ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Masallah canim degerin 8. Gune gore cok guzel.cok sevindim.rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.gozunaydin

canim neden baktilar ki ona anlamadim.keseyi de gormusken,takma kafana dr a sor istersen
Bilmiuorum surekli hcg ile birlikte isteniyor bu tahlil rahimde bebegin tutunmasini destekleyen hayati bi hormonmus oyle yaziyor

Yelizcim bende sadece bhcg bakildi. Hic progestani hatirlamiyorum

Bilmiuorum surekli hcg ile birlikte isteniyor bu tahlil rahimde bebegin tutunmasini destekleyen hayati bi hormonmus oyle yaziyor

Canim kullandigin dozda değişiklik olmu mu. Mesela benim doktorum progeatana devam ettiriyor belli bir haftada kesiyor o zaman vucudun urettigi normal progestan dengelenirken düşme oluyor. Bebege zarar vermiyor ama hafif kanamasi olanlar oluyor. Sen ona hic takilma dengeliyor vucut insallah bebiside bir kac gune goreceksin bunlari dusunum kendini stresse sokma canim benim

Masallah canim degerin 8. Gune gore cok guzel.cok sevindim.rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.gozunaydin

canim neden baktilar ki ona anlamadim.keseyi de gormusken,takma kafana dr a sor istersen
Cook tesekkur ederim canim. Amiinn.. hepimiz hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah..

Kizlar gunaydin. Bende 3 gundur inanilmaz bir gaz sancisi var. Gecmek bilmedi. Internetten baktigimda kullandigimiz progesteron jelin buna neden olabilecegi yaziyor. Resmen kramp gibi bi agri. Gaz sancisi agrisina iyi gelen bildiginiz bisey var mi?

Gunaydiinn. Hepimiz icin guzel bir hafta olsun insallah. Ben iyiyim cok sukur. Sen nasilsin kuzucuk?
Iyiyiz biz de cok sukut canim. Gaz sancisi icin sabah aksam ac karna kuru kayisi ye. Bol bol da su ic.surekli yatma.evinde icinde gez ki bagirsaklarin faaliyete gecsin

Günaydın canlarrr pazartesi kısmet beyle hsg randevum var maalesef sevinç hanımla saatlerimiz uymadı

Canim en basta dusuktu igneye baslayinca yukselme oldu ama sonra hic degismedi dozum ona ragmen dusuşte işte
Artik Allahtan hayirlisi diyorum ne diyeyim
Acaba igneyi mi yanlis yapiyorlar bilmiyorum ki neyse artik
Pazartesi kontrolum var bebek de gozukurse insallah sorun olmaz daha rahat ederim tesekkur ederim
Kizlar gunaydin. Bende 3 gundur inanilmaz bir gaz sancisi var. Gecmek bilmedi. Internetten baktigimda kullandigimiz progesteron jelin buna neden olabilecegi yaziyor. Resmen kramp gibi bi agri. Gaz sancisi agrisina iyi gelen bildiginiz bisey var mi?
Kendini sicak tutup bolbol yurumelisin baska turlu atamazsin bide halidenin dedigi gibi kuru kayisi tuket
Bende de cok fazla gaz vardi simdide var ama daha az gececektir insallah

Yelizcim progestan falan kafaya takma. Rahat ol vucudunu kasma ki bebek yerlesebilsin iyice. Sen vucudunu kasip stres salgiladikca bebegin yerini daraltiyorsun. Bhcg cikti kese gordun.kalp atisininda duyucan. Allah yardimcin olucqk insallah. Sen sadece gizel gunleri dusun

İnsallah hayirlisi canim
Allah buyuk insallah hayirlisiyla atlatiriz
Allah icimize ferahlik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…