ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

yelommmmm maaşallah çok sevindim ve çok şaşırdım bin maaşallah kuzumm
Sagol en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin Allahim ve devamini da guzel gelmesini nasip etsin insallah
Yok 9. Gun 70 cikti
12. Gun 302
14. Gun 1037 cikti
Bende hevesliyim acikcasi ama hayirlisi tabi
Senin degerlerin nasildi?

Canlar siz prednol kullandiniz mi? Bana dr 4 gun kullan birak demisti transferden once. Ben bir gun atlamisim. 3 gun kullanmisim. Simdi ilaclara bakinca farkettim. Insallah tutunmasina engel olmaz bebisimin. Cok korkuyorum. Vicdan azabi oldu simdi. Icinizde kullanan var mi bu ilaci??

Evet ben kullandim ama 5 gun kullandim
Transferden sonra 2 gun kullanmis oldum
Bilmiyorim ki oyle cok bi problem olacagini sanmam sonucta hic kullanmayanlar da var bazisinin doktoru vermiuor

saol canım benım bende salı gunu gorecegım bende 16 haftayı doldurdum ama hareket bende hıssetmıyıorum ama yakındır :)

Sagol en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin Allahim ve devamini da guzel gelmesini nasip etsin insallah

Yok 9. Gun 70 cikti
12. Gun 302
14. Gun 1037 cikti
Bende hevesliyim acikcasi ama hayirlisi tabi
Senin degerlerin nasildi?

degerlerımız 14. gun için aynı canım benım ikiz senınde ole olma ıhtımalı var hayırlı olsun bu arada hamılelıgın :)

hayırlı olsun canım guzel haberlerını alalım inşallah rabbım karnınıda kucagınıda doldursun..
Amiin canim insallah.. cok sagol arkadasim. Ama, ben cok tedirginim. Prednolu ilk 3 gun kullandim. 4.gun unutmusum. Sence tutunmaya olumsuz bir etkisi olur mu canim? Cok vicdan azabi duyuyorum..

Kuzucum sanirim onu bakteri falan olmasin diye veriyolar. O yuzden ne vicdan azabi duy ne bise. Cok da kafana takilirsa memorial in hemsirelerini ara ve sor.insallah bebis tutundu sana :) bu arada cok yatma sakin. Yuru evde ki kan gitsin minimini bebise :)) ayrica gunde 1 bardak havuc suyu ic. Ben sabah aksam 1 er bardak icmistim. Bir iki dilim ananas ye. Kabak cekirdegi kesinlikle ye. Allahin izni ile sana geldi bebik anasi :)

Ayy canim halideem, agzin bal yesin! Amiin insallah arkadasim. Icime su serptin. Cok tesekkur ederim. Peki, havuc suyunu taze sıkılmıs mı ıctin canim?

Ayy canim halideem, agzin bal yesin! Amiin insallah arkadasim. Icime su serptin. Cok tesekkur ederim. Peki, havuc suyunu taze sıkılmıs mı ıctin canim?
Evet canim taze. Kati meyve sikacagon varsa havucu al sık. sen canını sıkma rahat ol ki her şey güzel olsun :)

çooooooooooook geçmiş olsun canım. inşllah tiz zamanda toparlanırsın . senin bebik nazlı mı nazlı . anasına şimdiden nazlanıyor bir tavırlar ediyor inşallah tez zamanda toparlanırsın , isteiğin her şeyi yiyip içip bol bol bebike kilo aldırırsın kuzumm

Kizlar gunaydin. Benim bebik bana tutunamadi buyuk ihtimalle. Her adet olmadan tam 1 hafta once geceleri bir titreme gelir bana. Bi uyanirim. Adet oncesi sendrommus. Test gunum pazar ve dun gece ayni sey oldu yine. Yani pazar gunu adet olacam kesin. Simdiye kadar hep boyle oldu. Moralim cok bozuldu. Hayirlisi olsun tabi hakkimizda ama insan yine de uzuluyor

Amiin canim insallah.. cok sagol arkadasim. Ama, ben cok tedirginim. Prednolu ilk 3 gun kullandim. 4.gun unutmusum. Sence tutunmaya olumsuz bir etkisi olur mu canim? Cok vicdan azabi duyuyorum..

ben kullanmadım canım onu ama korkma rabbım nasıp edecekse hiçbirsey engel olamaz içini ferah tut olumsuz düşünme sakın sen duanı et tevekkül et vicdan azabı falan cekme cnm herseyın hayırlısı..

canım öyle düşünme bende de adet olacagım zaman olan belirtilerin hepsi olmuştu adet olacagım sanıyodum ama cok sukur kı pozitif çıktı senınde öyle olacak ınsallah olumszluklar olumsuzluk getırır kendını bu düşünceden uzaklastır

Cok sagol canim. Insallah hayirlisiyla guzel olur her sey. Dedigin gibi Allah ol derse olur sonucta. Opuyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…