Kuzummmmmmmm canım arkadaşım hayırlı olsun diyemedim sana kendi salaklığımdan
İnşallahhhhh emelim inşallah bu regl den midir ağlamaktan şiştimCanom denizim benim insallah ikimizede hayirli olur canim. Bakalım bu sefer 12 den vurabilecek miyiz
Halidemmm bundan öncekinde ilaçları hastaneden almıştım burada nasıl ilaçlar nereden alınıyorSağol halidem bakalım yarın ne olucak testleri yarın mı istiyorlar ben başka bir hastanede yaptırcam tahlilleri
Birikmistir belki bazi seyler aglayip arinmissindir canomİnşallahhhhh emelim inşallah bu regl den midir ağlamaktan şiştim
Canim hastaneye gitmeden aramissin ya o zaman sana istedikleri tahlilleri demislerdir. Onlari saglik ocaklari yapiyor. Amh ve sperm testini kendileri yapiyorlar.Sağol halidem bakalım yarın ne olucak testleri yarın mı istiyorlar ben başka bir hastanede yaptırcam tahlilleri
Inşallah olmustur canim. Sen boyle teslim olmussun ya Rabbim insallah mükafatıni verecektir. :)Ayy halidem insallah olmuştur bugün daha 3. Gün. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah. Ondan gelene raziyiz. Bizim.elimizden bisi gelmez. Digerine göre daha umutluyum iki tane transfer oldu diye ama neticede kismet canim
Yok canım bişey söylemediler banaCanim hastaneye gitmeden aramissin ya o zaman sana istedikleri tahlilleri demislerdir. Onlari saglik ocaklari yapiyor. Amh ve sperm testini kendileri yapiyorlar.
Canim hastanenin yakininda hatta cok yakininda idil eczanesi var. Orada ilaclari cok cok cok uygun fiyata alabilirsin.Halidemmm bundan öncekinde ilaçları hastaneden almıştım burada nasıl ilaçlar nereden alınıyor
Simdi hastaneyi ara ve istedikleri tahlilleri sor. Telefonuna mesajla gonderiyorlar istenilen tetkikleriYok canım bişey söylemediler bana
Kafam gidik gidik benim aradım halidem 2 saat içinde gelir sms dediler ya ama eşimin dersi uymuyor yarın benimle gelemicekSimdi hastaneyi ara ve istedikleri tahlilleri sor. Telefonuna mesajla gonderiyorlar istenilen tetkikleri
Canım bence güzel bir karar vermişsin, imkanın varsa bsşlaman taraftarıyım ben, gittiğin yer hakkında bir bilgim yok bişey diyemicem ama zaten Halide çok güzel açıklamış, hadi Allah tamamına erdirsin, güzel sonuçlandın inşallahAyyy ne bileyim ben beee panik oldum. Semra Hanım yumurta toplamaya girmiyor dimi halidem yarın gitçem işte 2.gün iğneler başlar mı bilmiyom. Ben yarın muayene olucam ama Semra Hanım değerlendirecek dimi halidem.
Canım benim inşallah güzel sonuçlancak, Hulusi beyin ne dediğini hatırla ikici de tutar sende dememişmiydi, hadi inşallah, çok pimpiriklenmeyerek çok iyi ediyorsun rahat Allah verdiyse tutmuşturAyy halidem insallah olmuştur bugün daha 3. Gün. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah. Ondan gelene raziyiz. Bizim.elimizden bisi gelmez. Digerine göre daha umutluyum iki tane transfer oldu diye ama neticede kismet canim
İnşallahhhhh canım inşaallah sanki ilk defa gibi aptallaştım bugün halimi görsenCanım bence güzel bir karar vermişsin, imkanın varsa bsşlaman taraftarıyım ben, gittiğin yer hakkında bir bilgim yok bişey diyemicem ama zaten Halide çok güzel açıklamış, hadi Allah tamamına erdirsin, güzel sonuçlandın inşallah
Canim ilkinde bir yumurta kalmisdi bunda iki. Ari sutu bal polen ise yaradi demekkiCanım benim inşallah güzel sonuçlancak, Hulusi beyin ne dediğini hatırla ikici de tutar sende dememişmiydi, hadi inşallah, çok pimpiriklenmeyerek çok iyi ediyorsun rahat Allah verdiyse tutmuştur
İnsallah halidem her şer de bir hayir vardirInşallah olmustur canim. Sen boyle teslim olmussun ya Rabbim insallah mükafatıni verecektir. :)
eakgull icini ferah tut umutlu ol Allah buyuk insallah yuzunu guldurur
Ben de ikinci tedavimde cok umutluydum
Allaha sukur sonuc pozitif :)
Kizlar bi deyin bakem keseciklerinizi kacinci gun gordunuz?
kızlar dün kontrolum vardı gördum bebeklerımı gayet sağlıklı ve ıyıler rabbım böyle devam ettırsın kıpır kıpırlar ama çok nazlılar cinsiyetlerını yıne göstermedıler 12 mayısta bir sonrakı randevum hem şeker yuklemesı yapılacak hemde ayrıntılı ultrason yapılcak bir ay beklemek çok zor olacak..
eakgull icini ferah tut umutlu ol Allah buyuk insallah yuzunu guldurur
Ben de ikinci tedavimde cok umutluydum
Allaha sukur sonuc pozitif :)
Kizlar bi deyin bakem keseciklerinizi kacinci gun gordunuz?
kızlar dün kontrolum vardı gördum bebeklerımı gayet sağlıklı ve ıyıler rabbım böyle devam ettırsın kıpır kıpırlar ama çok nazlılar cinsiyetlerını yıne göstermedıler 12 mayısta bir sonrakı randevum hem şeker yuklemesı yapılacak hemde ayrıntılı ultrason yapılcak bir ay beklemek çok zor olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?