ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Ayyy valla uzuldum canim ama dedigin gibi agrisiz die gittim zten bu merkezide arayip buldum onfandir belkid3

canım hoşgeldin, inşallah bu son tedavin olur, bizi bizden daha iyi kim anlayacak, buraya gelmekle çok iyi ettin.

Aslında bı kaç kere geldım am abu forum bana cok karısık gelıyor bırde eskı forumda artık hepımız ahbap olmustuk ısım cısım ama olsun kendıme yenı bır sayfa actım Hoşbuldum

sayfaniza yeni dahil olmustum.aralikta sizler gibi bendet tup bebek yaptiracaktim.ancak bugun kan testinde hamile oldugum cikti.rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin.2senedir olmadigim tedavi kalmamisti.
ayyy inanamıyorum süper haber ya, canımmmmmm Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah,
kızlaaaarrrrr bize de böyle bir sürpriz olurmu ne dersiniz

Aslında bı kaç kere geldım am abu forum bana cok karısık gelıyor bırde eskı forumda artık hepımız ahbap olmustuk ısım cısım ama olsun kendıme yenı bır sayfa actım Hoşbuldum
canım insan bir topiğe alışınca diğerleri biraz yabancı geliyor, ama zamanla bırda da ahbaplık kurulur
hele aralık ayı gelsin, tedavilerimiz başlasın asıl o zaman muhabbet koyulaşır.

kızlar bu arada birşey sorcam, Aralığın kaçı gibi başlıcaksınız tedaviye? ben 19-20 aralık gibi başlıcam, tahminen adet tarihim o günlere geliyor, ayın 12'sinde Türkiye'ye gelicem, o yüzden benim için sanki 12 aralık başlangıç tarihi, ayın 12'sini iple çekiyorum

Canim moralini bozma ben 7 yildir 6 tup bebekle sadece 1 tane 1. Kalite embriyo buldum o da kizim oldu cok sukur sende 3 tane sevinmelisin. bolunme yumurta ve sperm kslitesiyle ilgili ozellikle sperm diye biluyorum bizde de oyle.
Evet tatlim zaten ekip isi diyorlar 2 kez orda denedim afra tafra yapan dr gormedim sadece kisilik ozelligi olarak bazilari soguk bazilari daha guleryuzlu ama hepsi kibar.gidince tercihederiz.dr hasta iliskisi cok onemli bizi rahatlatmalari icin.
seni cok iyi anliyorum canim ben de son tedavilerime esimin zoruyla gitmistim aglaya aglaya hic umudum kalmamisti ama simdi diyorum ki iyiki dinlemisim esimi simdi kizim var cok sukur.asla pes etme moral bozuklugu cok normal ama toparlan yeni bir bahar geliyormus gibi mutlu ve umutlu ol eski kislari unut.insallah bu kez olur elimde ignem yok malesef.

sayfaniza yeni dahil olmustum.aralikta sizler gibi bendet tup bebek yaptiracaktim.ancak bugun kan testinde hamile oldugum cikti.rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin.2senedir olmadigim tedavi kalmamisti.
tebrik ederim cok sevindim senin adina hersey rabbimin ol demesiyle.Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallah

Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah darisi bir umut bizlerin basina

Canjm hosgeldinnnnn aramiza kismetse aralik ayi bir gelsin o zamn herks burda ama bana kalirsa onemli olan bu gunler cnku zaman gecmio neseeeee canim surda aralik ayina ne kaldiki

Valla canim allah kismet ederse sayet snn geldigin gun bnm tedaviye baslamam gerekio tabii herhangi bir gecikme durumu olmazsa

bak bu harika haber 2 tane daha 5. Gun embriyosu demek cok sevindim senin adina.5. gun embriyolarinin tutunma ihtimali daha yuksek diyorlar genelde hayirlisi olsun.transfer neden simdi yapilmiyor da hepsi donduruluyor canim?

Cok guzel bi haber buuu:) Allah kucagna almayi nasip etsin ins...darisi isteyen herkese ins

merserayy, canim sen nereden geleceksin tr'ye? ben de 14 aralik'ta almanya'dan gelecem istanbul'a. insallah hepimizin yuzu gulecek..
aaaa canım bende Almanya'dan gelicem, canım normalde ben Ankara'da yaşıyodum, eşimin görevi nedeniyle geçici olarak burdayız, bu yaz Türkiye'ye kesin dönüş yapcaz, inşallah hamile olarak dönerim, kız aynı zamanlarda başlayacağız o zaman tedaviye, sen tam olarak ne zaman adet olcağını biliyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…