ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Emelimmmm canım kuzum iyi olucak gör bak

Canimmm :)) dün cok duygusaldim agladim falan. İnsallah guzel olur denizim. Sona yaklasirken beklemek zor oluyor. Hic de brlirti yok ya. Arada kasik agrim oluyo ama o da pek belirti gibi degil. Valla yataktan falanda kalktim normal hayata da döndüm diger türlü de insan bunaliyor.

Denizim Allah yardimcin olsun canim benim. İslerin rast gitsin. Anesteziyle mi yapacaklar bitanem film cekimini. Hic korkma emi kuzum. Saat kacta olacak o saatlerde dua okuyum canim benim. Sorun cikti ya artik herşey daha kolay. Allahim dermansiz dert vermrz. Şimdi daha emin ellerde tedavi olacaksin. Sebeplerin bilinirken tedavin daha guzel ve rahat olacak. Allahim sifa versin benim denizime. Gelecek ayda bebeklerin gelsin inşallah

Gunaydin kizceler. Dun erkenden uyumusum. Acik hava carpti herhalde. eakgull canim ben de ayni senin gibiydim. Agladim, moralimi bozdum. Annemi de mahvettim burada. Hatta nasilsa olmadi diye gittim kola da ictim. Inan bende de hic bir belirti yoktu. Hatta hala adet olma hissim var.
Allahin izniyle gelecek insallah bebisin. Hem doktorun da ikincide olur demisti. Olacak insallah kuzum. Burada bir aile gibi olduk artik. Inan dun gece senin ve deniz icin dua ettim. Allahim sevindirsin insallah hayirlisyla arkadasim..

D DeNiz_8383 , canim histereskopiden hic korkma. Bana da aralik'ta yapmisti semra hnm. Cok rahat bi islem. Hayirlisiyla ondan sonra da guzel sonucu alacaksin insallah..

halide25 , gezmelere gittin mi kuzum? Basinin agrisi gecmistir insallah.

Merserayy , caniim sen nasilsin? Bahar geldi mi oralara? 10 gun sonra donuyorum ben de. Merak ediyorum

Canim benim Allah razi olsun.. Cok duygusalim ya hep bi aglayasim var. Rabbim tamamini erdirsin saglikla gelsin yavrularimiz insallah

Canlarım filmi çektiler çok rahat geçti ve bi sorun yok açık tüpler şimdi eşim örnek vericek onu bekliyorum herşeyi baştan aldık bi arpa boyu ilerleyemedik
Canim çok şükür acik ciksin tabiki:) ask olsun ilerliyorsun da sen farkinda değilsin. Arpa boyunu merkezi değiştire rek ilerledin bitanem. Bak bu sefer olacak gorursun:)

Ecrenim benim gobuş ne zaman cikicak ve ne zaman minigin hareketlerini hissedicem. Tecrubwli bi anne olarak bana anlatir misin???
caniiiim 18,19 larda hareketleri hissedersin insallah gobus de eger ic karnin genisse gec belli olur boylu poslusun ya 4.aydan sonra belli olur bence.tedavi siskinligi varsa daha erken de belli olabilir
Canim benim Allah razi olsun.. Cok duygusalim ya hep bi aglayasim var. Rabbim tamamina erdirsin saglikla gelsin yavrularimiz insallah
Emelcim duygusalligini anlayabiliyorum allah yar ve yardimcin olsun gonlune gore versin moralini bozma dualarimiz seninle.
Canlarım filmi çektiler çok rahat geçti ve bi sorun yok açık tüpler şimdi eşim örnek vericek onu bekliyorum herşeyi baştan aldık bi arpa boyu ilerleyemedik
gecmis olsun canim sorun cikmamasina sevindim.bence gayet guzel ilerliyorsun arpa boyu arpa boyu derken arpa boyu minigin gobusune konacak insallah

Canim allah kucaginada aldirmayi nasip etsin bugun kacinci gunun belirti varmi bende kese gunu bekliyorum bende yok belirti arada kasikta agri girip kayboluyor hemen o kadar
Amiin caniim. Hepimize nasip etsin insallah allahim. Canim bende pek belirti yok. Sadece akintim var su gibi. Bi de goguslerim cok hassas. Ama zaten bi belirti olacagini sanmiyorum. Daha cok erken. Kimden duysam 3 aydan itibaren belirti oluyor diyor. Benim test tarihim dundu aslinda.

Kızlar merhaba burcu ben ;

Halidem falan hatırlar beni ocakta yaptırmıs tüp bebegım tutmus 2 aylıkken kalbı durmustu (( Şimdi kurtaj sonrası yenı kafamı toparladım derken acaba rahımde yapısıklık vs durumu varmı die şüphelenıyoruz ilaç kullanıyorum bı sonrakı adetınd ebellı olur dedı doktorum. İstanbul tüp bebekte yaptırıyorum .. Doktoruma bu kez 2 embırıyor koyarmısınız dedım yasak dedi.... halbukı ilkinde bile kaç kısı var . ikinci dondurulmus transfer ucretıde 2,300 tl dedıler. doktor degıstırmeyı dusunuyorum açıkçası... ama kafam cok karısık.. bi arkadasım çevre hastanesinde yaptırdı orayı aradım dondurulmuslar tarnsfer edilir dediler ve 1500 istediler ... ben ilk tupu borcla yaptırdım ve hala borcunu oduyorum.. sizce ne yapmalıyım bı akıl verın arkadişinize

geçmiş olsun canım sorun olmamasına sevındım hadı bakalım hayırlısı olsun güzel sonuclansın tedavın..

İnsallah mutlu haberi veririm canim tesekkur ederim:)

Merhaba kızlar, hafta sonu evde yoktum yazamadım hiç.
Denizcim hsg'yi de atlattın bir adım daha ilerledin çok şükür temiz çıktı, inşallah emin bir şekilde ilerlicek ve bu tedavin güzel sonuçlancak, sen pızitif ol canım, moralini bozma.
Eakgülcüm canım benim o duygusal coşmalar çok normal, kolay birşey değil yaşadığımız, sen zaten pozitif bir kızsın, Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah.
Ecrencim ben oğlumun hareketlerini birkaç gündür hissediyorum, Allahım nasıl güzel bişey, çok hafif tabi böyle su kabarcığı patlaması gibi oluyo, gaz hareketi olmadığından çok eminim, ay çok güzel bir duygu. Bu arada senin kızları çaktırmadan süzecem artık haberin olsun :)) beşiğini kerteriz :)))
Günesateşcim canım ne güzel değerin ikiye katkanmış, Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah, burda havalar şimdilik güzel, ama Almanyanın havasına güven olmuyo biliyosum, ne zaman dönüş?
Esma-kavak arkadaşım hatırlıyorum seni, aramıza tekrar hoşgeldin ve ne güzel bir haberle geldin, maaşallah Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Halidecim bidenem kız cinsiyetini bi söyle, çatladım bee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…