Evet nasipse haftaya canim
Halide gozun aydin demek kizin olacak
Hayirli saglikli evlat olsun insallahh
Kiz Erzudumda kime gidiyorsun yada gideceksin bana da de hele :)
OoooooKizlar :) Allahima binlerce kez hamd olsun sukurler olsun. Allahim tamamini erdirsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Kan sonucum 160,62 cikti:)
Kizlaaarrr doktor amcamizdan geldik. 12 haftalikken erzurumda gittigimiz ozel doktoru kıza benzettim demisti. Ama kesin konusmamisti. Bugun gittik doktor amcamiza. Cok sukurher sey yolunda dedi veeeee bir kızımız olacagini soylediAllahimiza sukurler olsun bugunu de gorduk. Rabbim tamamina erdirir insallah kizlar. Beni de dualar da unutmayin haaa
Oooooo
Allahıma sonsuz şükürler olsun, ay nasıl sevindim yaaa
Emelim canım arkadaşım inan kendim sonuç almışım gibi sevindim
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına da al inşallah
İnan çok mutlu oldum yaa, attığım çığlığa eşim irkildi :))
Canım tekrar tebrik ediyorum, Hulusi beye de bravo valla, sana ilk tedavinde ikincide tutar demişti adam
Yaa benim de kizim olacak gulum yaa . Sapsallik yasiyorum resmen :)) cevremizde erkek hamilesi cook arkadas var. Esim diyo ki artuk oturmalara daha az gidersin de mi
Ay ben senin boncuk kızını yerim,
Allahım ne güzel haberler alıyorum bugün.
Misafirim vardı bugün daha yeni girebildim nete,
Denizcim senin güzel haberinde sıra, inşallah sende böyle sevindirceksin bizi, yeloyelocum sende kalp atışlarını duycaksın ve tarifi imkansız bi duygu yaşayacaksın
Ay ben sizi çok seviyorum yaa, gece gece çok mıtlu ettiniz beni, Allah da sizi mutlu etsin.
Benim oğlanı sorarsanız çok iyi çok şükür, artık tam ve net bir şekilde hareketlerini hissediyorum, özellikle bugün hep kıpır kıpırdı, çok güzel birşey, gerçekten çektiğimiz dıkıntıları unutturan birşey, be kadar şükretsek az
evet ben de onlari ozledimCanlariiim gunaydiiiiin
kandiliniz mubarek olsun,rabbim hayir dualarinizi kabul etsin,evlat hasreti cekenlere hayirli evlatlar nasip etsin,biz hamilelerin de evlatlarini hayirli saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.amanda jonguill ve iqraaa sizi cok ozledim rabbim sizin de kucaklarinizi hayirli evlatlarla doldursun insallah
Merserayim amiiiinn insallahh nasip olur :) kiiizzzz bak simsiden telas aldi beni :)Günaydın kızlar, hepimizin kandili mübarek duaları kabul olsun.
Emelcim değerin çok iyi gayet yüksek, ikiye katlayacağımdan da eminim inşallah, benim 13.gün değerim 100'dü, bak şimdi içimde kıpır kıpır bir oğlum var :))
Halidecim hayırlı uğurlu olsun tekrar, kızının evden gelin olarak çıktığını da gör inşallah (bu arada kız annelerine ayrı bi ilgim var artık :)) seni de listeme aldım)
İnsallah canim ben inaniyorum onlardan da güzel haber alip hep beraber sevinecegiz.Canlariiim gunaydiiiiin
kandiliniz mubarek olsun,rabbim hayir dualarinizi kabul etsin,evlat hasreti cekenlere hayirli evlatlar nasip etsin,biz hamilelerin de evlatlarini hayirli saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.amanda jonguill ve iqraaa sizi cok ozledim rabbim sizin de kucaklarinizi hayirli evlatlarla doldursun insallah
Günaydın kızlar, hepimizin kandili mübarek duaları kabul olsun.
Emelcim değerin çok iyi gayet yüksek, ikiye katlayacağımdan da eminim inşallah, benim 13.gün değerim 100'dü, bak şimdi içimde kıpır kıpır bir oğlum var :))
Halidecim hayırlı uğurlu olsun tekrar, kızının evden gelin olarak çıktığını da gör inşallah (bu arada kız annelerine ayrı bi ilgim var artık :)) seni de listeme aldım)
Amin canim insallahhKuzum sagolasin Rabbim insallah senin bebisine de sana da hayirli uzun omurler versin insallahhh. :) erzurumda ayrintili ultrason icin universite hastanesine gidiliyormus ama ben daha arastirmadim bile :) bugun sapsal gibiyim henuz o sapsalligi atamadim ustumden :))
Tamam canim haberlseiriz yine :)Amin canim insallahh
Tamam ben nasip olursa ilerleyen zamanlada sana soracagim ozaman kime gittin diye :)
Butun dualarina amiiinn seker... bugun yeniden test gunu di mi :)) hayir haberlerini bekliyoruz :)Kizlar bu gece edilen dualar kabul olur. Allahim hepinizin saglikla evlatlarini dunyaya getirmesini anali babali hayirli evlat olmalarini dilerim. Ruhen bedenen ve zihnen saglikli evlatlarimiz olsun. Sanslari tahtlari bahtlari acik olsun. Evlatlarimizin evlatlari olsun onlarda bolluk bereket sağlıkla buyusunler inşallah. Evlat hasret ile yanan dua eden herkese Allahim evlatlarini hayirlisi ile saglikla nasip etsin inşallah. İyi geceler benim canim arkadaslarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?