ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Evet nasipse haftaya canim

Halide gozun aydin demek kizin olacak
Hayirli saglikli evlat olsun insallahh
Kiz Erzudumda kime gidiyorsun yada gideceksin bana da de hele :)

Kuzum sagolasin Rabbim insallah senin bebisine de sana da hayirli uzun omurler versin insallahhh. :) erzurumda ayrintili ultrason icin universite hastanesine gidiliyormus ama ben daha arastirmadim bile :) bugun sapsal gibiyim henuz o sapsalligi atamadim ustumden :))

Kizlar :) Allahima binlerce kez hamd olsun sukurler olsun. Allahim tamamini erdirsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Kan sonucum 160,62 cikti:)
Oooooo
Allahıma sonsuz şükürler olsun, ay nasıl sevindim yaaa
Emelim canım arkadaşım inan kendim sonuç almışım gibi sevindim
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına da al inşallah
İnan çok mutlu oldum yaa, attığım çığlığa eşim irkildi :))
Canım tekrar tebrik ediyorum, Hulusi beye de bravo valla, sana ilk tedavinde ikincide tutar demişti adam

Ay ben senin boncuk kızını yerim,
Allahım ne güzel haberler alıyorum bugün.
Misafirim vardı bugün daha yeni girebildim nete,
Denizcim senin güzel haberinde sıra, inşallah sende böyle sevindirceksin bizi, yeloyelocum sende kalp atışlarını duycaksın ve tarifi imkansız bi duygu yaşayacaksın
Ay ben sizi çok seviyorum yaa, gece gece çok mıtlu ettiniz beni, Allah da sizi mutlu etsin.

Benim oğlanı sorarsanız çok iyi çok şükür, artık tam ve net bir şekilde hareketlerini hissediyorum, özellikle bugün hep kıpır kıpırdı, çok güzel birşey, gerçekten çektiğimiz dıkıntıları unutturan birşey, be kadar şükretsek az

Canim merserayim :)) oyyy kuzum benim. Tesekkur ederim. Hulusi beyi sen onerdin bana aylarca sorularimi yanitladin destek oldun. Ben uzuntuden kahroldum sen hep teselli ettin. Kalbimde yerin büyük canim arkadaşim. İnsallah rabbim tamamini erdirir. Kan katladimi diye cok merak ediyorum biz hala tedbirliyiz tam sevinemedik.

Canim demekki ofis ise yariyor. İkincide ofis yapti rahmi canlandirdim dedi bide neupojen sikti vajenden. İnsallah rabbim nasip eder canim :) yarini iple cekiyorum.

Yaa benim de kizim olacak gulum yaa . Sapsallik yasiyorum resmen :)) cevremizde erkek hamilesi cook arkadas var. Esim diyo ki artuk oturmalara daha az gidersin de mi herif simcikten kiskancliga bagladi. dogunca nitcez bilmiyom kuzum ne guzel yaaa bin massallah hareketleeini hissediyon darisi bize olsun insallahhhhhhh aminn

Canlarim, kandilimiz mubarekli olsun insallahh. Rabbim bu mubarek gunlerin hurmetine evlat hasreti ceken cumle muslumanin evladina hayirli saglikli imanli ahlakli evlatlar nasip etsin insallah. Hamilelerimize saglikli gebelik gwcirip saglikla hayirla yavrulaeini kucagina almayi nasip etsin icinde de bizlere de nasip etsin insallah. Dilerim bugun insallah @jonguil um D DeNiz_8383 arkasaslarimiz da muradlarina kavusurlar. Jonguilum yazmasan da dualarim seninle her zaman aklimdasin unutma taylim benim...

Canlariiim gunaydiiiiin
kandiliniz mubarek olsun,rabbim hayir dualarinizi kabul etsin,evlat hasreti cekenlere hayirli evlatlar nasip etsin,biz hamilelerin de evlatlarini hayirli saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.amanda jonguill ve iqraaa sizi cok ozledim rabbim sizin de kucaklarinizi hayirli evlatlarla doldursun insallah

Günaydın kızlar, hepimizin kandili mübarek duaları kabul olsun.
Emelcim değerin çok iyi gayet yüksek, ikiye katlayacağımdan da eminim inşallah, benim 13.gün değerim 100'dü, bak şimdi içimde kıpır kıpır bir oğlum var :))
Halidecim hayırlı uğurlu olsun tekrar, kızının evden gelin olarak çıktığını da gör inşallah (bu arada kız annelerine ayrı bi ilgim var artık :)) seni de listeme aldım)

evet ben de onlari ozledim insallah hepsi iyidir ve insallah hepisinden mutlu hqber almak nasip olurr

Merserayim amiiiinn insallahh nasip olur :) kiiizzzz bak simsiden telas aldi beni :)

İnsallah canim ben inaniyorum onlardan da güzel haber alip hep beraber sevinecegiz.

Canim ne guzel dimi hissetmek:) insallah bizlere de nasip olur. Sen kiz annelerini suzuyorsun ama kiz evi naz evidir :))) şimdiden basla ceyize:)))

İnsallah katlar canim yoksa ilk degerin yuksek yada dusuk olmasinin onemi yol diye biliyorum. Yarin bu saatlerde nasipse katladigini ogrenecegiz. Allahim acilarini gostermesin saglikla versin insallah.

Amin canim insallahh
Tamam ben nasip olursa ilerleyen zamanlada sana soracagim ozaman kime gittin diye :)

hayırlı aksamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbım dualarınızı kabul etsın evlatlarınızı hayırla kucagınıza almayı nasıp etsın rabbım cok sukur bu sayfayı actıgımdan beri aramıza katılan hemen hepımız bu guzel haberleri almayı nasıp ettı rabbım şimdi isteyen kim varsa onlarında bu guzel duyguyu yasaması ıcın bu gece dualarım sızınle ....

Kizlar bu gece edilen dualar kabul olur. Allahim hepinizin saglikla evlatlarini dunyaya getirmesini anali babali hayirli evlat olmalarini dilerim. Ruhen bedenen ve zihnen saglikli evlatlarimiz olsun. Sanslari tahtlari bahtlari acik olsun. Evlatlarimizin evlatlari olsun onlarda bolluk bereket sağlıkla buyusunler inşallah. Evlat hasret ile yanan dua eden herkese Allahim evlatlarini hayirlisi ile saglikla nasip etsin inşallah. İyi geceler benim canim arkadaslarim.

Butun dualarina amiiinn seker... bugun yeniden test gunu di mi :)) hayir haberlerini bekliyoruz :)

Guanydin kizlar hayirli sabahlatiniz hayırlı cumalariniz olsun. Rabbim cumalara inen meleklerin hurmetine bu guzel gunun hurmetine insallah evlat hasreti ceken cumle muslumanin evladina icinde de @jonguil e D DeNiz_8383 e ve burdaki tum arkadaslara hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar verir insallahhhh. Hamilelerimize de saglikli bir gebelik gecirip saglikli bir sekilde dogum yapabilmelerini nasip eder insallah tabi icinde de bize de nasip eder insallah Allahim . Amin amin aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…