Sagolasin canim.2 yasimiz yeni bitti.insallah yaparsin canim neden olmasin rabbim hayirlisini versin.sen de gencsin.canım gözün aydın çok sevındım bir sorun olmamasına gelişimlerıde gayet ıyı maşallah kızında artık kardesler gelınce inanır napalım kaç yaşında kızın 34 yaş genç sayılır canım ben de 30 dayım napalım senın yaşında artık 3. cü yaparız bizde :)
Askolsun hic haber vermiyorsun.bir hamile haberi daha sukurler olsun.rabbim tamamina erdirsin canim gozunaydin.Tesekkur ederim iyiyim bende
Heyecanla yarin kan testini bekliyorum 9. Gun 70 cikmisti degerim
Hayirlisi olur insallah
tesekkurler halidemmBin massallahh bin massallahh :) oy ucunu de yirimmmm
Kiz yeloooo 9.gun 70 cikmis massallah hamissin yaaa kiz niye demiyosun hiccc
Tesekkur ederim canm amin insallah Allah tamamina erdirirAskolsun hic haber vermiyorsun.bir hamile haberi daha sukurler olsun.rabbim tamamina erdirsin canim gozunaydin.
Insallah guzel haberi alir almaz yaz. Tekrar gozun aydin olsun. Mevlam gulen yuzunu soldurmasin hic ama hiccTesekkur ederim canm amin insallah Allah tamamina erdirir
Gunaydin kizlar.Gune tikali bi burun ve sizlayan bi bogaz ile basladim. Gece de kotuydu nefes alamama falan.. sizler insallah benden daha iyi durumdasinizdir . Hepinize hayirli isler hayirli gunler olsun insallah. Kocaman sevgilerr
Amin canim cok sagollInsallah guzel haberi alir almaz yaz. Tekrar gozun aydin olsun. Mevlam gulen yuzunu soldurmasin hic ama hicc
Massallah canim cok sevindim. Gozun aydin olsun. Insallah Rabbim saglikli bir grbelik gecirip saglikli bir sekilde yavrunu kucagina almani nasip eder.Amin canim cok sagoll
Bugun 300 cikti degerim
Allah devaminin da guzel gelmesini nasip eder insallah
Cok gecmis olsun canim. Rabbim şifani versin de atlat insallah tez zamandageçmiş olsun canm bende hala atlatabılmış değilim öksürüğüm var hala inş cabuk atlatırsın
Amin halidecim cok sagolMassallah canim cok sevindim. Gozun aydin olsun. Insallah Rabbim saglikli bir grbelik gecirip saglikli bir sekilde yavrunu kucagina almani nasip eder.
yelocan tebrik ederim cnm ilk negatiften sonra sen bana umut oldun rabbim tamamına erdirsin kardeşimAmin halidecim cok sagol
Herkeslere insallah...
allah rahmet eylesin canımmmGünaydın kızlar . Bugun babamin olum yildonumu. Allahim mekanini cennet eder insallah. Okuyabilirseniz babamin ruhu icin bir fatiha okursaniz cok sevinirim. Hepinize kucak dolusu sevgiler
Günaydın kızlar . Bugun babamin olum yildonumu. Allahim mekanini cennet eder insallah. Okuyabilirseniz babamin ruhu icin bir fatiha okursaniz cok sevinirim. Hepinize kucak dolusu sevgiler
Allah mekanini cennet etsin tabiiki okurum ne demekGünaydın kızlar . Bugun babamin olum yildonumu. Allahim mekanini cennet eder insallah. Okuyabilirseniz babamin ruhu icin bir fatiha okursaniz cok sevinirim. Hepinize kucak dolusu sevgiler
Sagol canm Allah tamamina erdirir insallahyelocan tebrik ederim cnm ilk negatiften sonra sen bana umut oldun rabbim tamamına erdirsin kardeşim
allah rahmet eylesin canımmm
okudum inş ruhu şad olsun
allah rahmet eylesın cnım bende okudum topragı bol mekanı cennet olsun inş..
canlar , ağızlarınıza sağlık, Allahım sizlerden razı olsun her daim yüzünüz gülen yüzlerden olsun inşallah.Allah mekanini cennet etsin tabiiki okurum ne demek
İnsanin babasina duayla sarilmasinin nasil bisey oldugunu cok iyi biliyorum.Bende babami kaybedeli 6 ay oldu henuz.Allah sabir versin
Allah rahmet eylesin canim. Ben de okudum..Günaydın kızlar . Bugun babamin olum yildonumu. Allahim mekanini cennet eder insallah. Okuyabilirseniz babamin ruhu icin bir fatiha okursaniz cok sevinirim. Hepinize kucak dolusu sevgiler
Aaaaaaaaaaa Allahım Allahım, bi girdim aldığım habere bak, kız çok sevindim canım ya çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsinAmin canim cok sagoll
Bugun 300 cikti degerim
Allah devaminin da guzel gelmesini nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?