ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Merserayy yeloyelo halide25

Kızlar bu doğum konusu beni sinirlendirmeye başladı..
Aslında ne kadar özel ve güzel olması gerekiyor dimi. Ama ben şimdiden sinir oldum.
Öncelikle herkes burnunu sokuyor. 3 gün daha dişini sık 2016 doğumlu olsun diyenler, zamanı gelmemiş bebeği niye sezaryenle alıyorsun diyenler, ameliyathane çok soğuk donacaksın diyenler, aaaa seni kesecekler diyenler...
Ya bi susun ! size ne.. ben bu çocuğu 5 yıl bekledim arkadaş. Çok biliyorsanız gelin siz doğurtun diyesim geliyor..
Bir yandan da dediklerinde haklılık payları var iyice cinim tepeme çıkıyor.

İlk günden bu yana hep sakin bir doğum istedim. Hastane kalabalık olmasın. Bebeği ilk emzirirken kimse gelmesin. Doğumdan sonra odaya yollanmasın bende kalsın benim yada babasının kokusunu alsın diye. Ama 7 sulalenin haberi oldu. Herkes dört gözle benim doğumu bekliyor. Beklemeyin arkadaş! ben ilk 20 gün bebeği kimseye vermek kucaktan kucağa gezdirmek istemiyorum. Haksız mıyım? Evet olabilirim. Önüne geçebilir miyim? Bilmiyorum.

Niye bu kadar gerginim kızlar ?

Doktorum yok tatile gidiyor.Ben onun dışında birine doğum yapmak istemiyorum. Ya o yokken doğum başlarsa? Tüm planlar bozulur. Eşim doğuma giremez. Belki hiç tanımadığım doktorla enerjim tutmaz. Ben güle oynaya doğum yapmak istiyorum hiç tanımadığım birinin doğuma girmesini değil. En başından beri takibimi yaptı. Hassas noktalarımı biliyor.

Kızlar 39+4 de bebek tam gelişmiş olmuyor mu? Yani erken olmaz dimi? bebeğe haksızlık etmiş olmam dimi.

Bişi diyiverin nolur

Güneşcim maşallah bu gunlerimize. Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Venüs kuzum saglikla gelsin annesi gibi tatli olsun :) hic endişe hissediyormusun yoksa sadece heyecan mi?

Gecmisi animsiyorum da sen benden bir buçuk hafta önce transfer olmustun. Ne guzel telaslardi rabbim daha guzellerini nasip ediyor cok şükür. Allahim isteyen herkese nasip etsin.

Sana yine once sakin ol diyerek basliuorum :)
Oncelikle herseyin hayirlisini dileyelim hayirli olan neyse o olsun.bunu bilemeyiz hamgisi senin icin hayirli olan
Yok kendi doktorun yok yabanci doktor vs hic kendini sıkma hersey olacagina varir dogum baslarsa durdurma sansin yok oyizden once kendine ve bebegine guven Allaha emanetiz hepimiz
Sonra canim benim bebegim de cok beklenen bi bebekti.hastanede kimse olmasin istedim oldu.sanci cekerken etrafimda kimse olmasin dedim 24 saat cumbur cemaat ben sanci cekerken beni izlediler hastane odasinda.arada sesim kesilince sancin yokmu diye soruyorlardi sen dusun.Evet herkes karisti herkes yorum yapti.Ama bebegimi kimseye verdirmedim ilk ben optum kokladim yatagimda kimsenin almasina izin vermedim kimsenin bakmasina bile musaade etmedim hala da oyleyim bu senin elinde olan birsey kimseyi dusunme yillardir bekledigin bebek ve senin hakkin ustune titremek.almak isteyen oldu mu tut kucaginda ben yillarca bekledim vermem kimseye de dön arkani
Cahil degilsin normal de olsan ameliyat da olsan basina gelecekleri biliyorsun evet kesecekler evet ikisi de zor evet canin aciyacak vs vs
Bunlari zaten biliyorsun supriz olmayacak ki
Bak canim ben devlette dogum yaptim benim ameliyat olmam cok riskliydi normal olmasi gerekiyordu ben ozelleri birakip devlete gittim son ayimda bi doktor buldum kendime (elli tane degistirerek 9 ay sonunda) durumu anlattim hak verdi evet normal olman lazim dedi ama orasi devlet hastanesi dogum basladimi doktorumu cagirin deme luksun yok oyizden bana gun verdi persembe sabah gel suniyle baslatalim dogumu diye.carsamba sabah benim dogumum basladi cok agladim cok korktum sagolsun geldi mesaii sonrasi ebelere gerekli bilgiyi verdi ama tabi ebeler de degisti gece ben yine agladim agladim
Nihayetinde acilmam tamamlanmadan sabah oldu ve yine kendi doktorumun nobetci oldugu gune sarkti dogumum ve nihayetinde dogumu o yaptirdi
Eger bu işte bi hayir olmasaydi 24 saat degil 22 saat sonra dogum yapardim hastaneye girişimden ama nasip hayirlisi boyleymis bana o adam lazimmiş gercekten ameliyat olmamam gerekiyormus ki ona denk geldim.baska doktor olsa asla ugrasmaz ameliyata alirdi ama bu adam ne yapti etti nekadar ugrasti terledi beni dogurttu :)
Yani sonuc olarak hersey olacagina varacakti ben bosbosuna kendimi de bebegi de strese soktum anlayacagin.
Kendini rahatlat.hersey olacagina varacak.bir sekilde o dogum olacak.Seni cok iyi anliyorum ama dogumdan sonra emin ol keske son gunlerimi daha rahat gecirseydim diye hayiflanacaksin

Canım beniiiiiiiiimmm seni çok iyi anlıyorum her kafadan bi ses çıkıyo ve ben de vazgeçecem doğurmaktan yakında diyodum,
Canım öncelikle şunu söyleyim nasibin neyse o oluyo önüne geçemiyosun, bak bana. İlla normal doğum yapcam dedim, özel hastanelere kesinlikle gitmem bişeyleri bahane edip sezeryana alıyolar dedim, doğuma kendi evimden gitmeyi ve yine kendi evime dönmeyi hayal ettim, binlerce doğum hikayesi okudum sancılarımı hangi saniyede nasıl karşılıcam diye provalar yaptım, annemi hep yanımda istedim

Bunların hiiiiiçç ama hiç biri gerçekleşmedi, benim dr da izne çıktı, diğer drların takibinden memnun kalmadım 39.haftada hastane ve dr değiştşrdim hemde özel hastaneye gittim, 39+6'da kontrole gittim acilen sezeryana alındım,
Canım herşeye olacağına varıyor
Hakkında ne hayırlıysa o olsun, 37.haftadan itibaren sıkıntı olmaz diye biliyorum rahat ol, o bebeğin de bir kaderi var, Allah bir doğum zamanı takdir etmiştir canım hiçbişey senin elinde değil
Sen rahatına baaak, karnında bebeğini okşadığın son zamanlar bunlar, ama kucağında okşamak gibisi yok, bebeğine kavuşma heyecanının tadını çıkar ve kendini zamana bırak
Hakkında hayırlısı olsun çooook öpüyorum

OF aman hep ayni seyler :)) kuzum sen rahat ol ki minik bey de rahat olsun. Ben 36da dogum yaptim. Eğer dursaydi sezeryan 38+5de olacakti. Mersrrayimin da dedigi gibi 37den sonra Allahin izniyle bir sey olmaz. Rabbim sabır versin hep ayni seyler soyleniyor. Daha duuurrr bir de lohusa zamani sana neler diyecekler. Sütün geliyor mi? Cocuk aglayinca bu bebek ac doymuyor.niye boyle giydirdin. Cok giydirdin terler az giydordin üsür vs.vs.vs..
Hele lohusa zamani iyice gicik oluyosun herkesi dövesin geliyoo o yuzden kim ne derse desin yaw he he deyip kendi bildigini yap.
Sezeryan oldum biliyosun. Üsutmemeye calis. Cok terleyeceksin lohusa teri diyolar bizde. O seni bunaltacak ama sen terliyorum diye ustunu giymemezlik etme.ayagina corap sırtına hirka giy. Bebisle takil. Gerisi de Allahin izniyle olur.
Ay emelcim yaaa baxen bakiyorum kizima.ya diyorum bu bikac ay once icimdeydi.karnimin bi yerine toplanoyodu.basini poposunu karnimin ustunden anliyodum.oksuyodum. simdi kucagimda.ya inanilmaz bir mucize. Resmen Mevlamin varliginin ispati. O kadar mukemmel bir olay yasayacaksin ki kimsenin bu ani bozmasina musaade etme lutfen

amiinn kuzumm.. bebislerimiz saglikla gelsin insallah.. ig'den fotolarina baktikca kanim kayniyor sana ve oglusuna :) masallah ikinize de :) burada, 42+4'e kadar normal dogum icin bekliyorlar. hala gelmezse o zaman sezeryan ile aliyorlar. kasilmalarim artti gibi su ara. biraz tedirginlik basladi acikcasi. bir de normal dogumdan korkuyorum. doktora sez. olmak istiyorum dedim. birsuru sey saydi, vazgecirdi. hakkimizda hayirlisi olsun insallah.. sen de icini rahat tut canim benim. bence, dogum oncesi tedirgin olmayan anne yoktur. bir de cevrendeki insanlara kulagini tika. kendini dusun. resmen her kafadan bir ses cikiyor. sen hic cevap vermeden kendi bildigini yap bence :) icini fereah tut canim benim.

bu arada, ben 8 kg aldim. o yuzden midir nedir bebek hala 3 kg. biraz onu kafaya takiyorum ben de. kilosu az gibi geliyor. acaba ben cok kilo almayinca o da mi alamadi? haftasi itibariyle 3400-3500 filan olmasi gerekmiyor mu? insallah saglikla, sag salim gelsin bebislerimiz..

bu arada facebook kullaniyor musun kuzum? kullaniyorsan oradan da ekleyelim birbirimizi. bebislerimizin fotolarini filan paylasiriz birbirimizle :) resmen test sonucu bekledigimiz gunler dun gibi aklimda.. allahim hayirlisiyla isteyen herkese versin insallah.. cook opuyorum guzel anne! <3 <3

Merserayy halide25 yeloyelo

Kızlar merhaba yazamadım size. Kayınnvalidem kolunu kırdı onlara gittik geldik bugunde evdeki işleri yaptık. Yarın sabah kontrole gideceğim sez. saati belirlenecek sonra da eğitime katılacağım şu emzirme giydirme vs işleri . Yorumlarınız için teşekkür ederim ilk müsait zamanda yanıtlayacağım. Dediğiniz gibi pek planlanan sekilde olmadı...

Hepinizi öperim

Canım tupbebekhikayem diye başka bir ig hesabım var onu da eklersin facebook kullanmıyorum. Bizde senin fitliğine bayılıyoruz. Venüs anneye benzerse maşalllahhhh çok güzel bir kız olacak. 42+4 de nedir ya? Nasıl bir bekleme şekli. Yurtdışı ile TR nin bakış açısında ki fark inanılmaz. Hangisi daha mantıklı bilemedim. Normal doğum en güzeli diyor herkes ama günün sonu hep sezaryene mi dönüyor ... ben çevremdekilere kulak assamda yine de kızacak sinirlenecek alınacak şeyler buluyorum çok şükür Canım 8 - 12 kilo alınması gereken norma kilo bizlerinki fazla. Annenin aldığı kilo ile bebeğin aldığı kilo doğru orantılı değil. o yüzden ona takılma. 3 kilo gayet güzel canım . kız bebekler kibar olur :)

Öperim canım kendine çok iyi bak

canim emel'immm, cook tesekkur ederimm.. icimi ferahlattin arkadasim.. evet ya buradaki doktorlar da asiri bir rahat geliyor bana. bakalim hayirlisi olsun hepimizin hakkinda insallah.. cook opuyorum!

Kizlar selam yarin 11 de nasipse dogum olacak. sezaryen.

Operim hepinizi
Sanirim su saat otibariyle minnakin kucaginda :) cok sev cok op kokla kuzunu canimcim ☺ Gozunjz aydin Anasina babasina vatanina milletine devletine hayirli evlat olsun insallahhhhh

Emelcim canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün, çok sevindim yavrunu kucağına almana, en kısa zamanda yaz bize canım çok öpüyorum seni de yakışıklı cennet kokulu oğlunu da

Uykusuz her gece yorgun olesiyeeeee :)) acaba bu melodi neden kulagimdan gitmiyor :))))

Teyzoslar merhaba :) biz dogduk. Cirkin killi bi oglumuz oldu. 3570 kilo 50 cm boyu var. Cidden çirkin :) spinal sezaryen oldum dogum kolay di ama agrim fena. Dun gece eve geldik bebek hic durmadigi icin galiba ben birde dikise zarar verdim ki fenaymis. Goguslerimi hic sormayin.. Bebek inatla ve israrla koparircasina emiyor ilk gün süt vardi biraz simdi o da yok. Gece 3 de mama aramaya ciktik. Sirti yere geldigi an, meme agzindan ciktigi an ve bezini değiştireceğimiz de o kotu agliyor kizariyor ve susmuyor. Gazi mi? Hemde nasik bi gazi var.. Galiba tedavi tarafina cok kitlenmisim bu işin final bi garip oldu. Bu arada hastane bombostu kalabalik hic olmadi.

Cok zor ama cok tatli :)
Cok Şukur...
Allahin isteyen herkese versin insallah.

G gunesates canim geldi mi bebegin?

Gozun aydin canim
Allah saglikla buyutmeni nasip etsin oglunu insallah
Evet insan o tedavi kismini da hamileligi de unutuyor bebek olduktan sonra hersey degisiyor gercekten
Bu gunumuze şukur Allah isteyenherkese nasip etsin insallah

Canimm gozun aydin tekrardan . Bak minnaklarin mideleri zaten kuccucuk. Su an kolostrum geliyor.bu normal. Ve en faydali olan kisim geliyor. Bir damlasinj dahi zoyan etmeden hepaini minnakina icir. Sakin süt yok deme. Internette Emzirme kampını oku ve uygula. Cok ise yarayacak emin ol tatlim :) oy o gazli minnaki yerimmmmm yerimmm

Kizlar selam nasilsiniZ nasil gidiyor

Bende durum : hic uyumama ragmen nasil enerjim ve sabrim var bilemiyorum. Bu sezaryen ne kotuymus hala iyilesemedim .
Cok sukur ya evde beşik var icinde bebek var :) allahima sukurler olsun hamd olsun. Saglikla hepimize buyutmek nasip olsun.

Sma mama ve anne sütü ile bekliyorum mama daha cok tabi. Kampi henuz okumadim vakit olmadi inşallah okuyacagim. Kakasi yemyesil idrari da pembe kanli. Niye bilemedim. Su da verdim belki gecer die gecmedi. Yrn doktora gidecegiz bakalim ne diyecek.

Operim canlar.

Güneş canim sen in guzel haberlerini bekliyorum

G gunesates halide25 yeloyelo Merserayy

Canim masallah enerjine :) Sezeryan öyle maalesef. Benim de hala agrilarim var dusun 3ay oldugu halde. Bu arada sanirim sizinkine sma mama dokunuyor. Mamayi değismwyi dene istersen. Gerci doktora da gotureceksin ama aklinda olsun. Cunku her mama her bebege iyi gelmiyor. Ben aptamil vermistim. Ama o bizim kiza dokunuyomus mesela.bizimki o 1aylik donemde yani sariliktan oturu mama verdigimiz dönemde gunde 8 9 hatta 10kez kaka yapiyordu ve sancisi oluyordu yavrumun. Mamayi kesince degisti her sey.
Insallah hiic bi sorunu yoktur minnakinin cok öp bizim icin de teyzosumuz :)

Kizlar bizde de inek sutu alerjisi var sanirim. Bi ara seyma egzama olmus demistim hatirlarsaniz. Donem donem kizarikliklar vucudunun cesitli yerlerinde oluyor. Ben de 2 gundur sut ve urunlerini yumurtayi kestim. Kizatikliklar solmus gibi. Eruzurumda cocuk akerji bolumu varmis. İki hafta sonra oraya gidicez. Bakalim insallah yaniliyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…