ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlar iyi geceker nasilsiniz :) eakgulum denizim merserayim okuyorsan jongulum ecrenim gunesatesim insallah hepiciginiz cok cok iyisinizdir. Ben de iyiyim cok sukur. Bugun karnimin gergin oldugunu farkettim. Acep buyumeye basladi mi bebik neler yapiyo icerde meraklardayim. Onun haricinde okul ev kosturuyorum. Hepinize hayirli guzel omurler diliyor iyi geceler diyerek mesajimi sonlandiriyorum.

Gunaydin halideemm, ben iyiyim cok sukur. Senin pozitif mesajlarini okudukca daha da iyi oluyorum ☺ hepimizin tum sevdiklerimizle cook mutlu, saglikli, uzun omru olsun insallah. Allahim isinde gucunde kolaylik versin. Bebeni saglikla buyutmeni nasip etsin.
Gobegin gerilecek tabi annesi minnak kuzu iceride buyuyor ☺ artik fasulye tanesi degil cook opuyorum canim arkadasim

Canim merserayim, sizler bana nasil moral oluyorsunuz anlatamam.. hepinizden Allahim razi olsun. Kismetimizde varsa tutunmustur bana. Allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah. Senin bulantilarin daha iyidir insallah. Cok nazlaniyor bizim bebisler ben de esime dun dedim ki bi dogsun poposunu, butunu isiracamgunun cok guzel gecsin canmm

Kizlar, can arkadaslarim, moral kaynaklarim hepinize gunaydin!
Bana su zor gunlerimde o kadar destek oluyorsunuz ki.. Allah hepinizden ayri ayri razi olsun.. ve hepimizin muradini versin insallah.

Test gunum pazar. Ama dun 3 tane test aldim. Cumadan baslicam test yapmaya
Hepimiz iciin cook guzel bir gun olsun! Ben simdi Mersin'deyim. Haberi baba ocaginda bekliyorum. Esim calisiyor, Almanya'ya dondu. Orada sabahtan aksama tek basima kocama sarmiim diye buraya geldim. Ama, buradan bile beynini yiyebiliyorum adamcagizin hava mis gibi burada. Cikip sahilde bir yuruyus yapayim. Hepinuzi opuyorum canlarim! Cok guzel, bereketli, islerimizin rast gittigi bir gun olsun!

Gunaydin canlar cep den yaziyorum o yuzden mesajlarinizi alinti yapamadim. Benim hauatta bazi değişiklikler oldu ikinci negatif baya etkiledi derken mayista deneyelim demistik sonra ne olduysa mart sonuna dogru basladik:) kontroller basladi derken mart sonu isten ayrildim pat diye opu geldi catti sonra transfer oldu. Hizli ve sessiz sakin oldu. Simdi evdeyim pek transfer olmus gibi de halim yok nasilsa hersey Allahtan. Ben sadece kendimi yormuyorum hepsi bu.. 23, nisantest tarihi hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun insallah

Günaydın canıımm, gönlümden geçen bi cinsiyet tercihim yok valla Allah sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize, ben 4 kilo aldım ama göbeğim çıkmadı hiç, enine doğru yayılıyoO yüzden arkadaşlar kız olcak diyolar, bakalım kısmet.
Kız o gerginlik bebekten değildir. Rahim pelviks kemiği dışına daha yeni yeni çıkıyo sende, mide ve bağırsaklarının eskisi gibi hazmetmediğini hissediyomusun sende, onun şişkinliği oluyomuş. Sabah kalktığımda karnım dümdüz, akşam beni bi gör 8 aylık gibi göbeğim, yediğim içtiğimden şişiyo galiba
Bende artık göbeğim çıksa diyom ama bir yandan da çatlaklardan tırsıyom

Issır valla, bi doğsunlar ben ne yapcağımı biliyom zaten
Ayyy o günleri de görcez inşallah Böyle taklalar atsın önümüzde inşallah

Kııııızzzzz neler duyuyorum
Allahım Allahım, canım transferin hayırlı uğurlu olsun, tamam özet geçmişsin de azcık detaylı anlat be, kaç yumi toplandı? Kaç hücreli kaç yumi transfer oldu? Hulusi'de mi yaptırdın yine?
İşten çıktığın için hiiiiçç üzülme, Allah büyük, bir kapı kapatır başka kapı açar, belki hamilelik sürecini daha kolay geçirceksin. Türkiye'de bende çalışıyodum, öğretmenim ben, valla düşünüyorum da bu bulantılarla nasıl git gel yapcaktım nasıl ders anlatcaktım, Allah çalışarak hamilelik geçirdnlerin yardımcısı olsun, zor valla.
Ayyy bu hFta sonu iki güzel haber alcaz inşallah

Canim :))
Biliyorsun rezevr az 4 yumurta ancak topladik biri hic isleme alinmadi dollenme zamani baya zordu tulay hnm embriyo iyi degil falan demis neyse transfer gunu iki tane sekiz hucreli ucuncu gun embriyo koydular, transfer cok kolay gecti hulusi bey yoktu gogsen bey transferi yapti. Simdi tum ilaclara devam ediyorum dhea vs da devam edio ne hikmetse. Allah hayirlisini versn canim diger tedavi gibi bunun uzerine pek dusmedim acikcasi. Kalcadan igneyi bile sallamadim esim isten gelince vuruyo :) iyice doktor oldu benimki hahahah

YARDIMMMMMMM!!!! Bugün ani bir kararla şişli memorialı aradım semra hanım pek müsait değil ameliyatları falan varmış...yarına sevinç hanıma randevu verdiler ama tüm tedavileri semra hanım takip ediyor rahat olun fakan dediler. offff kafam karıştı içime sinmedi sanki yaaa sinir oluyorum kendime isterseniz semra hanımda müsaitse dosyanıza not ederiz transfere semra hoca girer dediler

şimdi beni semra hanım takip etmicek mi ilaç dozlarına kim karar vericek sistemleri nasılll

şimdi beni semra hanım takip etmicek mi ilaç dozlarına kim karar vericek sistemleri nasılll

iptal mi etsem sonra mı gitsem ayyy yaaa ben niye böyle oldum niye panik yaptım ...

Kiz Allahini seversen az sakin ol. Oncelikle sevinc hanima randevu al. Gidince randevuna dersin ki ben semra hanimi da kesinlikle gormek istiyorum. Sonra ona ayarliyorlar.yardimci olurlar korkma. Dosyana not aldir mutlaka semra hanimin transferimi yapmasini istiyorum diye. Zaten soyle oluyor: sen doktorunla gorusuyorsun.daha sonra semra hanim baskanliginda tum ekip senin kullanacagin ilac dozunu belirleyip sana mesaj atiyorlar. Yumurta toplamaya yaklastikca tekrar hatirlatirsin ki ben semra hanimin transfer yapmasini istiyorum diye. Sakin ol biraz. Her sey guzel olacak insallah. Ama sen sakin olmazsan her sey kotuye gider.

Kiiiiiz massallah sana . Nasi da gizli gizli gitmis bebik yapmis hayirli olsun kuzucum.insallahhh hayirli saglikli ahlakli evlat sahibi olursun. Rabbim yuzunu guldursun amiiinnn

Ayyy ne bileyim ben beee panik oldum. Semra Hanım yumurta toplamaya girmiyor dimi halidem yarın gitçem işte 2.gün iğneler başlar mı bilmiyom. Ben yarın muayene olucam ama Semra Hanım değerlendirecek dimi halidem.

Ayyy ne bileyim ben beee panik oldum. Semra Hanım yumurta toplamaya girmiyor dimi halidem yarın gitçem işte 2.gün iğneler başlar mı bilmiyom. Ben yarın muayene olucam ama Semra Hanım değerlendirecek dimi halidem.
Seker yumurta toplamayi melih bey yapiyor ki adam zaten yalnizca yumurta toplamada. Ve hakkaten uzman. Guven ona. Eger degerlerin normal cikarsa ve muyanede bi sikinti olmazsa 2. Veya 3.gunu baslarlar tedaviye hayirlisi ile.

Kiiiiiz massallah sana . Nasi da gizli gizli gitmis bebik yapmis hayirli olsun kuzucum.insallahhh hayirli saglikli ahlakli evlat sahibi olursun. Rabbim yuzunu guldursun amiiinnn

Ayy halidem insallah olmuştur bugün daha 3. Gün. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah. Ondan gelene raziyiz. Bizim.elimizden bisi gelmez. Digerine göre daha umutluyum iki tane transfer oldu diye ama neticede kismet canim

Seker yumurta toplamayi melih bey yapiyor ki adam zaten yalnizca yumurta toplamada. Ve hakkaten uzman. Guven ona. Eger degerlerin normal cikarsa ve muyanede bi sikinti olmazsa 2. Veya 3.gunu baslarlar tedaviye hayirlisi ile.
Sağol halidem bakalım yarın ne olucak testleri yarın mı istiyorlar ben başka bir hastanede yaptırcam tahlilleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…