ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlar :) Allahima binlerce kez hamd olsun sukurler olsun. Allahim tamamini erdirsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Kan sonucum 160,62 cikti:)
oyyy bin masallah barekallah hayirli olsun bitanem rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.muhtesem bir haber rabbime sonsuz sukurler olsun.coooookkk sevindim.denizcim sira sende insallah canim.

Halidem senin de randevun guzel gecer insallah.cinsiyeti soyle artik bugun.

oyyy bin masallah barekallah hayirli olsun bitanem rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.muhtesem bir haber rabbime sonsuz sukurler olsun.coooookkk sevindim.denizcim sira sende insallah canim.

Canimmm cok tesekkur ederim hepiniz öyle cok destek oldunuz ki Allahim razi olsun. İnsallah saglikla ilerler hepimizinki insallah degerim katlar. Sapsal gibiyim :)

Kizlar :) Allahima binlerce kez hamd olsun sukurler olsun. Allahim tamamini erdirsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Kan sonucum 160,62 cikti:)

OHHH İYİ HADİ CANIM ÇOK SEVINDIM MERAKLA BEKLIYORDUK DERİN Bİ OH CEKTIM GERCEKTEN RABBIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH DEGERIN GÜZEL CIKMIŞ MŞALLAH :)

OHHH İYİ HADİ CANIM ÇOK SEVINDIM MERAKLA BEKLIYORDUK DERİN Bİ OH CEKTIM GERCEKTEN RABBIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH DEGERIN GÜZEL CIKMIŞ MŞALLAH :)
Canimmm tesekkur ederim :) masallah insallah saglikla katlar. Allahim hepimizin yavrularini saglikla dogmasini nasip etsin olmayanlara da nasip etsin insallah.

Caniiimmm massallah massalllah nasil bir heyecanla eve gelip sayfayi actim anlatamam gozun aydon canim Rabbim hayirlarla saglikla huzurla yavrucagini kucagina almayi nasip etsin insallahhhh cok cok sevindim kuzucuummm

Kizlaaarrr doktor amcamizdan geldik. 12 haftalikken erzurumda gittigimiz ozel doktoru kıza benzettim demisti. Ama kesin konusmamisti. Bugun gittik doktor amcamiza. Cok sukurher sey yolunda dedi veeeee bir kızımız olacagini soyledi Allahimiza sukurler olsun bugunu de gorduk. Rabbim tamamina erdirir insallah kizlar. Beni de dualar da unutmayin haaa

Caniiimmm massallah massalllah nasil bir heyecanla eve gelip sayfayi actim anlatamam gozun aydon canim Rabbim hayirlarla saglikla huzurla yavrucagini kucagina almayi nasip etsin insallahhhh cok cok sevindim kuzucuummm

Canim halidem cok sagol Allah razi olsun kuzum hepinizden:) cok şükür canim rabbim saglikla isteyen herkese nasip eder insallah simdi merakim katlamasinda
Cuma onu da goruruz inşallah :))))

maşallah canim :)))

Hosgeliyor prensesimiz :))))) saglikla insallahhhh:)))

Caniimm hadi hayirli ugurlu olsun! Allahim sagikla kucagina almayi nasio etsin insallah.. Artik elbise almaya baslayabilirsin :) :)

Canimmm cok tesekkur ederim hepiniz öyle cok destek oldunuz ki Allahim razi olsun. İnsallah saglikla ilerler hepimizinki insallah degerim katlar. Sapsal gibiyim :)
Katlanacak insallah canim telaslar hic bitmiyor biliyorum ama enn onemlisini atlattin cok sukur sonrasi rabbimin izniyle saglikla gelecek insallah.
seni gidi seniiii,sakladiginda icime dogmustu kiz oldugu sana da demistim.hayirli olsun canim prensesini saglikla kucagina al insallah.cok mutlu oldum.

çok sevındım canım benım buyuyo yavas yavas bebişlerimiz yerım ben senın minik kızını hep böyle sağlıkla devam etsın inşallah :)

maşallah canim :)))

Hosgeliyor prensesimiz :))))) saglikla insallahhhh:)))

Caniimm hadi hayirli ugurlu olsun! Allahim sagikla kucagina almayi nasio etsin insallah.. Artik elbise almaya baslayabilirsin :) :)

çok sevındım canım benım buyuyo yavas yavas bebişlerimiz yerım ben senın minik kızını hep böyle sağlıkla devam etsın inşallah :)
Kizlar sagolun guzel dua ve dilekleriniz icin. Accik daha buyuyelim de enbiseler tokalar almak istiyoz biz Allahim bize yardim etsin kuzular :) beklemek zor ama insallah bekledigimize degecek. Bu arada 20.haftada detayli ultrasina gir dedi doktorumuz. Erzurum a uzmana gitcez biz de. Allah izin firsat verip de o gunlere gelirsek insallah

Cok tesekkur ederim canim. :))
Sen haftaya gidiyorsun tekrar dimi pit pitlar icin:)
Evet nasipse haftaya canim
Halide gozun aydin demek kizin olacak
Hayirli saglikli evlat olsun insallahh
Kiz Erzudumda kime gidiyorsun yada gideceksin bana da de hele :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…