- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Yine yeniden hepinize merhabalar arkadaşlar beni hatırladıniz mi Ssgg idi rumuzum ocak ayına kadar buralardayım negatif sonuç almıştım. Halide ve mersalay buranin mudavinleri maşallah baya olmuş bebiskeriniz büyümüş . Ben tedaviye tekrar başladım. Çok düşündüm uzun süre ama sonunda karar verdim tedavide 2 . Günüm. dondurulmuş transferi yapılacak bakalım hayırlısı. Bişey sorucam kızlar aranızda climera bant kullanan var mı ilk tedavide kullanmamistim bunda doktorum bant verdi bu ne işe yarıyor acaba normalde menopoz için kullaniliyomus tüp bebekte ne işe yarıyor acaba
Canim enson giittigimde %80 erkek demişti.hayırlisini sagliklisini wersin rabbim.bu güzel günleri gösterdi ya rabbim şükürler olsun.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.AminCanim teşekkür ederim :) insallah :)))
Senin kuzus da buyumus maşallah:) cinsiyet i belli mi
Ikiz cok guzel bir duygu yeterki saglikla gelsinler,aynen hem dogum hem de alisveris icin cok para lazim canim.ben yenidogan yogun bakim servisi olan ozel bir hastaneye gidiyorum allah korusun erken dogum riskine karsi,ozel bi universite hastanesi,ecrennnn simdiden dogum icin para hazirlamaya baslayalim. Saglikla ikize hayir demem valla:)) insan ikize biraz urkuyor ama sonra dusunce guzel geldi:)) bakalim ne olacak. Ahhh ahhh :)))))
Simdi doğumu nerde planliyorsun canim. Kuveze bir gun alabilirler bence
Kiyamam yaaa allah sifa versin insallah dogumla birlikte kurtulursun sıkıntılarından,annem gideli 2 hafta oldu canim onun da kendine gore isleri var,simdilik idare ediyorum simdi cagirsam hemen gelirler ama ben haziranda kv leri cagiricam insallah son iki ay icin,bu aylar daha onemli cunku.gobus kocaman ortalama 8-9 kilo aldim vucudum cok almiyor karnim top gibi.bu arada deli gibi kasiniyor karnim kizimda catlamamisti ama bunda catlayacak gibi.yag suruyorum.kizim solda oglum sagda hareket edip duruyorlar cok sukur.insallah senin de hareketleri hissetmene az kaldi canim kalp atislarini dinlemek gibi cok guzel bir duygu.kkiz sen catlama e mi :) bikac gun once 2 kati mi artti az mi artti .bugun de cok artti :) qnam rahat birak usagi ya da usaklari :) kafalarina gore takiliyolar onlar :)))
Ecrenim okumaya bugun iyibati ile basliyorum . boynumda boyun duzlesmesi var. Ve maalesef duzlesmenin de ilaci yok.egzersiz yapican kasmiyican kendini falan filan da iste arada tutuyo ve resmen yerle bi ediyor beni. Parolla birax kendime geldim. Insallah daha iyi olurum.
Bu arada annenler mi sizde yoksa kayinvalidenler geldiler mi?? Gobusun ne alemde??
hosgeldin canim hatirladim ben,yeniden baslamana cok sevindim.buradaki herkes evlatlarina kavusacak insallah.sen de umutlu ol canim allah yardimcin olsun.Yine yeniden hepinize merhabalar arkadaşlar beni hatırladıniz mi Ssgg idi rumuzum ocak ayına kadar buralardayım negatif sonuç almıştım. Halide ve mersalay buranin mudavinleri maşallah baya olmuş bebiskeriniz büyümüş . Ben tedaviye tekrar başladım. Çok düşündüm uzun süre ama sonunda karar verdim tedavide 2 . Günüm. dondurulmuş transferi yapılacak bakalım hayırlısı. Bişey sorucam kızlar aranızda climera bant kullanan var mı ilk tedavide kullanmamistim bunda doktorum bant verdi bu ne işe yarıyor acaba normalde menopoz için kullaniliyomus tüp bebekte ne işe yarıyor acaba
Teşekkür ederim canımTedavin hayirli olsun canim. Hic bilmyrm ben o banti.
Amin canım benim :)Canim enson giittigimde %80 erkek demişti.hayırlisini sagliklisini wersin rabbim.bu güzel günleri gösterdi ya rabbim şükürler olsun.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.Amin
CoK Sağol tatlım hosbuldum. Amin inşallah Allah kimseyi Kucağı boş birakmasin. Açıkçası umutlu değilim ama yine de deneyelim dedik. Doktor embiryolari cozdurecek kalitesine bakacak eğer iyi durumda değilse transfer yapmiycam dedi bakalım kismette ne varsa artık. Srn de ilerlemis masallah Seninki ikiz mi cinsiyet falan oraları kaçırdım ben. Yaaecrennnn .!.:Ikiz cok guzel bir duygu yeterki saglikla gelsinler,aynen hem dogum hem de alisveris icin cok para lazim canim.ben yenidogan yogun bakim servisi olan ozel bir hastaneye gidiyorum allah korusun erken dogum riskine karsi,ozel bi universite hastanesi,
Kiyamam yaaa allah sifa versin insallah dogumla birlikte kurtulursun sıkıntılarından,annem gideli 2 hafta oldu canim onun da kendine gore isleri var,simdilik idare ediyorum simdi cagirsam hemen gelirler ama ben haziranda kv leri cagiricam insallah son iki ay icin,bu aylar daha onemli cunku.gobus kocaman ortalama 8-9 kilo aldim vucudum cok almiyor karnim top gibi.bu arada deli gibi kasiniyor karnim kizimda catlamamisti ama bunda catlayacak gibi.yag suruyorum.kizim solda oglum sagda hareket edip duruyorlar cok sukur.insallah senin de hareketleri hissetmene az kaldi canim kalp atislarini dinlemek gibi cok guzel bir duygu.
hosgeldin canim hatirladim ben,yeniden baslamana cok sevindim.buradaki herkes evlatlarina kavusacak insallah.sen de umutlu ol canim allah yardimcin olsun.
Hayırlı olsun canım maşallah allah tamamına erdirsin inşallah. seni hatırlar gibiyim daha önce yaptirmismiydin tedavin mi yeni başlamıştı sanki öyle hatırlıyorum seniAmin canım benim :)
Hayırlı olsun canım, Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin inşallahhhCanim enson giittigimde %80 erkek demişti.hayırlisini sagliklisini wersin rabbim.bu güzel günleri gösterdi ya rabbim şükürler olsun.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.Amin
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Taze annelerimiz nasıllar?
Ay kızlar yaa, eskiden hamile kadınlara çok imrenerek bakardım, şimdi anladımki hamilelik en başından en sonuna kadar sürekli bir rahatsızlık hali. En güzel şeyi bebeğin hareketlerini hissetmekmiş, Allahım nasıl güzel bir duygu şükürler olsun.
Hatunlar ilk hamilelikte erken hissedilmez diyolar ama kendinizi iyi dinlerseniz fark edebilirsiniz. Bağırsak hareketlerine çok benziyo o yüzden karıştırılabiliniyo. Ben 16.haftanın sonuna doğru hissettim ilk kez, minik minik su kabarcığı pıtlaması gibi göbek deliğinin 3-4 parmak altında hep aynı yerde olduğu için farkettim, ama şimdi çok rahat hissediyorum kıpır kıpır yavrum.
Halidecim detaylı tarif ettim senin için, sende yakın zamanda hissedersin inşallah, bebeği hissettiğimden beri, kocama zırt pırt hadi dra gidelimde bebeğimi göreyim demiyorum :))
maşşallah kuzulara onların hareket eden ellerini ayaklarını yirimmm yirimmmIkiz cok guzel bir duygu yeterki saglikla gelsinler,aynen hem dogum hem de alisveris icin cok para lazim canim.ben yenidogan yogun bakim servisi olan ozel bir hastaneye gidiyorum allah korusun erken dogum riskine karsi,ozel bi universite hastanesi,
Kiyamam yaaa allah sifa versin insallah dogumla birlikte kurtulursun sıkıntılarından,annem gideli 2 hafta oldu canim onun da kendine gore isleri var,simdilik idare ediyorum simdi cagirsam hemen gelirler ama ben haziranda kv leri cagiricam insallah son iki ay icin,bu aylar daha onemli cunku.gobus kocaman ortalama 8-9 kilo aldim vucudum cok almiyor karnim top gibi.bu arada deli gibi kasiniyor karnim kizimda catlamamisti ama bunda catlayacak gibi.yag suruyorum.kizim solda oglum sagda hareket edip duruyorlar cok sukur.insallah senin de hareketleri hissetmene az kaldi canim kalp atislarini dinlemek gibi cok guzel bir duygu.
hosgeldin canim hatirladim ben,yeniden baslamana cok sevindim.buradaki herkes evlatlarina kavusacak insallah.sen de umutlu ol canim allah yardimcin olsun.
Tedavin hayirli olur insallah canim. Ben de kullanmadim o bandi. Hayir haber vermen duasiylaYine yeniden hepinize merhabalar arkadaşlar beni hatırladıniz mi Ssgg idi rumuzum ocak ayına kadar buralardayım negatif sonuç almıştım. Halide ve mersalay buranin mudavinleri maşallah baya olmuş bebiskeriniz büyümüş . Ben tedaviye tekrar başladım. Çok düşündüm uzun süre ama sonunda karar verdim tedavide 2 . Günüm. dondurulmuş transferi yapılacak bakalım hayırlısı. Bişey sorucam kızlar aranızda climera bant kullanan var mı ilk tedavide kullanmamistim bunda doktorum bant verdi bu ne işe yarıyor acaba normalde menopoz için kullaniliyomus tüp bebekte ne işe yarıyor acaba
Ooo eski arkadaşlardan birini görmek ne güzel, canım hayırlı olsun tedavin, Allah yüzünü güldürsün inşallah. Hoşgeldin aramıza tekrar.Yine yeniden hepinize merhabalar arkadaşlar beni hatırladıniz mi Ssgg idi rumuzum ocak ayına kadar buralardayım negatif sonuç almıştım. Halide ve mersalay buranin mudavinleri maşallah baya olmuş bebiskeriniz büyümüş . Ben tedaviye tekrar başladım. Çok düşündüm uzun süre ama sonunda karar verdim tedavide 2 . Günüm. dondurulmuş transferi yapılacak bakalım hayırlısı. Bişey sorucam kızlar aranızda climera bant kullanan var mı ilk tedavide kullanmamistim bunda doktorum bant verdi bu ne işe yarıyor acaba normalde menopoz için kullaniliyomus tüp bebekte ne işe yarıyor acaba
Hayırlı olsun canım maşallah allah tamamına erdirsin inşallah. seni hatırlar gibiyim daha önce yaptirmismiydin tedavin mi yeni başlamıştı sanki öyle hatırlıyorum seni
Hosbuldum canım amin inşallah bu defa güzel olur. hayaller kurmaya başlıyorum her defasında 10 saniye sonra silkinip kendine gel diyorum hayallerimin kapısına kilit vurdum tek tek... artık hayal kurmak gün saymak plan yapmak heyecanlanmak yok sadece nasip diyorum tedaviye başladığımi bile unutup hayatıma devam etmek en iyisi benim için çünkü sonrası çok acı... umut desen içimde umudmda kalmamış artık hakkımda hayırlısı olsun. Senden naber tatlım yaa cinsiyet belli oldu mu Halide sen ve diger arkadaşlar burada bana çok destek olmustunuz allah razı olsun hepinizden. Canım senin o hayat dolu olusun umudun neşe n çok güzel enerji veriyordun maşallah sana :*)Ooo eski arkadaşlardan birini görmek ne güzel, canım hayırlı olsun tedavin, Allah yüzünü güldürsün inşallah. Hoşgeldin aramıza tekrar.
Canım o dediğin ilaçları bilmiyorum ben, bilen arkadaş varsa açıklar mutlaka.
Dondurulmuş mu kullandun canım sen. ara vermeden devam mı ettin hemen tatlım maşallah azimle yola devam edip ödülünü aldın işte :) Rabbim mucizeni bağışlasin inşallah sorunsuz bi şekilde tamamlarsin hamilelik sürecini ve melegini alırsın kucağına. Amin canım inan o kadar yorgunumki yaşadıklarımdanı dolayi gücüm yok artık hicbiseye. Tüp bebek benim için yolun sonuydu ve artık yapacak hicbiseyim kalmamıştı sanki. Biliyormusun eşime diyordumki napalım belkide kaderimde anne olmak yok ama bu duyguyu yaşamadan yıllarca özlem mi cekicem gidip bi bebek alalım yuvadan ben ona annelik eder duygularımı yaşarım ozlemlerimi hasretini dindiririm diyordum o umutsuzluğuma kızsa da inancini yitirme ama yine de olmazsa alırız aşkım diyordu. Bu noktadayken bi anda sabah uyandım ve hadi gidelim doktora başlayalım dedim . Pufffff çok uzattım galiba :)Evet canim senden hemen sonra veya once negatif almistim galiba. 5. Tedavimdi bu benim. İnsallah senden de guzel haberleri alacagiz olumlu dusunmekten dua etmekten hic vazgecme. Ben henuz kese görmedim. İnşallah o gunleri de gormeyi nasip eder Allahim. Sagliklica evlat isteyen tüm kullarinin kollarini dolu kilsin inşallah.
Sağol canım amin inşallah bakalım hayirlisiTedavin hayirli olur insallah canim. Ben de kullanmadim o bandi. Hayir haber vermen duasiyla
umutsuz olma canim umutsuz yasanmaz iyi ve pozitif olmaya calis.insallah embriyolar kalitelidir ve sana sımsıkı tutunurlar.allah yardimcin olsun.ben 6.denemede kizima kavustum 7. Denemede bir kiz bir erkek ikizlerime hamileyim.bunu sana umut olmak icin yaziyorum.moralini yuksek tut lutfenC
CoK Sağol tatlım hosbuldum. Amin inşallah Allah kimseyi Kucağı boş birakmasin. Açıkçası umutlu değilim ama yine de deneyelim dedik. Doktor embiryolari cozdurecek kalitesine bakacak eğer iyi durumda değilse transfer yapmiycam dedi bakalım kismette ne varsa artık. Srn de ilerlemis masallah Seninki ikiz mi cinsiyet falan oraları kaçırdım ben. Yaa
sagolasin bitanem,yok yaaa aldim baya,karnima hakiki zeytinyagi suruyorum kizimda 17 kiloya ragmen catlamadi.bunda da catlamaz insallah.sen de 5.aydan itibaren surebilirsin ne olur ne olmaz nemlendirmek lazim.hareketlere cok az kaldi halidemmaşşallah kuzulara onların hareket eden ellerini ayaklarını yirimmm yirimmmkız maşşallah sana 8 9 kilocuk iyi ya maşşallah ikiz hamişliği bi dee. Anam kimselere deme nazarlara gelme. Rabbim seni de bebelerini de nazarlardan saklasın inşallahh kuzucum ne yağı kullanıyosun göbüş için? benim henüz karnım falan hiç yok anca göbüşüm var İnşallah kuzum inşallah tez zamanda hareketlerini hissetmek nasip olurrr
Gecmis olsun canim bebise zarari olmadiktan sonra dert etme dogumda da alacaklarsa sorun degil.Kizlaar gunaydin. Umarim iyisinizdir hepiniz.
Ben birkac gundur doktordaydim. Kasigimda tedaviye baslamadan 1 hafta
Once agrili bir sislik vardi. Memorial'da anlamadilar. Lenf bezidir, mikrop almissindir vs dediler. Transfere engel degil dediler. Sonra sislik ve agri gecmeyince burada tekrar dojtora gittim. Meger fitikmis. Hamileluik boyunca ameliyat olmazmis. Dogum sirasinda hallederiz dedi doktor. Ama, biraz sikintili gececek sanirim hamileligim. Neyse Allahim dermansiz dert vermesin. Ben buna raziyim. Atlatirim Allahimin izniyle. Size de haber vereyim dedim. Opuyorum hepinizii
hadi gozunaydin simdi aklin hep onlarda olacak hangisi kimildiyor digeri neden hareket etmedi hangisinin eli hangisinin ayagi hangisi ne tarafa vuruyor diye cok kafa yoracaksin.cok tatli yaaa.ben hala ayaklarini kollarini karistiriyorum dort bi yandan salliyorlar.cok yorma kendini.bende yavastan basladim alisverise.insallah saglik ve huzurla bebislere kullanmak nasip olur.selam kızlar nasılsınız bende bebişlerin hareketlerını cok hafif bir sekılde seyrek olarak hissedıyorum artık ama her zaman değil karnımda buyumeye başladı artık biraz yürüyünce yoruluyorum onun dısında ıyıyız randevu için gün sayıyoruz ayrıntılı ultrasında cinsşyetler kesınlessın artık yavaş yavaş alısverıse başlıcam inşallah son zamanlarda zor olacak gıbı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?