Hadi gozun aydin olsun canim sorunsuz baslayip sorunsuz bitsin su islemlerde sonuc gunlerimizi beklesek artujBen o an baska seyler dusunmeye calisiyorum transfere geldigimi unutmaya calisiyorum faydasi oluyor
1.39 cikti canim 75 mg eutrox kullandim 7 den bu rakama dustu cok sukur.referans araligi 0.27-4.2 ama dr um 2.5 altina inince gel dedi
Canim duzenli 1 ay kullandim oncesinde tasinma tayin dolayisiyla duzenli kullanamadim.dustu cok sukur senin de duser insallah.ne kadar sürede düştü canım bende iki haftadır 50mg kullanıyorum 3.36 idi benım de
Cok tesekkur ederim canim insallah canim insallah o gunler de gelecek hayirlisiylaHadi gozun aydin olsun canim sorunsuz baslayip sorunsuz bitsin su islemlerde sonuc gunlerimizi beklesek artuj
inşallah canım çok sağolCanim duzenli 1 ay kullandim oncesinde tasinma tayin dolayisiyla duzenli kullanamadim.dustu cok sukur senin de duser insallah.
Hayirlisi olsun canim sonucta doktorda hstanede bir vesile umarim guzel sonuclar alirsin ben 3 merkezle gorustum suan karar verme asamasindayim kismetse bnm ilk tedavim suan sdece folik asit ve aspirin kulaniorm vnk 3 doktorda aynisinI soyledi insallah son tedavimiz olurda bizde hayirli haberler aliriz tefavi zamanlarmz nerdeyse ayni guzel haberlerimizide beraber aliriz ins.s.alykum kızlar..ben tedavimi declet hastanesinde yaptırmaya karar verdim.aslında umut tup bebek merkezinde yaptıraqcaktım ama doktorum ulun bey ayrılmış sgklı fiyatıda bana 3080 mi 3800 mü dediler hatırlamıyorum ben orda daha önce yaptırmıştım 2000tlye olumsuz olmuştu...devleti hiç istememe ragmen ki özelde 2 tüp denemem oldu tutmadı.tutacaksa devlettede olur deyip yola girdim bakalım haftaya görüşmeye gideceğim rapor yeniletmek için aralık 15 gibide tedaviye başlarız inş.bakalım bir terslik çıkmazsa siz hangi merkezlerle görüştünüz..bide tüp bebege başlamadan önce kullanacagınız ilaçlar varmı bana ulun bey biosteron vermişti ama daha almadım haftaya hastaneye sorup alacagım.
amanda nin dedigi gibi narkozlu yapiliyor canim.sonrasinda cok az aci oluyor ani hareket etmezsen o bile olmuyor bazen.ben onu degilde nasip olursa transferi dusunuyorum idrara sikisik oluyorsun bide bekletiyorlar seni. o esnada transfer,mucize gibi ama sıkısık olmak cok zor geliyor bana kacirivericem diye
Coook heyecanliyim ben de son tedavi hazirliklari vs. Merak endise de cabasi
cok tatlisin ya insallah dusledigin gibi yasarsin bu sureci ve sonrasini
canım benim de korktugum sey idrara sıkışık olma nasıl yapacagız bılmıyorum:)
Girerken çok sıkışık olmak zorunda miyiz canim ?Bende transfer sonrası idrar sıkışıklığından ağlamıştım... Ayıptır söylemesi sürgüye yapamıyorum da o nedenle çok zorladı beni... Sonunda sağ olsunlar isterseniz yatağa bırakın dediler
yumurta toplama iyiymiş ozaman da bak transferi ilk defa duydum bnide düşündürdü aynı şekildeamanda nin dedigi gibi narkozlu yapiliyor canim.sonrasinda cok az aci oluyor ani hareket etmezsen o bile olmuyor bazen.ben onu degilde nasip olursa transferi dusunuyorum idrara sikisik oluyorsun bide bekletiyorlar seni. o esnada transfer,mucize gibi ama sıkısık olmak cok zor geliyor bana kacirivericem diye
Coook heyecanliyim ben de son tedavi hazirliklari vs. Merak endise de cabasi
cok tatlisin ya insallah dusledigin gibi yasarsin bu sureci ve sonrasini
tedavin hayirli olsun canim biosteron hic kullanmadim bence dr lar hastaya gore veriyor.herkes ayni seyi kullanmiyor.sen de danisirsin dr una tedaviye baslamadan gidip ogrenirsin.inş.canım.benim ıkı tedavimdede 10 yumurtam oldu ve kalıteleri iyiydi.oyuzden biosteronun çok kullanmak istemiyorum ama doktor vermişti ulun bey.şimdi onda tedavi olmayacagım ama yınede kullanmalımıyım acaba biosteronu..deneyımli olan varmı kullanan.
ayyy aynisini yasadim transferden sonra birak surguyu kac kere tuvalete gittim geldim yine yapamadim sonra rahatlayinca ysptim.kendimizi cok sıkmısız demek ki.Bende transfer sonrası idrar sıkışıklığından ağlamıştım... Ayıptır söylemesi sürgüye yapamıyorum da o nedenle çok zorladı beni... Sonunda sağ olsunlar isterseniz yatağa bırakın dediler
Girerken çok sıkışık olmak zorunda miyiz canim ?
kizlar sizi korkutmayalim o gun gelsin bi.tecrubeme gore suyu cok abartmadan birden degil azar azar icmek ve sıkısıklıgi dusunmemek iyi oluyor gerci o gun heyecanla embriyolara kavusma askiyla ne yaptigini da bilmiyorsun ya.tatli heyecanlar iste...rabbim sonunu guzel eylesinyumurta toplama iyiymiş ozaman da bak transferi ilk defa duydum bnide düşündürdü aynı şekilde
aynen tatlı heyecanlar sonu güzel olsunda, razıyız tabiki :)tedavin hayirli olsun canim biosteron hic kullanmadim bence dr lar hastaya gore veriyor.herkes ayni seyi kullanmiyor.sen de danisirsin dr una tedaviye baslamadan gidip ogrenirsin.
ayyy aynisini yasadim transferden sonra birak surguyu kac kere tuvalete gittim geldim yine yapamadim sonra rahatlayinca ysptim.kendimizi cok sıkmısız demek ki.
kizlar sizi korkutmayalim o gun gelsin bi.tecrubeme gore suyu cok abartmadan birden degil azar azar icmek ve sıkısıklıgi dusunmemek iyi oluyor gerci o gun heyecanla embriyolara kavusma askiyla ne yaptigini da bilmiyorsun ya.tatli heyecanlar iste...rabbim sonunu guzel eylesin
Girerken çok sıkışık olmak zorunda miyiz canim ?
GuNaydinnn canim kimselwr yok burda skldm vll su tedavi zamani gelsede ortalik guzel haberlerle senlenseselamlar kizlar Nasılsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?