Selam kızlaaar nasılsınız bakem
Bebeğimin cinsiyeti belli oldu bi erkekim olcakmış
Sağol teyzesi :))Oy oy oyyyy bin massallahh bacim bin massallahhhoglusunun totosunu isiririm ben kizzzz anacim doktor kesin olmamakla birlikte dedi ya kendimiz bile henuz kabul edemedik. O yuzden kesinlessin demem mii kizzz. Siz benim yol arkadasimsiniz sagligi sihhati yerinde de mi bebikin annesi:) oyy onun yumuk ellerini öpem bin massallah Mevlam nazarlardan kem gozlerden korusun canimm
Caniiimmm Allah'im esirgesin minnak oglusunu. Hayirli ugurlu olsun arkadasim. Bin kere masallah!Selam kızlaaar nasılsınız bakem
Selam kızlaaar nasılsınız bakem
Canimmmmm hayirli olsun kuzucukSelam kızlaaar nasılsınız bakem
Sağol teyzesi :))
Çok şükür herşey yolunda dedi dr, sağlığı ve gelişimi iyi, bir sonraki randevun ne zaman? Meraktan öldürme bizi kız
Gozun aydin canimSağol teyzesi :))
Çok şükür herşey yolunda dedi dr, sağlığı ve gelişimi iyi, bir sonraki randevun ne zaman? Meraktan öldürme bizi kız
Tesekkur ederim cevabinaHalidecim askolsun neden sakliyosun cinsiyetini bebisin?benceee kiz.testleri ilk ay yapmiyorlarmi ben testten sonra kan ilacina folbiole baslamistim ka
Yelo cum ben testten 10 gun sonra kese 20 gun sonra kalp atislarini gormustum.
Elfsuu ilk haftalar bebek hareketleri duzensiz olur telas yapma.
Eakgull canim cok sevindim tedavi olmana insallah gunesates le guzel haberler verirsiniz.
Denizcim uzulme lutfen her dr ve hastane iyi olmuyor malesef.ben de 6 yil sonra memorial de ogrendim cogu problemleri ama emin ellerdesin onlara guven.
Mhtpfth canim bence seninkiler kiz.gostermeyince genelde oyle oluyor.iyi olmaniza da cok sevindim.
Merseray canim oglusun olacak demek bin masallah.heyt beee bir pasa daha geliyorr.rabbim saglikli hayirli eylesin insallah.
Biz de iyiyiz cok sukur kizlar.bugun kizimin eski kiyafetlerini cikardim kotuleri attim iyileri ikinci kizima ayirdim.yine baya eksik var.oglusuma da sifirdan hersey.yavas yavas baslayacagim alisverislere.disarda yarim saat ayakta dursam soluk soluga kaliyorum tansiyonum dusuyor.o yuzden ve de uygun oldugu icin cogu alisverisi netten yapicam insallah.magaza magaza gezmek felaket olur benim icin.yikama utuleme falan o isleri buyuklere biraktim.ayy cok cabuk yoruluyorum karnim kocaman oldu.sadece yemek bulasik camasir isi yapiyorum bide kizimla ilgilenmek var bunlar bile yoruyor beni.haftalari sayiyorum artik.hepimiz bebisleri saglikla kucagimiza aliriz insallah opuyorum kolay gelsin.
Kiz devlette bebegi zor goruyolae cinsiyeti nasil soylesin :)Kuzucum haftaya carsamba insallah randevum var. Insallah devlet hastanesi cinsiyeti hakkinda yorum yapabilir. Malum 16dan once soylemiyorlarmis
Ecrenimm kiz diyom ya dokyor kesin degil dedi o yuzden biz bile kabullenemedik :) kesinlessin hemen size yazmazmiyim yaaa kuzum :))Halidecim askolsun neden sakliyosun cinsiyetini bebisin?benceee kiz.testleri ilk ay yapmiyorlarmi ben testten sonra kan ilacina folbiole baslamistim ka
Yelo cum ben testten 10 gun sonra kese 20 gun sonra kalp atislarini gormustum.
Elfsuu ilk haftalar bebek hareketleri duzensiz olur telas yapma.
Eakgull canim cok sevindim tedavi olmana insallah gunesates le guzel haberler verirsiniz.
Denizcim uzulme lutfen her dr ve hastane iyi olmuyor malesef.ben de 6 yil sonra memorial de ogrendim cogu problemleri ama emin ellerdesin onlara guven.
Mhtpfth canim bence seninkiler kiz.gostermeyince genelde oyle oluyor.iyi olmaniza da cok sevindim.
Merseray canim oglusun olacak demek bin masallah.heyt beee bir pasa daha geliyorr.rabbim saglikli hayirli eylesin insallah.
Biz de iyiyiz cok sukur kizlar.bugun kizimin eski kiyafetlerini cikardim kotuleri attim iyileri ikinci kizima ayirdim.yine baya eksik var.oglusuma da sifirdan hersey.yavas yavas baslayacagim alisverislere.disarda yarim saat ayakta dursam soluk soluga kaliyorum tansiyonum dusuyor.o yuzden ve de uygun oldugu icin cogu alisverisi netten yapicam insallah.magaza magaza gezmek felaket olur benim icin.yikama utuleme falan o isleri buyuklere biraktim.ayy cok cabuk yoruluyorum karnim kocaman oldu.sadece yemek bulasik camasir isi yapiyorum bide kizimla ilgilenmek var bunlar bile yoruyor beni.haftalari sayiyorum artik.hepimiz bebisleri saglikla kucagimiza aliriz insallah opuyorum kolay gelsin.
Kizlar ben bugun keseyi gordum
Ama bebis yok :) bugun 19. Gun
1 hafta anca dayanabildim :)
Birkac gun sonra yine cagirdi bebegi gorebiliriz ozaman dedi hakkimizda hayirlisi insallah
Oh oh massallah massallah kesesini gormus taze annecik :) insallah haftaya gidince de ikinci bi kesecik daha gorursunuz kuzu :) ay ne bilem belki derler kiz . Heves iste :)Kiz devlette bebegi zor goruyolae cinsiyeti nasil soylesin :)
Ben dun gittim hcg 10binlerdeyken bile gozukmuyor bizim cihazlarda dediler
Sagol canim hayirlisi insallahEcrenimm kiz diyom ya dokyor kesin degil dedi o yuzden biz bile kabullenemedik :) kesinlessin hemen size yazmazmiyim yaaa kuzum :))
Oh oh massallah massallah kesesini gormus taze annecik :) insallah haftaya gidince de ikinci bi kesecik daha gorursunuz kuzu :) ay ne bilem belki derler kiz . Heves iste :)
amin insallah canim hayirli saglikli hlakli kuzucuklarimiz olur. Amaaann senden de bi cadalos kaygana olur ki eyvah eyvahhhhTeşekkür ederim kızlar, valla insan ne hissedeceğini bilemiyor.
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı huzurlu bir evlat versin.
Evet kız annelerini ayrı bi süzer oldum artık, malum, anasına bak kızına al demişler
Halide sabırsızlıkla bekliyorum seninkinin cinsiyetini
Yeloyelo kız bi hamilelik takvimi yapsana, ne bekliyon
Ecrencim ikiz bebekle daha da ağırlaşıyo insan dimi, valla ben bi merdiven çıkıyorum yarım saat oturup dinleniyorum
Günesates ve eakgülüm canım arkadaşlarım sizin güzel haberinizi almaya da az kaldı. Varmı bugün test yaptırmayı düşünen, ama kan testi
Canim merserayimm benim test tarihim pazar. Ama bugun kan testi yaptirsam mi bilemiyorum. Cikar mi acaba??Teşekkür ederim kızlar, valla insan ne hissedeceğini bilemiyor.
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı huzurlu bir evlat versin.
Evet kız annelerini ayrı bi süzer oldum artık, malum, anasına bak kızına al demişler
Halide sabırsızlıkla bekliyorum seninkinin cinsiyetini
Yeloyelo kız bi hamilelik takvimi yapsana, ne bekliyon
Ecrencim ikiz bebekle daha da ağırlaşıyo insan dimi, valla ben bi merdiven çıkıyorum yarım saat oturup dinleniyorum
Günesates ve eakgülüm canım arkadaşlarım sizin güzel haberinizi almaya da az kaldı. Varmı bugün test yaptırmayı düşünen, ama kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?