ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Günaydın arkadaşlar,
Dualarınıza yürekten amin diyorum. Allahım isteyen tüm arkadaşlarımıza hayırlısıyla nasip etsin.
Bu gece rüyamda yavrum kucağımda geziyodum, bi oyuncak dükkanında oyuncak seçmeye çalışıyodum, oğlum kucağımda tombik tombikti , ay çok güzeldi yaa.
Allahım isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin hamile arkadaşlarımıza sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin. Amin
Bende @jonguil ve amanda29 arkadaşımızı merak ediyorum, inşallah iyidirler ve inşallah bir gün bize güzel bir haberle gelirler

masallah canim ne guzel ruyan:))) gercekte olacak bu gunler Allahin izniyle. Yerim tombik oglunu :))

Canim kanimizi verdik geldik :)
Tam ikiye katlamamis ama sorun olmaz sanirim. İlki 160,62 idi bugun ki degerimiz 314.79...

Cok şükür Allahima...
Kuzum ilk degerin % 70i kadar artmasi yetiyo ki senin hayde hayde artmis :)) massallah taze hamis seni gozun aydin ve gozumuz aydin olsun insallahhh

Tam ikiye katlamamis ama sorun olmaz sanirim. İlki 160,62 idi bugun ki degerimiz 314.79...

Cok şükür Allahima...

Tatlım katlamış işte, zaten kılı kılına 2'ye katlaması gerekmiyoki
Artık şu hamilelik takvimini yap da senin bebeğin gelişiminden de haberdar olalım
Cici hamile seni

Tatlım katlamış işte, zaten kılı kılına 2'ye katlaması gerekmiyoki
Artık şu hamilelik takvimini yap da senin bebeğin gelişiminden de haberdar olalım
Cici hamile seni

Ayyyy cidden hamilemiyim :)) inanamiyorum hala. Karnim cok agriyo. Takvim? Benim mi :))) Allahim o gunlere geldik mi:)))

Cok şükür Allahima...

Ayyyy cidden hamilemiyim :)) inanamiyorum hala. Karnim cok agriyo. Takvim? Benim mi :))) Allahim o gunlere geldik mi:)))
gayet guzel katlanmis degerin canim,masallah simdi ayaklarini uzat hamileliginin tadini cikar.hamilelik takvimin de hayirli olsun cok yakismis annesii

gayet guzel katlanmis degerin canim,masallah simdi ayaklarini uzat hamileliginin tadini cikar.hamilelik takvimin de hayirli olsun cok yakismis annesii

Cok tesekkur ederiz teyzoşu :))) takvimimizin bize ait olduguna inanmak cok güç. Dört buçuk yil bekledik insallah Allahim hepimizinkini saglikla tamamlar

ayy ben ne edem beee hep sorun. prolaktinim yüksek çıktı zaten hep yüksek 2012 yılında yine yüksekti hipofiz mr ında 8mm lik bi kitle olduğunu öğrenmiştim. dünya başıma yıkılmıştı yapılması gereken herbişeyi yapmıştım sorun olmadığını iyi huylu bir tümör olduğu söylenmişti bir daha da önemsemedim. şimdi yine yüksek ve yine mr zamanı. dün hastenedeydim ama çektiremedim giremedim o mezara pazartesi anestezi ile çekecekler. büyüme yoksa bi sıkıntı yoksa ilaç kullanıcam prolaktinim düşücek kısmetse ama tümörde büyüme varsa işte onu bilmiyom gariii. benden bu kadar şimdilik bende bilmiyom eştikçe eskiye gidiyorum inanın kafam allak bullak ama iyiyim çok şükür aldığım nefese şükür sonuçlar iyi çıkmazsa bu da Allah'tan dicez başka çare yok. ama inanıyorum GÜZEL GÜNLER GÖRÜCEM DAHA CANIM TÜMÖRÜM...

Canım Allah şifa versin inşallah bu sıkıntıları atlatacaksın ve güzel haberler alcaksın güzel günler yaşayacaksın canım. Allah türlü şeylerle imtihan ediyor insanı, yarın neler yaşayacağımızı bilmiyoruz, dermansız dert vermesin Allah

Canim denizim benim. Bu surecte heeep olumlu düşünelim. Hersey yolunda olacak hic merak etme canim. Hep beraber güzel gunler gorecegiz canimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…