Ne guzel bilgiler verdin canim tesekkurler ben de deneyeyim.masallah ne kadar cok yumos olmus.ilac kac doz verdiler sana.bana cok az veriyorlar yumoslar cok asiri tepki verdigi ve her gun kanda bakilan e2 tavan yaptigi icin.75 le falan basliyoruz genelde 8-10 tane oluyor.Merhaba arkadaşlar konuşmanıza dahil oldum ama ben yumurta toplama işleminden önce sigarayı bıraktım her gün süt içtim keçi boynunu pekmezi yedim ceviz fındık kabak çekirdeği yedim çok şükür 27 yumurtam toplandı şuan 3 tane 3. Gün embriyom 2 tane 5. Gün embriyom oldu Size de bunları tavsiye etmek istedim
biz de cumartesiye randevu aldik canim dr un kim?
Tedavin hayirli olsun canim yavas yavas siraya giriyoruz sonrasinda da guzel haberler insallah.
hosgeldin canim insallah bu ay tutar tatlim ard arda yapiyorsun demek cesaretlisin masallah.saglikli beslenelim oncelikle.sonra ananas kabak cekirdegi iyi diyorlar ama hic denemedim acikcasi.moral onemli ve duaaa.
Merhaba arkadaşlar konuşmanıza dahil oldum ama ben yumurta toplama işleminden önce sigarayı bıraktım her gün süt içtim keçi boynunu pekmezi yedim ceviz fındık kabak çekirdeği yedim çok şükür 27 yumurtam toplandı şuan 3 tane 3. Gün embriyom 2 tane 5. Gün embriyom oldu Size de bunları tavsiye etmek istedim
Canım bende de polikistik over vardı 150 ile başladı ama yanında cetrotide diye bir iğne daha verdi aşırı tepki vermesin diye en Son gün de lucrin diye bir iğne verdi 27 toplandı ama 5 tane kaldı senin tedavin ne aşamada şuan doktorum beni ohss riskine karşı üç günde bir kontrole çağırdı benimde östrojen seviyom 1000 in üstü çıkıyordu o yüzden en Son gün lucrin verdi galiba sende doktoruna konuşabilirsin bence daha yüksek doz içinNe guzel bilgiler verdin canim tesekkurler ben de deneyeyim.masallah ne kadar cok yumos olmus.ilac kac doz verdiler sana.bana cok az veriyorlar yumoslar cok asiri tepki verdigi ve her gun kanda bakilan e2 tavan yaptigi icin.75 le falan basliyoruz genelde 8-10 tane oluyor.
Çok saol canım hoşbuldum valla cesaretliymişim bende bilmiyodum :) ama vücut hazıt bu kadar hormon almışken ertelemek istemiyorum o kadar iğne yedim donuçta vücudu o kadea hazıtladık hamileliğe ertelemek istemiyorum bu seferde olmazsa seneye denerim artık nabalım nasip kısmet valla ben ilkinde kabak çekirdeği yedim işe yaramadı :) ananası da çok az yedim fazlası zararlıymış diye okumuştum cesaret edemedim bide macun yaptırmıştım bal arı sütü poleni bir aya yakında teansfer öncesi onu yemiştim ama onunda prk faydası olmadı bu seferde sadece arı süyü alıcam bakalım bide incir yiemeye başlıyım hurmayı da burdan okudum onuda yiyim iyice şişeyim :))biz de cumartesiye randevu aldik canim dr un kim?
Tedavin hayirli olsun canim yavas yavas siraya giriyoruz sonrasinda da guzel haberler insallah.
hosgeldin canim insallah bu ay tutar tatlim ard arda yapiyorsun demek cesaretlisin masallah.saglikli beslenelim oncelikle.sonra ananas kabak cekirdegi iyi diyorlar ama hic denemedim acikcasi.moral onemli ve duaaa.
Canım aynı gün döllediler üçüncü günde kaliteli 3 tane embriyoyu doldurdular riske atmak istememiştim geri kalan 23 tanesini devam ettirdiler onların arasından da iki tane beşinci güne kadar devam edebildi öyle yani hayırlısı inşallah hepimiz birbirimize hayırlı haberler veririz inşallahCanım benim randevum sanırım pazartesiye kalacak eşim haftaiçi sperm testini yaptıramam diyor... Cumartesi testi yaptıracak bende herhalde Pazartesi giderim... Zaten 06 Aralık gibi adet olmayı bekliyorum...
İlk tedavimde Nur ve Semra hanım vardı... Şimdi Semra hanıma giderim ama diğer doktor konusunda bir karara varamadım
Senin adına çok sevindim arkadaşım... Bizlerle paylaşmanda çok hoş...
Yalnız ben birşeyi anlamadım hem 5.gün hem 3.gün embriyon nasıl oluyor... Aynı gün döllenmediler mi?
Canım sen doktora cetrotide ilacını bir sor istersenYanlis oldu 100-125 le baslayip 75 e kadar dusuyor ilac dozu.
Merhaba canım çok saol bende sigarayı bırakalı 9 ay oldu hergün süt içmeye çalışıyorum ama prk sevmiyorum malesef dokunuyo süt keçiboynuzu pekmezine ağırlık vermek lazım dediklerini uygulucam çok saol tatlımMerhaba arkadaşlar konuşmanıza dahil oldum ama ben yumurta toplama işleminden önce sigarayı bıraktım her gün süt içtim keçi boynunu pekmezi yedim ceviz fındık kabak çekirdeği yedim çok şükür 27 yumurtam toplandı şuan 3 tane 3. Gün embriyom 2 tane 5. Gün embriyom oldu Size de bunları tavsiye etmek istedim
Ayt aynı bdnimde öle oldu vanım ama bana 150 ile başladı doktorum sonra sürekli düşürdüYanlis oldu 100-125 le baslayip 75 e kadar dusuyor ilac dozu.
Ben de kararsizim canim gidip gorucez bakalim malesef aylin ve semra hanim yokmus benim adetin 3. Gunu ben de hande hanima randevu aldim semra hanim gelince detayli gosucem yine insallah.olsaydin karsilasirdik hayirlisiCanım benim randevum sanırım pazartesiye kalacak eşim haftaiçi sperm testini yaptıramam diyor... Cumartesi testi yaptıracak bende herhalde Pazartesi giderim... Zaten 06 Aralık gibi adet olmayı bekliyorum...
İlk tedavimde Nur ve Semra hanım vardı... Şimdi Semra hanıma giderim ama diğer doktor konusunda bir karara varamadım
Senin adına çok sevindim arkadaşım... Bizlerle paylaşmanda çok hoş...
Yalnız ben birşeyi anlamadım hem 5.gün hem 3.gün embriyon nasıl oluyor... Aynı gün döllenmediler mi?
Canim o ilaclari ben de kullandim beni de sık sık cagirdilar hatta sonlara dogru her gun.hatta ilk tedavilerde e2 6000 e cikti iptal oldu tedavim.ama yine sorayim hatirlatman iyi oldu sen nerede tedavi oluyorsun?Canım sen doktora cetrotide ilacını bir sor istersen
Kac yumos oldu peki?ve embriyo?Ayt aynı bdnimde öle oldu vanım ama bana 150 ile başladı doktorum sonra sürekli düşürdü
Canım ben diyarbakır bahçeci de tedavi oluyorum benim de Son gün e2 1000 üstü kesin sonuç bile yoktu yani o yüzden lucrin verdi bu ay yumurtalarını toplayalım donduralım diğer ay transfer yapalım dediCanim o ilaclari ben de kullandim beni de sık sık cagirdilar hatta sonlara dogru her gun.hatta ilk tedavilerde e2 6000 e cikti iptal oldu tedavim.ama yine sorayim hatirlatman iyi oldu sen nerede tedavi oluyorsun?
Rica ederim canım her gün ya ceviz ya fındık ya kabak çekirdeği yedim ce balık yedim bol bol bir de ananas suyu içtimMerhaba canım çok saol bende sigarayı bırakalı 9 ay oldu hergün süt içmeye çalışıyorum ama prk sevmiyorum malesef dokunuyo süt keçiboynuzu pekmezine ağırlık vermek lazım dediklerini uygulucam çok saol tatlım
ben Aachen'dayım canım,canim, ben de ist'da yasiyodum. esimin doktorasi icin istifa edip geldim buralara :) biz biraz daha buralardayiz. heidelberg'te yasiyorum. sen neredesin?
ben sanirim 24 u gibi adet olacam. 14 unde de ist'da olacam. sen ank'da mi yaptieacaksin? insallah ayni zamanlarda hamile kaliriz..
Bence bunlari beylere de yedirmeli faydasi olur iki tarafli zaten dr lar incirin icindeki o kucuk seyleri spermlere inciri ise onlarin yumurtaliklarina benzetiyorlar mis cevizin beynimize benzemesi gibi yaniRica ederim canım her gün ya ceviz ya fındık ya kabak çekirdeği yedim ce balık yedim bol bol bir de ananas suyu içtim
eveeeeeetttttt topiğimizin tedaviye ilk başlayan kişisisin, şimdi hepimizin gözü senin üzerinde olcakMerhaba bende yarın başlıyorum nasipse inşallah aralık 15 te transfer olucak Allah'ım dualarımızı kabul etsin kucagımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun sabırsızlıkla bekliyorum inşallah iyi haberler alırız
canım şimdiden hayırlı olsun tedavin.kızlar selamın aleyküm, tedavisi devam edenlerin rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah, benimde. rapor çıkartmaya çalışıyorum hala ve nerde tüp deneyecem bilemedim, umut tüp bebekten süleyman ve ulun beyler ayrılmış, umuta gitmeyi düşünenler siz naptınız, ne karar verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?