Merhaba kizlar
Bugun doktorum bebegin kalp atisinin oldugunu soyledi ve kalkti gitti :)
Esim de gormus ama ekran bana donuk degildi ben goremedim
Bu tedavimi yapan doktor normal kontrolum bu persembe yasadigim yerde baska bi doktorda
İnsallah bende gorebilirim.
Canimmmm gozun aydin Allah hayirli ugurlu etsin insallah. Sen de gorursun canini sıkma. Elhamdülillah kalp atisi var yaaa ohhh mis gibi :)Merhaba kizlar
Bu tedavimi yapan doktor normal kontrolum bu persembe yasadigim yerde baska bi doktorda
Gecmis olsun canim benim hemen okuyorumKizlar basim boynum cok agriyor. Dua edin bana nolur. Ilk kez parol ictim
Gecmis olsunKizlar basim boynum cok agriyor. Dua edin bana nolur. Ilk kez parol ictim
Boyle oldu derken fazla artmasini mi diyorsun?48 saatte en az %66 artmasi gerekiyor seninki de gayet artmiş masallah saatlere cok takilma Allah saglikla devamini nasip etsinKizlar tecrubenizden bir el atin bana simdi en son kani saat dokuz bucukta verdim deger de 314 cikmisti bugun kani bir de verdim deger 861 cikti. Saat farkindan mi böyle oldu?
Gecmis olsun
Parol iciliyor gebelikte icini ferah tut
Boyle oldu derken fazla artmasini mi diyorsun?48 saatte en az %66 artmasi gerekiyor seninki de gayet artmiş masallah saatlere cok takilma Allah saglikla devamini nasip etsin
Caniiiim o da guzel gececek insallah bol bol ayetel kursi fatiha oku eline ufle karnina sur.Ecrenim aynen her muayenemiz stresli. Hele simdi de 20.haftadaki detayli ultrasonu merakla heyecanla buyuk bir gerginlikle bekliyoruz. Esim gerci rahat ama ben heyecanli stresliyim. :)
Kiiiz masallah cok iyi degerin e artik dinlen yeter bu kadar,Canim ben de inanilmaz uyuyorum :)) verdim canim. 1900 cikti degerim. Artik vermicem. Insallah seninki de artar. Hayirlisiyla allah hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin..
Ben hala parkta cocuklar kizima dokununca yuzunu oksayinca falan kotu oluyorum mikrop kapacak diye.aynen dogum pahali kizimda epidural sezeryan 2500 odedik acibadem hastanesinde.bakalim simdi ne olacak insallah kuvoz yogun bakim masrafimiz olmaz.Amin canim insallah.
Bende dogunca kimseye opturmem gibi geliyor ama o zaman nasil olur bilmiym :)) dogum vs de cok pahali. Devletin kanun cikarmasi lazim tup bebekle evlat sahibi olanlara dogum cok ucuz olmali. Her asama pahali ve stressli.
Hadi gozunaydin canim takilma dr lara onlar nerdeyse detayli ultrason sonucu iyi cikana kadar tebrik etmiyorlar allah korusun dusuk olacak sakat olacak korkusuyla.ondan sonra daha pozitif yaklasiyorlar o zaman insan yerine koyuyorlar bebislerimizi.Merhaba kizlar
Kuzum neden surekli boyun agrin var allah sifa versin.dr a gittin mi?Kizlar basim boynum cok agriyor. Dua edin bana nolur. Ilk kez parol ictim
Canim hayirli olsun gayet guzel artmis.ya bikac saat gec verdigindendir ya da ikiz olma ihtimalinden herseyin hayirlisiKizlar tecrubenizden bir el atin bana simdi en son kani saat dokuz bucukta verdim deger de 314 cikmisti bugun kani bir de verdim deger 861 cikti. Saat farkindan mi böyle oldu?
kkiz sen catlama e mi :) bikac gun once 2 kati mi artti az mi artti .bugun de cok artti :) qnam rahat birak usagi ya da usaklari :) kafalarina gore takiliyolar onlar :)))Kizlar tecrubenizden bir el atin bana simdi en son kani saat dokuz bucukta verdim deger de 314 cikmisti bugun kani bir de verdim deger 861 cikti. Saat farkindan mi böyle oldu?
Ecrenim okumaya bugun iyibati ile basliyorum . boynumda boyun duzlesmesi var. Ve maalesef duzlesmenin de ilaci yok.egzersiz yapican kasmiyican kendini falan filan da iste arada tutuyo ve resmen yerle bi ediyor beni. Parolla birax kendime geldim. Insallah daha iyi olurum.Caniiiim o da guzel gececek insallah bol bol ayetel kursi fatiha oku eline ufle karnina sur.
Kiiiz masallah cok iyi degerin e artik dinlen yeter bu kadar,
Ben hala parkta cocuklar kizima dokununca yuzunu oksayinca falan kotu oluyorum mikrop kapacak diye.aynen dogum pahali kizimda epidural sezeryan 2500 odedik acibadem hastanesinde.bakalim simdi ne olacak insallah kuvoz yogun bakim masrafimiz olmaz.
Hadi gozunaydin canim takilma dr lara onlar nerdeyse detayli ultrason sonucu iyi cikana kadar tebrik etmiyorlar allah korusun dusuk olacak sakat olacak korkusuyla.ondan sonra daha pozitif yaklasiyorlar o zaman insan yerine koyuyorlar bebislerimizi.
Kuzum neden surekli boyun agrin var allah sifa versin.dr a gittin mi?
Canim hayirli olsun gayet guzel artmis.ya bikac saat gec verdigindendir ya da ikiz olma ihtimalinden herseyin hayirlisi
Ya bakma senhalide25
Halidem pimpiriklenecek illa bisi bulcam gibi. Cok sukur bin şükür canim valla korka korka gittim kani vermeye. Rüyalarımda hep beta hcg düşüyor. Saat farkidir dimi onu merak ettim :) sali bi daha vercem 1000 olunca ilaclarin bazilarini birakacagim.
Gecmis olsun canim boyun destegi ise yaramiyor mu ondan kullansan?
Ya bakma senben de her an kocisime diyom ki :"bebek iyidir de mi?" Ama sen su asamalarinda biraz daha rahat olmaya calis ki kuzucum bebik ya da bebislr rahat etsinler :) bu arada insallah ikizdir de o yuzden degerin massallah cok iyi cikmistir :)
Aynen yaa ben halaa inanamiyorum bazen biliyo musun. Mevlam saglikla versjn de bi an once karnim buyusun de bebgimi hissediyim diyorum. Ha gerci gobek acisindan karnim gayet iyi de ben artik minigi gormek hissetmek istiyorum. Bu arada ben minigim icin ilk kese ultrasonumu aldigimdan beri cicili bicili bi gumluk aldim. Doktordan sonra neler oldugunu veya onu nasil bekledigimizi yaziyorum. Kuzuma benden hatira kalsin diye. Istersen sen de yapSaglikli olsun da halidem bir iki ikiside kabulum cok sükür :) bu gunler bile hayaldi.baksana beta hcg konusuyoruz :)))
Aynen yaa ben halaa inanamiyorum bazen biliyo musun. Mevlam saglikla versjn de bi an once karnim buyusun de bebgimi hissediyim diyorum. Ha gerci gobek acisindan karnim gayet iyi de ben artik minigi gormek hissetmek istiyorum. Bu arada ben minigim icin ilk kese ultrasonumu aldigimdan beri cicili bicili bi gumluk aldim. Doktordan sonra neler oldugunu veya onu nasil bekledigimizi yaziyorum. Kuzuma benden hatira kalsin diye. Istersen sen de yap
Slm kizlar...eakgul cok sewindim canim inş pıt pıtlarını duyarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?