amin arkadaşım isteeyen tüm kardeşlerimde inşİnşallah canim kurban oldugum Allahim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah canim
Yok canım 2.denemeydi benimkiamin canım inş nasip eder rabbim senin ilk denemenmiydi
biraz daha umutlandım şimdi benimde ilk denemem negatifti zor bi gündü rabbim korktuğumuz yerlere uğratmasın inşYok canım 2.denemeydi benimki
çok sağol güzel dileklerin için canımMhtpfth canim,benim dr 24 hafta dan sonra demisti cumartesi 25 olucaz insallah cumartesi cagirdi seker ve muayene icin
Icecreamm arkadasim rabbim sana da hayirli saglikli imanli guzel evlatlar nasip etsin zamanda.
Merserayy hosgeldiiin ozlettin kendini
Eakgull insallah uzun surmez bulantilarin allah yardimcin olsun.
Canim benim iki asilama uc tüp bebek tedavim var. Canim esinde de problem varsa devletten rapor cikarabilirsin o zaman fiyatlar düşüyor epey. Kk da elinde ilac kalanlar daha ucuza satiyor. İnsallah rabbim cok bekletmeden verir canim. Benimde umudum bitmisti cok şükür ki nasip oldu. Darisi sana olsun.amin arkadaşım isteeyen tüm kardeşlerimde inş
ilk denemem negatif ama ikinciyi deneyemiyorum maddi olarak inş kendiliğinden olur
rabbim kucağında görmeyide nasip etsin inş canımmCanim benim iki asilama uc tüp bebek tedavim var. Canim esinde de problem varsa devletten rapor cikarabilirsin o zaman fiyatlar düşüyor epey. Kk da elinde ilac kalanlar daha ucuza satiyor. İnsallah rabbim cok bekletmeden verir canim. Benimde umudum bitmisti cok şükür ki nasip oldu. Darisi sana olsun.
kızlar dün ayrıtılı ultrasonumuz vardı gittim bebeklerımı gördum çok şükür ıyıler bir sorun yok cınsıyetlerınıde kesın olarak öğrendım biri kız biri erkek olacak tamda hissettıgım gibi allahım sağlıkla kucagımıza aldırsın cok muhtesem bır duygu yüzlerını de net gremedım malesef ıkısıde aynı pozu verdıler yumruk yapıp yuzlerını kapattılar nazlı benım kuzucuklar bu arada şeker yüklemesıde sınırda çıktı malesef tatlıya veda etme zamanı..
rabbim kucağında görmeyide nasip etsin inş canımm
bizimkisi sebepsiz belki diyorum bi sebep olsaydı ona göre tedavi uygulanırdı ama nasip tabi herşey hakkımızda varsa birgün olacak elbet
evet canım haklısın bende histereskopi düşünüyorum tekrar denemeden önceCanim bana da yillarca sende hic bir sorun yok dediler halbuki varmis. O kadar denemeye olmuyorsa saglam bir merkeze yine gozuk atlamasinlar canim. En ufak bisi bile etkiliyor. Yumurtam büyüyor catliyordu benim ama kalitesi cok kotuymus mesela o yuzden embriyo olamiyordu.
evet canım haklısın bende histereskopi düşünüyorum tekrar denemeden önce
Gözün aydın canım. Rabbim sorunsuz bi süreç sonunda evladını kucağına almanın nasip etsin. Ve duana kocaman bi aminnn diyorum.Kizlar doktordan donuyoruz su an. Allahimiza sukurler olsun. Sorun yok dedi. 27 mayista detayli ultrasonumuz da sorunsuz cikar insallah. Ezan okunuyor su an ve benim duam Rabbimin evlat hasreti ceken cumle muslumanin evladina hayirli saglikli ahlakli evlatlar vermesi. Hamilelerimiz de saglikli gecwlik gecirip saglikla kucaklarina alsinlar insallah.
M mhtpfth canim gozun aydin. Rabbim size bagislasin evlatlarini. Cok sevindim canim sorunsuz cikmasina gozunuz aydin. Bana da dua et kiz insallah ben de sorunsuz gecirem :)
Slm tatlım. Fazla ugrayamiyorum iyiyim şükür. Bu gün 5. Gün transferi saymazsak. Dün yatağımi topladım yatmıyorum artk yemegimi yaptım akşam yürüyüşü de yaptım. Normale dönüyorum artık. Fazla yatmiycam. Canım dün itibari ile goguslerimde ağrılar kasiklarimda belimde ağrı batma belimden bacagima doğru bi çekilme oluyor . Geçen seferde buna benzer şeyler vardı galiba yine olmadı. Bi de bişey sorucam canım. Yarın anneme gitmeyi düşünüyorum 2 saat falan sürüyor yol onlar bilmiyo tedavimi. Bişey olur mu acaba sence. Bu arda siz Nasılsıniz bakalım nasil gidiyorY yenibidunya canim nasilsin
Ayy canım süper yaaa, bir kız bir erkek çok şirinkızlar dün ayrıtılı ultrasonumuz vardı gittim bebeklerımı gördum çok şükür ıyıler bir sorun yok cınsıyetlerınıde kesın olarak öğrendım biri kız biri erkek olacak tamda hissettıgım gibi allahım sağlıkla kucagımıza aldırsın cok muhtesem bır duygu yüzlerını de net gremedım malesef ıkısıde aynı pozu verdıler yumruk yapıp yuzlerını kapattılar nazlı benım kuzucuklar bu arada şeker yüklemesıde sınırda çıktı malesef tatlıya veda etme zamanı..
Canım bizde sebepsiz infertilite diye biliyoduk, 8 sene sonra bende sorun olduğunu öğrendik, eakgülle benim drum aynı, bizim dr histeroskopi yapmadan tedavi yapmaya sıcak bakmıyo zaten, histeroskopi rahmi temizlediği için tutunmayı arttırıyomuş zaten bende tavsiye ediyorum sana, inşallah güzel sonuçlancak senin de canım hiç umudunu kesmerabbim kucağında görmeyide nasip etsin inş canımm
bizimkisi sebepsiz belki diyorum bi sebep olsaydı ona göre tedavi uygulanırdı ama nasip tabi herşey hakkımızda varsa birgün olacak elbet
Gözün aydın canım maaşallah kızımıza güzel güzel büyüyo demekki annesiKizlar doktordan donuyoruz su an. Allahimiza sukurler olsun. Sorun yok dedi. 27 mayista detayli ultrasonumuz da sorunsuz cikar insallah. Ezan okunuyor su an ve benim duam Rabbimin evlat hasreti ceken cumle muslumanin evladina hayirli saglikli ahlakli evlatlar vermesi. Hamilelerimiz de saglikli gecwlik gecirip saglikla kucaklarina alsinlar insallah.
M mhtpfth canim gozun aydin. Rabbim size bagislasin evlatlarini. Cok sevindim canim sorunsuz cikmasina gozunuz aydin. Bana da dua et kiz insallah ben de sorunsuz gecirem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?