ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Selam kizlar .merserayim guzel miydi tatilin? Ben kosturuyorum. Belim ve disim agriyor. Disim bugun cikti insallah bu gune ozgidur.gecer hemencik

Cok sagol mersooo amin canm Allah tamamina erdirir insallah
Daha erken kiz kese bile gormedik ne takvimi :) bi netlessin de hala korku had safhada her tahlilde
senin de insallah kontrolun cok guzel gecer canm belkide cinsiyeti belli olur
İlk gebeliklerde cok gec anlasiliyomus hareketleri oyle derler
Halidecim Yeloyelocum Allah babanıza gani gani rahmet etsin, mekanları cennet olsun inşallah
Aminnn aminnn
Selam kizlar .merserayim guzel miydi tatilin? Ben kosturuyorum. Belim ve disim agriyor. Disim bugun cikti insallah bu gune ozgidur.gecer hemencik
Halide bebegin buyudukce biraz senden yedigi icin senin bazi degerlerin duşuyor.bunun basinda calsiyum vs geliyo bu da encok dişe vurur
Yogurt peynir tuketmeye calis bol bol canim

Kizlar iyi geceler. Benim de dun transferim oldu. Test tarihim 19 nisan. Insallah hayirlisiyla guzel haberi alirim. Size de haber vermek istedim. Hepinizi opuyorumm
Transferın hayırli olsun canım. Samırım 5.gun emnrıyosu. Mevlam yuzunu guldurur ınsallah. Dondurulmuş kldı mı

Amin arkadasim insallah. Evet 5. Gun. 4 tane de donduruldu. Hayirlisi olsun insallah..
Masallah canim :) bizim de 4 tane buz bebisimiz istanbula emanet :) Allahim saglicakla hamis olup saglicakla dogum yapmani nasip eder inşallah

İnşallah öğrenirim cinsiyeti kızlar, tatil güzel geçti, Roma-Venedik falan gezdik 1 hafta, burda havalar hep kapalı yağmurlu, güneşli açık hava görmek çok iyi geldi, neyseki bu yaz dönüyorum Türkiye'ye,
Yeloyelo canım değerin 300 çıkmış maaşallah, bence herşey yolundadır Allahın izniyle kalp atışını da duycaksın keseyi de görceksin daha neler neler görceksin inşallah.
Kızlar dün yine kötü oldum akşam çok susadım bir bardak su içtim, senmisin içen, içim dışıma çıktı, banyoya zor yetiştim, kapı yerler halı her taraf battı, 4-5 saat önce yediğim hiçbir şeyi midem hazmetmemiş, hepsi çıktı, sonra banyo temizlerken yine midem bulandı. Suya karşı aşırı tiksintim var, çay ayran falan da içemiyorum, ancak soğuk asitli içecek soda falan içebiliyorum, valla vücudum çok susuz kaldı,
Hamilikte muhteşem beslenme hayallerim vardı, ama sadece kuru şeyler yiyebiliyorum maalesef, süt yoğurt hiç tüketmiyorum, naapcam bilmiyorum, artık 4 aylık oldum bulantıların bitmesi gerekiyo, geçse de doğru düzgün beslensem artık

Amin canim cok sagoll
Bugun 300 cikti degerim
Allah devaminin da guzel gelmesini nasip eder insallah
Masallah canim degerin super cok sevindim
Günaydın kızlar . Bugun babamin olum yildonumu. Allahim mekanini cennet eder insallah. Okuyabilirseniz babamin ruhu icin bir fatiha okursaniz cok sevinirim. Hepinize kucak dolusu sevgiler
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun canim, okuduk kabul etsin insallah
Allah mekanini cennet etsin tabiiki okurum ne demek
İnsanin babasina duayla sarilmasinin nasil bisey oldugunu cok iyi biliyorum.Bende babami kaybedeli 6 ay oldu henuz.Allah sabir versin
Canim senin de basin sagolsun mekani cennet olsun insallah
Sagolasin canim tatilinin iyi gecmesine sevindim.ah ah benim de canim antalya cekiyor mayis ayinda tatilciler gelmeden deniz kenarinda yurumek kizimla esimle ikizler gelmeden.cok ihtiyacim var.
Hareketleri hissetmene az kalmis canim.
Gecmis olsun tatlim bol kalsiyum sut kasar yogurt ihmal etme
Kizlar iyi geceler. Benim de dun transferim oldu. Test tarihim 19 nisan. Insallah hayirlisiyla guzel haberi alirim. Size de haber vermek istedim. Hepinizi opuyorumm
hayirli olsun canim ben guzel bir mujde verecegine inaniyorum.simdi cok dikkat et kendine.

Herkese hayirli keyifli pazarlar opuyoruz sizi

Amin canimm
Kizz Allah kolaylik versinn gecer insallah bir an once de tadini cikarirsin hamileligin

Sagol ecrenn aminn
Ben de iki mi tekmi cok merak ediyorum insallah sorunsuz devam eder onu da goruruz :)

Merserayy halide25 ecrennnn , canim arkadaslariimm amiin insallah ben de hayirlisiyla araniza katilirim. Allahim hepimize saglikla bu duyguyu tattirsin insallah. Sizlrer de sagsalim kucaklariniza alin bebislerinizi insallah.. Merserayy'im canim insallah bulantilarin da tez zamanda gecer.
Kizlar transfer sonrasi beslenme icin bi oneriniz var mi?

yelocanda artık bir anne ben ve eakgull emelim kaldık ben ne yapıcağımı bilmiyorum niyeyse doktora gitmek istemiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun

Sagol ecrenn aminn
Ben de iki mi tekmi cok merak ediyorum insallah sorunsuz devam eder onu da goruruz :)
9. Gun degerin ise baya yuksek ikiz olma ihtimali var bence.dilegimiz once saglikli olmalari tabii hayirlisi olsun
Insallah bebislerin seninledir canim,protein ve kalsiyum agirlikli beslen hamile oldugunu dusunerek.
yelocanda artık bir anne ben ve eakgull emelim kaldık ben ne yapıcağımı bilmiyorum niyeyse doktora gitmek istemiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun
Insallah sirada sizler varsiniz canim iyice arastirip icine sinen bir yerde sartlariniz da musaitse basla bence.allah bu duyguyu tez zamanda size de nasip etsin insallah
biz iyiyiz canim cok sukur bebisler de iyi.karnim kocaman hareketlerimi baya kisitladim sadece kizimla aktifim.bu dakilo aldiriyor tabi.saglikli dogsunlar da rabbim sana da cifter cifter hayirli evlat nasip eylesin

Ayy insallah canim. Tesekkur ederim tavsiyen icin arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…