Caniimm, cok tesekkur ederim. Amiinn.. Oglusunun kipirdanmalarini severim yaa. MasallahMerhaba kızlar, hafta sonu evde yoktum yazamadım hiç.
Denizcim hsg'yi de atlattın bir adım daha ilerledin çok şükür temiz çıktı, inşallah emin bir şekilde ilerlicek ve bu tedavin güzel sonuçlancak, sen pızitif ol canım, moralini bozma.
Eakgülcüm canım benim o duygusal coşmalar çok normal, kolay birşey değil yaşadığımız, sen zaten pozitif bir kızsın, Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah.
Ecrencim ben oğlumun hareketlerini birkaç gündür hissediyorum, Allahım nasıl güzel bişey, çok hafif tabi böyle su kabarcığı patlaması gibi oluyo, gaz hareketi olmadığından çok eminim, ay çok güzel bir duygu. Bu arada senin kızları çaktırmadan süzecem artık haberin olsun :)) beşiğini kerteriz :)))
Günesateşcim canım ne güzel değerin ikiye katkanmış, Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah, burda havalar şimdilik güzel, ama Almanyanın havasına güven olmuyo biliyosum, ne zaman dönüş?
Esma-kavak arkadaşım hatırlıyorum seni, aramıza tekrar hoşgeldin ve ne güzel bir haberle geldin, maaşallah Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Halidecim bidenem kız cinsiyetini bi söyle, çatladım bee :))
Merhaba kızlar, hafta sonu evde yoktum yazamadım hiç.
Denizcim hsg'yi de atlattın bir adım daha ilerledin çok şükür temiz çıktı, inşallah emin bir şekilde ilerlicek ve bu tedavin güzel sonuçlancak, sen pızitif ol canım, moralini bozma.
Eakgülcüm canım benim o duygusal coşmalar çok normal, kolay birşey değil yaşadığımız, sen zaten pozitif bir kızsın, Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah.
Ecrencim ben oğlumun hareketlerini birkaç gündür hissediyorum, Allahım nasıl güzel bişey, çok hafif tabi böyle su kabarcığı patlaması gibi oluyo, gaz hareketi olmadığından çok eminim, ay çok güzel bir duygu. Bu arada senin kızları çaktırmadan süzecem artık haberin olsun :)) beşiğini kerteriz :)))
Günesateşcim canım ne güzel değerin ikiye katkanmış, Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah, burda havalar şimdilik güzel, ama Almanyanın havasına güven olmuyo biliyosum, ne zaman dönüş?
Esma-kavak arkadaşım hatırlıyorum seni, aramıza tekrar hoşgeldin ve ne güzel bir haberle geldin, maaşallah Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Hayirli olsun canim hamile kalmana cok sevindim.insallah kalp atislarini da duyarsin.Canim allah kucaginada aldirmayi nasip etsin bugun kacinci gunun belirti varmi bende kese gunu bekliyorum bende yok belirti arada kasikta agri girip kayboluyor hemen o kadar
Burcu canim hosgeldin.maddiyatin el veriyorsa yaptir tabiki ama merkez konusunda da icin rahat olmali.arastirmani yapip basla bence.Kızlar merhaba burcu ben ;
Halidem falan hatırlar beni ocakta yaptırmıs tüp bebegım tutmus 2 aylıkken kalbı durmustu(( Şimdi kurtaj sonrası yenı kafamı toparladım derken acaba rahımde yapısıklık vs durumu varmı die şüphelenıyoruz ilaç kullanıyorum bı sonrakı adetınd ebellı olur dedı doktorum. İstanbul tüp bebekte yaptırıyorum .. Doktoruma bu kez 2 embırıyor koyarmısınız dedım yasak dedi.... halbukı ilkinde bile kaç kısı var . ikinci dondurulmus transfer ucretıde 2,300 tl dedıler. doktor degıstırmeyı dusunuyorum açıkçası... ama kafam cok karısık.. bi arkadasım çevre hastanesinde yaptırdı orayı aradım dondurulmuslar tarnsfer edilir dediler ve 1500 istediler ... ben ilk tupu borcla yaptırdım ve hala borcunu oduyorum.. sizce ne yapmalıyım bı akıl verın arkadişinize
canim yaaa cok sevindim masallah oglusuna.harika bir duygu evet.dogup kucagina aldiginda bile karnindaki hareketlerini ozleyeceksin.o yuzden gozlerini kapat ve tadini cikar o guzel anlarin.Merhaba kızlar, hafta sonu evde yoktum yazamadım hiç.
Selam kizlarrr
Ben bugun bebegi gordum gerci tam olarak bebek diyemeyiz :))
ama kalp atisini goremedik.yine haftaya cagirdi kontrole.haftaya gozukmesi gerekiyormus bugun 5+4 müşüz :)
Ama o yuvarlak şey vardi yolk sac kesesi mi ne.Onun olmasi bebegin de oldugu anlamina geliyormuş oyle dedi
Bu hafta nasipse tedavi oldugum yere gidicez onlarin cihazlari daha iyi tabi ordan daha net gozukur herhalde
Herkes iyidir umarim kizlar opuyorum hepinizi
İnsallah canimGözün aydin canim. Allah tamamina erdirsin. Maasallah olusuyor bebegin. Kalp atisini insallah haftaya görürsün. 7. Haftada bile goren var kalbi. Bakalim senin yumurcak ne zaman gosterecek pit pitlari:)
Canim kuzum bugun de verdim. Yine ikiye katlamis Allah'a sukur. Bir daha vermem artik sanirim.
Canim allah kucaginada aldirmayi nasip etsin bugun kacinci gunun belirti varmi bende kese gunu bekliyorum bende yok belirti arada kasikta agri girip kayboluyor hemen o kadar
Merhaba kızlar, hafta sonu evde yoktum yazamadım hiç.
Allahim izniyle tescillendin kuzum sen:)İnsallah canim
Stres heyean hic bitmiyor tedavi surecinden cok daha stresli bi bekleyiş bu gercekten
Allahtan hayirlisi insallah ben de tescillerim hamileligimi :)
Canim kuzum bugun de verdim. Yine ikiye katlamis Allah'a sukur. Bir daha vermem artik sanirim.
Sen nasilsin kuzum? 23'undeydi degil mi test gunun? Insallah cocuk bayraminda gelecek bebisin
O zaman 2 embriyo koyan yeri arastir.ben memorialde 3 kez tedavi oldum cok memnun kaldim tavsiye ederim.ama dondurulmus fiyatini bilmiyorum canim.ecrenim imkanım sıkıstı artık onca tedavı sonrası.. şimdiki doktorum hem 2 embiryor koymuyor hem 2,300 cok pahalı ya 10 dakaklık ıslem . daha ucuza ve 2 embiryor koyabilicek bıryer bulursam transfer ettırıcme odndurulmsularımı. nsizde fikir verin nerede yaptırıp memnunsanız :*
Hayirli olsun tatliiiim yolk sac bebegin beslendigi sey.icin rahat olsun gorursun merak etme cihazdan cihaza da cok fark eder.Selam kizlarrr
ama kalp atisini goremedik.yine haftaya cagirdi kontrole.haftaya gozukmesi gerekiyormus bugun 5+4 müşüz :)
Ama o yuvarlak şey vardi yolk sac kesesi mi ne.Onun olmasi bebegin de oldugu anlamina geliyormuş oyle dedi
Bu hafta nasipse tedavi oldugum yere gidicez onlarin cihazlari daha iyi tabi ordan daha net gozukur herhalde
Canim,benim dr um ayni zamanda perinatolog ve docent.normal muayene ucreti aldi 100 tl.ama kizimda baska bi sehirdeydim dr um perinatologa yonlendirmisti ayrintili ultrason icin ozel muayenesine gitmistim 2 yil once 150 tl ydi.tabi ikizlerde fiyat degisiyor diye biliyorum.bulabilirsen hastanede calisan bir perinatologa git daha uygun olur.sanirim 4 boyutlu bakiyorlar emin degilim.benim dr um her zamanki baktigi cihazla bakmadi baska odada baska bi cihazla bakti.heyecanini anliyorum insallah cok guzel gecer canimecren canım sana bişey sorucam sen ayrıntılı ultrasonu kendı doktoruna mı yaptırdın perinatologa mı gıttın kaça yaptırdın canm birde 4d ultrasonlamı bakıyolar ayrıntılıda bılgı verırsen sevınırım cnm benımde 20+2 de yapılacak merak edıyorumçok :)
yarin versen cikar canim yoksa biz catttlarizzzz...Teknik olarak 3 kez vermek yeterli canim. Haydi hayirli olsun:)))) bizim doktor değer 1000 olana kadar kan istiyor. 1000 olunca estorfem i biraktiriyor ama diger tum ilaclar devam. 23 nisanda kapali hastane esim cuma diyor bende yarin vereyim artik kani diyorum:) bilemedi m:)))
O zaman 2 embriyo koyan yeri arastir.ben memorialde 3 kez tedavi oldum cok memnun kaldim tavsiye ederim.ama dondurulmus fiyatini bilmiyorum canim.ecrenim imkanım sıkıstı artık onca tedavı sonrası.. şimdiki doktorum hem 2 embiryor koymuyor hem 2,300 cok pahalı ya 10 dakaklık ıslem . daha ucuza ve 2 embiryor koyabilicek bıryer bulursam transfer ettırıcme odndurulmsularımı. nsizde fikir verin nerede yaptırıp memnunsanız :*
Hayirli olsun tatliiiim yolk sac bebegin beslendigi sey.icin rahat olsun gorursun merak etme cihazdan cihaza da cok fark eder.Selam kizlarrr
Canim,benim dr um ayni zamanda perinatolog ve docent.normal muayene ucreti aldi 100 tl.ama kizimda baska bi sehirdeydim dr um perinatologa yonlendirmisti ayrintili ultrason icin ozel muayenehanesine gitmistim 2 yil once 150 tl ydi.tabi ikizlerde fiyat degisiyor diye biliyorum.bulabilirsen hastanede calisan bir perinatologa git daha uygun olur.sanirim 4 boyutlu bakiyorlar emin degilim.benim dr um her zamanki baktigi cihazla bakmadi baska odada baska bi cihazla bakti.heyecanini anliyorum insallah cok guzel gecer canimecren canım sana bişey sorucam sen ayrıntılı ultrasonu kendı doktoruna mı yaptırdın perinatologa mı gıttın kaça yaptırdın canm birde 4d ultrasonlamı bakıyolar ayrıntılıda bılgı verırsen sevınırım cnm benımde 20+2 de yapılacak merak edıyorumçok :)
yarin versen cikar canim yoksa biz catttlarizzzz...Teknik olarak 3 kez vermek yeterli canim. Haydi hayirli olsun:)))) bizim doktor değer 1000 olana kadar kan istiyor. 1000 olunca estorfem i biraktiriyor ama diger tum ilaclar devam. 23 nisanda kapali hastane esim cuma diyor bende yarin vereyim artik kani diyorum:) bilemedi m:)))
O zaman 2 embriyo koyan yeri arastir.ben memorialde 3 kez tedavi oldum cok memnun kaldim tavsiye ederim.ama dondurulmus fiyatini bilmiyorum canim.
Hayirli olsun tatliiiim yolk sac bebegin beslendigi sey.icin rahat olsun gorursun merak etme cihazdan cihaza da cok fark eder.
Canim,benim dr um ayni zamanda perinatolog ve docent.normal muayene ucreti aldi 100 tl.ama kizimda baska bi sehirdeydim dr um perinatologa yonlendirmisti ayrintili ultrason icin ozel muayenesine gitmistim 2 yil once 150 tl ydi.tabi ikizlerde fiyat degisiyor diye biliyorum.bulabilirsen hastanede calisan bir perinatologa git daha uygun olur.sanirim 4 boyutlu bakiyorlar emin degilim.benim dr um her zamanki baktigi cihazla bakmadi baska odada baska bi cihazla bakti.heyecanini anliyorum insallah cok guzel gecer canim
yarin versen cikar canim yoksa biz catttlarizzzz...
Teknik olarak 3 kez vermek yeterli canim. Haydi hayirli olsun:)))) bizim doktor değer 1000 olana kadar kan istiyor. 1000 olunca estorfem i biraktiriyor ama diger tum ilaclar devam. 23 nisanda kapali hastane esim cuma diyor bende yarin vereyim artik kani diyorum:) bilemedi m:)))[/QUOTE
Amin kuzum. Insallah hayirlisiyla Allahim tamamina erdirsin. Senin de guzel haberini alacagiz insallah canim. Bence yarin ver kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?