umutsuz olma canim umutsuz yasanmaz iyi ve pozitif olmaya calis.insallah embriyolar kalitelidir ve sana sımsıkı tutunurlar.allah yardimcin olsun.ben 6.denemede kizima kavustum 7. Denemede bir kiz bir erkek ikizlerime hamileyim.bunu sana umut olmak icin yaziyorum.moralini yuksek tut lutfen
sagolasin bitanem,yok yaaa aldim baya,karnima hakiki zeytinyagi suruyorum kizimda 17 kiloya ragmen catlamadi.bunda da catlamaz insallah.sen de 5.aydan itibaren surebilirsin ne olur ne olmaz nemlendirmek lazim.hareketlere cok az kaldi halidem
Gecmis olsun canim bebise zarari olmadiktan sonra dert etme dogumda da alacaklarsa sorun degil.
hadi gozunaydin simdi aklin hep onlarda olacak hangisi kimildiyor digeri neden hareket etmedi hangisinin eli hangisinin ayagi hangisi ne tarafa vuruyor diye cok kafa yoracaksin.cok tatli yaaa.ben hala ayaklarini kollarini karistiriyorum dort bi yandan salliyorlar.cok yorma kendini.bende yavastan basladim alisverise.insallah saglik ve huzurla bebislere kullanmak nasip olur.
Amin canım evet bazen böyle bi çok tedavi görüp yilmayanlari görünce kendime kızıyorum ama elden bişey gelmiyor . Çok sağol desteğin içinumutsuz olma canim umutsuz yasanmaz iyi ve pozitif olmaya calis.insallah embriyolar kalitelidir ve sana sımsıkı tutunurlar.allah yardimcin olsun.ben 6.denemede kizima kavustum 7. Denemede bir kiz bir erkek ikizlerime hamileyim.bunu sana umut olmak icin yaziyorum.moralini yuksek tut lutfen
sagolasin bitanem,yok yaaa aldim baya,karnima hakiki zeytinyagi suruyorum kizimda 17 kiloya ragmen catlamadi.bunda da catlamaz insallah.sen de 5.aydan itibaren surebilirsin ne olur ne olmaz nemlendirmek lazim.hareketlere cok az kaldi halidem
Gecmis olsun canim bebise zarari olmadiktan sonra dert etme dogumda da alacaklarsa sorun degil.
hadi gozunaydin simdi aklin hep onlarda olacak hangisi kimildiyor digeri neden hareket etmedi hangisinin eli hangisinin ayagi hangisi ne tarafa vuruyor diye cok kafa yoracaksin.cok tatli yaaa.ben hala ayaklarini kollarini karistiriyorum dort bi yandan salliyorlar.cok yorma kendini.bende yavastan basladim alisverise.insallah saglik ve huzurla bebislere kullanmak nasip olur.
Kizlaar gunaydin. Umarim iyisinizdir hepiniz.
Ben birkac gundur doktordaydim. Kasigimda tedaviye baslamadan 1 hafta
Once agrili bir sislik vardi. Memorial'da anlamadilar. Lenf bezidir, mikrop almissindir vs dediler. Transfere engel degil dediler. Sonra sislik ve agri gecmeyince burada tekrar dojtora gittim. Meger fitikmis. Hamileluik boyunca ameliyat olmazmis. Dogum sirasinda hallederiz dedi doktor. Ama, biraz sikintili gececek sanirim hamileligim. Neyse Allahim dermansiz dert vermesin. Ben buna raziyim. Atlatirim Allahimin izniyle. Size de haber vereyim dedim. Opuyorum hepinizii
Dondurulmuş mu kullandun canım sen. ara vermeden devam mı ettin hemen tatlım maşallah azimle yola devam edip ödülünü aldın işte :) Rabbim mucizeni bağışlasin inşallah sorunsuz bi şekilde tamamlarsin hamilelik sürecini ve melegini alırsın kucağına. Amin canım inan o kadar yorgunumki yaşadıklarımdanı dolayi gücüm yok artık hicbiseye. Tüp bebek benim için yolun sonuydu ve artık yapacak hicbiseyim kalmamıştı sanki. Biliyormusun eşime diyordumki napalım belkide kaderimde anne olmak yok ama bu duyguyu yaşamadan yıllarca özlem mi cekicem gidip bi bebek alalım yuvadan ben ona annelik eder duygularımı yaşarım ozlemlerimi hasretini dindiririm diyordum o umutsuzluğuma kızsa da inancini yitirme ama yine de olmazsa alırız aşkım diyordu. Bu noktadayken bi anda sabah uyandım ve hadi gidelim doktora başlayalım dedim . Pufffff çok uzattım galiba :)
Caniimm cook tesekkur ederimm. Doktor da bebege bir zarari olmayacagini, ama beni son 3-4 ay zorlayacagini soyledi. Hayirlisi olsun.. keske sendeki gibi kendiliginden gecse :)Canim benim cook geçmiş olsun. Bebegine sorun yasatmayacaktir sadece son aylar biraz agri yapabilir bazi kisilerinde oyle oluyo ama bi kac haftada kayboluyor belki fitik değildir? Bende de olmustu ayni tarif ettigin gibi sonra geçmişti kendi kendine
Amin canım evet bazen böyle bi çok tedavi görüp yilmayanlari görünce kendime kızıyorum ama elden bişey gelmiyor . Çok sağol desteğin
Tesekkur ederim canim :)umutsuz olma canim umutsuz yasanmaz iyi ve pozitif olmaya calis.insallah embriyolar kalitelidir ve sana sımsıkı tutunurlar.allah yardimcin olsun.ben 6.denemede kizima kavustum 7. Denemede bir kiz bir erkek ikizlerime hamileyim.bunu sana umut olmak icin yaziyorum.moralini yuksek tut lutfen
Doğru söylüyor sun tatlım inşallah benim de zamanım gelmiştir artık sınavım bitmiştir Rabbim bizlere güç kuvvet versin inşallah desteğin için çok sağol canım benmCanim benim rezerv sorunum esiminde sperm problemi var. O zamanki negatiften sonra bende cok uzuldum. İki hafta falan evde bagira bagira agladim. Tekrar tup falanda denemryecektim cunku tedavilerden artik yorulmustum. Benim ymrta sorunum oldugu icin kalan 8 hucreli tek yumurtam vardi onu transfer etmislerdi dondurlmusum da yoktu yeni tedavi icin paramda.
Bir sure kk ya girmedim. Bu surecte olumsuzluklar kralicesi olarak yasadim. Sonra ablam herseyde cumleye olumsuz basladigimi soyledi dikkat ettim cidden oyleydi. Bana bi kitap onerdi onu okurken tekrar tedavi istedigimi fark ettim ama para yoktu sonra sans eseri parayi buldum. İlk tüpü odedim ve yenisine basladim. Kimseye soylemedim. Burda kizlarin soylediklerini hatirladim. Ari sütü bal polen yedim vs vs. Yine yumurtam pek olmadi ama masallah transfer gunune iki tane kaldi ve transferim oldu. Galiba transferin 3. Gunu felan tekrar buraya gelip can dostlarimla paylastim. Bu tedavide hiiiic olumsuz dusunmedim. Bol bol dua ettim. Transferden sonra da yatmadim.
Herseyin vakti zamani var dedim öyle dua ettim. Sende umudunu kaybetme. Hepimiz birbirimizin umuduyuz. İnsallah olacak canim. Bu da bizim sinavimiz. Allahim saglikla hepimize versin insallah. Guclu ol poztif ol bismillah de basla:)
selam kızlar nasılsınız bende bebişlerin hareketlerını cok hafif bir sekılde seyrek olarak hissedıyorum artık ama her zaman değil karnımda buyumeye başladı artık biraz yürüyünce yoruluyorum onun dısında ıyıyız randevu için gün sayıyoruz ayrıntılı ultrasında cinsşyetler kesınlessın artık yavaş yavaş alısverıse başlıcam inşallah son zamanlarda zor olacak gıbı..
Canim harika hissenmen. Mükemmel bi duygu olsa gerek:) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin cok yakinda kesin cinsiyetler belli olur sabret annecik:)
Canim ya rica etsem ilk kan degerlerini yazabilir misin bana artis seklini?ecrennnn canim sende yazabilir misin. Ben benimki ikizmi cok merak ediyorum :) biraz dengesiz artis var
Benimcanım benım 12. gün 288.81 15. gün 600 küsürdü 18. gün 1069 ben bu sekılde kan vermiştim
ne ediyonuz kısslaarrrrr mesai bitti gideyom gariii evde yemek yok
Bence ikiz insallah :))Benim
11. Gun 160.62
13. Gun 314.79
15. Gun 861
17. Gun 1910,37
İkiz degil galiba dimi?
Ayy halidem saglikla insallah :) ikiz de biraz daha fazla artmasi gerek mi bilemedim :))Bence ikiz insallah :))
dr a sor sagli sollu mu altli ustlu mu duruyorlar diye sonra sen de anlarsin.asiri yer degistirmedikleri surece yerleri ayni genelde.benimkiler sagli solluydu hep.aynen dediğin gibi heyecan verıcı bi durum daha hangi tarafta kim var onu bıle bılmıyorum sadece işe gelirken yuruyorum yakın zaten evıme 15 dk ama bu bıle yoruyo artık alışveriş konusunda senden yardım alırım o zaman neyı nerden aldıgına dair zaten tecrubelisin hadi bakalım sağlıklı güzel günlere insallah :)
Canim elden cok sey geliyor allah izin verdikce.bence maddi guc oldugu surece denemeli,yas cok onemli bir faktor cunku.zaman cok kiymetli. ben neyim ki daha niceleri var defalarca deneyen onuncu yildan sonra kavusan...pes etmemek gerekir insan bazen cok umutsuz olabiliyor hatta hic anne olamayacagini dusunuyor ama unutmamali ki bu bir hastalik ve tedavisi var cok sukur.o yuzden tedaviden asla vazgecmemeli.allah emeklerini bosa cikarmasin canim.Amin canım evet bazen böyle bi çok tedavi görüp yilmayanlari görünce kendime kızıyorum ama elden bişey gelmiyor . Çok sağol desteğin için
canim, benim kizimda 11.gun 287 13.gun 873 tu 4.gun embriyosu cok umutluyduk ikiz diye ama tek bebekti.simdi ikizlerimde ise 10.gun 600 12.gun 1421 di 4.gun embriyosu ve ikizdi.degerler yaniltabiliyor bazen.ama genelde iki kattan fazla artis olunca ikiz ihtimali artiyor.allah gonlune gore versin canimCanim harika hissenmen. Mükemmel bi duygu olsa gerek:) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin cok yakinda kesin cinsiyetler belli olur sabret annecik:)
Canim ya rica etsem ilk kan degerlerini yazabilir misin bana artis seklini?ecrennnn canim sende yazabilir misin. Ben benimki ikizmi cok merak ediyorum :) biraz dengesiz artis var
Benim
11. Gun 160.62
13. Gun 314.79
15. Gun 861
17. Gun 1910,37
İkiz degil galiba dimi?
Kizlar Günaydın nasilskniz.ben iyi olmaya calisiyorum. Okul beni yoruyor ondan mi yoksa baska bir nedenden oturu mu bilmiyorum ama bel agrim oluyo aksamlari eve gelince. Onun haricinde cok sukur iyiyiz. BeBebisi merak ediyorum tabiki o hic gecmiyo. :) 27 mayisa detayli ultrason icin uni.hastabesinden randevu aldik. Insallah Rabbim yavrumuzu akil ruh ve beden sagligi yerinde hayirli ahlakli bi evlat kilar. Bu arada taze hamisler dikkat!! Esiniz karniniza sehadet parmagini koyup 99 kere ya mübdi derse Mevlam bebeginizi dusukten ve tehlikeden korurmus. Ben iki gun once ogrendim. Esim yapmaya basladi. Insallah Rabbim evlat hasreti cekenlere en kisa hayirli zamanda saglikli ahlakli imanli evlatlar versin. Bizim gibi hamislere de saglikli bi gebelik gecirip saglikla yavrularimizi kucagimiza alabilmemizi nasip eylesin insallahh. Aminnn
dr a sor sagli sollu mu altli ustlu mu duruyorlar diye sonra sen de anlarsin.asiri yer degistirmedikleri surece yerleri ayni genelde.benimkiler sagli solluydu hep.
15 dk bile cok canim firsat bulabilirsen arada otur dinlen yorma kendini.alisverisi netten yapiyorum cogunlukla butikbebe unnado trendyol markafoni sitelerinden kiyafetleri bakiyorum.buyuk parcalari da bebek magazalarindan dusunuyorum en guzel tarafi alisveris.aminnn
benımde baştan beri alt bebek üst bebek dıyolardı hep altlı üstlüydü ama doktor yer değiştirir demişti sankı sımdı bırı sağda bırı solda gıbı gelıyo ayrıntılıda sorarım artık değiştiyse bıle soylerler kendımı yormamaya calışıyorum zaten işim oturarak işe gelıp giderkende kayınpederım arabayla getırıp göturuyo arada yuruyorum artık bu sekılde gittiği yere kadar çalışıcam bakalım alışveriş için cok sabırsızlanıyorum bende hep internet sitelerını takıp edıyorum ama tabı henuz bişey alamadım ama en cok düşündüğüm bebek arabasını nasıl alıcam tek tek mı yoksa ikiz arabasımı birde odaları park yatak içime sinmiyo mobılya mı alsam bılemıyorum sen ne yapacaksın araba ve oda konusunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?