Ayyy canim halideemm, beni cok duygulandirdin.. Allah'im hepinizden razi olsun. Bana cok destek oldunuz, dualariniza beni eklediniz. Cok tesekkur ederim canim. Allahim'a binlerce sukurler olsun. Insallah hepimiz hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi..Caniiiim massallahh bin massallah Allahim nazarlardan saklasin e mi. RABBIM insallah saglikli bir gebelik gecirip saglikla yavrunu kucagina almani nasip etsin insallahhhh :) nasil mutlu oldum anlatamam bin massallahh Allahim sukurler olsun sana
Ayyy maaşallah canım çok şükürCanlar cok heyecanliyim. Degerim 75,30. Hamileyim galibaa. Emin diilim. Dr gormedi. Sadece sonucu verdiler. Ne diyosunuz? Bans hemen cevap yazin ne olur.
Hayırlı olsun canımmmm maaşallah paşamaTeşekkür ederim kızlar, valla insan ne hissedeceğini bilemiyor.
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı huzurlu bir evlat versin.
Evet kız annelerini ayrı bi süzer oldum artık, malum, anasına bak kızına al demişler
Halide sabırsızlıkla bekliyorum seninkinin cinsiyetini
Yeloyelo kız bi hamilelik takvimi yapsana, ne bekliyon
Ecrencim ikiz bebekle daha da ağırlaşıyo insan dimi, valla ben bi merdiven çıkıyorum yarım saat oturup dinleniyorum
Günesates ve eakgülüm canım arkadaşlarım sizin güzel haberinizi almaya da az kaldı. Varmı bugün test yaptırmayı düşünen, ama kan testi
Canoooo nasılsın kuzumAmin canim benim :)) eee nelerdi belirtilerin anlat bakalim. Burda belirtiden bahsetmeyeli uzun zaman oluyor:))
Canim inanir misin ben regl olacagimdan yuzde yuz emindim. Hic bir batma vs olmadi. Sadece goguslerimde hassasiyet vardi. Ama o da regl donemimde oldugu icin cok umutsuzdum.Amin canim benim :)) eee nelerdi belirtilerin anlat bakalim. Burda belirtiden bahsetmeyeli uzun zaman oluyor:))
Cok sukur canim.. insallah ikiye de katlanir.. canim bu arada benim doktorum da sevinc hanim'di. Ama, transferi semra hn yapti.Ayyy maaşallah canım çok şükür
Gun sayıyorum canom evde yim kos kos... Arada bahceye cikiyrm yrn artik disari cikarim kuafore fala giderim evde olmak zor. Sen nasilsin hgs cekim zamani belli oldu mu canimCanoooo nasılsın kuzum
Canim inanir misin ben regl olacagimdan yuzde yuz emindim. Hic bir batma vs olmadi. Sadece goguslerimde hassasiyet vardi. Ama o da regl donemimde oldugu icin cok umutsuzdum.
Masallah canim Allah tamamina erdirsin. Benim bundan oncekinde hic belirtim yoktu sonra regl oldum bundada ilk dort gun hafif agri oldu simdi bisi yok. Bakalim ne olacakCanim inanir misin ben regl olacagimdan yuzde yuz emindim. Hic bir batma vs olmadi. Sadece goguslerimde hassasiyet vardi. Ama o da regl donemimde oldugu icin cok umutsuzdum.
Amin canim insallah.. Herkeste farkli oluyor galiba. Ben de deli gibi belirti okuyup durdum. Hic bisry tutmadi benimkine. Moralimi bozdum. Senin de en azindan ilk yaptigindan farkli olarak bu kez agri olmasi guzel bir isaret bence arkadasim. Allahim hayirlisiyla hepimizin yuzunu guldursun insallah. Su mubarek cuma gunu Allahim beni sevindirdi cok sukur.. insallah darisi da senin ve isteyen herkesin guzel sonucu almasina olsun hayirlisiyla..Masallah canim Allah tamamina erdirsin. Benim bundan oncekinde hic belirtim yoktu sonra regl oldum bundada ilk dort gun hafif agri oldu simdi bisi yok. Bakalim ne olacak
Aminnnnn canım inşaallah katlanır sevinç hanım tatlı bir bayanCok sukur canim.. insallah ikiye de katlanir.. canim bu arada benim doktorum da sevinc hanim'di. Ama, transferi semra hn yapti.
Kuzum RABBİM insallah bi kac gun sonra da senin pozitif haberini alabilmemizi nasip eder. Gunesatesle bugun sevindik insallah devami seninle gelir kuzucumMasallah canim Allah tamamina erdirsin. Benim bundan oncekinde hic belirtim yoktu sonra regl oldum bundada ilk dort gun hafif agri oldu simdi bisi yok. Bakalim ne olacak
Benim su gibi akintim vardi.Kızlar 13 nisanda 5.gun blast embriyo transferi oldum. Az önce Afedersiniz peçete sümuksu akıntı geldi va miböyle birsey yaşayan ?
Denizcim insallah sen de emin ellerdesin. Senin de mutlu haberi almana az kaldiAminnnnn canım inşaallah katlanır sevinç hanım tatlı bir bayan
L
Amin canim insallah.. Herkeste farkli oluyor galiba. Ben de deli gibi belirti okuyup durdum. Hic bisry tutmadi benimkine. Moralimi bozdum. Senin de en azindan ilk yaptigindan farkli olarak bu kez agri olmasi guzel bir isaret bence arkadasim. Allahim hayirlisiyla hepimizin yuzunu guldursun insallah. Su mubarek cuma gunu Allahim beni sevindirdi cok sukur.. insallah darisi da senin ve isteyen herkesin guzel sonucu almasina olsun hayirlisiyla..
Hadi gozun aydin cok sevindimCok sukur canim.. insallah ikiye de katlanir.. canim bu arada benim doktorum da sevinc hanim'di. Ama, transferi semra hn yapti.
Guzel olacak allahimin izniyle kuzum..İnsallah canim benim. Negatif olursa bu sefer de cok uzulurum ama herşey Allahtan. Hakkimizda hayirlisi ne ise rabbim onu nasip etsin insallah :)
Cook tesekkur ederim canimHadi gozun aydin cok sevindim
Allah devaminin saglikla gelmesini nasip etsin insallah
Masallah canim degerin 8. Gune gore cok guzel.cok sevindim.rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.gozunaydinCanlar cok heyecanliyim. Degerim 75,30. Hamileyim galibaa. Emin diilim. Dr gormedi. Sadece sonucu verdiler. Ne diyosunuz? Bans hemen cevap yazin ne olur.
canim neden baktilar ki ona anlamadim.keseyi de gormusken,takma kafana dr a sor istersenKizlar bu progesteron hormonu neden duser gebelikte
Hcg duzgun yukseliyor ama progesteron once 16 ya kadar yukseldi simdi de duşuşe gecti igne ve crinone jel kullanmama rahmen
13 olmustu bugun 11 olmus cok uzuluyorum ve korkuyorum neden oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?