ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım beniiiiimm az kaldı merak etme, çocuk olduktan sonra hamileliğin daha rahat bir dönem olduğunu farkedeceksin, ama tüm yorgunluğuna ve uykusuzluğuna rağmen daha mutlu olduğun bir dönem olcak,
Bel ve sırt ağrısı çok çekiyorum ama oğlumun gülğcükleri herşeyi unutturuyo teyzesi
 

Masallah benim oglusuma :) allah nazarlardan korusun. Gecmis olsun canim. Cok mu kucakta duruyor? Sen tek mi bakıyor sun bebege? Ben cevremdeki bebekleri görünce cok tirsiyorum insallah sakin akilli olur :)
 
Nasilsiniz kizlarr
Bende iyiyim canım sen nasılsın?
Oğlumun gündüz uykuları kuş uykusuna döndü, dalamıyo bi türlü, sallamaya da alıştırmak istemiyorum ne yapayım bilmiyorum
Onun dışında bi sıkıntı yokçok şükür, bol bol yorgunluk uykusuzluk işte :))))
Sen nasılsın? Şeyma nasıl Halidem, şaka maka kuzucuklarımız 2,5 aylık oldu nerdeyse
Bu günleri de görfük çok şükür
Darısı eakgülün yeloyelonun icecreamin başına inş
 
Kuzlar ben de iyiyim cok sukur. Seymaya gece uykusu icin egitim vermeye basladim.4gundur. Cok sukur iyi gidiyoruz. Şöyle yapiyorum. Aksam 9 yada 10 olunca yatak odasina karanliga gecip yatakta uzanarak emzirmeye basliyorum.dalana kadar emziriyorum. Ilk denemede 10da basladim.12ye kadar surdu emme ve dalma islemi. Ama erresi gun 1saat 45 dakka surdu. Sonraki gun 1saatte daldi. Gece uykusuna gecti. Yani 4 5 saat araliksiz uyudu.uyuyor yani. :) onu uyutunca süt sagiyirum.elle ama.makine ike degil. Diyelim 12de uyudu ya.sagdigim sutu de gece 1bucuk 2gibi veriyorum.uykusunda iciyor :) Ac uyumasin diyorum :) saat 5 gibi uyaniyir.o zaman kakasini yaomissa karanlikta hemen hzili hizli altini degisip emzirip uyutuyorum. Oyle iste bende durumlar :)
eakgull emelim masallah bu zamana geldin
Ben 36da dogurmustum.dikkat et kiiizz ")
Merserayy im gündüz uyumuyir ya gece uykunuz nasil? Bi de sancisi mi var acaba dalamiyor. Benim kiz sancisi olunca dedigin gibi dalamiyor.
Kimyon cayini dene istersen. Acayip rahatlatiyot minikleri. Esra erolun kimyon cayi diye nette vat.bi dene istersen kuzu.
Bi de uyku egitimde okumustum.Gunduzleri hep ayni saatte kaldirin diyor.seyma 9 gibi kalkiyor. 1saat 1bucuk saat birlikta takiliyoruz. Yormaya calisiyorum onu. Yuzustu yatiriyorum.debeleniyo :) sonra emzirme ve uyku.
Cogi zaman gunduz 1saarlt bile uyumuyir ama boyle biyke buyuyecekler de mi:)
 
Merserayy halide25

Kızlar selamlar nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür. bugün kontrolümüz vardı 35+6 haftalık olduk boyumuz 49 cm kilomuz 2900 :) Bir hafta önden gidiyordu hep o ara kapanmış. Tam haftasına uyumluymuş oğlumuz. Beslenemedim mi nedir bilemedim ki.
Nst de sancımız çıkmıyor.Kontrollerimiz haftalığa düştü. 38. haftada çatı muayenesi olacağız. Hazırlıklarımız bitti. Haftaya ağdamı olayım diyorum sonra ne zaman geleceği belli olmaz dimi :)

Sizler bebişleri büyüttünüz maşallah. Sağlıkla sıhhatle inşallah. Çok şükür bu günlerimize. Ay sonunda nasipse aranıza geliyorum güzel anişler :)
 
Selam kizlar
Biz de 38+4 bitirdik hala gelen giden yok :)
Gecen persembe duzensiz sanci ve bir parmak ucu aciklik var dediler heyecan yaptik annem eceleyle geldi falan ama tık yok :) annisler bize de dua edin bir an once saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah :)
Dogum icin varsa önerileriniz alabilirim
 

Canim nasilsin dogum oldu mu
 
Yok nerdee :)
Arada sanci falan cikiyor bi atraksiyon heyecan yapiyo sonra hersey normal :)
Sen nasilsin?

:))) bu bekleyis 12. Güne beklenen kan testinden cok daha heyecanli olmali :)) bende sanci yok ama popoda ve cati kemiğim de agri oluyor. Haftalik kontrollere devam. Bebek 3 kilo boyu 49 cm oldu. İlk gunlerdeki uyuma isteğim geldi. Senin bebeğin in boyu kilosu nasil canim. Fotoğraf ci ile anlastin mi hastane süsleri falan? Allahim saglikla doğma sini nasip etsin kuzularimizin bekleyen isteyen herkese de nasip etsin insallah
 
Kizlar sizin yerinize ben heycanlamdim. Haydi sağlıkla dogurun da gelin :)
 
Selam kızlar
Halidem bizim gece uykusunda bi problem yok, gündüzleri uyumuyo değil uykuya dalamıyo bi türlü, 5-10 dakika da bi uyanıyo, bazen hüç uyuyamıyo, ağlama krizine giriyo, bende çıldırıyorum tabi, 1-2 haftadır böyle
Uyku eğitimi meselesini bende araştırıp duruyorum ama heryerdd 4.ayda başlayın diyolar, asla ayakta sallamak istemiyorum ama eşimle çok zıtlsşıyoruz bu konuda, acayip kuralsız deli ediyo beni, geçen gün hiç uyumadı oğlum mahvoldul ağlama krizind girfi öyle böyle değil yani, artık dra götürelim falan dedim dışarı çıktık arabada uyudu, bizde biraz gezdirip geri döndük
Sonra gece uykusu için ayağımda sallayarak uyuttum, ertesi gün yine ısrarla uyumadı beşikte salladım kucağımda pışpışladım yok yok yok uyumuyo arkadaş
Sonra ayağıma koydum yine 1 dakikada uyudu
Ve deli olcam ya, hep yatağında kenfi kendine uyutmayı hayal ediyodum sma dışardan göründüğü gibi değilmiş bu işler
Ben sabırlıyım ağlamadına da dayanabilirim ama krize girmesi pes ettirdi
Zaten eşim ayakta sallama taraftarı alıp sallıyo hemen
Böyle bi çıkmazdayım, arkadaşlarımla konuştum, şu an çok küçük uyumadı ve sakin olmadı çok daha önemli nasıl rahat uyuyorsa öyle uyut dediler, 5.aydan sonra alıştırırsın dediler, bi arkadaşım hala ayağında sallıyo 1 yaşında kızı, ama diğer arkadaşım sallsmıyo artık o 5.ayda kesmiş sallamayı
Valla bilmiyorum, çaresizlik tüm prensiplerini yıkıyo inssnın
Bakalım ne olcsk

Yeloyelo canım doğurdunmu?
Eakgül sen nasılsın canım, sen bi dur 2 hafta daha tadını çıkar
 
Kuzucum gecen fece de bi video gordum. "Ben diger anneler gibi olmayacagim" diye videonun basligi. Nette belki vardir.:) tam bizkm durumu anlatiyor. Butun yapmayacagimix dediğimiz seyleri yaptiriyor bu minnaklar :) onu anlatiyor.. cok iyi hazirlanmis.
Valla ben de sallamiyicam diyordum ama mecbur kalinca uyumasi icin onu bile yapıyor insan. Bir de anladim ki bebekler kisilikleri ile geliyorlar.sen ne edersen et o kendi kafasina gore takiliyor :) her bebis de sahsina munhasir. Kimisinj yatagina koyuyosun tık diye uyuyo kimisi de senin benim gibi ayakta salliyo ya da arabada gezdirip uyutiyo. Iste uyumayinca onalr, biz de stresli oluyoruz cunku dinlenemiyoruz. En azindan sahsen ben oyle oluyorum
Ayrica Bizim kiz da alerjik egzama oldu. Boynunun alti kırmızı idi bi kac gunidr. bu sabah da yanaklarinda var kizariklik. Cok üzüldüm
yanaklarjnda cikmamisken yani pazartesi gunu goturmustuk doktora. Krem vermisti ama kortizonlu krem diye kullanmadim.ama bu sabah yanaklarinda gorunce eşimi kremi almaya yolladim.
Insallah gecer en kısa zamanda.
Ozledim sizleri kizlaaaarrr
 

Canım merhaba,
2 hafta daha beklerim de zaman geçmiyor bana. Doğumdan sonraki süreçten de çok korkuyorum açıkcası. yaşayıp göreceğiz bakalım nasıl olacak.
Anladığım kadarı ile saatlerce ayakta sallamaya gerek olmuyor? bir iki salla hemen uyuyor mu? Belki o pozisyonda rahat ediyordur canım. Bence inatlasmak yerine koyver biraz. Senin kafanın rahat olması çok önemli. O ağladıkca sende stresse giriyorsun. Sütün kesilir hiç gerek yok. Her bebeğin yaklaşımı başka. Oğlunu başka bebeklerle karşılaştırma. Ben düşünüyorum da galiba kendi ruh sağlığım için sallarım. Zaten sonsuza dek ayakta sallanacak değil ki maksimum iki yaşında ( maksimum ) hadi oglum sana kitap okuyum diyeceksin yatagına gidecek zaten canım.
Şu eşlerin herseye bir sekilde karışmasından hoşlanmıyorum. benim esim de simdden değişmeye başladı..
 

Geçmiş olsun halidem şimdi nasıl kuzuş? Kremi sürdün mü işe yaradı mı. Allahım şifa versin canım. Bende özledim eski muhabbetleri :)
 
Geçmiş olsun halidem şimdi nasıl kuzuş? Kremi sürdün mü işe yaradı mı. Allahım şifa versin canım. Bende özledim eski muhabbetleri :)

Cok sukur ise yaradi soldu kirmiziljklar tatlim dun gece uykuyu zor topladi. Saat 1de artik bayildi usagim cok yorgundum uyumak istiyodum.ama bizim kiz inatla mucadele etti benle inat tarafi tam babasigiller
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…