ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Sagolasin canim.2 yasimiz yeni bitti.insallah yaparsin canim neden olmasin rabbim hayirlisini versin.sen de gencsin.
Tesekkur ederim iyiyim bende
Heyecanla yarin kan testini bekliyorum 9. Gun 70 cikmisti degerim
Hayirlisi olur insallah
Askolsun hic haber vermiyorsun.bir hamile haberi daha sukurler olsun.rabbim tamamina erdirsin canim gozunaydin.
Bin massallahh bin massallahh :) oy ucunu de yirimmmm

Kiz yeloooo 9.gun 70 cikmis massallah hamissin yaaa kiz niye demiyosun hiccc
tesekkurler halidemm

Gunaydin kizlar. Gune tikali bi burun ve sizlayan bi bogaz ile basladim. Gece de kotuydu nefes alamama falan.. sizler insallah benden daha iyi durumdasinizdir. Hepinize hayirli isler hayirli gunler olsun insallah. Kocaman sevgilerr

Gunaydin kizlar. Gune tikali bi burun ve sizlayan bi bogaz ile basladim. Gece de kotuydu nefes alamama falan.. sizler insallah benden daha iyi durumdasinizdir. Hepinize hayirli isler hayirli gunler olsun insallah. Kocaman sevgilerr

geçmiş olsun canm bende hala atlatabılmış değilim öksürüğüm var hala inş cabuk atlatırsın

Amin canim cok sagoll
Bugun 300 cikti degerim
Allah devaminin da guzel gelmesini nasip eder insallah
Massallah canim cok sevindim. Gozun aydin olsun. Insallah Rabbim saglikli bir grbelik gecirip saglikli bir sekilde yavrunu kucagina almani nasip eder.

Günaydın kızlar . Bugun babamin olum yildonumu. Allahim mekanini cennet eder insallah. Okuyabilirseniz babamin ruhu icin bir fatiha okursaniz cok sevinirim. Hepinize kucak dolusu sevgiler

Günaydın kızlar . Bugun babamin olum yildonumu. Allahim mekanini cennet eder insallah. Okuyabilirseniz babamin ruhu icin bir fatiha okursaniz cok sevinirim. Hepinize kucak dolusu sevgiler
allah rahmet eylesin canımmm
okudum inş ruhu şad olsun

allah rahmet eylesın cnım bende okudum topragı bol mekanı cennet olsun inş..

Allah mekanini cennet etsin tabiiki okurum ne demek
İnsanin babasina duayla sarilmasinin nasil bisey oldugunu cok iyi biliyorum.Bende babami kaybedeli 6 ay oldu henuz.Allah sabir versin

allah rahmet eylesin canımmm
okudum inş ruhu şad olsun

allah rahmet eylesın cnım bende okudum topragı bol mekanı cennet olsun inş..

Allah mekanini cennet etsin tabiiki okurum ne demek
İnsanin babasina duayla sarilmasinin nasil bisey oldugunu cok iyi biliyorum.Bende babami kaybedeli 6 ay oldu henuz.Allah sabir versin
canlar , ağızlarınıza sağlık, Allahım sizlerden razı olsun her daim yüzünüz gülen yüzlerden olsun inşallah.

yeloyelo canım benim , Allahım sana da bana da tüm ana babasını kaybedenlere de sabırlar versin inşallah

Amin canim cok sagoll
Bugun 300 cikti degerim
Allah devaminin da guzel gelmesini nasip eder insallah
Aaaaaaaaaaa Allahım Allahım, bi girdim aldığım habere bak, kız çok sevindim canım ya çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
Hamilelik takvimi koysana sende canımcım

Halidecim geçmiş olsun canım, aman dikkat et, bol bol istirahat et,
Ecrencim ve mhtpfthcim Allah nazardan saklasın boncuklarınızı maaşallah 2'şer tane süper

Kızlar bende geldim tatilden, çok iyi geldi yatmaktan çok sıkılmıştım. Ben 16 haftalık oldum ama hiç hareket falan hissedemiyorum ya. Zaten 1 ay oldu yavrumu göreli, çok merak ediyorum ya, bu çarşamba randevum var inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…