Cok sukur ise yaradi soldu kirmiziljklar tatlimdun gece uykuyu zor topladi. Saat 1de artik bayildi usagim cok yorgundum uyumak istiyodum.ama bizim kiz inatla mucadele etti benle inat tarafi tam babasigiller
Canim benim valla esim olmasa zaten ben hepten pert olurdum heraldr. Allah razi olsun ondan. Eve gelince alip ilgileniyor da rahatliyorum biraz. Bizim kiz erken dogdu biliyosun o yuzden ben de huggies almistim. Cunku prima yenidogan cok buyuk gelmisti popisine. Huggies tam gelmisti. Sonraki ay primaya gectik malum büyüdü. Pisik sorunu falan yasamafim ben huggies de. islak mendil kullanmazsin zaten yenidoganda. Su ve pamuk kullan. Ben 40i cikana kadar oyel yaptim.sonra da unibaby yenidogan islak havlusu var. Saf su ve pamuk karisimi. Cok rahat ettim onunla.böyle uyumuyor diyorsunuz ya ben tırsıyorm ya :) Acaba hazır değil miyim diyorum sonra tövbe tövbe diyorum :)))
Eşiniz uyutsun geceleri olmaz mı ya. Acaba benim eşim uyutur mu.Banyosunu yaptırır eminim de gerisinden pek emin değilim mesela bezini değiştirirsin dediğimde cvp vermiyor. Bu arada bez huggies aldım emin olmadan siz ne kullanıosunuz.
Bizim de bugun kontrolümüz var. Yalnız ben kilo vermeye başladım bu normal mi?Merserayy canım sen de kilo vermişmiydin yoksa kilo alımın mı durmuştu canım?
Kontrolden sonra yine yazarım kızlar , öperim sizleri
Canim benim valla esim olmasa zaten ben hepten pert olurdum heraldr. Allah razi olsun ondan. Eve gelince alip ilgileniyor da rahatliyorum biraz. Bizim kiz erken dogdu biliyosun o yuzden ben de huggies almistim. Cunku prima yenidogan cok buyuk gelmisti popisine. Huggies tam gelmisti. Sonraki ay primaya gectik malum büyüdü. Pisik sorunu falan yasamafim ben huggies de. islak mendil kullanmazsin zaten yenidoganda. Su ve pamuk kullan. Ben 40i cikana kadar oyel yaptim.sonra da unibaby yenidogan islak havlusu var. Saf su ve pamuk karisimi. Cok rahat ettim onunla.
Kontrol nasil gecti bu arada? Insallah jer sey yolundadir.
Ayy canim bin massallah :) o cirkini yerim ben yerimm :) uzulme tatlim benim kiz da sarilik oldu ama uzun surede geciyor sarilik. Sen emzir ve mama ver. Bizim kiz 2ayda atlatti. Fototerapi almisti ustelik. O yuzden hiiic uzulme ve anin tadini cikar. Miniklerimiz cok kuvvetli. :)Merhaba kizlar
Ben persembe sabah dogum yaptim Allaha cok sukur.Carsamba sabah akinti mi su mu emin olamadigim bi islaklikla hastaneye gittim 3 cm acilmam vardi.yatis yaptik cok zor bi 24 saat gecirdim acilmam ilerlemedi son 1 saatte suni sanciyla dogurdum hamdolsun.
Cok cirkin bi oglum oldu :) ellerinizden öper 3 kg 50 cm
Yalniz sarilik olduk ve duşmesini beklerken iyice yukseldi 16.95 cikti bugun degeri oyizden cok huzursuzum beslenmesi ilk iki gun nerdeyse hic yoktu sonraki 2 gun duzeldi ama artmis nedense cok uzgunum.simdi hem emzirmeye calisiyorum ikimiz de alisamadik daha hem de mama veriyorum insallah Allahin izniyle atlatiriz
eakgull darisi basina canim Allah kolay dogum nasip etsin senin de guzel haberlerini okuruz insallah buradan
Canim boya takilma hatta kilo bile önemli değil cunku suyun vs.iyi ise bebis saglikli ise sıkıntı yuk :)Canim kontrol iyi geçti de benim kafam karisti acikcasi. 37+1 de bebegin boyuna 54 cm kilosuna 3250 dedi. Kilo neysede boyda hata var bence. Maşallah diyorum ama cok geldi bana. Cati muayenesini haftaya yapacak canim. Bir baskasinin muayenesini yapmis arkadasindan suyu gelmis bende risk almak istemedi
Merhaba kizlar
Ben persembe sabah dogum yaptim Allaha cok sukur.Carsamba sabah akinti mi su mu emin olamadigim bi islaklikla hastaneye gittim 3 cm acilmam vardi.yatis yaptik cok zor bi 24 saat gecirdim acilmam ilerlemedi son 1 saatte suni sanciyla dogurdum hamdolsun.
Cok cirkin bi oglum oldu :) ellerinizden öper 3 kg 50 cm
Yalniz sarilik olduk ve duşmesini beklerken iyice yukseldi 16.95 cikti bugun degeri oyizden cok huzursuzum beslenmesi ilk iki gun nerdeyse hic yoktu sonraki 2 gun duzeldi ama artmis nedense cok uzgunum.simdi hem emzirmeye calisiyorum ikimiz de alisamadik daha hem de mama veriyorum insallah Allahin izniyle atlatiriz
eakgull darisi basina canim Allah kolay dogum nasip etsin senin de guzel haberlerini okuruz insallah buradan
Canim boya takilma hatta kilo bile önemli değil cunku suyun vs.iyi ise bebis saglikli ise sıkıntı yuk :)
Ayrica 54 se de masaallah cunku benim boy 1.85 .esim 1.85.bizim kiz 36.haftada 50cm doğdu :)) seninki de masallah o kadar olabilir yani sıkıntı etme :))
Oo hadi hayirli olsun. Cati falan :)) senin oglan yakinda aramizda hayirlisiyla inşallah :)))ayrica dikkat et suyuna falan. Biliyosun bende islaklik olunca gitmistim.usagimi aldim gekdim :) ki bende de su boyke bardaktan bosabitcasina gelmemisti.islaklik olmustiCanım valla kafam karıştı çünkü biz uzun bir aile değiliz. Belki hatalı ölçüyordur bilmiyorum ki. Suyuna falan iyi diyor.
Dün bende de bir ıslaklık oldu gittim kontrol ettiler bebeğin sıvısı değilmiş. Çatı muayenesini de yaptı dar dedi. Doğum şekline cumartesi konuşuruz dedi. Bakalım kısmet...
Kimyon demleCok sagolun kizlar
Allah hepimizin evlatlarini guzel saglikli gunlerde buyutmeyi nasip etsin insallah
39+4 de dogum oldu carsamba sabah hafif suyum geldi ve 3 cm acilmam vardi persembe sabah dogum yaptim zor bir surecti ama atlattik cok sukur
Simdi sarilik sikintimiz var bide cok huzursuz oglum iki gecedir sabaha kadar gaz sancisi cekiyoruz benim uykum onemli degil de ona be yaptiysam fayda etmedi cok uzuluyorum resmen kivraniyo sancidan yavrum uyuyamiyo benim de cok gaz sancim var galiba benden ona geciyo neler iciyorum gaz icin ama ne bana ne ona faydasi var
Yapiyorum canim hem tozunu hem tohumunu denedim damla da verdik ama dun gece de sabahi ettikKimyon demle
Hem sen ic hem bebise ver seker
eakgull merhaba canim
İyiyiz cok sukur gaz sorunumuz tam gaz devam ediyor :)
Sen de iyisindir umarim.Doktorun cati darligi varsa neden normal dogumu deneyelim diyor ki?Gerci belli olmuyor bazi bebekler kuvvetli bastirip geciyor catiyi.
Bir de bu tarz kotu orneklerin anne adayina soylenmesi hic hos degil.
Hakkinda hayirli olan olsun insallah
Sana dogum konusunda tavsiyem sadece normal dogum zorlayacak gibi gozukurse illa olsun diye diretmemen.cunku zor bi normal dogum cok travmatik olabilir.
Sancilarin da cikiuorsa dogum bugun yarin demektir hadi hayirlisi canim :)
Amin canimnormal doğum konusunda eşim ısrarcı canım bunun üzerine doktor o örnekleri verdi ama eşimin üzerinde pek etkisi olmadı. cmtsi kontrolde tekrar bak catıya problem ihtimali dahi varsa sez. yap diyeceğim. 3600 olan bebek 1 haftada 3800 olur mu? 3800 olan benden doğar mı :) muamma. sancıda önemliymiş bebeğin gelişimi için. o yüzden az suni sancı verse sonra sez. alsa olmaz mı.
Canım sancı çıkıyorda ben yattığım an hissetmiyorum. Mesela masada otururken vajinam yırtılcak gibi oluyor uzanıp yatınca geçiyor. Haftaya kadar bakalım gelecek mi kendinden :)
Kuzumungaz sancısı niye geçmedi ki. Erkek çocukları çok gazlı olurmuş
Rabbim sağlık sıhhat huzur versin insallah canım
Cok saol canimSelam arkadaşlarım nasılsınız?
Yeloyelocum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın
Canım benim oğlumda sarılık olfu hastanede de kaldık yine geçmedi, 1,5 aylıkken şekerli su verdim 20-30 cc ve 1 hafta falan hergün verdim çok şükür geçti, ilk başta verin diyenlere çok direndim ama sonra duydumki benim doğum yaptığım hastanede 1-2 dr da hastalarına tavsiye etmiş
Boşuna çekti yavrum o kadar uzun
Onun dışında bazı bebekler 3-4 ay ne yaparsan yap gaz sancısı çekiyomuş canım, bende her yemeğimi kimyon dökerek yedim rezene içtim çocuğa da içirdim, ayaklarının altına acı elma yağı sürdüm, nurse harvey şurup içirdim (drum önermişti) ama geçmedi velhasıl, şimdi 3 aylık ve baya azaldı yine de sabahları çok sancı çekiyo yavrucum
Eakgül canım eğer çok korkuyosan sezeryan ol, ben normal doğum destekçisiyim biliyosun ama korka korka girersen çok kasarsın kendini doğumun çok zorlaşır psikolojik olarak tam hazır hissedersen normal doğum yap canım
Çatı matı darlığı 5-10 yıldır modern meseleler, benim annem 6 doğum yapmış hepsi 4 kilonun üzerinde, bir abim 5,5 kg doğmuş düşünebiliyomusun ve hepsi normal doğum, eskiden çatı dar mı deniyodu,
Ama tabiki çok ciddi bir risk varsa druna kulak ver canım, yanlış tavsiyelerde bulunmak da istemem
Kızlar ben nihayet evime taşındım, biliyosunuz İstanbula tayinimiz çıkmıştı ama ev işini halledemediğimiz için ben Ankarada annemlerdeydim ve 2 hafta oldu evime geleli şimdi yerleşmeye çalışıyorum, geldiğimiz hafta oğlum çok huzursuzdu ama şimdi iyi çok şükür ve kendi kendine uykuya dalıyo 1 haftadır çok şükür, gece uykusuda düzene girdi
Kızlar maaşallah deyin haa
Gerçi çok da kaptırmayım kendimi diyorum çocukların dönemsel huyları değişebilir diyorum, bakalım hayırlısı
Halidem sen nasılsın Şeymacım nasıl?
Selam arkadaşlarım nasılsınız?
Yeloyelocum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın
Canım benim oğlumda sarılık olfu hastanede de kaldık yine geçmedi, 1,5 aylıkken şekerli su verdim 20-30 cc ve 1 hafta falan hergün verdim çok şükür geçti, ilk başta verin diyenlere çok direndim ama sonra duydumki benim doğum yaptığım hastanede 1-2 dr da hastalarına tavsiye etmiş
Boşuna çekti yavrum o kadar uzun
Onun dışında bazı bebekler 3-4 ay ne yaparsan yap gaz sancısı çekiyomuş canım, bende her yemeğimi kimyon dökerek yedim rezene içtim çocuğa da içirdim, ayaklarının altına acı elma yağı sürdüm, nurse harvey şurup içirdim (drum önermişti) ama geçmedi velhasıl, şimdi 3 aylık ve baya azaldı yine de sabahları çok sancı çekiyo yavrucum
Eakgül canım eğer çok korkuyosan sezeryan ol, ben normal doğum destekçisiyim biliyosun ama korka korka girersen çok kasarsın kendini doğumun çok zorlaşır psikolojik olarak tam hazır hissedersen normal doğum yap canım
Çatı matı darlığı 5-10 yıldır modern meseleler, benim annem 6 doğum yapmış hepsi 4 kilonun üzerinde, bir abim 5,5 kg doğmuş düşünebiliyomusun ve hepsi normal doğum, eskiden çatı dar mı deniyodu,
Ama tabiki çok ciddi bir risk varsa druna kulak ver canım, yanlış tavsiyelerde bulunmak da istemem
Kızlar ben nihayet evime taşındım, biliyosunuz İstanbula tayinimiz çıkmıştı ama ev işini halledemediğimiz için ben Ankarada annemlerdeydim ve 2 hafta oldu evime geleli şimdi yerleşmeye çalışıyorum, geldiğimiz hafta oğlum çok huzursuzdu ama şimdi iyi çok şükür ve kendi kendine uykuya dalıyo 1 haftadır çok şükür, gece uykusuda düzene girdi
Kızlar maaşallah deyin haa
Gerçi çok da kaptırmayım kendimi diyorum çocukların dönemsel huyları değişebilir diyorum, bakalım hayırlısı
Halidem sen nasılsın Şeymacım nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?