ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Bence bunlari beylere de yedirmeli faydasi olur iki tarafli zaten dr lar incirin icindeki o kucuk seyleri spermlere inciri ise onlarin yumurtaliklarina benzetiyorlar mis cevizin beynimize benzemesi gibi yani
Evet ben eşime zaten pekmez havuç avakado yedirdim her gün gitmeden önce elinde pekmez şişesi ile geziyordu :)) eşlere de yedirmeli

hoşgeldin canım, inşallah 2. tedavin güzel sonuçlanır, hakkımızda neyin hayırlı olacağını ancak Allah bilir, biz sadece sebepleri yerine getirebiliriz, yaratacak olan O
yeme meselesine gelince, sen de eşinde protein ağırlıklı beslen, kızartma hamurişi, tatlılardan uzak dur, besin değeri olmadığı gibi kilo aldırıp moral bozuyor namussuzlar
ben 1,5 aydır folik asit, omega-3 hapı kullaıyorum, eşime de coQ10 hapı kullandırıyordum şimdi ona bende başlıcam beraber 1,5 ay daha kullanıcaz,
coQ10 erkekde daha kaliteli sperm üretimi sağlıyor ve sayı arttırıyormuş, aynı zamanda bu ilaç anti-aging olarak da kullanılıyor, yani hücreleri yeniliyor ve gençleştiriyor, tüp bebek deneyen bir arkadaşımdan öğrenmiştim, bunlar bitkisel destek olduğu için bizde kullanalım dedim yani dr tavsiyesiyle almadık, bir yan etkisini görmedim, siz isterseniz drunuza sorarak kullanın.
bir de arkadaşlar bol bol bol dua dua dua,
ben hergün 1 tane meryem suresi okuyorum 18 gündür, 40'a tamamlayacağım inşalla, birde tedaviye başladığımda bol bol Al-i İmran suresi 38.ayeti okuyacağım

Canım ebnm çok saol inş hakkımızda hayırlısı olur senin ilk tedavin mi olucak o dediklerini alıcam bende inş omega 3 ü çok duymuştum ama eşimede diğerini alıcam destek destekdir sonuçta :)

Bende transferden
Rica ederim canım her gün ya ceviz ya fındık ya kabak çekirdeği yedim ce balık yedim bol bol bir de ananas suyu içtim
Brnde ilkinde tansferden sonra çok dikkat etmiştim bunlarınyapmıştım ama negatif olunca tabi bıraktım hemen o disipline geri döneyim bari zaten hepsini çok seviyom faydası olur inş

Canım ebnm çok saol inş hakkımızda hayırlısı olur senin ilk tedavin mi olucak o dediklerini alıcam bende inş omega 3 ü çok duymuştum ama eşimede diğerini alıcam destek destekdir sonuçta :)
yok canım benim 2.dememem olcak, ilkinde dışgebelik olmuştum, yaklaşık 8 yıldır bekliyoruz, sebepsiz infertiliteyiz.

yok canım benim 2.dememem olcak, ilkinde dışgebelik olmuştum, yaklaşık 8 yıldır bekliyoruz, sebepsiz infertiliteyiz.
Hayırlısı olsun canım rabbim daha fazla bekletmesin inş hiçbirimizi bende de pco var ama yılmak yorulmak yok biz daha 2 yıllık evliyiz işk günden beride istiyoruz işte bakalım nasip ne zamansa bebişim o zaman gelcek

Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz topigimizin daha ise yarar olmasi icin ve takibimizi duzgun yapabilmek adina listeye eklennek icin bni uyarin kizlar aramizda tedaviye baslayanlarda var artikkk gelsin hamilelerr...
Tatlım ben varım çanlıca medicana da yaptırıcam ikinci denemem olucak pco var bende başka bişey lazımmı ki acaba :)

Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz topigimizin daha ise yarar olmasi icin ve takibimizi duzgun yapabilmek adina listeye eklennek icin bni uyarin kizlar aramizda tedaviye baslayanlarda var artikkk gelsin hamilelerr...
özlemcim nasılsın canım arkadaşım? valla eline sağlık listeyi üşenmeden ayarlıyosun takip ediyosun ben beceremezdim heralde.
arkadaşım topiğin sahibi olarak senden ricam var, burda yazışacak olan bütün arkadaşlara söyleyelim, negatif sonuç alana kadar, hep olumlu sözler pozitif yorumlar ve sevimli mimikler kullansınlar, o üzüntülü depresif mimikleri kullanmayı yasakla bence
hz. Mevlana ne demiş; "hayat bir dağ gibidir, ne ses verirseniz onun yankısı size döner"
tabiki sıkıntılı anlarımız olcak, morale ihtiyaç duyacağız, sorunlarımızı da burda paylaşacağız ama hep umutlu olalım istiyorum

dediğim gibi canım ben yumurta kalıtenden dolayı oldugunu düşünmüyorum sperm ve morfolojiden kaynaklandığını düşünüyorum.yasadığım tecrubelere dayanarak.inş.onuda atlatırsınız.

ne güzel haber bu yarın güzel günlerin başalngıcı.....
hayırlı olsun raporunda inşlh güzel haberlerle devam eder tedavin
busefer inşlh olur arkadaşım...

Slm kızlar ben de Aralık'ta 3. Tedaviye başlayacağım Allah izin verirse.ilkinde tek embriyo transferi yapıldı kimyasala sonuçlandı.2.de ise 2 embriyo transfer edildi negatif sonuçlandı.bu ay bakalım topik umarım hepimize uğurlu gelir.bu arada ozlemtnc özelden Msj attım listeye eklersen sevinirim

Sagol canim bnm liste bnm icin bir oylanma oluo acikcasi exceldn hazirliorm listeyide aslinda cokm basit tabi olumsuzluk konusunda haklisin ama bnm kimseye bisi soylemeye hakkim yok ama bir ricada bulunup uyari olarak eklerim

Sagol canim bnm liste bnm icin bir oylanma oluo acikcasi exceldn hazirliorm listeyide aslinda cokm basit tabi olumsuzluk konusunda haklisin ama bnm kimseye bisi soylemeye hakkim yok ama bir ricada bulunup uyari olarak eklerim
ay canım ya çok zarifsin, sen bana bakma, ben biraz işin gırgırındayım

canım hoşgeldin, inşallah hepimize uğur getiri burası, inşallah senin de son tedavin olur,
Kızlaaarrrr inşallah 2-3 ay sonra burda mide bulantısı şikayetlerimizi konuşuyo oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…