Gunaydin canim. Ikinci test icin erkenden uyanmis olabilir misin :))Gunaydin minnoklaar. Ben erkenden uyandim nedenseHepimiz icin guzel bor gun olsun insallah
Canimcim gunaydin . Sen ne zaman test yapiysun :)Gunaydinn :)) bende uyandim ama yataktan kalkamadim hala. Bugun ikinci kan testi günü heyecan var mi:))
Gunaydin merserayim. Masallah ve de cok sukur 160li gunlere gelmisin :)))Günaydın herkesee
Massallah canim benim Allah nazarlardan saklasin hem seni hem de oglusunu. Detayli ultrason kacinci haftaya denk geliyor canim?Gunaydin kizlar, herkez iyidir umarim, yazamasamda hep takipteyim sizi.. Dun bende doktora gittim oglumun durumu iyiymis 20cm ve 260gr olmus.. Ay sonu tetenoz asim var ve mayisin ikinci haftasi detayli ultrasona giricem, insallah boyle iyi devam eder.. Dualarimdasiniz opuyorum hepinizi.
Cikmadi canim. 1 saat sonra gidip alacam kuzum.Kuzum naptin sonuc cikmadi mi??
Kuzucum hadi iyi ve hayirli haberlerle gel insallahhh
Amaninnn ne gec cikiyo kiz sonuc?? Acilde yaptirmadin mi? Nerdeyaptirdin?Cikmadi canim. 1 saat sonra gidip alacam kuzum.
Sagol canim tesekur ederim, 22. hafta ve 24. Hafta arasi yapiliyo detayli ultrasonMassallah canim benim Allah nazarlardan saklasin hem seni hem de oglusunu. Detayli ultrason kacinci haftaya denk geliyor canim?
Canim 23 nisan test tarihi ama o gun hastaneler kapali sanirim. Bugün 8. Günüm hic belirti yok bakalim nolcakCanimcim gunaydin . Sen ne zaman test yapiysun :)
Ahhh canimm cok sevindim :) gozun aydin. Allah tamamina erdirsin canimcimmm :))))Kizlaar geldiim. Cok sukur degerim ikiye katlandii. Allahim herkese nasip etsin insallah..
Kizlaar geldiim. Cok sukur degerim ikiye katlandii. Allahim herkese nasip etsin insallah..
Canim 23 nisan test tarihi ama o gun hastaneler kapali sanirim. Bugün 8. Günüm hic belirti yok bakalim nolcak
Caniimm cook tesekkur ederiimm. Amiin. Darisi da senin basina insallah. Senin de guzel haberini alacaz Allahin izniyle..Ahhh canimm cok sevindim :) gozun aydin. Allah tamamina erdirsin canimcimmm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?