ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Selam kızlar,neler yapıyorsunuz?beni hastaneden aradılar haftaya adetimle gidicem inşallah Cumartesi günü,muayenede sorun çıkmazsa tedaviye başlayacağız inşallah hayırlısı bakalım önceden sezeryan olduğum için bakılması gerekiyormuş bi sorun var mı diye bir de son tedavinin üzerinden 2,5 yıla yakın zaman geçtiği için. Sizlerden güzel haberler bekliyoruz.

Bende buralardayım saat 14:30 da rahim filmi çekileceğim...
Geriye sadece eşimin tahlilleri kalıyor hadi gayret kasım yarılandı...

Allah yardımcın olsun canıminşallah güzel geçer.benim de eşimin hormon tahlilleri kaldı anti-hiv falan.kolay gelsin

Rahim filmi neden istendi canım öncekinde istemişlermiydi?

masallah masallah tup bebis yolunda emin adimlarla gidiyorsun hadi guzel haberlerle gel insallahh Allah yardimcin olsun

masallahhh msallahhh haydi sana da gayirli olsun tedavin arkadasim. sen nerde tedavi oluyorsun. anlasilan bi bebis var massallahhh.. darisi ikinciye. bi de sizde sikinti neydi

Hadi insallah hayirli haberlerle gel rafim filmini onceden cektrdin mi bilmiotm ama bn 1 ay once cektrdim gayet rahat gecti nerdyse hisstmedim bile ..

Tedavin hayirli sonuclansin canim bizde senden guzel haberlee bekliorz hadI bakalim

Hadi insallah hayirli haberlerle gel rafim filmini onceden cektrdin mi bilmiotm ama bn 1 ay once cektrdim gayet rahat gecti nerdyse hisstmedim bile ..
ayy ben o kadar cok korkuyorum ki hala cektirmedim. anestezi almaktan da korkuyom anestizisizde korkuyom.ne olcak benim bu halim

ayy ben o kadar cok korkuyorum ki hala cektirmedim. anestezi almaktan da korkuyom anestizisizde korkuyom.ne olcak benim bu halim
Valla canin bn korkudan tam 1 sene ertelwdim yumurta kapiya dayannca mecbur kaldim ama inan hic canm yanmadi ne zmn bittigini bike anlamadim snrda kndme kizdim sozde bebek icin yapmayacagin sey yoktu amma korkakmissin die ama sonuc iyi cikti bnde rahat bi nefes aldim

sisli memorial ile gorustum gerek yok dedi. acaba niye oyke dediler ki. aralikta gidicem gorusmeye. bakalim artik netlesir. aynen valla kendime kiziyorum ama korkmaktan da kendimi alamiyorum. okullar tatil olsun da artik bakalim ak koyun kara koyun ortaya cikicak

Canim bn fulyada bi goruntuleme merkezmnde yaptrdim 300 tl gibi bisidi amh testimide orda yaptrdim saglsunlar o kdr ilgilendilerki anlatamam eger yprltrmayi dsunursn tavsiye ederm ama sen doktorunn dedigindnde disari cikma bi bildigi vrdr elbet.

Canim bn fulyada bi goruntuleme merkezmnde yaptrdim 300 tl gibi bisidi amh testimide orda yaptrdim saglsunlar o kdr ilgilendilerki anlatamam eger yprltrmayi dsunursn tavsiye ederm ama sen doktorunn dedigindnde disari cikma bi bildigi vrdr elbet.

ben amh testimi bu senenin basinda yaptirmistim. onda cok sukur sikinti cikmadi . ama eger sisli memorial osterse rahim filmi, korkunun ecele faydasi yok deyip cektiriicem artik napalim

GuNaydinnn canim kimselwr yok burda skldm vll su tedavi zamani gelsede ortalik guzel haberlerle senlense
Slm canim ewet ya az kaldi ama gecmiyo sanki bide bzm simdi tadilat islermz fln olcak ins bbgmde gelirse ona gore ewde degsklikler yapicaz..ayyy Allah im hayrlisiyla hepimize o sevinci yasatsin ins.. Dun de ruyamda yine bsyler gordum test yaptrmsm hamileymsm ins gercek olur... Sen neler yapiosun canim

Canim vll bnde pek degisiklik yok is ev arasi mekik dokuyorm tabi bide kaynvldm ve grumcm esimi tup bbkten vazgevirmeye calisio onnla ugrasiorrm hayirla su zaman bir gelseydi iyiydi

Canim vll bnde pek degisiklik yok is ev arasi mekik dokuyorm tabi bide kaynvldm ve grumcm esimi tup bbkten vazgevirmeye calisio onnla ugrasiorrm hayirla su zaman bir gelseydi iyiydi
Aaa neden peki canim amaclari ne normal yolla olur mu diyolar.. O kdr bekledin sonucta bu yola girdin artik bi karar werdnz esinle..valla cok zor hakkaten hayrlsyla bir an once gecse alsak mutlu hbrleri rahatlasa herkes

masallahhh msallahhh haydi sana da gayirli olsun tedavin arkadasim. sen nerde tedavi oluyorsun. anlasilan bi bebis var massallahhh.. darisi ikinciye. bi de sizde sikinti neydi
Sagolasin canim insallah benden de ekstra bisey istemezler rahim filmi gibi.sisli memorial de olucam canim insallah.evet 20 aylik kizim var amin darisi ikinciye ve sizlere de.sorunumuz sperm sayi azligi morfoloji cikolata kistleri .merkezin profesoru sizde yok yok demisti ordaki ilk tedavimde. ama cok sukur yillarca bekledim 1 tane 1. Kalite embriyom oldu o da kizim oldu.sen neler yapiyorsun?
Tedavin hayirli sonuclansin canim bizde senden guzel haberlee bekliorz hadI bakalim
Sagolasin canim
Ogretmen misin canim ben de ozel okulda ogretmendim ama hamileligimle uzuuun bi ucretsiz izne ayrildim.calismiyorum hala.hem kizim icin hem de bu tedaviye baslamak icin.
neden istemiyorlar tatlim?

bizde sisli memoriala gidicez. bizde de morfoloji ve ileri hizli sorunu var.esim emodex kullanicak ocaga kadar. ogretmwnim tatlim tatili bekliyicez ki istanbula gidip de tedaviye baslayabilelim. sen hangi doktoru tavsiye edersin bana. ilk geldiginizde semra hanimla goruseceksiniz dediler bana ama orda her muayeneyi baska bi doktor yapip opunu kendi dokyorun yapoyormus sanirim.senin ozellille tavsiye edebilecegin kimse var mi??

o ne demek yaa... neden vazgecirmeye calisiyorlar ki

o ne demek yaa... neden vazgecirmeye calisiyorlar ki
Valla cnm iste bi bitkisel bisi varmis onu deneyinmis bekledinz bu kadar zaman 1 sene daha bekleyin diolar sperm sayisi gitgide azalio diorm anlatamiorm en kotusude bunlar zamannda problemn bnde oldugunu saniolardi o zmn hic bisi yapmioken simdi buna ne diyim ki ben.

ben de geldim kızlar,
iki gündür misafirim vardı giremedim buraya, nasılsın sevgili anne adayları?
gerçekten bir an önce şu ay bitsede tedaviye başlasam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…