Canim benim daha 6. Günüm :)Teşekkür ederim kızlar, valla insan ne hissedeceğini bilemiyor.
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı huzurlu bir evlat versin.
Evet kız annelerini ayrı bi süzer oldum artık, malum, anasına bak kızına al demişler
Halide sabırsızlıkla bekliyorum seninkinin cinsiyetini
Yeloyelo kız bi hamilelik takvimi yapsana, ne bekliyon
Ecrencim ikiz bebekle daha da ağırlaşıyo insan dimi, valla ben bi merdiven çıkıyorum yarım saat oturup dinleniyorum
Günesates ve eakgülüm canım arkadaşlarım sizin güzel haberinizi almaya da az kaldı. Varmı bugün test yaptırmayı düşünen, ama kan testi
Bence yaptirCanim merserayimm benim test tarihim pazar. Ama bugun kan testi yaptirsam mi bilemiyorum. Cikar mi acaba??
Ayy hadi bakalim yaptiriim o zaman. Haber veririm size minnoklar.Bence yaptir
Kiz naptinnnn???? Yaptirdin miiAyy hadi bakalim yaptiriim o zaman. Haber veririm size minnoklar.
Kuzum simdi kan verdim. 3 saat sonra belli olacak. Hayirlisi olsun insallah..Kiz naptinnnn???? Yaptirdin mii
Amin amin, binlerce kere aminKuzucuklarrr canlarrr hepinize gunaydin ve hayirli cumalar olsun inşallah. Rabbim, bu mübarek cumalara inen melaikelerin yüzü suyu hurmetine inşallah evlat hasreti çeken cümle Müslümanın evladına içinde de bizlere hayırlı imanlı sağlıklı guzel ahlaklı kiz çocukları ve erkek çocukları nasip etsin inşallah. Amiiinn. Hamilelerimize saglikli gebelikler ve saglikli dogumlar nasip etsin insallah.icinde de bizlere saglikli gebelikler ve sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah Amiinn.
Çıkar tabi canımcımCanim merserayimm benim test tarihim pazar. Ama bugun kan testi yaptirsam mi bilemiyorum. Cikar mi acaba??
Doğru, sen bekle :)Canim benim daha 6. Günüm :)
Oooo süper, kız çok heyecanlandım benKuzum simdi kan verdim. 3 saat sonra belli olacak. Hayirlisi olsun insallah..
Hayirli olsun canim cok sevindim insallah bebisi de goreceksin tatlimKizlar ben bugun keseyi gordum
Ama bebis yok :) bugun 19. Gun
1 hafta anca dayanabildim :)
Birkac gun sonra yine cagirdi bebegi gorebiliriz ozaman dedi hakkimizda hayirlisi insallah
Rica ederim canim aminnn.belli olmaz ikinci de gozukebilir bence 7. 8. Hafta gorenler var hayirlisi olsun insallahTesekkur ederim cevabina
Cok tatli telaşlara girmissin darisi herkese insallah
Benim dr daha erken belki 2. Kese sonra gozukur dedi cok merak ediyorum supriz yaparmi acaba testten bir hafta sonra goruldu ilki 10mm dedi
Eveeet rabbim nasip ederse insallah bi de oglusum var ben de bakacam kiz annelerine.amin insallah canim hayirli saglikli hlakli kuzucuklarimiz olur. Amaaann senden de bi cadalos kaygana olur ki eyvah eyvahhhhbu arada ecrenimin 2 kizi var hihihihi
canim innnsallah guzel haberlerle gelirsin mubarek cuma hurmetine merakla bekliyorumKuzum simdi kan verdim. 3 saat sonra belli olacak. Hayirlisi olsun insallah..
Hayirli olsun canim cok sevindim insallah bebisi de goreceksin tatlim
Rica ederim canim aminnn.belli olmaz ikinci de gozukebilir bence 7. 8. Hafta gorenler var hayirlisi olsun insallah
Eveeet rabbim nasip ederse insallah bi de oglusum var ben de bakacam kiz annelerine.
canim innnsallah guzel haberlerle gelirsin mubarek cuma hurmetine merakla bekliyorum
Canlar cok heyecanliyim. Degerim 75,30. Hamileyim galibaa. Emin diilim. Dr gormedi. Sadece sonucu verdiler. Ne diyosunuz? Bans hemen cevap yazin ne olur.[/QUOTE.
Evet canim hamilesin bence, degerin iyi cikmis, cok cokkk tebrik ederim seni ALLAH tamamina erdirsin.
Oooooo harikaaaaCanlar cok heyecanliyim. Degerim 75,30. Hamileyim galibaa. Emin diilim. Dr gormedi. Sadece sonucu verdiler. Ne diyosunuz? Bans hemen cevap yazin ne olur.
Caniiimmm insallahh!! Cook tesekkur ederim. Allahim hayirlisiyla hepimize nasip etsin anne olmayi!!☺ inanamiyorum hala ☺☺Oooooo harikaaaa
Kızım 8.gün için süper bir değer, dr görse nolcak kesinlikle hamilesin
Canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim. Sana demiştim sende benim gibi hamile dönceksin Almanya'ya demiştim. Hadi gözün aydın hayırlı olsun
Vuhuuuuuuuuu masallah canimmm :))) hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin :))))Canlar cok heyecanliyim. Degerim 75,30. Hamileyim galibaa. Emin diilim. Dr gormedi. Sadece sonucu verdiler. Ne diyosunuz? Bans hemen cevap yazin ne olur.
Ki
Kizlaar degerim 75,30. 8. Gunde boyle. Yani hamile miyim ben???
Caniiiim massallahh bin massallah Allahim nazarlardan saklasin e mi. RABBIM insallah saglikli bir gebelik gecirip saglikla yavrunu kucagina almani nasip etsin insallahhhh :) nasil mutlu oldum anlatamam bin massallahh Allahim sukurler olsun sanaCanlar cok heyecanliyim. Degerim 75,30. Hamileyim galibaa. Emin diilim. Dr gormedi. Sadece sonucu verdiler. Ne diyosunuz? Bans hemen cevap yazin ne olur.
Amiinn canimm. Darisi da sana ve isteyen herkese nasip etsin insallah!Vuhuuuuuuuuu masallah canimmm :))) hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin :))))
Amiinn canimm. Darisi da sana ve isteyen herkese nasip etsin insallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?