Amin canim insallah. Cook tesekkur ederiimm.. Allah hepimize nasip etsin hayirlisiyla. 160 cikti canim degerim. 2 gun once 75,30'du. Nasil sence??maşşallah canım maşşallah :) kaç çıktı değerin ? Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla yavrunu kucağınıza alabilmenizi nasip etsin inşallah :)
Masallah canim harika. Zaten normalde memorial verdigi test gunu bugundu de mi??Amin canim insallah. Cook tesekkur ederiimm.. Allah hepimize nasip etsin hayirlisiyla. 160 cikti canim degerim. 2 gun once 75,30'du. Nasil sence??
Evet canim bugundu. Biraz once de aradilar, sonuc ne oldu diye. Gercekten super bir hastane. Cok ilgileniyorlar. Canim halidem destegin icin cook tesekkur ederimMasallah canim harika. Zaten normalde memorial verdigi test gunu bugundu de mi??
Cikmaz ki kuzum:) cok erken henuz yoksa evde on bes tane hcg idrar testim var ama yapmadim:)test yapsan mı acep diye içine kurt düşürem mi
Masallah benim kuzumun takvimine :)))))Evet canim bugundu. Biraz once de aradilar, sonuc ne oldu diye. Gercekten super bir hastane. Cok ilgileniyorlar. Canim halidem destegin icin cook tesekkur ederimyazdiklarimin altinda hamilelik imzasi cikmadina hala inanamiyorum yalniz cook sukur allahima..
Evet canim bugundu. Biraz once de aradilar, sonuc ne oldu diye. Gercekten super bir hastane. Cok ilgileniyorlar. Canim halidem destegin icin cook tesekkur ederimyazdiklarimin altinda hamilelik imzasi cikmadina hala inanamiyorum yalniz cook sukur allahima..
Idrarda cikmaz da kanda cikar :)) bosver cis testini :)))Cikmaz ki kuzum:) cok erken henuz yoksa evde on bes tane hcg idrar testim var ama yapmadim:)
Amin canim insallah. Cook tesekkur ederiimm.. Allah hepimize nasip etsin hayirlisiyla. 160 cikti canim degerim. 2 gun once 75,30'du. Nasil sence??
Ecrenim benim gobuş ne zaman cikicak ve ne zaman minigin hareketlerini hissedicem. Tecrubwli bi anne olarak bana anlatir misin???Hayirli keyifli pazarlar arkadaslar,havalar cok guzel pazara yakisir sekilde
Masallah canim degerin cok guzel artmis rabbim keseyi kalp atislarini saglikla buyutup kucagina almayi da nasip etsin tebrikler
Ecet canim ben de memorialden cok memnun kaldim. Gebeligin devaminda da arayip soruyorlar ve sorun olunca mail attigin zaman donus kesinlikle yapiyorlar. Massallah Rabbim kucagina da almani nasip etsin insallah kuzucugunu annesi :)
Idrarda cikmaz da kanda cikar :)) bosver cis testini :)))
Rabbim korktuklarindan emin kilsin seni insallah canim. Insallah muylu haberi almak nasip olur. O halde bekleyelim birlikte :)Korkuyorum canim ne kana ne idrara hazir değilim :)
Rabbim korktuklarindan emin kilsin seni insallah canim. Insallah muylu haberi almak nasip olur. O halde bekleyelim birlikte :)
Caniimm insallah senin icin d3 sevinecez. Dua ediyorum senin icin kuzum..Masallah benim kuzumun takvimine :)))))
Amiin canim insallah hepimize nadip etsin Allahim. Canim kuzumEcet canim ben de memorialden cok memnun kaldim. Gebeligin devaminda da arayip soruyorlar ve sorun olunca mail attigin zaman donus kesinlikle yapiyorlar. Massallah Rabbim kucagina da almani nasip etsin insallah kuzucugunu annesi :)
Idrarda cikmaz da kanda cikar :)) bosver cis testini :)))
Amiinn caniim. Cook tesekkur ederimmHayirli keyifli pazarlar arkadaslar,havalar cok guzel pazara yakisir sekilde
Masallah canim degerin cok guzel artmis rabbim keseyi kalp atislarini saglikla buyutup kucagina almayi da nasip etsin tebrikler
Allah razi olsun canim:)Caniimm insallah senin icin d3 sevinecez. Dua ediyorum senin icin kuzum..
Emelimmmm canım kuzum iyi olucak gör bakAllah razi olsun canim:)
İyi geceler rüyanda bebişini gör inşallah halidemmmIyi tayli huzurlu geceler hatunlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?