisti degerim
Hayirlisi olur insallah
Kiz yeloooo 9.gun 70 cikmis massallah hamissin yaaa kiz niye demiyosun hiccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…