Ah canim ahh bu yazdiklarim yasadiklarmin binde biri bile degil hepimiz oyleyiz aslinda gizli gizli ne cok agladik,7yil cok zor gunler gecirdik biz yuruyen cenaze gibi dolasiyor hicbirseyden zevk alamiyordum.ne kadar zengin olursan ol esin isin ailen ne kadar iyi olursa olsun bir kadin anne olamayinca cok eksik kaliyor hicbirsey kapatamiyor bu eksikligi.sanirim sen yazmistin bagira bagira agladim diye cok yasadik bunlari ozellikle her negatif tedavi sonrasi yada cevremde yeni evlilerin hemen hamile kaldigini ogrendigimde.cok sukur rabbim bugunleri gosterdi.sabah kizim 6 bucukta kalkti diye sinirleniyorum cok nankorum gikimin cikmamasi lazim.seni cok iyi anliyorum arkadasim kotu gunler geride kaldi insallah bebislere saglikla kavusuruz.Rabbim anne olmak isten herkese bu duyguyu tattirsin aratmasin insallah.ecrennnn cim ne guzel anlatmissin @yenibidunya ya.. Ne gunler geciriyoruz hepimiz ne yollardan gectik ve geciyoruz. İnsallah hayirlisi ile kucagimiza aliriz ve isteyen tum arkadaslarima rabbim evlatlarini verir.
Dun var mi yok derken bugun tek mi ikiz mi diyorum binlerce kez sukurler olsun.
Artis iki den fazla kafami o karistirdi. Belki bi kan daha veririm merakimdan. Rabbim saglikla versin insallah. Simdi kese kalp atisi bekleyisi basladi hamd olsun.
Halidem dualarina amin diyorum.ayakta durmaktan belin agriyordu firsat buldukca otur dinlen.uzun sureli is de yapma.brnim randevum da 16 mayista.insallah hepimizin guzel gecer.Kizlar Günaydın nasilskniz.ben iyi olmaya calisiyorum. Okul beni yoruyor ondan mi yoksa baska bir nedenden oturu mu bilmiyorum ama bel agrim oluyo aksamlari eve gelince. Onun haricinde cok sukur iyiyiz. BeBebisi merak ediyorum tabiki o hic gecmiyo. :) 27 mayisa detayli ultrason icin uni.hastabesinden randevu aldik. Insallah Rabbim yavrumuzu akil ruh ve beden sagligi yerinde hayirli ahlakli bi evlat kilar. Bu arada taze hamisler dikkat!! Esiniz karniniza sehadet parmagini koyup 99 kere ya mübdi derse Mevlam bebeginizi dusukten ve tehlikeden korurmus. Ben iki gun once ogrendim. Esim yapmaya basladi. Insallah Rabbim evlat hasreti cekenlere en kisa hayirli zamanda saglikli ahlakli imanli evlatlar versin. Bizim gibi hamislere de saglikli bi gebelik gecirip saglikla yavrularimizi kucagimiza alabilmemizi nasip eylesin insallahh. Aminnn
Ah canim ahh bu yazdiklarim yasadiklarmin binde biri bile degil hepimiz oyleyiz aslinda gizli gizli ne cok agladik,7yil cok zor gunler gecirdik biz yuruyen cenaze gibi dolasiyor hicbirseyden zevk alamiyordum.ne kadar zengin olursan ol esin isin ailen ne kadar iyi olursa olsun bir kadin anne olamayinca cok eksik kaliyor hicbirsey kapatamiyor bu eksikligi.sanirim sen yazmistin bagira bagira agladim diye cok yasadik bunlari ozellikle her negatif tedavi sonrasi yada cevremde yeni evlilerin hemen hamile kaldigini ogrendigimde.cok sukur rabbim bugunleri gosterdi.sabah kizim 6 bucukta kalkti diye sinirleniyorum cok nankorum gikimin cikmamasi lazim.seni cok iyi anliyorum arkadasim kotu gunler geride kaldi insallah bebislere saglikla kavusuruz.Rabbim anne olmak isten herkese bu duyguyu tattirsin aratmasin insallah.ecrennnn cim ne guzel anlatmissin @yenibidunya ya.. Ne gunler geciriyoruz hepimiz ne yollardan gectik ve geciyoruz. İnsallah hayirlisi ile kucagimiza aliriz ve isteyen tum arkadaslarima rabbim evlatlarini verir.
Dun var mi yok derken bugun tek mi ikiz mi diyorum binlerce kez sukurler olsun.
Artis iki den fazla kafami o karistirdi. Belki bi kan daha veririm merakimdan. Rabbim saglikla versin insallah. Simdi kese kalp atisi bekleyisi basladi hamd olsun.
Halidem dualarina amin diyorum.ayakta durmaktan belin agriyordu firsat buldukca otur dinlen.uzun sureli is de yapma.brnim randevum da 16 mayista.insallah hepimizin guzel gecer.Kizlar Günaydın nasilskniz.ben iyi olmaya calisiyorum. Okul beni yoruyor ondan mi yoksa baska bir nedenden oturu mu bilmiyorum ama bel agrim oluyo aksamlari eve gelince. Onun haricinde cok sukur iyiyiz. BeBebisi merak ediyorum tabiki o hic gecmiyo. :) 27 mayisa detayli ultrason icin uni.hastabesinden randevu aldik. Insallah Rabbim yavrumuzu akil ruh ve beden sagligi yerinde hayirli ahlakli bi evlat kilar. Bu arada taze hamisler dikkat!! Esiniz karniniza sehadet parmagini koyup 99 kere ya mübdi derse Mevlam bebeginizi dusukten ve tehlikeden korurmus. Ben iki gun once ogrendim. Esim yapmaya basladi. Insallah Rabbim evlat hasreti cekenlere en kisa hayirli zamanda saglikli ahlakli imanli evlatlar versin. Bizim gibi hamislere de saglikli bi gebelik gecirip saglikla yavrularimizi kucagimiza alabilmemizi nasip eylesin insallahh. Aminnn
değerlerın benden yüksek canım ikiz olması cok muhtemel ben 5. haftada kese görmeye gıttıgımde ıkı tane kese vardı sen ne zaman gıdeceksın kese görmeye..
Canim doktor bana kese icin on gun sonra gel dedi haftaya cuma yapiyor hafta sonunu da beklerim galiba. Tüp bebegi yapan doktor gebelik takibi yapmiyor nasil olcak bilmiyorum. Allahim hayirli saglikla versin ondan gelene raziyim iki de olur tek de. Yarin bi daha kan versem mi acaba artisi görmek icin. Hem.heyecan hem korku ayni anda yasiyorum.
ecrennnn cim evet bogüre bogüre ciglik ata ata evde aglayan bendim canim. İnsallah son aglayisim olur.
Kizinin sabah erken uyanmasina sinirlenmen nankorluk degil canim cooook normal. Neticede insaniz yorgun olabiliriz. Uykuya hasret bi hayat bizi bekliyor:)
Ah canim ahh bu yazdiklarim yasadiklarmin binde biri bile degil hepimiz oyleyiz aslinda gizli gizli ne cok agladik,7yil cok zor gunler gecirdik biz yuruyen cenaze gibi dolasiyor hicbirseyden zevk alamiyordum.ne kadar zengin olursan ol esin isin ailen ne kadar iyi olursa olsun bir kadin anne olamayinca cok eksik kaliyor hicbirsey kapatamiyor bu eksikligi.sanirim sen yazmistin bagira bagira agladim diye cok yasadik bunlari ozellikle her negatif tedavi sonrasi yada cevremde yeni evlilerin hemen hamile kaldigini ogrendigimde.cok sukur rabbim bugunleri gosterdi.sabah kizim 6 bucukta kalkti diye sinirleniyorum cok nankorum gikimin cikmamasi lazim.seni cok iyi anliyorum arkadasim kotu gunler geride kaldi insallah bebislere saglikla kavusuruz.Rabbim anne olmak isten herkese bu duyguyu tattirsin aratmasin insallah.
Halidem dualarina amin diyorum.ayakta durmaktan belin agriyordu firsat buldukca otur dinlen.uzun sureli is de yapma.brnim randevum da 16 mayista.insallah hepimizin guzel gecer.
canim isinin masabasi olmasi cok guzel.araba konusunda ben de kararsizim kizimin arabasi var normalde esim bi tane daha aliriz diyor.ama ben tek basima kizimla ve ikizlerimle parka cikmak istiyorum kizim cok hareketli cunku.o yuzden ikiz arabasi daha mantikli geliyor kizimi da elinden tutar giderim diyorum ama ikiz arabalari da arkali onlu ve yanyana olanlar da uzun yada genis.asansorumuz kucuk evimiz 9.katta.ikizlerin ikisini kucagima alip insem arabayi asagiya biraksam diye dusunuyorum o da cok zor velhasil kafam cooook karisik.oda konusunda ise kizimda yaptigim gibi yapicam insallah.kizimin park yatagi var.1.5 yasinda akillanip yataktan kendini atmayacak seviyeye gelince odasini ayirdim cocuk odasi aldim.bildigin 90 a 190 yatak tek kisilik uc kapakli dolap sifoniyer komodin.yatagin kenarina korkuluk aldim minik yastiklar dayadim rahatsiz olmuyor diger tarafini duvara yanastirdim.oraya da normal yastiklar koydum pembis pembis usumuyor.ikizlerimi 4 aya kadar park yatakta yatirip sonra bi park yatak daha alicam insallah.yani ikizler odamizda uyuyacaklar insallah.sen ne dusunuyorsun bildigin 4 kisilik asansore sigabilen hafif ikiz arabalari var mi?
canım bence kan vermene gerek yok tekrar tekrar lüzumsuz yanı artısın gayet ıyı ve yeterli benım tup bebek doktoruda 6. haftaya kadar baktı zaten bende değiştirdim ultrason ücretı sadece 120 liraydı ve her ultrasonda alınıyodu bence kendıne ıyı bı doktor bul kendıne bu arada hangi şehirdesin..
Canim burasida 122 lira.muaye ucreti. Ankaradayim ben. Dogumu da yapacak paket alacagim bir doktor bulmam lazim fiyatlar uçmuş 6000 den falan agiz açıyorlar.
Limon muHamisler limon yiyo musunuz?? Ben gunde yarım limon yiyorum sanirim. Bisey olur mu ki acep???
Kiyamam yaaa insallah son olur canim rabbim mutluluktan aglatsin.ayy sorma herkes ikizler gelene kadar bol bol dinlen uyu diyor ama mumkun degilki benim mincir bikac gundur 11 de de yatsa 6 bucukta ayakta.beni de kaldiriyor illaki.zaten aklim onda kaliyor yatamiyorum giydir doyur vs.derken mesai basliyor.asigim ona,rabbime sukurler olsun bugunlerimiz icin.ikizler gelince hic uyuyamam artik bikac yil uykusuz gunler geceler bizi bekliyor.Canim doktor bana kese icin on gun sonra gel dedi haftaya cuma yapiyor hafta sonunu da beklerim galiba. Tüp bebegi yapan doktor gebelik takibi yapmiyor nasil olcak bilmiyorum. Allahim hayirli saglikla versin ondan gelene raziyim iki de olur tek de. Yarin bi daha kan versem mi acaba artisi görmek icin. Hem.heyecan hem korku ayni anda yasiyorum.
ecrennnn cim evet bogüre bogüre ciglik ata ata evde aglayan bendim canim. İnsallah son aglayisim olur.
Kizinin sabah erken uyanmasina sinirlenmen nankorluk degil canim cooook normal. Neticede insaniz yorgun olabiliriz. Uykuya hasret bi hayat bizi bekliyor:)
Tesekkur ederim canim baktim ozellikle peg p.cok hafif ikiz arabasina gore.acaba tam yatabilen baston tipi mi alsak.nasilsa ilk aylar cikamayiz yaz sonuna geliyor.diger yaza dogru ancak gezmeler baslar o yuzden baston tipi daha uygun hafif bisey de bakabilirim.oda konusunu da iyi dusunmussun.canım bende 3. katta oturuyorum ma asonsör yok tabıkı asansöre sıgarmı bılmıyorum ama netten arastırdıgım ıkı model var peg perego arıa twin ikiz bebek arabası ve brıtax römer ıkız bebek arabası ama bunlardan peg perego daha hafif ve açık ölçüleri diğerinden daha az ama ıkı modelde hosuma gıdıyo bende buyuk ıhtımal ikiz arabası alıcam tek basıma pek bı yere çıkacaımı sanmıyorum ama yınede bellı olmaz tabi ikisinide netten incele istersen mağazalarda bızzat görüp incelemek istıyorum ona göre karar verıcem bende bı tane park yatak alıp 4 5 ay kadar yatak odasında ıkısını bır yataga yatırmayı düşünüyorum ama odada hazırlıcam odaları var cunku iki tane buyuyen besıklerden alıp bı tane 3 kapılı dolap şifonyer almayı düşünüyorum şimdilik kararım böyle tabı değişmezse :)
O kadar uzak kalma canim yaa zaten sık girmiyorsun.cok yorma kendini.evet canim ikiz olunca iki kez dusunuyorsun herseyi.bastan sona duzen degisiyor.allah hepimize yardim etsinSelam kızlar, iyisiniz inşallah
Benim Türkiye'den misafirim gelcek o yüzden 10 gün falan pek uğrayamıcam buraya.
Yenibir dünya canım sakın umutsuz olma, bak arkadaşlar da kaç tedavi geçirdiler ve benim de 8 sene sonra oldu, inşallah bu tedavinle Allah kısmet eder canım
Ecrencim ve mhtpfthcim ikiz telaşı da ayrıymış gerçekten, arabası yatağı falan, bizimkilerden ekstra uğraştırcak sizi Allah kolaylık versin hepimize.
Eakgülcüm 6000 çok para yaa, illa özel hastane mi olsun istiyosun? İyi güvenilir bir dr olursa devlet hastanesi de düşünebilirsin belki. Özel hastane olarak bi arkadaşım aralıkda Turgut Özal hastanesinde doğum yapmıştı 1000tl tuttu demişti, tabi bu normal doğum, çok memnun kaldığını söylemişti, bi araştır istersen.
Halidevim sen nasılsın canım, detaylı ultrasonun da iyi sonuçlancak inşallah merak etme, bizim çocuklar sağlam olur ne işlemlerden geçip tutundular bize, 3 ayı atlattıktan sonra çok korkma Allahın izniyle.
Bir de o tarama testleri falan hep istatistik biliyosun, çok kafanı bulandırma canım.
ecrennnn immm 16 mayista sen kontrole; 20 sinde ben :) pesinden geliyom kizzz :) yoksa ben de sen gibi once kiz sonra ikiz mi dogurcam kiz tabi once su kizi saglikla bi doguram da. Biliyo musunuz kizlar buraya yazarken bile cekinerek yaziyorum korkuyorum minige bisey olmasindan. Hala atamadim bu psikolojiyi ustumden. Sizler insallah ben gibi degilsinizdir :)
Merserayy im 10 gun yok musun inanmiyorum kizzz zletme kendini arada ugra. Hos sohbetinden bizi mahrum birakma cingenem
Biz de eger Mevlam nasip kismet eder de 6.ayimiza ulasirsak minik minik biseyler almaya baslicaz sanirim. Ay sanki 6 erken De mi. Ben en iyisi 8de basliyim almaya
eveet pespese gidelim guzel haberler verelim insallah.seker yuklemesi de yapilacak o gun bana ac karna sabah.ayy insallah yaa istiyorsan rabbim versin insallah cifter cifter hayirlisindan.psikolojin cok normal canim ben de hala oyleyim malesef.allah nasip etsin ikinci cocuklarinda da yasayacaksin bu endiseyi o zaman beni daha iyi anlarsin.8.ay gec en gec 7 de basla bence.ben allah korusun erken dogma riskinden dolayi basladim ufak ufak.7 bitince alayim diyordum ama simdiden gezmekte zorlaniyorum. hicbir seyi abartma canim yarim cok degil ama yine de biraz az ye.tansiyon sorunu yapmasin.Hamisler limon yiyo musunuz?? Ben gunde yarım limon yiyorum sanirim. Bisey olur mu ki acep???
Gunaydin canim. Ben malum tup vebek doktorumuza gidemedim transfer sonrasi. Kadin doguma gittik.keseden sonra test yapmiyolar .benim 6. Haftada kalp atisi duyulmustu. 8.hafta da kan ve isidrar testleri yapildi. Sanirim seni gittigin kasin dogumcu yonlendirir. Bazen kafalari karisik oluyor o yuzden sen doktora keseyi gormek icin gittivinde ne zaman yapilacagini sormayi unutma yine de :)Kizlar gunaydin :) kafama bisi takildi simdi gebelikte bir suru test yapilmasi lazim bebek icin. Tup bebek doktorlari yapmiyor anladigim kadariyla biz kese ve kalbi gorunce baska doktora gidip kendimiz mi yaptiracagiz?
O zaman sekizinci haftaya kadar test yok dimi rahat olayim kuzumGunaydin canim. Ben malum tup vebek doktorumuza gidemedim transfer sonrasi. Kadin doguma gittik.keseden sonra test yapmiyolar .benim 6. Haftada kalp atisi duyulmustu. 8.hafta da kan ve isidrar testleri yapildi. Sanirim seni gittigin kasin dogumcu yonlendirir. Bazen kafalari karisik oluyor o yuzden sen doktora keseyi gormek icin gittivinde ne zaman yapilacagini sormayi unutma yine de :)
Rahat ol diyicem de kendimden biliyorum ki olmayacaksinO zaman sekizinci haftaya kadar test yok dimi rahat olayim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?