ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Caniiiim massallahh bin massallah Allahim nazarlardan saklasin e mi. RABBIM insallah saglikli bir gebelik gecirip saglikla yavrunu kucagina almani nasip etsin insallahhhh :) nasil mutlu oldum anlatamam bin massallahh Allahim sukurler olsun sana
Ayyy canim halideemm, beni cok duygulandirdin.. Allah'im hepinizden razi olsun. Bana cok destek oldunuz, dualariniza beni eklediniz. Cok tesekkur ederim canim. Allahim'a binlerce sukurler olsun. Insallah hepimiz hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi..

Hayırlı olsun canımmmm maaşallah paşama

Amin canim benim :)) eee nelerdi belirtilerin anlat bakalim. Burda belirtiden bahsetmeyeli uzun zaman oluyor:))
Canim inanir misin ben regl olacagimdan yuzde yuz emindim. Hic bir batma vs olmadi. Sadece goguslerimde hassasiyet vardi. Ama o da regl donemimde oldugu icin cok umutsuzdum.

Canim inanir misin ben regl olacagimdan yuzde yuz emindim. Hic bir batma vs olmadi. Sadece goguslerimde hassasiyet vardi. Ama o da regl donemimde oldugu icin cok umutsuzdum.

Masallah canim Allah tamamina erdirsin. Benim bundan oncekinde hic belirtim yoktu sonra regl oldum bundada ilk dort gun hafif agri oldu simdi bisi yok. Bakalim ne olacak

L
Masallah canim Allah tamamina erdirsin. Benim bundan oncekinde hic belirtim yoktu sonra regl oldum bundada ilk dort gun hafif agri oldu simdi bisi yok. Bakalim ne olacak
Amin canim insallah.. Herkeste farkli oluyor galiba. Ben de deli gibi belirti okuyup durdum. Hic bisry tutmadi benimkine. Moralimi bozdum. Senin de en azindan ilk yaptigindan farkli olarak bu kez agri olmasi guzel bir isaret bence arkadasim. Allahim hayirlisiyla hepimizin yuzunu guldursun insallah. Su mubarek cuma gunu Allahim beni sevindirdi cok sukur.. insallah darisi da senin ve isteyen herkesin guzel sonucu almasina olsun hayirlisiyla..

Kızlar 13 nisanda 5.gun blast embriyo transferi oldum. Az önce Afedersiniz peçete sümuksu akıntı geldi va miböyle birsey yaşayan ?

Kuzum RABBİM insallah bi kac gun sonra da senin pozitif haberini alabilmemizi nasip eder. Gunesatesle bugun sevindik insallah devami seninle gelir kuzucum

İnsallah canim benim. Negatif olursa bu sefer de cok uzulurum ama herşey Allahtan. Hakkimizda hayirlisi ne ise rabbim onu nasip etsin insallah :)

Kizlar bu progesteron hormonu neden duser gebelikte
Hcg duzgun yukseliyor ama progesteron once 16 ya kadar yukseldi simdi de duşuşe gecti igne ve crinone jel kullanmama rahmen
13 olmustu bugun 11 olmus cok uzuluyorum ve korkuyorum neden oluyor acaba

Canlar cok heyecanliyim. Degerim 75,30. Hamileyim galibaa. Emin diilim. Dr gormedi. Sadece sonucu verdiler. Ne diyosunuz? Bans hemen cevap yazin ne olur.
Masallah canim degerin 8. Gune gore cok guzel.cok sevindim.rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.gozunaydin
canim neden baktilar ki ona anlamadim.keseyi de gormusken,takma kafana dr a sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…