- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
canim, ben de ist'da yasiyodum. esimin doktorasi icin istifa edip geldim buralara :) biz biraz daha buralardayiz. heidelberg'te yasiyorum. sen neredesin?aaaa canım bende Almanya'dan gelicem, canım normalde ben Ankara'da yaşıyodum, eşimin görevi nedeniyle geçici olarak burdayız, bu yaz Türkiye'ye kesin dönüş yapcaz, inşallah hamile olarak dönerim, kız aynı zamanlarda başlayacağız o zaman tedaviye, sen tam olarak ne zaman adet olcağını biliyomusun?
gunaydin canimm <3 <3 <3Gunaydinnnn kizlarrrrryeni bir hafta yeni bir baslangic hersey gonlunuzce olsun zaman geciomu ne ??
Canım hiç çektirdin mi rahim filmi bende düşünüyorum da bazıları ağrılı oluyor diyo ondan korkuyorum
Allah yardımcın olsun canıminşallah güzel geçer.benim de eşimin hormon tahlilleri kaldı anti-hiv falan.kolay gelsin Rahim filmi neden istendi canım öncekinde istemişlermiydi?
masallah masallah tup bebis yolunda emin adimlarla gidiyorsun hadi guzel haberlerle gel insallahh Allah yardimcin olsun
Hadi insallah hayirli haberlerle gel rafim filmini onceden cektrdin mi bilmiotm ama bn 1 ay once cektrdim gayet rahat gecti nerdyse hisstmedim bile ..
canım insan bir topiğe alışınca diğerleri biraz yabancı geliyor, ama zamanla bırda da ahbaplık kurulur hele aralık ayı gelsin, tedavilerimiz başlasın asıl o zaman muhabbet koyulaşır.
kızlar bu arada birşey sorcam, Aralığın kaçı gibi başlıcaksınız tedaviye? ben 19-20 aralık gibi başlıcam, tahminen adet tarihim o günlere geliyor, ayın 12'sinde Türkiye'ye gelicem, o yüzden benim için sanki 12 aralık başlangıç tarihi, ayın 12'sini iple çekiyorum
Yani benim yumurta mı kaliteli değil canım o yüzden mi orta kalite embiryo oldu... zaten anlamadığım birşey var benim yumurta rezervim iyi doktor 10 gün 225 doz gonal f kullanmammı istemişti yüksek doz gelmişti sonuçta yanlış doz yumurtayı kalitesiz yapar öyle değil mi kızlarbizimde hikayemiz size benziyor arkadasım bizede doktor morfolojiden dolayı dedi..yani yumurta 5 güne kadar yumurta kalitesiyle gelir 5.günden sonra sperm devreye girer dedi sperm kalitesi özellikle morfolojı kotu ise olmaz dedi.
Hadi hayirli olsun canim sen icino ferah tut cocuksuz 1 ayini esinle gecir malum cocukbolunca eslerin papucu damaevet canlar çok mutluyum..Zeynep kamilde tedavi oluyorum bildiğiniz üzere..doktor raporun 1 aya çıkar dedi.ben ocağa kalır diye düşünüyordum ama aralıkta yaparız dedi.bu arada ulturasonda sağda 7 solda9 yumurtam varmış.kan tahlili yapıldı.15 gün sonra temizken kan vericem ve onay için heyete başvuru yapıcam...Allahımmmmmmm inşallah bu sefer olur da yavrumsuz son 1 aaaaayyyyyyyyyyyy
Hosgeldib tedvin hayirli olsun allah dualarni kabul etsin bu arada madem tedaviye basliosun listeye ekleyelim guzel habrlrini hep beraber paylasalm bilgilerino gnderrsn eklermMerhaba bende yarın başlıyorum nasipse inşallah aralık 15 te transfer olucak Allah'ım dualarımızı kabul etsin kucagımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun sabırsızlıkla bekliyorum inşallah iyi haberler alırız
Merhaba canım geçmiş olsun bende eylülde ilk tüp denememi yaptım 3. Gün embiryosu transfer edildi orta kalite tutmadıSlm kızlar bende aralık topiğinr geçeyim artık dedim çünkü bu ay transferim olfu ilkbtransferim 3. Gün transferiydi tek embriyo tutunmadı bebişim bana :) bende aralıkta 2. Tedavime başlıcam bakalım hayırlısıyla sizce neler yemeliyim embriyom 5. Güne ulaşdın istiyorum tavsiyelerinizr ihtiyacım var
Canım valla eşimin değerlerini sölemediler ama eşimde prob. Yok benim bende pco var zaten micro yapılmıştı Ma olmafı şimdide ikinciye bşlıcaz bakalım ben o tedaviyi unuttum bile ikinciye hazırlıyorum kendimi bakalım inş herşey güzel olur benden 8 yumurta toplnmıştı geriye de hiç kalmadı embriyomMerhaba canım geçmiş olsun bende eylülde ilk tüp denememi yaptım 3. Gün embiryosu transfer edildi orta kalite tutmadıeşimin değerleri ile ilgili dendi morfoliji ve ileri hızlı sorunu var senin kaç yumurta toplandı eşinin morfoloji ve ileri hızlı kaçtı canım ? valla yumurta gelişimi için kuru incir ye canım tranferden sonra bol bol ananas... embiryo nun 5. Güne gitmesi için yumurtanın kaliteli olması gerekiyormuş yeni öğrendim:)
Anladım canım benimde 12 yum toplandı 8 tane işleme alındı 6 tane döllendi geriye hiç kalmadı dediğin gibi ikinci için hazırladım kendimi :) kader kısmet canım inşallah ikincide kavuşuruzCanım valla eşimin değerlerini sölemediler ama eşimde prob. Yok benim bende pco var zaten micro yapılmıştı Ma olmafı şimdide ikinciye bşlıcaz bakalım ben o tedaviyi unuttum bile ikinciye hazırlıyorum kendimi bakalım inş herşey güzel olur benden 8 yumurta toplnmıştı geriye de hiç kalmadı embriyom
Canım Doktorum dondurulmuş embriyonun tutma olasılığı daha yüksek bir ay dondurmalı dedi o yüzden donduruyormuş aralık ayında transferim yapılacak peki birşey sorsam adet olduktan sonra kaçıncı gün transfer yapılıyor acaba senin de aralık ta mı yapılacak transferinbak bu harika haber 2 tane daha 5. Gun embriyosu demek cok sevindim senin adina.5. gun embriyolarinin tutunma ihtimali daha yuksek diyorlar genelde hayirlisi olsun.transfer neden simdi yapilmiyor da hepsi donduruluyor canim?
İnş canım ya bakalım bu swfer iyi hazırlıcam krndimi bugünden başlıyorum inş hazırlıklara :)Anladım canım benimde 12 yum toplandı 8 tane işleme alındı 6 tane döllendi geriye hiç kalmadı dediğin gibi ikinci için hazırladım kendimi :) kader kısmet canım inşallah ikincide kavuşuruz
biz de cumartesiye randevu aldik canim dr un kim?Ben 5 sene önceki tedavimde çektirmiştim hiç ağrı falan hissetmedim... Cumartesi günü aynı merkezde tekrar çektirdim ve ağrı acı yok aynı jinekolojik muayene gibi...
Kızlar Cumartesi günü rahim filmimi çekildim, sağ tüpüm alınmıştı daha önce sol tüpte sorun yokmuş anladığım kadarıyla henüz doktora göstermedim...
Pazar günü de eşimin kan tahlillerini yaptırdık... Şimdi geriye bir tek sperm testi kaldı onuda cumaya kadar halledip cumartesi doktorla görüşmeye gitmeyi planlıyorum...
Canım bende 6 Aralık gibi bekliyorum adetimi 8 Aralıkta da tedaviye başlarız inşallah hayırlısıyla... Ben zaten istanbuldayım işim size göre biraz daha kolay bu konuda...
Tedavin hayirli olsun canim yavas yavas siraya giriyoruz sonrasinda da guzel haberler insallah.Merhaba bende yarın başlıyorum nasipse inşallah aralık 15 te transfer olucak Allah'ım dualarımızı kabul etsin kucagımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun sabırsızlıkla bekliyorum inşallah iyi haberler alırız
hosgeldin canim insallah bu ay tutar tatlim ard arda yapiyorsun demek cesaretlisin masallah.saglikli beslenelim oncelikle.sonra ananas kabak cekirdegi iyi diyorlar ama hic denemedim acikcasi.moral onemli ve duaaa.Slm kızlar bende aralık topiğinr geçeyim artık dedim çünkü bu ay transferim olfu ilkbtransferim 3. Gün transferiydi tek embriyo tutunmadı bebişim bana :) bende aralıkta 2. Tedavime başlıcam bakalım hayırlısıyla sizce neler yemeliyim embriyom 5. Güne ulaşdın istiyorum tavsiyelerinizr ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar konuşmanıza dahil oldum ama ben yumurta toplama işleminden önce sigarayı bıraktım her gün süt içtim keçi boynunu pekmezi yedim ceviz fındık kabak çekirdeği yedim çok şükür 27 yumurtam toplandı şuan 3 tane 3. Gün embriyom 2 tane 5. Gün embriyom oldu Size de bunları tavsiye etmek istedimİnş canım ya bakalım bu swfer iyi hazırlıcam krndimi bugünden başlıyorum inş hazırlıklara :)
Himmm embriyolarim dondurulacak seviyeye hic gelemedigi icin bilmiyordum bunu.en fazla 4. Gune ulasti.canim adetin iki veya 3. Gunu basliyorsun ignelere yumurta takibine gore bakiliyor ortalama basladigin gunden itibaren 14-15 gun suruyor.embriyolarin gelisme asamasi dahil.ama 4. Veya 5. Gune giderse embriyo sure 1 - 2 gun uzar transferin.zaten transferden 12 gun sonra ya hamile oldugunu ogreniyorsun ya da adet oluyorsun yani 1 ay tamamlaniyor ben sasmadan 28 gunde bir oldugum icin aynen tutuyor.benim de cumartesi baslayabilirsem insallah bi aksilik olmazsa aralik ayinin ilk on gunu icinde olur insallah transferim, saglikli embriyolar lutfederse rabbim insallahCanım Doktorum dondurulmuş embriyonun tutma olasılığı daha yüksek bir ay dondurmalı dedi o yüzden donduruyormuş aralık ayında transferim yapılacak peki birşey sorsam adet olduktan sonra kaçıncı gün transfer yapılıyor acaba senin de aralık ta mı yapılacak transferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?