Emelimmmm canım kuzum iyi olucak gör bak
Gunaydin kizceler. Dun erkenden uyumusum. Acik hava carpti herhalde.eakgull canim ben de ayni senin gibiydim. Agladim, moralimi bozdum. Annemi de mahvettim burada. Hatta nasilsa olmadi diye gittim kola da ictim. Inan bende de hic bir belirti yoktu. Hatta hala adet olma hissim var.
Allahin izniyle gelecek insallah bebisin. Hem doktorun da ikincide olur demisti. Olacak insallah kuzum. Burada bir aile gibi olduk artik. Inan dun gece senin ve deniz icin dua ettim. Allahim sevindirsin insallah hayirlisyla arkadasim..
D DeNiz_8383 , canim histereskopiden hic korkma. Bana da aralik'ta yapmisti semra hnm. Cok rahat bi islem. Hayirlisiyla ondan sonra da guzel sonucu alacaksin insallah..
halide25 , gezmelere gittin mi kuzum? Basinin agrisi gecmistir insallah.
Merserayy , caniim sen nasilsin? Bahar geldi mi oralara? 10 gun sonra donuyorum ben de. Merak ediyorum
Kizlaar geldiim. Cok sukur degerim ikiye katlandii. Allahim herkese nasip etsin insallah..
Canim 23 nisan test tarihi ama o gun hastaneler kapali sanirim. Bugün 8. Günüm hic belirti yok bakalim nolcak
canım az kalmış senden de guzel haberler alalım inş
İnsallah canim:) heyecan dorukta valla korkuyla birlikte:))
Sagol canim benim senden de Allah razi olsun. Amin canim. Insallah guleceksin.Canim benim Allah razi olsun.. Cok duygusalim ya hep bi aglayasim var. Rabbim tamamini erdirsin saglikla gelsin yavrularimiz insallah
Canim çok şükür acik ciksin tabiki:) ask olsun ilerliyorsun da sen farkinda değilsin. Arpa boyunu merkezi değiştire rek ilerledin bitanem. Bak bu sefer olacak gorursun:)Canlarım filmi çektiler çok rahat geçti ve bi sorun yok açık tüpler şimdi eşim örnek vericek onu bekliyorum herşeyi baştan aldık bi arpa boyu ilerleyemedik
Hadi gecmis olsun kuzum. Allahin izniyle guzel olacak her sey..Canlarım filmi çektiler çok rahat geçti ve bi sorun yok açık tüpler şimdi eşim örnek vericek onu bekliyorum herşeyi baştan aldık bi arpa boyu ilerleyemedik
Cook tesekkur ederim canim. Amiin insallahtebrıkler canım cok evındım darısı kese ve kalp atısı görmeye hadi bakalım..
Canim allah kucaginada aldirmayi nasip etsin bugun kacinci gunun belirti varmi bende kese gunu bekliyorum bende yok belirti arada kasikta agri girip kayboluyor hemen o kadarCook tesekkur ederim canim. Amiin insallah
caniiiim 18,19 larda hareketleri hissedersin insallah gobus de eger ic karnin genisse gec belli olur boylu poslusun ya 4.aydan sonra belli olur bence.tedavi siskinligi varsa daha erken de belli olabilirEcrenim benim gobuş ne zaman cikicak ve ne zaman minigin hareketlerini hissedicem. Tecrubwli bi anne olarak bana anlatir misin???
Emelcim duygusalligini anlayabiliyorum allah yar ve yardimcin olsun gonlune gore versin moralini bozma dualarimiz seninle.Canim benim Allah razi olsun.. Cok duygusalim ya hep bi aglayasim var. Rabbim tamamina erdirsin saglikla gelsin yavrularimiz insallah
gecmis olsun canim sorun cikmamasina sevindim.bence gayet guzel ilerliyorsun arpa boyu arpa boyu derken arpa boyu minigin gobusune konacak insallahCanlarım filmi çektiler çok rahat geçti ve bi sorun yok açık tüpler şimdi eşim örnek vericek onu bekliyorum herşeyi baştan aldık bi arpa boyu ilerleyemedik
Amiin caniim. Hepimize nasip etsin insallah allahim. Canim bende pek belirti yok. Sadece akintim var su gibi. Bi de goguslerim cok hassas. Ama zaten bi belirti olacagini sanmiyorum. Daha cok erken. Kimden duysam 3 aydan itibaren belirti oluyor diyor. Benim test tarihim dundu aslinda.Canim allah kucaginada aldirmayi nasip etsin bugun kacinci gunun belirti varmi bende kese gunu bekliyorum bende yok belirti arada kasikta agri girip kayboluyor hemen o kadar
Canlarım filmi çektiler çok rahat geçti ve bi sorun yok açık tüpler şimdi eşim örnek vericek onu bekliyorum herşeyi baştan aldık bi arpa boyu ilerleyemedik
caniiiim 18,19 larda hareketleri hissedersin insallah gobus de eger ic karnin genisse gec belli olur boylu poslusun ya 4.aydan sonra belli olur bence.tedavi siskinligi varsa daha erken de belli olabilir
Emelcim duygusalligini anlayabiliyorum allah yar ve yardimcin olsun gonlune gore versin moralini bozma dualarimiz seninle.
gecmis olsun canim sorun cikmamasina sevindim.bence gayet guzel ilerliyorsun arpa boyu arpa boyu derken arpa boyu minigin gobusune konacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?