ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

hey Allahım sen sabır ver, onlara ne ya! sanki bizim için kolay bir süreçmiş gibi bir de insanların negatif yaklaşımlarıyla uğraşıyoruz, sen eşinle net bir şekilde konuş arkadaşım, bizi etkilemelerine müsade etmeyelim bu bizim hayatımız bizim kararımız gibi birşeyler söyle ne bileyim, Allah yardımcın olsun, sen canını sıkma sakın

Valla canim bnm esim bana hak verio ama onlarida kirmak istemio iste onuda anliorum ama bnde bunaliorum hayirla su aralik geleydi iyiydi

Insallah hayirlisiyla baslarsiniz canim.meslektasiz demek.evet ilk semra hanim bakiyor ama sonrasinda onu neredeyse hic gormuyorsun prof. ve cok yogun.ben onun birkac muayene ve transfer yapmasinda israr etmeyi dusunuyorum kabul ederlerse tabi.malesef gidecegim tarihte semra ve aylin hanim yokmus ben de hande hanima randevu aldim sonraki gunler duruma gore bakicam.tatlim semra hanim disindaki butun dr lar degismis benim zamanimda nur ve aynur hanim vardi cok iyi ve guleryuzlulerdi.simdikileri hic tanimiyorum deneyip gorucez.ama demelerine gore her gun butun dr lar semra hanim dahil bir araya gelip butun hastalarin o gunku durumuna gore ilac dozunu gidisati birlikte ayarliyorlarmis.bu guzel bir sey.zaten kendi dr un her zaman olmuyor mecbur digerleri bakiyor.

ben geldim ama kimse yok galiba, kendi kendime mi konuşuyorum
hosgeldiiin daha tedaviler baslamadi ya o yuzden biraz sakin oluyor burasi ama sen yaz tatlim goren cevap yazar zaten

Valla canim bnm esim bana hak verio ama onlarida kirmak istemio iste onuda anliorum ama bnde bunaliorum hayirla su aralik geleydi iyiydi
kız sorma şu aralık bi geleydi iyiydi :)
canım çok şükür ki eşin etkilenip vazgeçelim demiyor? onlara söylemeden yapma imkanınız yokmu?

Merhaba arkadaşlar aranızda yeni katıldım benim bu ay yumurtalarım toplandı ve dondurulacak üç tanesi iyi kalite dediler diğerleri üçüncü günde 6 hücreli olması gerekiyorken bizimkiler 5 hücreliymiş doktor yavaş bölünme dedi moralimi çok bozdu aralık ayında transfer yapılacak bu bölünme hakkında bilgisi olan var mı

Allah yardimcin olsun canim onlar da iyiliginizi dusunuyor ama her kafadan ses cikinca insan bunalir zaten stresli bir surec.biz iki tarafa da soylemiyoruz sonuc belli olunca ogreniyorlar kafamiz rahat oluyor.

hoşgeldin canım, ne güzel ilaç-iğne faslını geçtin yani, inşallah herşey yolunda gider arkadaşım, bölünme hakkında bir bilgim yok, ama bilen arkadaşlar cevaplayacaktır mutlaka

hergun butun dr lar semra hanim dahil bir araya gelip butun hastalarin o gunku durumuna gore ilac dozunu gidisati birlikte ayarlamalari ne kadar güzelbisey yaaa bayildim buna. sonucta istisare kararları her zaman daha saglikli olur.
ya benim icin tatli dilli doktor olmasi cok onemli.zaten psikolojik olarak felaket yipratici bi olay tup bebek ustune bir de doktor afra tafrasi cekemem ben. insallahhh da tatli dilli guleryuzlu doktorlarla karsilastirir Mevlammmm...

Tatlım Merhaba hoşgeldin... eylül Ayında ilk tüp bebek denememi yaptım ve maalesef sonuç hüsran... 12 yumurta toplandı 7 tanesi iyi durumda dediler ve işleme aldılar eşimin sperm sayısı 150 milyon çıktı yum toplama günü... 3. Güne 6 tane yumurta geldi ve hepsi orta kalite oldu bir tane 8 hücreli embriyo tranfer edildi 5 embiryo gelişimini geriden tamamladığı için iptal oldu... Bu durum için eşinin sperm değerinden dendi bana eşimin ileri hızlı değeri % 2 Morfoloji 1... ama arada tüp bebek ile ilgili bilgiler okuyorum iyi embiryo Olmama nedeni olarak yumurta kalitesizligi yazıyor yani benim yumlar mı iyi değilmiş anlamadım bana eşimin değeri neden olarak söylendi

Hosgeldin canim aramiza keske bildigim bisi olsaydi yardimci olmak isterdn fakat bnn icinde ilk ve yeni bir surec umarm soruna cevap bulursun ons tedavin hayirla sonuclanir

Merhaba kızlar,

eski forum takipçisiyim ama bu forumda cok yenıyım.. Polikistik hastasıyım 2,5 yıldır tedavı goruyorum 5 aşılma sonuncusu iptal yumurta oluşmamasından 1 tüp bebekte aynı durumdan ıpral oldu.. 3 ay once idi ben cok uzuldum diyete basladım -15 ile İstanbul tüp bebek merkezınde emre beye baslıyorum ortalama kasımın 21 gibi adet görmem gerek tedavıye baslamak ıcın ... Heycanlı değilim artık cok üzüntüler yasadım... Şimdi yeniden bu yükü sizlerle paylaşmak ıstedım.. Elinde prugeon iğne artan varsa yardımcı olursa sevınırım..

Hos geldin canim aramiza rabbim cok buyuk her seyin bir zamani var rabbim vermediyse daha iyisini verecegindendir merak etme sen ins son tedavin olur ve saglikla evladini kucagina alirsin kismetse bnde emre beye gitmeyi dusunuyorum sen daha once gittn mi peki

Canım ilgilendiğin için teşekkür ederim benim eşimin spermlerinde hiç bir Problem yok ama bize bir sebep söylemediler bilmiyorum bugün arayacaklar diğer yumurtalar için bizimkilere yavaş gelişim diyorlar bekliyorum hala

Hadi insallah hayirli haberlerle gel rafim filmini onceden cektrdin mi bilmiotm ama bn 1 ay once cektrdim gayet rahat gecti nerdyse hisstmedim bile ..

masallah arkadasımya nasıl hissetmedin.ben rahim filminde ölüyorum sandım o nasıl bir sancıydı ilaç geldiğinde..tabi rahme açmak için kullandıkları bişey varya onu takarken ve çıkarırkende canım fena yandı.

bizimde hikayemiz size benziyor arkadasım bizede doktor morfolojiden dolayı dedi..yani yumurta 5 güne kadar yumurta kalitesiyle gelir 5.günden sonra sperm devreye girer dedi sperm kalitesi özellikle morfolojı kotu ise olmaz dedi.

Valla canim bnde oyle bi korkuyla gittimki yatarken bile bacaklarm titriodu sadece o aletlerdn canm yandi brz ama oda jinekolojk muayenenn aynisiydi ztn ilaci verdiklrnde okudugum kadaryla yanar acir falan die dusunuodum bi soguklk hissttim o sirada doktorda bisilr soruodu ve bitti bnde anlamadim ama gaulyet rahat atlattm hadi bn neyse ama kuzenim deli gibi korkar boyle seylrsn onunda canI yanmamis vll kisidn kisiye degisiodur elbet

belkşde kişiden kişye değişiyodur yada bazı merkezlerde daha ağrısız oluyomuşya..ben ilaç gelince öyle bir bağırdımki anlatamam ağladım..ama doktor en rahat hastam sendin dedi benim bu durumuma göre sen anla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…