ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim benim daha 6. Günüm :)

Amin amin, binlerce kere amin

Kizlar ben bugun keseyi gordum
Ama bebis yok :) bugun 19. Gun
1 hafta anca dayanabildim :)
Birkac gun sonra yine cagirdi bebegi gorebiliriz ozaman dedi hakkimizda hayirlisi insallah
Hayirli olsun canim cok sevindim insallah bebisi de goreceksin tatlim
Tesekkur ederim cevabina
Cok tatli telaşlara girmissin darisi herkese insallah
Benim dr daha erken belki 2. Kese sonra gozukur dedi cok merak ediyorum supriz yaparmi acaba testten bir hafta sonra goruldu ilki 10mm dedi
Rica ederim canim aminnn.belli olmaz ikinci de gozukebilir bence 7. 8. Hafta gorenler var hayirlisi olsun insallah
amin insallah canim hayirli saglikli hlakli kuzucuklarimiz olur. Amaaann senden de bi cadalos kaygana olur ki eyvah eyvahhhh bu arada ecrenimin 2 kizi var hihihihi
Eveeet rabbim nasip ederse insallah bi de oglusum var ben de bakacam kiz annelerine.
Kuzum simdi kan verdim. 3 saat sonra belli olacak. Hayirlisi olsun insallah..
canim innnsallah guzel haberlerle gelirsin mubarek cuma hurmetine merakla bekliyorum

Ki

Kizlaar degerim 75,30. 8. Gunde boyle. Yani hamile miyim ben???

Canlar cok heyecanliyim. Degerim 75,30. Hamileyim galibaa. Emin diilim. Dr gormedi. Sadece sonucu verdiler. Ne diyosunuz? Bans hemen cevap yazin ne olur.
Oooooo harikaaaa
Kızım 8.gün için süper bir değer, dr görse nolcak kesinlikle hamilesin
Canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim. Sana demiştim sende benim gibi hamile dönceksin Almanya'ya demiştim. Hadi gözün aydın hayırlı olsun

C
Caniiimmm insallahh!! Cook tesekkur ederim. Allahim hayirlisiyla hepimize nasip etsin anne olmayi!!☺ inanamiyorum hala ☺☺

Ki

Kizlaar degerim 75,30. 8. Gunde boyle. Yani hamile miyim ben???

Canlar cok heyecanliyim. Degerim 75,30. Hamileyim galibaa. Emin diilim. Dr gormedi. Sadece sonucu verdiler. Ne diyosunuz? Bans hemen cevap yazin ne olur.
Caniiiim massallahh bin massallah Allahim nazarlardan saklasin e mi. RABBIM insallah saglikli bir gebelik gecirip saglikla yavrunu kucagina almani nasip etsin insallahhhh :) nasil mutlu oldum anlatamam bin massallahh Allahim sukurler olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…