ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Caniimm, cok tesekkur ederim. Amiinn.. Oglusunun kipirdanmalarini severim yaa. Masallah Allahim esirgesin. Ben de 30 Nisan'da donuyorum hayirlisiyla.

Canim hissediyorsun ha artik:) müthiş bir duygu olmali:) ayyy super ya:)) kucagina aldiginda neler hissedecek sin acaba:)

Canim allah kucaginada aldirmayi nasip etsin bugun kacinci gunun belirti varmi bende kese gunu bekliyorum bende yok belirti arada kasikta agri girip kayboluyor hemen o kadar
Hayirli olsun canim hamile kalmana cok sevindim.insallah kalp atislarini da duyarsin.
Burcu canim hosgeldin.maddiyatin el veriyorsa yaptir tabiki ama merkez konusunda da icin rahat olmali.arastirmani yapip basla bence.
canim yaaa cok sevindim masallah oglusuna.harika bir duygu evet.dogup kucagina aldiginda bile karnindaki hareketlerini ozleyeceksin.o yuzden gozlerini kapat ve tadini cikar o guzel anlarin.

ecrenim imkanım sıkıstı artık onca tedavı sonrası.. şimdiki doktorum hem 2 embiryor koymuyor hem 2,300 cok pahalı ya 10 dakaklık ıslem . daha ucuza ve 2 embiryor koyabilicek bıryer bulursam transfer ettırıcme odndurulmsularımı. nsizde fikir verin nerede yaptırıp memnunsanız :*

Selam kizlarrr
Ben bugun bebegi gordum gerci tam olarak bebek diyemeyiz :))
ama kalp atisini goremedik.yine haftaya cagirdi kontrole.haftaya gozukmesi gerekiyormus bugun 5+4 müşüz :)
Ama o yuvarlak şey vardi yolk sac kesesi mi ne.Onun olmasi bebegin de oldugu anlamina geliyormuş oyle dedi
Bu hafta nasipse tedavi oldugum yere gidicez onlarin cihazlari daha iyi tabi ordan daha net gozukur herhalde
Herkes iyidir umarim kizlar opuyorum hepinizi

Gözün aydin canim. Allah tamamina erdirsin. Maasallah olusuyor bebegin. Kalp atisini insallah haftaya görürsün. 7. Haftada bile goren var kalbi. Bakalim senin yumurcak ne zaman gosterecek pit pitlari:)

Gözün aydin canim. Allah tamamina erdirsin. Maasallah olusuyor bebegin. Kalp atisini insallah haftaya görürsün. 7. Haftada bile goren var kalbi. Bakalim senin yumurcak ne zaman gosterecek pit pitlari:)
İnsallah canim
Stres heyean hic bitmiyor tedavi surecinden cok daha stresli bi bekleyiş bu gercekten
Allahtan hayirlisi insallah ben de tescillerim hamileligimi :)

ecren canım sana bişey sorucam sen ayrıntılı ultrasonu kendı doktoruna mı yaptırdın perinatologa mı gıttın kaça yaptırdın canm birde 4d ultrasonlamı bakıyolar ayrıntılıda bılgı verırsen sevınırım cnm benımde 20+2 de yapılacak merak edıyorumçok :)

Canim allah kucaginada aldirmayi nasip etsin bugun kacinci gunun belirti varmi bende kese gunu bekliyorum bende yok belirti arada kasikta agri girip kayboluyor hemen o kadar

canım çok sevındım hamılelık haberıne inşallah bebegıni sağ salim kucagına alırsın genetik test falan yaptracaktın yaptırdınmı bu sefer sevıncını tam anlamıyla yaşarsın inşallah..

canım ne güzel erken hissetmıssın bende sankı bıseyler hıssedıyor gıbıyım ama emın olamıyorum gaz mı bebek mı dıye heyecanla beklıyorum bende :)

Canim kuzum bugun de verdim. Yine ikiye katlamis Allah'a sukur. Bir daha vermem artik sanirim.
Sen nasilsin kuzum? 23'undeydi degil mi test gunun? Insallah cocuk bayraminda gelecek bebisin

Teknik olarak 3 kez vermek yeterli canim. Haydi hayirli olsun:)))) bizim doktor değer 1000 olana kadar kan istiyor. 1000 olunca estorfem i biraktiriyor ama diger tum ilaclar devam. 23 nisanda kapali hastane esim cuma diyor bende yarin vereyim artik kani diyorum:) bilemedi m:)))

O zaman 2 embriyo koyan yeri arastir.ben memorialde 3 kez tedavi oldum cok memnun kaldim tavsiye ederim.ama dondurulmus fiyatini bilmiyorum canim.
Hayirli olsun tatliiiim yolk sac bebegin beslendigi sey.icin rahat olsun gorursun merak etme cihazdan cihaza da cok fark eder.
Canim,benim dr um ayni zamanda perinatolog ve docent.normal muayene ucreti aldi 100 tl.ama kizimda baska bi sehirdeydim dr um perinatologa yonlendirmisti ayrintili ultrason icin ozel muayenesine gitmistim 2 yil once 150 tl ydi.tabi ikizlerde fiyat degisiyor diye biliyorum.bulabilirsen hastanede calisan bir perinatologa git daha uygun olur.sanirim 4 boyutlu bakiyorlar emin degilim.benim dr um her zamanki baktigi cihazla bakmadi baska odada baska bi cihazla bakti.heyecanini anliyorum insallah cok guzel gecer canim
yarin versen cikar canim yoksa biz catttlarizzzz...

O zaman 2 embriyo koyan yeri arastir.ben memorialde 3 kez tedavi oldum cok memnun kaldim tavsiye ederim.ama dondurulmus fiyatini bilmiyorum canim.
Hayirli olsun tatliiiim yolk sac bebegin beslendigi sey.icin rahat olsun gorursun merak etme cihazdan cihaza da cok fark eder.
Canim,benim dr um ayni zamanda perinatolog ve docent.normal muayene ucreti aldi 100 tl.ama kizimda baska bi sehirdeydim dr um perinatologa yonlendirmisti ayrintili ultrason icin ozel muayenehanesine gitmistim 2 yil once 150 tl ydi.tabi ikizlerde fiyat degisiyor diye biliyorum.bulabilirsen hastanede calisan bir perinatologa git daha uygun olur.sanirim 4 boyutlu bakiyorlar emin degilim.benim dr um her zamanki baktigi cihazla bakmadi baska odada baska bi cihazla bakti.heyecanini anliyorum insallah cok guzel gecer canim
yarin versen cikar canim yoksa biz catttlarizzzz...

BENIM DOKTORUMDA DOÇENT CANIM AMA PERİNATOLOG DEĞİL GİTTİĞİM HASTANEDE BAŞKA ODADA BAKICAKLAR RANDEVU ALDI KENDISI SANIRIM BAKACAK OLAN KISIDE RADYOLOJİ UZMANI AMA BENDE 4 D OLUP OLMADIGINI SORMADIM 4 D ULTRASONDA BEBEĞİ ÇOK NET VE RENKLİ GÖRUYORSUN İNŞALLAH ÖYLEDIR ÖZEL YERLERI ARASTIRDIM 400 TL İKİZ İÇİN BENIM GITTIGIM HASTANEDE DE ŞEKER YUKLEMESI VE AYRINTILI ULTRASIN IKISI 150 TL DEDİ İNŞALLAH GÜZEL GEÇER DEDİĞİN GİBİ SABIRSIZLANIYOR İNSAN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…