Sagol en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin Allahim ve devamini da guzel gelmesini nasip etsin insallahyelommmmm maaşallah çok sevindim ve çok şaşırdım bin maaşallah kuzumm
Yok 9. Gun 70 cikti9. Gun degerin ise baya yuksek ikiz olma ihtimali var bence.dilegimiz once saglikli olmalari tabii hayirlisi olsun
Insallah bebislerin seninledir canim,protein ve kalsiyum agirlikli beslen hamile oldugunu dusunerek.
Insallah sirada sizler varsiniz canim iyice arastirip icine sinen bir yerde sartlariniz da musaitse basla bence.allah bu duyguyu tez zamanda size de nasip etsin insallah
biz iyiyiz canim cok sukur bebisler de iyi.karnim kocaman hareketlerimi baya kisitladim sadece kizimla aktifim.bu dakilo aldiriyor tabi.saglikli dogsunlar da rabbim sana da cifter cifter hayirli evlat nasip eylesin
Evet ben kullandim ama 5 gun kullandimCanlar siz prednol kullandiniz mi? Bana dr 4 gun kullan birak demisti transferden once. Ben bir gun atlamisim. 3 gun kullanmisim. Simdi ilaclara bakinca farkettim. Insallah tutunmasina engel olmaz bebisimin. Cok korkuyorum. Vicdan azabi oldu simdi. Icinizde kullanan var mi bu ilaci??
Aaaaaaaaaaa Allahım Allahım, bi girdim aldığım habere bak, kız çok sevindim canım ya çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
Hamilelik takvimi koysana sende canımcım
Halidecim geçmiş olsun canım, aman dikkat et, bol bol istirahat et,
Ecrencim ve mhtpfthcim Allah nazardan saklasın boncuklarınızı maaşallah 2'şer tane süper
Kızlar bende geldim tatilden, çok iyi geldi yatmaktan çok sıkılmıştım. Ben 16 haftalık oldum ama hiç hareket falan hissedemiyorum ya. Zaten 1 ay oldu yavrumu göreli, çok merak ediyorum ya, bu çarşamba randevum var inşallah herşey yolundadır
Kizlar iyi geceler. Benim de dun transferim oldu. Test tarihim 19 nisan. Insallah hayirlisiyla guzel haberi alirim. Size de haber vermek istedim. Hepinizi opuyorumm
Sagol en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin Allahim ve devamini da guzel gelmesini nasip etsin insallah
Yok 9. Gun 70 cikti
12. Gun 302
14. Gun 1037 cikti
Bende hevesliyim acikcasi ama hayirlisi tabi
Senin degerlerin nasildi?
Yaa oyle mi :)degerlerımız 14. gun için aynı canım benım ikiz senınde ole olma ıhtımalı var hayırlı olsun bu arada hamılelıgın :)
Yaa oyle mi :)
Hayirlisi neyse onu versin rabbim
Saglikla devam etsin de en onemlisi bu
Amiin canim insallah.. cok sagol arkadasim. Ama, ben cok tedirginim. Prednolu ilk 3 gun kullandim. 4.gun unutmusum. Sence tutunmaya olumsuz bir etkisi olur mu canim? Cok vicdan azabi duyuyorum..hayırlı olsun canım guzel haberlerını alalım inşallah rabbım karnınıda kucagınıda doldursun..
Insallah canim. Cok tesekkur ederim arkadasim cevabin icin.Evet ben kullandim ama 5 gun kullandim
Transferden sonra 2 gun kullanmis oldum
Bilmiyorim ki oyle cok bi problem olacagini sanmam sonucta hic kullanmayanlar da var bazisinin doktoru vermiuor
Canlar siz prednol kullandiniz mi? Bana dr 4 gun kullan birak demisti transferden once. Ben bir gun atlamisim. 3 gun kullanmisim. Simdi ilaclara bakinca farkettim. Insallah tutunmasina engel olmaz bebisimin. Cok korkuyorum. Vicdan azabi oldu simdi. Icinizde kullanan var mi bu ilaci??
Evet canim taze. Kati meyve sikacagon varsa havucu al sık. sen canını sıkma rahat ol ki her şey güzel olsun :)Ayy canim halideem, agzin bal yesin! Amiin insallah arkadasim. Icime su serptin. Cok tesekkur ederim. Peki, havuc suyunu taze sıkılmıs mı ıctin canim?
çooooooooooook geçmiş olsun canım. inşllah tiz zamanda toparlanırsın . senin bebik nazlı mı nazlı . anasına şimdiden nazlanıyor bir tavırlar ediyorİnşallah öğrenirim cinsiyeti kızlar, tatil güzel geçti, Roma-Venedik falan gezdik 1 hafta, burda havalar hep kapalı yağmurlu, güneşli açık hava görmek çok iyi geldi, neyseki bu yaz dönüyorum Türkiye'ye,
Yeloyelo canım değerin 300 çıkmış maaşallah, bence herşey yolundadır Allahın izniyle kalp atışını da duycaksın keseyi de görceksin daha neler neler görceksin inşallah.
Kızlar dün yine kötü oldum akşam çok susadım bir bardak su içtim, senmisin içen, içim dışıma çıktı, banyoya zor yetiştim, kapı yerler halı her taraf battı, 4-5 saat önce yediğim hiçbir şeyi midem hazmetmemiş, hepsi çıktı, sonra banyo temizlerken yine midem bulandı. Suya karşı aşırı tiksintim var, çay ayran falan da içemiyorum, ancak soğuk asitli içecek soda falan içebiliyorum, valla vücudum çok susuz kaldı,
Hamilikte muhteşem beslenme hayallerim vardı, ama sadece kuru şeyler yiyebiliyorum maalesef, süt yoğurt hiç tüketmiyorum, naapcam bilmiyorum, artık 4 aylık oldum bulantıların bitmesi gerekiyo, geçse de doğru düzgün beslensem artık
Evet canim taze. Kati meyve sikacagon varsa havucu al sık. sen canını sıkma rahat ol ki her şey güzel olsun :)
Amiin canim insallah.. cok sagol arkadasim. Ama, ben cok tedirginim. Prednolu ilk 3 gun kullandim. 4.gun unutmusum. Sence tutunmaya olumsuz bir etkisi olur mu canim? Cok vicdan azabi duyuyorum..
Kizlar gunaydin. Benim bebik bana tutunamadi buyuk ihtimalle. Her adet olmadan tam 1 hafta once geceleri bir titreme gelir bana. Bi uyanirim. Adet oncesi sendrommus. Test gunum pazar ve dun gece ayni sey oldu yine. Yani pazar gunu adet olacam kesin. Simdiye kadar hep boyle oldu. Moralim cok bozuldu. Hayirlisi olsun tabi hakkimizda ama insan yine de uzuluyor
Cok sagol canim. Insallah hayirlisiyla guzel olur her sey. Dedigin gibi Allah ol derse olur sonucta. Opuyorum canim.canım öyle düşünme bende de adet olacagım zaman olan belirtilerin hepsi olmuştu adet olacagım sanıyodum ama cok sukur kı pozitif çıktı senınde öyle olacak ınsallah olumszluklar olumsuzluk getırır kendını bu düşünceden uzaklastır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?