ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Sağol halidem bakalım yarın ne olucak testleri yarın mı istiyorlar ben başka bir hastanede yaptırcam tahlilleri
Canim hastaneye gitmeden aramissin ya o zaman sana istedikleri tahlilleri demislerdir. Onlari saglik ocaklari yapiyor. Amh ve sperm testini kendileri yapiyorlar.

Ayy halidem insallah olmuştur bugün daha 3. Gün. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah. Ondan gelene raziyiz. Bizim.elimizden bisi gelmez. Digerine göre daha umutluyum iki tane transfer oldu diye ama neticede kismet canim
Inşallah olmustur canim. Sen boyle teslim olmussun ya Rabbim insallah mükafatıni verecektir. :)

Halidemmm bundan öncekinde ilaçları hastaneden almıştım burada nasıl ilaçlar nereden alınıyor
Canim hastanenin yakininda hatta cok yakininda idil eczanesi var. Orada ilaclari cok cok cok uygun fiyata alabilirsin.

Ayyy ne bileyim ben beee panik oldum. Semra Hanım yumurta toplamaya girmiyor dimi halidem yarın gitçem işte 2.gün iğneler başlar mı bilmiyom. Ben yarın muayene olucam ama Semra Hanım değerlendirecek dimi halidem.
Canım bence güzel bir karar vermişsin, imkanın varsa bsşlaman taraftarıyım ben, gittiğin yer hakkında bir bilgim yok bişey diyemicem ama zaten Halide çok güzel açıklamış, hadi Allah tamamına erdirsin, güzel sonuçlandın inşallah

Ayy halidem insallah olmuştur bugün daha 3. Gün. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah. Ondan gelene raziyiz. Bizim.elimizden bisi gelmez. Digerine göre daha umutluyum iki tane transfer oldu diye ama neticede kismet canim
Canım benim inşallah güzel sonuçlancak, Hulusi beyin ne dediğini hatırla ikici de tutar sende dememişmiydi, hadi inşallah, çok pimpiriklenmeyerek çok iyi ediyorsun rahat Allah verdiyse tutmuştur

İnşallahhhhh canım inşaallah sanki ilk defa gibi aptallaştım bugün halimi görsen

Canım benim inşallah güzel sonuçlancak, Hulusi beyin ne dediğini hatırla ikici de tutar sende dememişmiydi, hadi inşallah, çok pimpiriklenmeyerek çok iyi ediyorsun rahat Allah verdiyse tutmuştur
Canim ilkinde bir yumurta kalmisdi bunda iki. Ari sutu bal polen ise yaradi demekki gogsen bey transfersen once ayet el kursi okudu ultrasonu tutan kisi de okudu dua . kendimi cok iyi hissettim. Olur mu tutar mi bilmiyorum bol bol uyuyorum. Bu progestan bende idrar skiskligi yapıyor gece bile iki kez wc ye gidiyorum. Hersey Allahtan. Hayirlisi olsun. 23 nisan cocuklarin bayrami benim de kuzumun bayrami olsun insallah

eakgull icini ferah tut umutlu ol Allah buyuk insallah yuzunu guldurur
Ben de ikinci tedavimde cok umutluydum
Allaha sukur sonuc pozitif :)

Kizlar bi deyin bakem keseciklerinizi kacinci gun gordunuz?

Hayirli ugurlu olsun canim Allah tamamina erdirsin kucagina saglikla almak nasip etsin insallah. İnsallah bizimde olumlu olur ama olmazsada yapacak bisi yok hayat devam ediyor. Keske icimiz saydam olsa ydi o zaman bolunmeyi izlerdik keseleri kendimiz gorurduk :)

kızlar dün kontrolum vardı gördum bebeklerımı gayet sağlıklı ve ıyıler rabbım böyle devam ettırsın kıpır kıpırlar ama çok nazlılar cinsiyetlerını yıne göstermedıler 12 mayısta bir sonrakı randevum hem şeker yuklemesı yapılacak hemde ayrıntılı ultrason yapılcak bir ay beklemek çok zor olacak..

Sürpriz yapacaklar :)) bir ay cok uzun sen doktora geciyorduk ugradik dersin ay sonunda:))) herseyin olunda olmasina şükürler olsun canim.

YELİZCİM, ben sanırım test tarihimden 10 gün sonra gittim keseyi gördüm. sonraki hafta da gittim bebikin kalp atışlarını duydum :) ama bazıları test tarihinden 2 hafta sonra gidip direk kese + kalp atışını duyuyolar.

CANIM BENİM ,yaaa senin bebikler çok mu çok nazlıymış :) Allaha şükürler olsun sağlıklılar ya, cinsiyetlerini de bilmeyiver nolucak :) yeter ki onlar sağ salim gelsinler sana di mi :) 1 ay sonra gidince Rabbim gönlünün muradını duyurur sana da eşini de canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…