ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

İnsallah yarin vercem :)))

Canlar nasilsiniz. Benim bugun sabahtan aksama kadar dersim vardi. Felaket yoruldum. Eve geldim yemek hazirlama kurma toplama derken kendimi yataga zor attim. Simdi anca toparladim kendimi. Sizler nasilsiniz. Butun mesajlarinizi tek tek okudum. Bu arada yarin saat 11 de doktor randevumuz var. Yine doktor ve yine gerilim modundayim :) insallah her sey yolundadir. Bana dua edin e mi :) Merserayim pasani hissediyosun bin massallah. Insallah ben de en kisa surede hissedebilirim. Bu arada tarin cinsiyete bu doktorumuz birsey diyecek mi merak ediyorum :) ecrenim sen artik kocaman ettin usaklari kizzzz , darisi basimiza olur insallah. Gunesatescim, testin yine 2ye katlamis masallahh masallahhhj. Hamilelik takvimine de bayildim bu arada.
eakgul, tatlim, yarin test yaptir.insallah pozitif haberle gelirsin kuzucum.
esmakavak arkadasim masallah hamisligin bayirli olsun. Insallah saglikli bir gebelik gecirirsinn.
Denizim, rahim filmin tertemiz cikmis massallahh kuzum. Emin ol ilerledin ve yakinda minikine kavusacaksin cunku harika bir merkezde basladin. Bundan sonra seni guzel gunler bekliyor :)

hepinize kucak dolusu koccaman sevgiler kuzucuklarimm.

Kuzucum ben dondurulmus transfer ucretini hatirlamiyorum ama sisli memorial tup bebek merkezini sana tavsiye edebilirim. Ricani da kirmazlar diye dusunuyorum. Mutlaka degerlendir orayi. Cunku ecren ben gunesates orada tedavi gorup pozitifi aldik. Insallah sen de oradan pozitifi alirsin. Yine deniz arkadasimiz da su anda sisli memorial de tedaviye basladi.insallah o da yakin zamanda guzel haberi alacaktir.

Kizlar :) Allahima binlerce kez hamd olsun sukurler olsun. Allahim tamamini erdirsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Kan sonucum 160,62 cikti:)
canım emelimmmmmmmmmmmmmmm yol arkadaşımmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummmmmmm Allah'ım şükürler olsunnnnnn binlerceeeeee

Kizlar :) Allahima binlerce kez hamd olsun sukurler olsun. Allahim tamamini erdirsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Kan sonucum 160,62 cikti:)
Ayyy nasil sevindim anlatamam yaa!! Masallah kuzumm. Allahim hayirli ugurlu etsin. Hepimizinkini tamamina erdirsin insallah! Cook cok sevindim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…