oyyy bin masallah barekallah hayirli olsun bitanem rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.muhtesem bir haber rabbime sonsuz sukurler olsun.coooookkk sevindim.denizcim sira sende insallah canim.Kizlar :) Allahima binlerce kez hamd olsun sukurler olsun. Allahim tamamini erdirsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Kan sonucum 160,62 cikti:)
Caniim tabi ki de hem destekcin hem de duacinim. Her sey cook guzel olacak insallahOyyy canim :))) Allah razi olsun destekcim duacim:)) insallah canim insallah :))
oyyy bin masallah barekallah hayirli olsun bitanem rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.muhtesem bir haber rabbime sonsuz sukurler olsun.coooookkk sevindim.denizcim sira sende insallah canim.
Caniim tabi ki de hem destekcin hem de duacinim. Her sey cook guzel olacak insallah
Kizlar :) Allahima binlerce kez hamd olsun sukurler olsun. Allahim tamamini erdirsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Kan sonucum 160,62 cikti:)
Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin cok sevindimCanimmm cok tesekkur ederim hepiniz öyle cok destek oldunuz ki Allahim razi olsun. İnsallah saglikla ilerler hepimizinki insallah degerim katlar. Sapsal gibiyim :)
Canimmm tesekkur ederim :) masallah insallah saglikla katlar. Allahim hepimizin yavrularini saglikla dogmasini nasip etsin olmayanlara da nasip etsin insallah.OHHH İYİ HADİ CANIM ÇOK SEVINDIM MERAKLA BEKLIYORDUK DERİN Bİ OH CEKTIM GERCEKTEN RABBIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH DEGERIN GÜZEL CIKMIŞ MŞALLAH :)
Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin cok sevindim
Caniiimmm massallah massalllah nasil bir heyecanla eve gelip sayfayi actim anlatamamKizlar :) Allahima binlerce kez hamd olsun sukurler olsun. Allahim tamamini erdirsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Kan sonucum 160,62 cikti:)
Caniiimmm massallah massalllah nasil bir heyecanla eve gelip sayfayi actim anlatamamgozun aydon canim Rabbim hayirlarla saglikla huzurla yavrucagini kucagina almayi nasip etsin insallahhhh cok cok sevindim kuzucuummm
Kizlaaarrr doktor amcamizdan geldik. 12 haftalikken erzurumda gittigimiz ozel doktoru kıza benzettim demisti. Ama kesin konusmamisti. Bugun gittik doktor amcamiza. Cok sukurher sey yolunda dedi veeeee bir kızımız olacagini soylediAllahimiza sukurler olsun bugunu de gorduk. Rabbim tamamina erdirir insallah kizlar. Beni de dualar da unutmayin haaa
Caniimm hadi hayirli ugurlu olsun! Allahim sagikla kucagina almayi nasio etsin insallah.. Artik elbise almaya baslayabilirsin :) :)Kizlaaarrr doktor amcamizdan geldik. 12 haftalikken erzurumda gittigimiz ozel doktoru kıza benzettim demisti. Ama kesin konusmamisti. Bugun gittik doktor amcamiza. Cok sukurher sey yolunda dedi veeeee bir kızımız olacagini soylediAllahimiza sukurler olsun bugunu de gorduk. Rabbim tamamina erdirir insallah kizlar. Beni de dualar da unutmayin haaa
Katlanacak insallah canim telaslar hic bitmiyor biliyorum ama enn onemlisini atlattin cok sukur sonrasi rabbimin izniyle saglikla gelecek insallah.Canimmm cok tesekkur ederim hepiniz öyle cok destek oldunuz ki Allahim razi olsun. İnsallah saglikla ilerler hepimizinki insallah degerim katlar. Sapsal gibiyim :)
seni gidi seniiii,sakladiginda icime dogmustu kiz oldugu sana da demistim.hayirli olsun canim prensesini saglikla kucagina al insallah.cok mutlu oldum.Kizlaaarrr doktor amcamizdan geldik. 12 haftalikken erzurumda gittigimiz ozel doktoru kıza benzettim demisti. Ama kesin konusmamisti. Bugun gittik doktor amcamiza. Cok sukurher sey yolunda dedi veeeee bir kızımız olacagini soylediAllahimiza sukurler olsun bugunu de gorduk. Rabbim tamamina erdirir insallah kizlar. Beni de dualar da unutmayin haaa
Kizlaaarrr doktor amcamizdan geldik. 12 haftalikken erzurumda gittigimiz ozel doktoru kıza benzettim demisti. Ama kesin konusmamisti. Bugun gittik doktor amcamiza. Cok sukurher sey yolunda dedi veeeee bir kızımız olacagini soylediAllahimiza sukurler olsun bugunu de gorduk. Rabbim tamamina erdirir insallah kizlar. Beni de dualar da unutmayin haaa
Canim halidem cok sagol Allah razi olsun kuzum hepinizden:) cok şükür canim rabbim saglikla isteyen herkese nasip eder insallah simdi merakim katlamasinda
KuzucuMCuma onu da goruruz inşallah :))))
maşallah canim :)))
Hosgeliyor prensesimiz :))))) saglikla insallahhhh:)))
Caniimm hadi hayirli ugurlu olsun! Allahim sagikla kucagina almayi nasio etsin insallah.. Artik elbise almaya baslayabilirsin :) :)
Katlanacak insallah canim telaslar hic bitmiyor biliyorum ama enn onemlisini atlattin cok sukur sonrasi rabbimin izniyle saglikla gelecek insallah.
seni gidi seniiii,sakladiginda icime dogmustu kiz oldugu sana da demistim.hayirli olsun canim prensesini saglikla kucagina al insallah.cok mutlu oldum.
Kizlar sagolun guzel dua ve dilekleriniz icin. Accik daha buyuyelim de enbiseler tokalar almak istiyoz bizçok sevındım canım benım buyuyo yavas yavas bebişlerimiz yerım ben senın minik kızını hep böyle sağlıkla devam etsın inşallah :)
Evet nasipse haftaya canimCok tesekkur ederim canim. :))
Sen haftaya gidiyorsun tekrar dimi pit pitlar icin:)
Halide gozun aydin demek kizin olacakKizlaaarrr doktor amcamizdan geldik. 12 haftalikken erzurumda gittigimiz ozel doktoru kıza benzettim demisti. Ama kesin konusmamisti. Bugun gittik doktor amcamiza. Cok sukurher sey yolunda dedi veeeee bir kızımız olacagini soylediAllahimiza sukurler olsun bugunu de gorduk. Rabbim tamamina erdirir insallah kizlar. Beni de dualar da unutmayin haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?