Ay canım yaa doğumun 1 ocak görünüyo, yılbaşı çocuğu olcak inşallah :))
ayy ben ne edem beee hep sorun. prolaktinim yüksek çıktı zaten hep yüksek 2012 yılında yine yüksekti hipofiz mr ında 8mm lik bi kitle olduğunu öğrenmiştim. dünya başıma yıkılmıştı yapılması gereken herbişeyi yapmıştım sorun olmadığını iyi huylu bir tümör olduğu söylenmişti bir daha da önemsemedim. şimdi yine yüksek ve yine mr zamanı. dün hastenedeydim ama çektiremedim giremedim o mezara pazartesi anestezi ile çekecekler. büyüme yoksa bi sıkıntı yoksa ilaç kullanıcam prolaktinim düşücek kısmetse ama tümörde büyüme varsa işte onu bilmiyom gariii. benden bu kadar şimdilik bende bilmiyom eştikçe eskiye gidiyorum inanın kafam allak bullak ama iyiyim çok şükür aldığım nefese şükür sonuçlar iyi çıkmazsa bu da Allah'tan dicez başka çare yok. ama inanıyorum GÜZEL GÜNLER GÖRÜCEM DAHA CANIM TÜMÖRÜM...
Hadi insallah kizzzz :) resat ne ki 5 i bi yerde olmali ki anca paklarSaglik bakani gelip yilin ilk bebegi hemde tüp deyip duygulanirda reşat altin takar insallah
Canim insallah her sey cook guzel olacak. Hayirlisiyla saglikla kucagina alacaksin bebegini. Rabbim her duayi kabul eder. Sen yeter ki dert etme dua et.. canim arkadasim guzel haberlerini bekliyoruz..ayy ben ne edem beee hep sorun. prolaktinim yüksek çıktı zaten hep yüksek 2012 yılında yine yüksekti hipofiz mr ında 8mm lik bi kitle olduğunu öğrenmiştim. dünya başıma yıkılmıştı yapılması gereken herbişeyi yapmıştım sorun olmadığını iyi huylu bir tümör olduğu söylenmişti bir daha da önemsemedim. şimdi yine yüksek ve yine mr zamanı. dün hastenedeydim ama çektiremedim giremedim o mezara pazartesi anestezi ile çekecekler. büyüme yoksa bi sıkıntı yoksa ilaç kullanıcam prolaktinim düşücek kısmetse ama tümörde büyüme varsa işte onu bilmiyom gariii. benden bu kadar şimdilik bende bilmiyom eştikçe eskiye gidiyorum inanın kafam allak bullak ama iyiyim çok şükür aldığım nefese şükür sonuçlar iyi çıkmazsa bu da Allah'tan dicez başka çare yok. ama inanıyorum GÜZEL GÜNLER GÖRÜCEM DAHA CANIM TÜMÖRÜM...
eakgull , caniimm ne guzel degerin de ikiye katlamis cok sukur. Allahim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah
Hadi insallah :)))Hadi insallah kizzzz :) resat ne ki 5 i bi yerde olmali ki anca paklar
Denizcim insallah tumor kuculmus ve yokolmustur.degerlerin de duser insallah.moral bozmak yok biz saglikli olalim ki bebisler gelsin.burada bir suru hamis sana dua ediyor.
Eakgulcum insallah takvimizi saglikla gecirir saglikla kavusuruz evlatlarimiza.
Herkese gunaydin guzel bir hafta sonu olsun insallah bebislerimiz buyusun saglikla.biz de guzel guzel hamilelik yasayalim.
Yok kuzum hissedemiyorum ki zaten doktorlar da bu haftalarda hissedilemeyecegini diyor. Bazi anneler hissettiklerini soyluyolar da o bagirsak hareketleri ile karistiriyolarmis. Bi de ikinci gebeligini yasayanlar hissedermis.Hadi insallah :)))
Saglicakla gelsin de kuzularimiz insallah. Halidem daha erken ama sen hissediomusun kizinin hareketlerini.
Yok kuzum hissedemiyorum ki zaten doktorlar da bu haftalarda hissedilemeyecegini diyor. Bazi anneler hissettiklerini soyluyolar da o bagirsak hareketleri ile karistiriyolarmis. Bi de ikinci gebeligini yasayanlar hissedermis.
aynen oyle canim,malesef dogum olup kucagina alana kadar boyle,her muayenede gelisimini,detayli ultrason heyecanini,hareketlerini,kilo almasini dusunuyorsun stresle,dogumda hele genel anestezi olursan bebek odaya gelene kadar catliyorsun bebegim iyi mi neden getirmiyorlar diye,dogumdan sonra da gozunun onunden ayiramiyorsun takintili bir anne oluyorsun.insallah siz benim kadar yapmazsiniz stres,biraz da yapi meselesi galiba,ikinci hamileligim biraz relax olayim degil mi yok olmayinca olmuyor.yine de cok sukur tatli stresler bunlar rabbim bugunlerimizi aratmasin.isteyen herkese yasatsin.İnsallah canim. En kolay surec opu dan oncesi sanirim. Simdi hep bi bekleme hep bir merak mi olacak ecrenim ya:)
En büyük arzumuz saglikla gelmeleri insallah
Ayyy de miii :)) kizim buyudu de abla oldu oy kurban olurum onlari verene :))Uc haftaya hissedersin :)))) masallah kuzusa abla oldu artik baya buyudu:)
Ecrenim aynen her muayenemiz stresli. Hele simdi de 20.haftadaki detayli ultrasonu merakla heyecanla buyuk bir gerginlikle bekliyoruz. Esim gerci rahat ama ben heyecanli stresliyim. :)aynen oyle canim,malesef dogum olup kucagina alana kadar boyle,her muayenede gelisimini,detayli ultrason heyecanini,hareketlerini,kilo almasini dusunuyorsun stresle,dogumda hele genel anestezi olursan bebek odaya gelene kadar catliyorsun bebegim iyi mi neden getirmiyorlar diye,dogumdan sonra da gozunun onunden ayiramiyorsun takintili bir anne oluyorsun.insallah siz benim kadar yapmazsiniz stres,biraz da yapi meselesi galiba,ikinci hamileligim biraz relax olayim degil mi yok olmayinca olmuyor.yine de cok sukur tatli stresler bunlar rabbim bugunlerimizi aratmasin.isteyen herkese yasatsin.
Canim ben de inanilmaz uyuyorum :)) verdim canim. 1900 cikti degerim. Artik vermicem. Insallah seninki de artar. Hayirlisiyla allah hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin..Canim senin kasik agrin devam ediyor mu? Kese icin ne zmm gitceksin kontrole? 4. Kez kan verdin mi. Benim çok uykum var günün cogunda uyuyorum ne alakaysa. İnsallah katlamaya devam eder yarin tekrar kan vericem bakalim nasil olacak :)
aynen oyle canim,malesef dogum olup kucagina alana kadar boyle,her muayenede gelisimini,detayli ultrason heyecanini,hareketlerini,kilo almasini dusunuyorsun stresle,dogumda hele genel anestezi olursan bebek odaya gelene kadar catliyorsun bebegim iyi mi neden getirmiyorlar diye,dogumdan sonra da gozunun onunden ayiramiyorsun takintili bir anne oluyorsun.insallah siz benim kadar yapmazsiniz stres,biraz da yapi meselesi galiba,ikinci hamileligim biraz relax olayim degil mi yok olmayinca olmuyor.yine de cok sukur tatli stresler bunlar rabbim bugunlerimizi aratmasin.isteyen herkese yasatsin.
Canim ben de inanilmaz uyuyorum :)) verdim canim. 1900 cikti degerim. Artik vermicem. Insallah seninki de artar. Hayirlisiyla allah hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?