Bilmiuorum surekli hcg ile birlikte isteniyor bu tahlil rahimde bebegin tutunmasini destekleyen hayati bi hormonmus oyle yaziyorMasallah canim degerin 8. Gune gore cok guzel.cok sevindim.rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.gozunaydin
canim neden baktilar ki ona anlamadim.keseyi de gormusken,takma kafana dr a sor istersen
Bilmiuorum surekli hcg ile birlikte isteniyor bu tahlil rahimde bebegin tutunmasini destekleyen hayati bi hormonmus oyle yaziyor
Cook tesekkur ederim canim. Amiinn.. hepimiz hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah..Masallah canim degerin 8. Gune gore cok guzel.cok sevindim.rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.gozunaydin
canim neden baktilar ki ona anlamadim.keseyi de gormusken,takma kafana dr a sor istersen
Gunaydiinn. Hepimiz icin guzel bir hafta olsun insallah. Ben iyiyim cok sukur. Sen nasilsin kuzucuk?Kizceler gunaydinnn nasilsiniz
Iyiyiz biz de cok sukut canim. Gaz sancisi icin sabah aksam ac karna kuru kayisi ye. Bol bol da su ic.surekli yatma.evinde icinde gez ki bagirsaklarin faaliyete gecsinGunaydiinn. Hepimiz icin guzel bir hafta olsun insallah. Ben iyiyim cok sukur. Sen nasilsin kuzucuk?
Canim en basta dusuktu igneye baslayinca yukselme oldu ama sonra hic degismedi dozum ona ragmen dusuşte işteCanim kullandigin dozda değişiklik olmu mu. Mesela benim doktorum progeatana devam ettiriyor belli bir haftada kesiyor o zaman vucudun urettigi normal progestan dengelenirken düşme oluyor. Bebege zarar vermiyor ama hafif kanamasi olanlar oluyor. Sen ona hic takilma dengeliyor vucut insallah bebiside bir kac gune goreceksin bunlari dusunum kendini stresse sokma canim benim
Kendini sicak tutup bolbol yurumelisin baska turlu atamazsin bide halidenin dedigi gibi kuru kayisi tuketKizlar gunaydin. Bende 3 gundur inanilmaz bir gaz sancisi var. Gecmek bilmedi. Internetten baktigimda kullandigimiz progesteron jelin buna neden olabilecegi yaziyor. Resmen kramp gibi bi agri. Gaz sancisi agrisina iyi gelen bildiginiz bisey var mi?
Insallah sorunsuz bir sekilde atlatirsin kuzucumGünaydın canlarrr pazartesi kısmet beyle hsg randevum var maalesef sevinç hanımla saatlerimiz uymadı
Yelizcim progestan falan kafaya takma. Rahat ol vucudunu kasma ki bebek yerlesebilsin iyice. Sen vucudunu kasip stres salgiladikca bebegin yerini daraltiyorsun. Bhcg cikti kese gordun.kalp atisininda duyucan. Allah yardimcin olucqk insallah. Sen sadece gizel gunleri dusunCanim en basta dusuktu igneye baslayinca yukselme oldu ama sonra hic degismedi dozum ona ragmen dusuşte işte
Artik Allahtan hayirlisi diyorum ne diyeyim
Acaba igneyi mi yanlis yapiyorlar bilmiyorum ki neyse artik
Pazartesi kontrolum var bebek de gozukurse insallah sorun olmaz daha rahat ederim tesekkur ederim
Kendini sicak tutup bolbol yurumelisin baska turlu atamazsin bide halidenin dedigi gibi kuru kayisi tuket
Bende de cok fazla gaz vardi simdide var ama daha az gececektir insallah
İnsallah hayirlisi canimYelizcim progestan falan kafaya takma. Rahat ol vucudunu kasma ki bebek yerlesebilsin iyice. Sen vucudunu kasip stres salgiladikca bebegin yerini daraltiyorsun. Bhcg cikti kese gordun.kalp atisininda duyucan. Allah yardimcin olucqk insallah. Sen sadece gizel gunleri dusun
Ben aksam adda gitcem :) insallah tabi. Basim musade edrrse. Basim omuzlarim her bi yerim agriyor. Adam bugun yarin beni cope atar :)
Ayy ne guzel yaa. Cook isterdim! Ben de sahile indim, Mersin'de. Hava cok guzel. Iyi eglenceler canimTaksime gidiyorum ben koromuzun programı var bu akşam keşke burda olsaydınız canlarım seve seve davet ederdim
Gunaydin minnoklaar. Ben erkenden uyandim nedenseHepimiz icin guzel bor gun olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?