İnsallah yarin vercem :)))O zaman 2 embriyo koyan yeri arastir.ben memorialde 3 kez tedavi oldum cok memnun kaldim tavsiye ederim.ama dondurulmus fiyatini bilmiyorum canim.
Hayirli olsun tatliiiim yolk sac bebegin beslendigi sey.icin rahat olsun gorursun merak etme cihazdan cihaza da cok fark eder.
Canim,benim dr um ayni zamanda perinatolog ve docent.normal muayene ucreti aldi 100 tl.ama kizimda baska bi sehirdeydim dr um perinatologa yonlendirmisti ayrintili ultrason icin ozel muayenehanesine gitmistim 2 yil once 150 tl ydi.tabi ikizlerde fiyat degisiyor diye biliyorum.bulabilirsen hastanede calisan bir perinatologa git daha uygun olur.sanirim 4 boyutlu bakiyorlar emin degilim.benim dr um her zamanki baktigi cihazla bakmadi baska odada baska bi cihazla bakti.heyecanini anliyorum insallah cok guzel gecer canim
yarin versen cikar canim yoksa biz catttlarizzzz...
Kuzucum ben dondurulmus transfer ucretini hatirlamiyorum ama sisli memorial tup bebek merkezini sana tavsiye edebilirim. Ricani da kirmazlar diye dusunuyorum. Mutlaka degerlendir orayi. Cunku ecren ben gunesates orada tedavi gorup pozitifi aldik. Insallah sen de oradan pozitifi alirsin. Yine deniz arkadasimiz da su anda sisli memorial de tedaviye basladi.insallah o da yakin zamanda guzel haberi alacaktir.Kızlar merhaba burcu ben ;
Halidem falan hatırlar beni ocakta yaptırmıs tüp bebegım tutmus 2 aylıkken kalbı durmustu(( Şimdi kurtaj sonrası yenı kafamı toparladım derken acaba rahımde yapısıklık vs durumu varmı die şüphelenıyoruz ilaç kullanıyorum bı sonrakı adetınd ebellı olur dedı doktorum. İstanbul tüp bebekte yaptırıyorum .. Doktoruma bu kez 2 embırıyor koyarmısınız dedım yasak dedi.... halbukı ilkinde bile kaç kısı var . ikinci dondurulmus transfer ucretıde 2,300 tl dedıler. doktor degıstırmeyı dusunuyorum açıkçası... ama kafam cok karısık.. bi arkadasım çevre hastanesinde yaptırdı orayı aradım dondurulmuslar tarnsfer edilir dediler ve 1500 istediler ... ben ilk tupu borcla yaptırdım ve hala borcunu oduyorum.. sizce ne yapmalıyım bı akıl verın arkadişinize
Yok canım ben o iğneden vurunmadım@merseray canim sen transferin 5. Günü pregnyl ignesini kalcadan vurmusmudun?
Guunaaaydiiinnn kizlaaarrrrrheyecan dorukta. Doktor amcaya gidicezzzzzzz
Guzel annecik nasilsin:) pit pit ayaklari daha cok hissediyor musun :) merserayim bi oncekinde bana da vermedi ama bu tedavide 3 ve 5. Gün vuruldum arada da gonapepty vuruldum. Merak ettim sen vuruldun mu diyeYok canım ben o iğneden vurunmadım
Ayyy hadi insallah hayirli haberle geleceksin. Dort gozle iyi haberini bekliyorum canim..Canim :)) verdim kani geldim eve iki saate cikacak. Dip dip dip dip :)))
anammmmmmmm hadi inşallahCanim :)) verdim kani geldim eve iki saate cikacak. Dip dip dip dip :)))
selam söyle kuzumaaGuunaaaydiiinnn kizlaaarrrrrheyecan dorukta. Doktor amcaya gidicezzzzzzz
canım emelimmmmmmmmmmmmmmm yol arkadaşımmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummmmmmm Allah'ım şükürler olsunnnnnn binlerceeeeeeKizlar :) Allahima binlerce kez hamd olsun sukurler olsun. Allahim tamamini erdirsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Kan sonucum 160,62 cikti:)
Hep aklimda sen varsin kuzum benim cok şükür bitanem simdi sende sira:)))canım emelimmmmmmmmmmmmmmm yol arkadaşımmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummmmmmm Allah'ım şükürler olsunnnnnn binlerceeeeee
Ayyy nasil sevindim anlatamam yaa!! Masallah kuzumm. Allahim hayirli ugurlu etsin. Hepimizinkini tamamina erdirsin insallah! Cook cok sevindim yaaKizlar :) Allahima binlerce kez hamd olsun sukurler olsun. Allahim tamamini erdirsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Kan sonucum 160,62 cikti:)
Oyyy canim :))) Allah razi olsun destekcim duacim:)) insallah canim insallah :))Ayyy nasil sevindim anlatamam yaa!! Masallah kuzumm. Allahim hayirli ugurlu etsin. Hepimizinkini tamamina erdirsin insallah! Cook cok sevindim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?