ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canım iyiyim elhamdülillah . sen de üzülme ve bir an önce toparlanıp tedaviye başlayıver. inşallah güzel güzel haberler vermek nasip olacak . güzel düşün ki güzel şeyler lsun kuzucum
üzülmüyorum tatlım benim Allah'tan gelene bişey yapılmaz dimi ama kısmetimiz ne zamansa o zaman bulucak beni minnakım dimi teyzesi

Cok sagol canim. Insallah hayirlisiyla guzel olur her sey. Dedigin gibi Allah ol derse olur sonucta. Opuyorum canim.
canımm inşallah hamilesin iyi düşün, seninle birlikte başlayacaktık ama bana kısmet olmadı dedemi kaybedşnce başlayamadım semra hanıma inşallah seninki hayırlı olacak

Sagol en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin Allahim ve devamini da guzel gelmesini nasip etsin insallah

Yok 9. Gun 70 cikti
12. Gun 302
14. Gun 1037 cikti
Bende hevesliyim acikcasi ama hayirlisi tabi
Senin degerlerin nasildi?
Iki katindan fazla artmis canim bu da bir isaret benim 10.gun 600 civari 12.gun 1421 di insallah hayirlisi olur.
Bence i enfeksiyon vs olmamasi icin.cogunu icmissin zaten moralini bozma lutfen
adet belirtileri cogunlukla olur canim hatta 3 ay bitene kadar genelde adet dongulerinde yine ayni sancilari yasarsin genelde kanama olacak korkusuyla.o yuzden icini ferah tut bebisi uzme

Insallah canim.. cok tesekkur ederim destegin icin arkadasim..

canımm inşallah hamilesin iyi düşün, seninle birlikte başlayacaktık ama bana kısmet olmadı dedemi kaybedşnce başlayamadım semra hanıma inşallah seninki hayırlı olacak
Insallah canim. Allah'im hepimizin yuzunu guldursun hayirlisiyla insallah. Deden icin tekrar basin sagolsun. Nur icinde yatsin..

Insallah canim. Allah'im hepimizin yuzunu guldursun hayirlisiyla insallah. Deden icin tekrar basin sagolsun. Nur icinde yatsin..
amin kuzumm bende daha adet olmadım inşallah olmam tabi ama şiddetli bel ağrım var her an bekliyorum sadece 2 gün geçti Allah'ımmmmm hiç gelmese nem olur yaaa

Canim hasta olmamissin bisey olmamis. Niye bu karamsarlik. Bende de oluyordu titreme. Gece uyaniyodum titreme ile. Lutfen kirmizi karti gormeden sakin umitsizlik icine dusme.

Amiin canim insallah.. cok sagol arkadasim. Ama, ben cok tedirginim. Prednolu ilk 3 gun kullandim. 4.gun unutmusum. Sence tutunmaya olumsuz bir etkisi olur mu canim? Cok vicdan azabi duyuyorum..

Canim cipro ve prendol un tutunmayala ilgisi yok bosuna uzme kendini

Canim hasta olmamissin bisey olmamis. Niye bu karamsarlik. Bende de oluyordu titreme. Gece uyaniyodum titreme ile. Lutfen kirmizi karti gormeden sakin umitsizlik icine dusme.
Caniim gercekten sende de oluyor muydu? Nasil mutlu oldum anlatamam! Haklisin arkadasim. Aslinda baya bir pozitif dayandim. Ama, hormonlardan midir nedir kisa sureli bi cokus yasadim. Cok sagol kuzum. Tekrar toparliyorum kendimi!

Canim arkadaslarim dunden beri beyninizi yedigim icin ozur dilerim. Surec boyunca hic heyecanlanmadim. Ama, simdi gunler gecmiyor sanki. Hepinize desteginiz icin cok tesekkur ediyorum. Insallah Allahim guzel haberimi sizlerle paylasmami nasip eder hayirlisiyla..

Canım kabak çekirdeği ve çok fazla olmamak kaydıyla ananas yiyebilirsin, kabız olmamaya çalış onun dışında en önemli şey moral :)
İyiyim çok şükür canımcım, senin de güzel haberini alsak daha iyi olcaz :)
Amiin canim insallah.. cok sagol arkadasim. Ama, ben cok tedirginim. Prednolu ilk 3 gun kullandim. 4.gun unutmusum. Sence tutunmaya olumsuz bir etkisi olur mu canim? Cok vicdan azabi duyuyorum..
Yok canım hiç bişey olmaz merak etme.

He valla, yıllardır bana çektirdiği yetmemiş gibi şimdi de bu nazıyla uğraşıyoz, ben de ona naz yapmazsam ne olıyım :)
Sen nasılsın canımcım, nasıl gidiyor?

Saçmalama tatlım bee, bende adet belirtilerimi yaşadım hatta üstüne daha enteresan belirtiler de ekledim biliyosun :))
Sen hiiiçç üzülme sıkıntı yapma kendine, Allah murad ettiyse vakti geldiyse olmuştur tutunmuştur, yarın sabah bak bakıyım gözünün üstünde kaşın varmı

He valla, yıllardır bana çektirdiği yetmemiş gibi şimdi de bu nazıyla uğraşıyoz, ben de ona naz yapmazsam ne olıyım :)
Sen nasılsın canımcım, nasıl gidiyor?

Kizin mi olcak neee merserayim nazli kokoş :) tabi gonlunuzden geceni bilmem ama buralarda kiz hamileligi agir gecer diyolar :) hakkinizda hayirlisi olsun minnagin annesi :) ayrica hakkaten kiz bu bebeler gelince biz de onlara bi nazlanak olma mi hiiih yapalim onlara amaaaaa kiyamayiz ki de mi miniş onlar der bagrimiza basaris yine sipaciklarii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…