- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
üzülmüyorum tatlım benim Allah'tan gelene bişey yapılmaz dimi ama kısmetimiz ne zamansa o zaman bulucak beni minnakım dimi teyzesicanım iyiyim elhamdülillah . sen de üzülme ve bir an önce toparlanıp tedaviye başlayıver. inşallah güzel güzel haberler vermek nasip olacak . güzel düşün ki güzel şeyler lsun kuzucum
canımm inşallah hamilesin iyi düşün, seninle birlikte başlayacaktık ama bana kısmet olmadı dedemi kaybedşnce başlayamadım semra hanıma inşallah seninki hayırlı olacakCok sagol canim. Insallah hayirlisiyla guzel olur her sey. Dedigin gibi Allah ol derse olur sonucta. Opuyorum canim.
Iki katindan fazla artmis canim bu da bir isaret benim 10.gun 600 civari 12.gun 1421 di insallah hayirlisi olur.Sagol en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin Allahim ve devamini da guzel gelmesini nasip etsin insallah
Yok 9. Gun 70 cikti
12. Gun 302
14. Gun 1037 cikti
Bende hevesliyim acikcasi ama hayirlisi tabi
Senin degerlerin nasildi?
Bence i enfeksiyon vs olmamasi icin.cogunu icmissin zaten moralini bozma lutfenCanlar siz prednol kullandiniz mi? Bana dr 4 gun kullan birak demisti transferden once. Ben bir gun atlamisim. 3 gun kullanmisim. Simdi ilaclara bakinca farkettim. Insallah tutunmasina engel olmaz bebisimin. Cok korkuyorum. Vicdan azabi oldu simdi. Icinizde kullanan var mi bu ilaci??
adet belirtileri cogunlukla olur canim hatta 3 ay bitene kadar genelde adet dongulerinde yine ayni sancilari yasarsin genelde kanama olacak korkusuyla.o yuzden icini ferah tut bebisi uzmeKizlar gunaydin. Benim bebik bana tutunamadi buyuk ihtimalle. Her adet olmadan tam 1 hafta once geceleri bir titreme gelir bana. Bi uyanirim. Adet oncesi sendrommus. Test gunum pazar ve dun gece ayni sey oldu yine. Yani pazar gunu adet olacam kesin. Simdiye kadar hep boyle oldu. Moralim cok bozuldu. Hayirlisi olsun tabi hakkimizda ama insan yine de uzuluyor
Insallah canim.. cok tesekkur ederim destegin icin arkadasim..Iki katindan fazla artmis canim bu da bir isaret benim 10.gun 600 civari 12.gun 1421 di insallah hayirlisi olur.
Bence i enfeksiyon vs olmamasi icin.cogunu icmissin zaten moralini bozma lutfen
adet belirtileri cogunlukla olur canim hatta 3 ay bitene kadar genelde adet dongulerinde yine ayni sancilari yasarsin genelde kanama olacak korkusuyla.o yuzden icini ferah tut bebisi uzme
Insallah canim. Allah'im hepimizin yuzunu guldursun hayirlisiyla insallah. Deden icin tekrar basin sagolsun. Nur icinde yatsin..canımm inşallah hamilesin iyi düşün, seninle birlikte başlayacaktık ama bana kısmet olmadı dedemi kaybedşnce başlayamadım semra hanıma inşallah seninki hayırlı olacak
amin kuzumm bende daha adet olmadımInsallah canim. Allah'im hepimizin yuzunu guldursun hayirlisiyla insallah. Deden icin tekrar basin sagolsun. Nur icinde yatsin..
Ayy keske yaa. Dogal yoldan zahmetsiz bi sekilde olsa hayirlisiyla ne guzel oluramin kuzumm bende daha adet olmadıminşallah olmam tabi ama şiddetli bel ağrım var her an bekliyorum sadece 2 gün geçti Allah'ımmmmm hiç gelmese nem olur yaaa
keşke arkadaşım ama hiç umudum yok beklentim de yok bugün yarın gelir hayırlısı olsun tatlımAyy keske yaa. Dogal yoldan zahmetsiz bi sekilde olsa hayirlisiyla ne guzel olur
Canim hasta olmamissin bisey olmamis. Niye bu karamsarlik. Bende de oluyordu titreme. Gece uyaniyodum titreme ile. Lutfen kirmizi karti gormeden sakin umitsizlik icine dusme.Kizlar gunaydin. Benim bebik bana tutunamadi buyuk ihtimalle. Her adet olmadan tam 1 hafta once geceleri bir titreme gelir bana. Bi uyanirim. Adet oncesi sendrommus. Test gunum pazar ve dun gece ayni sey oldu yine. Yani pazar gunu adet olacam kesin. Simdiye kadar hep boyle oldu. Moralim cok bozuldu. Hayirlisi olsun tabi hakkimizda ama insan yine de uzuluyor
Amiin canim insallah.. cok sagol arkadasim. Ama, ben cok tedirginim. Prednolu ilk 3 gun kullandim. 4.gun unutmusum. Sence tutunmaya olumsuz bir etkisi olur mu canim? Cok vicdan azabi duyuyorum..
Bizde seni ozledik nerelerdesin napiyorsunKizlar ozledim sizi :)
Caniim gercekten sende de oluyor muydu? Nasil mutlu oldum anlatamam! Haklisin arkadasim. Aslinda baya bir pozitif dayandim. Ama, hormonlardan midir nedir kisa sureli bi cokus yasadim. Cok sagol kuzum. Tekrar toparliyorum kendimi!Canim hasta olmamissin bisey olmamis. Niye bu karamsarlik. Bende de oluyordu titreme. Gece uyaniyodum titreme ile. Lutfen kirmizi karti gormeden sakin umitsizlik icine dusme.
Canim cok sagolasin ☺ Sen nasilsin? Ne zaman basliyor tedavin?Canim cipro ve prendol un tutunmayala ilgisi yok bosuna uzme kendini
Canım kabak çekirdeği ve çok fazla olmamak kaydıyla ananas yiyebilirsin, kabız olmamaya çalış onun dışında en önemli şey moral :)Merserayy halide25 ecrennnn , canim arkadaslariimm amiin insallah ben de hayirlisiyla araniza katilirim. Allahim hepimize saglikla bu duyguyu tattirsin insallah. Sizlrer de sagsalim kucaklariniza alin bebislerinizi insallah.. Merserayy'im canim insallah bulantilarin da tez zamanda gecer.
Kizlar transfer sonrasi beslenme icin bi oneriniz var mi?
İyiyim çok şükür canımcım, senin de güzel haberini alsak daha iyi olcaz :)
Yok canım hiç bişey olmaz merak etme.Amiin canim insallah.. cok sagol arkadasim. Ama, ben cok tedirginim. Prednolu ilk 3 gun kullandim. 4.gun unutmusum. Sence tutunmaya olumsuz bir etkisi olur mu canim? Cok vicdan azabi duyuyorum..
He valla, yıllardır bana çektirdiği yetmemiş gibi şimdi de bu nazıyla uğraşıyoz, ben de ona naz yapmazsam ne olıyım :)çooooooooooook geçmiş olsun canım. inşllah tiz zamanda toparlanırsın . senin bebik nazlı mı nazlı . anasına şimdiden nazlanıyor bir tavırlar ediyorinşallah tez zamanda toparlanırsın , isteiğin her şeyi yiyip içip bol bol bebike kilo aldırırsın kuzumm
Saçmalama tatlım bee, bende adet belirtilerimi yaşadım hatta üstüne daha enteresan belirtiler de ekledim biliyosun :))Kizlar gunaydin. Benim bebik bana tutunamadi buyuk ihtimalle. Her adet olmadan tam 1 hafta once geceleri bir titreme gelir bana. Bi uyanirim. Adet oncesi sendrommus. Test gunum pazar ve dun gece ayni sey oldu yine. Yani pazar gunu adet olacam kesin. Simdiye kadar hep boyle oldu. Moralim cok bozuldu. Hayirlisi olsun tabi hakkimizda ama insan yine de uzuluyor
Kız nerelerdesin sen?Kizlar ozledim sizi :)
He valla, yıllardır bana çektirdiği yetmemiş gibi şimdi de bu nazıyla uğraşıyoz, ben de ona naz yapmazsam ne olıyım :)
Sen nasılsın canımcım, nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?