canım bu kadar panikleme. Allahın izniyle bebiş iyidir. Bence sağlık ocağına git. Aile sağlığı merkezlerinde bebeğin kalp atışlarını dinletiyorlar. sana yardımcı olup içini ferahlatacaklardır. sakin oll e miKizlar merhaba gecen gun bi hissettim oglusumu ama bikac gunden beri elim surekli karnimda ama hissetmiyorum allahim kafayi yiyecem sanirim bi oynasa bi tekme atsaicim rahatlayacak bugun 19.haftamiza girdik haftaya doktor kontrolumuz var insallah iyidir bi de herkes ahh baya olmussun nasil hissetmezsin diyo daha kotu oluyorum allahim korusun yawrularimizi saglikla zamaninda kavusalim insallah
canım benim, sen bunlara hiiiiiiiiiiiiiç takılma. sana bişey diyeyim mi. Ben erzurumda rahim filmi çekilip istanbula gittim. ilk görüşmem memorialde Ayşe hanımla idi. şişli memorial sayfasında ayşe hanımı bi övüyolar bi övüyolar ki anlatamam. neyse ben de ilk randevuyu ondan aldım gittim. bizim sebebimizde erkek infertilitesi diye biliyorduk 3 yıl boyunca. neyse efenim, Ayşe hanım eşimin değerlerine baktı. çok sorun yok dedi. sonra benim rahim filmimi aldı. başladı saydırmaya. Biz tabi aynı şu an sende olduğu gibi ŞOK ŞOK ŞOK. dedi ki tüplerinde ufak tefek yapışıklıklar görüyorum. rahim yapısı herkes de üçgen şeklinde iken benimki darmış. sol yumurtalığın ağzı yukarı mı bakıyomuş bilmem ne ama ben tabi renk alıp renk veriyorum. tansiyonum düştü. e dedik doktor hanım ne olacak . İşte semra hanımla görüşücem gerekirse laparaskopi olursun dedi. e dedik laparaskopi olursak ve sorun olursa yani tüplerde sıvı birikimi falan filan olursa ne olcak dedik. Ameliyat esnasında karar verilir, belki de semra hanım tüplerini almak zorunda kalabilir deyince benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. normalde de randevumuz 11de ayşe hanımla 11.30 da da semra hanımla idi. tabi cumartesine denk gelince randevumuz. cumartesi de semra hanım hastanede yok ya. Aman Allahım cumartesi randevu sonrası ve pazar günümüz tam anlamıyla kabus gibi geçti. Ağlamaktan harap oldum. Pazar günü semra hanımla görüştük ve ALLAH ONDAN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN . Dedi ki Ayşe Hanım çok detaycı davranmış ama ben öyle çok büyük bir sorun görmüyorum. sizin zaten ilk denemeniz olacak o yüzden ilki deneyelim.sonra eğer ki tutmazsa laparoskopi olursun dedi. ve zaten biz semra hamımla görüşmeye gideceğimiz gün de karar vermiştik. tüp bebek deneyecektik.merhaba kızlar;
nereden başlıcam hem çok sinirliyim hem korkuyorum...bugün memorial da sevinç hanım ile randevuma gittim giderken eski rahim filmimi de götürdüm ve şokk...rahim filmim çok yetersiz ve sanırım sol tüpüm tıkalı bir daha çekilecek öyle canım acımıştı ki ilkinde...sonra muayene esnasında sol yumurtalığımın rahime yapışık olduğunu gördük ikinci şok...şu an ne düşünsem bilmiyorum...adet bitiminde rahim filmi tekrarlanıcak ve belki ameliyat olucam...tek güzel yanı artık bir sebebim var...
Ya doktorumda dedi bu ayin sonunda anca hissedersin dedi ama iste insan korkuyor zor bulunca boylr oluyo galibacanım bu kadar panikleme. Allahın izniyle bebiş iyidir. Bence sağlık ocağına git. Aile sağlığı merkezlerinde bebeğin kalp atışlarını dinletiyorlar. sana yardımcı olup içini ferahlatacaklardır. sakin oll e mi
YELİZCİM, ben sanırım test tarihimden 10 gün sonra gittim keseyi gördüm. sonraki hafta da gittim bebikin kalp atışlarını duydum :) ama bazıları test tarihinden 2 hafta sonra gidip direk kese + kalp atışını duyuyolar.
CANIM BENİM ,yaaa senin bebikler çok mu çok nazlıymış :) Allaha şükürler olsun sağlıklılar ya, cinsiyetlerini de bilmeyiver nolucak :) yeter ki onlar sağ salim gelsinler sana di mi :) 1 ay sonra gidince Rabbim gönlünün muradını duyurur sana da eşini de canım benim.
bana 20.hafta gel dediler tetanoz için. o yüzden sen gidince sağlık ocağındakilere söyle ki bence sen söylemeden zaten dinletirler kalp atışlarını. Hastanelerdeki ultrasoncihazı gibi aile sağlğığ merkezindekiler. onlar sadece kalp atışlarını dinliyorlar ve bebeğe de zararı yok.Ya doktorumda dedi bu ayin sonunda anca hissedersin dedi ama iste insan korkuyor zor bulunca boylr oluyo galibayarin var tetanoz asim onu erkenmi yapiyolar bilmiyorum ssiz yaptirdiniz mi
Sürpriz yapacaklar :)) bir ay cok uzun sen doktora geciyorduk ugradik dersin ay sonunda:))) herseyin olunda olmasina şükürler olsun canim.
Canim tek doktorla kalma bence baska birinede goster rahim filmimi ben narkozlu yaptirmistim hic bisey hissetmedimmerhaba kızlar;
nereden başlıcam hem çok sinirliyim hem korkuyorum...bugün memorial da sevinç hanım ile randevuma gittim giderken eski rahim filmimi de götürdüm ve şokk...rahim filmim çok yetersiz ve sanırım sol tüpüm tıkalı bir daha çekilecek öyle canım acımıştı ki ilkinde...sonra muayene esnasında sol yumurtalığımın rahime yapışık olduğunu gördük ikinci şok...şu an ne düşünsem bilmiyorum...adet bitiminde rahim filmi tekrarlanıcak ve belki ameliyat olucam...tek güzel yanı artık bir sebebim var...
bana 16.haftaya randevu verdi ama dün bi hamile arkadaşla konuştuk. ona demir ilacına ne zaman başladığını sormuştum. o da bana dediki: doktorum 16.haftada gittiğiimde demir ilacına başlamamış olmamıza şaşırdı dedi. o yüzden benim de içime şüphe düştü. demek ki daha erken başlanması gerekiyor diye. o yüzden haftaya randevu aldım. 14.haftamız olacak . bi sorucam demir ilacı kullanmam gerekiyor mu diye. o arada da bebişi görürüm inşallah sağlıklı bi şekilde :)aynen cnım nazlı anasının kuzuları tabıkıde suanda sağlıklı ve güzel gelişmeleri önemli ama insan işte merak edıyo bır an önce alışverış yapmak istıyo artık bir ay sonra öğrencez ama ben dayanamam görmeye giderim bebeklerımı öyle özlüyor kı insan çok tuhaf bı duygu sen ne zaman göreceksın bebişini :)
bana 16.haftaya randevu verdi ama dün bi hamile arkadaşla konuştuk. ona demir ilacına ne zaman başladığını sormuştum. o da bana dediki: doktorum 16.haftada gittiğiimde demir ilacına başlamamış olmamıza şaşırdı dedi. o yüzden benim de içime şüphe düştü. demek ki daha erken başlanması gerekiyor diye. o yüzden haftaya randevu aldım. 14.haftamız olacak . bi sorucam demir ilacı kullanmam gerekiyor mu diye. o arada da bebişi görürüm inşallah sağlıklı bi şekilde :)
canım benim ilk denemem de tutmamıştı zaten bu durumda tüp bebek yapılması çok saçmaymış. sol tüp görüldüğü gibi tıkalıysa rahime sıvı akarmış ve bu da embriyonun tutunmasını engellermiş ki olmadı zaten. şimdi regl bitince rahim filmini daha detaylı çektiricez. olmazsa o zaman semra hanıma da gösteririm. muayene esnasında sağ yumurtalıkla sol yumurtalık arasındaki farkı o kadar net gösterdi ki sevinç hanım halidem sağ normal yerinde duruyo sol tepede rahime yapışmış.şu an rahim filmi belirleyecek inşallahcanım benim, sen bunlara hiiiiiiiiiiiiiç takılma. sana bişey diyeyim mi. Ben erzurumda rahim filmi çekilip istanbula gittim. ilk görüşmem memorialde Ayşe hanımla idi. şişli memorial sayfasında ayşe hanımı bi övüyolar bi övüyolar ki anlatamam. neyse ben de ilk randevuyu ondan aldım gittim. bizim sebebimizde erkek infertilitesi diye biliyorduk 3 yıl boyunca. neyse efenim, Ayşe hanım eşimin değerlerine baktı. çok sorun yok dedi. sonra benim rahim filmimi aldı. başladı saydırmaya. Biz tabi aynı şu an sende olduğu gibi ŞOK ŞOK ŞOK. dedi ki tüplerinde ufak tefek yapışıklıklar görüyorum. rahim yapısı herkes de üçgen şeklinde iken benimki darmış. sol yumurtalığın ağzı yukarı mı bakıyomuş bilmem ne ama ben tabi renk alıp renk veriyorum. tansiyonum düştü. e dedik doktor hanım ne olacak . İşte semra hanımla görüşücem gerekirse laparaskopi olursun dedi. e dedik laparaskopi olursak ve sorun olursa yani tüplerde sıvı birikimi falan filan olursa ne olcak dedik. Ameliyat esnasında karar verilir, belki de semra hanım tüplerini almak zorunda kalabilir deyince benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. normalde de randevumuz 11de ayşe hanımla 11.30 da da semra hanımla idi. tabi cumartesine denk gelince randevumuz. cumartesi de semra hanım hastanede yok ya. Aman Allahım cumartesi randevu sonrası ve pazar günümüz tam anlamıyla kabus gibi geçti. Ağlamaktan harap oldum. Pazar günü semra hanımla görüştük ve ALLAH ONDAN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN . Dedi ki Ayşe Hanım çok detaycı davranmış ama ben öyle çok büyük bir sorun görmüyorum. sizin zaten ilk denemeniz olacak o yüzden ilki deneyelim.sonra eğer ki tutmazsa laparoskopi olursun dedi. ve zaten biz semra hamımla görüşmeye gideceğimiz gün de karar vermiştik. tüp bebek deneyecektik.
O YÜZDEN SANA TAVSİYEM: ŞU an sakin kal. Semra Hanımla görüş . Ondan sonra kendine bir yol haritası çıkar. benim yaşadıklarım sana örnek olsun tatlım benim
benimki de aynı durumdaydı canım benim. benimle birlikte tedaviye gelen arkadaşımda da aynı şekilde idi. bence sen önce bi semra hanımla konuş. daha sonra karar ver.canım benim ilk denemem de tutmamıştı zaten bu durumda tüp bebek yapılması çok saçmaymış. sol tüp görüldüğü gibi tıkalıysa rahime sıvı akarmış ve bu da embriyonun tutunmasını engellermiş ki olmadı zaten. şimdi regl bitince rahim filmini daha detaylı çektiricez. olmazsa o zaman semra hanıma da gösteririm. muayene esnasında sağ yumurtalıkla sol yumurtalık arasındaki farkı o kadar net gösterdi ki sevinç hanım halidem sağ normal yerinde duruyo sol tepede rahime yapışmış.şu an rahim filmi belirleyecek inşallah
canım benim ilk denemem de tutmamıştı zaten bu durumda tüp bebek yapılması çok saçmaymış. sol tüp görüldüğü gibi tıkalıysa rahime sıvı akarmış ve bu da embriyonun tutunmasını engellermiş ki olmadı zaten. şimdi regl bitince rahim filmini daha detaylı çektiricez. olmazsa o zaman semra hanıma da gösteririm. muayene esnasında sağ yumurtalıkla sol yumurtalık arasındaki farkı o kadar net gösterdi ki sevinç hanım halidem sağ normal yerinde duruyo sol tepede rahime yapışmış.şu an rahim filmi belirleyecek inşallah
KIZÇELER, iki hafta önce doktora gittiğimde bebikin cinsiyetini doktor söylemişti. tabi özele gitmiştim. orası söylemişti. geçen hafta gittiğimde de cinsiyet aynı idi. ama inşallah haftaya da gidiyim o zaman diyicem size
KIZÇELER, iki hafta önce doktora gittiğimde bebikin cinsiyetini doktor söylemişti. tabi özele gitmiştim. orası söylemişti. geçen hafta gittiğimde de cinsiyet aynı idi. ama inşallah haftaya da gidiyim o zaman diyicem size
Amin canım inşallah 4 mayısta randevum var Semra hanıma rahim filmimi tekrar çektirip göstericem önce ekip doktoruna sonra da Semra hanıma iyi olucak inşallah. En azından artık bir sebebim varCanim benim.anestezi ile rahim filmi cok basit ofis his. De cok basit bana bu tup den önce ofis yapildi. Bence semra hnm da kontrol etsin sonra da yola cikarsin. Her ser de bir hayir var sakin unutma canom
Pis HalideKIZÇELER, iki hafta önce doktora gittiğimde bebikin cinsiyetini doktor söylemişti. tabi özele gitmiştim. orası söylemişti. geçen hafta gittiğimde de cinsiyet aynı idi. ama inşallah haftaya da gidiyim o zaman diyicem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?