ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

aynen dediğin gibi heyecan verıcı bi durum daha hangi tarafta kim var onu bıle bılmıyorum sadece işe gelirken yuruyorum yakın zaten evıme 15 dk ama bu bıle yoruyo artık alışveriş konusunda senden yardım alırım o zaman neyı nerden aldıgına dair zaten tecrubelisin hadi bakalım sağlıklı güzel günlere insallah :)

Amin canım evet bazen böyle bi çok tedavi görüp yilmayanlari görünce kendime kızıyorum ama elden bişey gelmiyor . Çok sağol desteğin için

Canim benim cook geçmiş olsun. Bebegine sorun yasatmayacaktir sadece son aylar biraz agri yapabilir bazi kisilerinde oyle oluyo ama bi kac haftada kayboluyor belki fitik değildir? Bende de olmustu ayni tarif ettigin gibi sonra geçmişti kendi kendine

Canim benim rezerv sorunum esiminde sperm problemi var. O zamanki negatiften sonra bende cok uzuldum. İki hafta falan evde bagira bagira agladim. Tekrar tup falanda denemryecektim cunku tedavilerden artik yorulmustum. Benim ymrta sorunum oldugu icin kalan 8 hucreli tek yumurtam vardi onu transfer etmislerdi dondurlmusum da yoktu yeni tedavi icin paramda.

Bir sure kk ya girmedim. Bu surecte olumsuzluklar kralicesi olarak yasadim. Sonra ablam herseyde cumleye olumsuz basladigimi soyledi dikkat ettim cidden oyleydi. Bana bi kitap onerdi onu okurken tekrar tedavi istedigimi fark ettim ama para yoktu sonra sans eseri parayi buldum. İlk tüpü odedim ve yenisine basladim. Kimseye soylemedim. Burda kizlarin soylediklerini hatirladim. Ari sütü bal polen yedim vs vs. Yine yumurtam pek olmadi ama masallah transfer gunune iki tane kaldi ve transferim oldu. Galiba transferin 3. Gunu felan tekrar buraya gelip can dostlarimla paylastim. Bu tedavide hiiiic olumsuz dusunmedim. Bol bol dua ettim. Transferden sonra da yatmadim.

Herseyin vakti zamani var dedim öyle dua ettim. Sende umudunu kaybetme. Hepimiz birbirimizin umuduyuz. İnsallah olacak canim. Bu da bizim sinavimiz. Allahim saglikla hepimize versin insallah. Guclu ol poztif ol bismillah de basla:)

Caniimm cook tesekkur ederimm. Doktor da bebege bir zarari olmayacagini, ama beni son 3-4 ay zorlayacagini soyledi. Hayirlisi olsun.. keske sendeki gibi kendiliginden gecse :)

Doğru söylüyor sun tatlım inşallah benim de zamanım gelmiştir artık sınavım bitmiştir Rabbim bizlere güç kuvvet versin inşallah desteğin için çok sağol canım benm

Canim harika hissenmen. Mükemmel bi duygu olsa gerek:) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin cok yakinda kesin cinsiyetler belli olur sabret annecik:)

Canim ya rica etsem ilk kan degerlerini yazabilir misin bana artis seklini? ecrennnn canim sende yazabilir misin. Ben benimki ikizmi cok merak ediyorum :) biraz dengesiz artis var

canım benım 12. gün 288.81 15. gün 600 küsürdü 18. gün 1069 ben bu sekılde kan vermiştim

dr a sor sagli sollu mu altli ustlu mu duruyorlar diye sonra sen de anlarsin.asiri yer degistirmedikleri surece yerleri ayni genelde.benimkiler sagli solluydu hep.
15 dk bile cok canim firsat bulabilirsen arada otur dinlen yorma kendini.alisverisi netten yapiyorum cogunlukla butikbebe unnado trendyol markafoni sitelerinden kiyafetleri bakiyorum.buyuk parcalari da bebek magazalarindan dusunuyorum en guzel tarafi alisveris.aminnn
Amin canım evet bazen böyle bi çok tedavi görüp yilmayanlari görünce kendime kızıyorum ama elden bişey gelmiyor . Çok sağol desteğin için
Canim elden cok sey geliyor allah izin verdikce.bence maddi guc oldugu surece denemeli,yas cok onemli bir faktor cunku.zaman cok kiymetli. ben neyim ki daha niceleri var defalarca deneyen onuncu yildan sonra kavusan...pes etmemek gerekir insan bazen cok umutsuz olabiliyor hatta hic anne olamayacagini dusunuyor ama unutmamali ki bu bir hastalik ve tedavisi var cok sukur.o yuzden tedaviden asla vazgecmemeli.allah emeklerini bosa cikarmasin canim.
canim, benim kizimda 11.gun 287 13.gun 873 tu 4.gun embriyosu cok umutluyduk ikiz diye ama tek bebekti.simdi ikizlerimde ise 10.gun 600 12.gun 1421 di 4.gun embriyosu ve ikizdi.degerler yaniltabiliyor bazen.ama genelde iki kattan fazla artis olunca ikiz ihtimali artiyor.allah gonlune gore versin canim

ecrennnn cim ne guzel anlatmissin Y yenibidunya ya.. Ne gunler geciriyoruz hepimiz ne yollardan gectik ve geciyoruz. İnsallah hayirlisi ile kucagimiza aliriz ve isteyen tum arkadaslarima rabbim evlatlarini verir.

Dun var mi yok derken bugun tek mi ikiz mi diyorum binlerce kez sukurler olsun.
Artis iki den fazla kafami o karistirdi. Belki bi kan daha veririm merakimdan. Rabbim saglikla versin insallah. Simdi kese kalp atisi bekleyisi basladi hamd olsun.

Kizlar Günaydın nasilskniz.ben iyi olmaya calisiyorum. Okul beni yoruyor ondan mi yoksa baska bir nedenden oturu mu bilmiyorum ama bel agrim oluyo aksamlari eve gelince. Onun haricinde cok sukur iyiyiz. BeBebisi merak ediyorum tabiki o hic gecmiyo. :) 27 mayisa detayli ultrason icin uni.hastabesinden randevu aldik. Insallah Rabbim yavrumuzu akil ruh ve beden sagligi yerinde hayirli ahlakli bi evlat kilar. Bu arada taze hamisler dikkat!! Esiniz karniniza sehadet parmagini koyup 99 kere ya mübdi derse Mevlam bebeginizi dusukten ve tehlikeden korurmus. Ben iki gun once ogrendim. Esim yapmaya basladi. Insallah Rabbim evlat hasreti cekenlere en kisa hayirli zamanda saglikli ahlakli imanli evlatlar versin. Bizim gibi hamislere de saglikli bi gebelik gecirip saglikla yavrularimizi kucagimiza alabilmemizi nasip eylesin insallahh. Aminnn

Benim

11. Gun 160.62
13. Gun 314.79
15. Gun 861
17. Gun 1910,37

İkiz degil galiba dimi?

değerlerın benden yüksek canım ikiz olması cok muhtemel ben 5. haftada kese görmeye gıttıgımde ıkı tane kese vardı sen ne zaman gıdeceksın kese görmeye..

allah kolaylık versın canım evet artık bebekler buyudukce yoruluyoruz bende de basladı yorgunluk halı oturrarak çalıştıgım halde yınede yoruluyorum işede arabayla getırıp götürüyor kayınpederım yoksa çok zor o dediğin ya mübdi ismini düşük tehlıkem oldugu zaman yapmıştıkk biz duymustum daha önce rabbım her daim korusun evlatlarımızı bi tanıdıgım var hastaneye yatırmıslar ıkız gebelıgı var onunda rahıme dikiş atılacakmış bu durumdan çok korkuyorum bende rabbım yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…