Butun dualarina amiiinn seker... bugun yeniden test gunu di mi :)) hayir haberlerini bekliyoruz :)
Günaydın arkadaşlar,
Dualarınıza yürekten amin diyorum. Allahım isteyen tüm arkadaşlarımıza hayırlısıyla nasip etsin.
Bu gece rüyamda yavrum kucağımda geziyodum, bi oyuncak dükkanında oyuncak seçmeye çalışıyodum, oğlum kucağımda tombik tombikti , ay çok güzeldi yaa.
Allahım isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin hamile arkadaşlarımıza sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin. Amin
Bende @jonguil veamanda29 arkadaşımızı merak ediyorum, inşallah iyidirler ve inşallah bir gün bize güzel bir haberle gelirler
Kuzum ilk degerin % 70i kadar artmasi yetiyo ki senin hayde hayde artmis :)) massallah taze hamis seniCanim kanimizi verdik geldik :)
Tam ikiye katlamamis ama sorun olmaz sanirim. İlki 160,62 idi bugun ki degerimiz 314.79...
Cok şükür Allahima...
Canim kanimizi verdik geldik :)
Tam ikiye katlamamis ama sorun olmaz sanirim. İlki 160,62 idi bugun ki degerimiz 314.79...
Cok şükür Allahima...
Allah razi olsun canim maşallah darisi diğer arkadaslarimiza insallahKuzum ilk degerin % 70i kadar artmasi yetiyo ki senin hayde hayde artmis :)) massallah taze hamis senigozun aydin ve gozumuz aydin olsun insallahhh
Tatlım katlamış işte, zaten kılı kılına 2'ye katlaması gerekmiyoki
Artık şu hamilelik takvimini yap da senin bebeğin gelişiminden de haberdar olalım
Cici hamile seni
Naptin fistik durumlar gelismeler hakkinda bilgi ver bize dehay Allah'ım çok şükür yaaaa
Heytttt yavrummm senin hamilelik takvimini yesinler e miii cingeneMerserayy bak bakim teyzoş nasil gozukyo takvimimiz:))
Canim kanimizi verdik geldik :)
Cok şükür Allahima...
gayet guzel katlanmis degerin canim,masallah simdi ayaklarini uzat hamileliginin tadini cikar.hamilelik takvimin de hayirli olsun cok yakismis annesiiAyyyy cidden hamilemiyim :)) inanamiyorum hala. Karnim cok agriyo. Takvim? Benim mi :))) Allahim o gunlere geldik mi:)))
Heytttt yavrummm senin hamilelik takvimini yesinler e miii cingene
gayet guzel katlanmis degerin canim,masallah simdi ayaklarini uzat hamileliginin tadini cikar.hamilelik takvimin de hayirli olsun cok yakismis annesii
Ay canım yaa doğumun 1 ocak görünüyo, yılbaşı çocuğu olcak inşallah :))Ayyyy cidden hamilemiyim :)) inanamiyorum hala. Karnim cok agriyo. Takvim? Benim mi :))) Allahim o gunlere geldik mi:)))
Teyzesi onun patilerini yesin :))Merserayy bak bakim teyzoş nasil gozukyo takvimimiz:))
Canım Allah şifa versin inşallah bu sıkıntıları atlatacaksın ve güzel haberler alcaksın güzel günler yaşayacaksın canım. Allah türlü şeylerle imtihan ediyor insanı, yarın neler yaşayacağımızı bilmiyoruz, dermansız dert vermesin Allahayy ben ne edem beee hep sorun. prolaktinim yüksek çıktı zaten hep yüksek 2012 yılında yine yüksekti hipofiz mr ında 8mm lik bi kitle olduğunu öğrenmiştim. dünya başıma yıkılmıştı yapılması gereken herbişeyi yapmıştım sorun olmadığını iyi huylu bir tümör olduğu söylenmişti bir daha da önemsemedim. şimdi yine yüksek ve yine mr zamanı. dün hastenedeydim ama çektiremedim giremedim o mezara pazartesi anestezi ile çekecekler. büyüme yoksa bi sıkıntı yoksa ilaç kullanıcam prolaktinim düşücek kısmetse ama tümörde büyüme varsa işte onu bilmiyom gariii. benden bu kadar şimdilik bende bilmiyom eştikçe eskiye gidiyorum inanın kafam allak bullak ama iyiyim çok şükür aldığım nefese şükür sonuçlar iyi çıkmazsa bu da Allah'tan dicez başka çare yok. ama inanıyorum GÜZEL GÜNLER GÖRÜCEM DAHA CANIM TÜMÖRÜM...
ayy ben ne edem beee hep sorun. prolaktinim yüksek çıktı zaten hep yüksek 2012 yılında yine yüksekti hipofiz mr ında 8mm lik bi kitle olduğunu öğrenmiştim. dünya başıma yıkılmıştı yapılması gereken herbişeyi yapmıştım sorun olmadığını iyi huylu bir tümör olduğu söylenmişti bir daha da önemsemedim. şimdi yine yüksek ve yine mr zamanı. dün hastenedeydim ama çektiremedim giremedim o mezara pazartesi anestezi ile çekecekler. büyüme yoksa bi sıkıntı yoksa ilaç kullanıcam prolaktinim düşücek kısmetse ama tümörde büyüme varsa işte onu bilmiyom gariii. benden bu kadar şimdilik bende bilmiyom eştikçe eskiye gidiyorum inanın kafam allak bullak ama iyiyim çok şükür aldığım nefese şükür sonuçlar iyi çıkmazsa bu da Allah'tan dicez başka çare yok. ama inanıyorum GÜZEL GÜNLER GÖRÜCEM DAHA CANIM TÜMÖRÜM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?