Hayirli olsun tedavin canim rabbim insallah 3. De yuzunu guldursun.Slm kızlar ben de Aralık'ta 3. Tedaviye başlayacağım Allah izin verirse.ilkinde tek embriyo transferi yapıldı kimyasala sonuçlandı.2.de ise 2 embriyo transfer edildi negatif sonuçlandı.bu ay bakalım topik umarım hepimize uğurlu gelir.bu aradaozlemtnc özelden Msj attım listeye eklersen sevinirim
aaa sen yolu yarilamissin masallah insallah kaliteli yumislerin olur ah biz de baslasak hayirlisiyla raziyim acisina insallah kucagina alirsin bebegini canim haberdar et embriyolardanKUZUCUKLARIM BUGÜN İĞNELRİMİN 10GÜNÜ YAVAŞ YAVAŞ YAKLASIYORUZ ÇOK HEYCANLIYIM İĞNELERGEN HERYERİM DELİK DEŞİK OLDU AMA OLSUN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BEBEĞİMİ GUCAGIMA ALIMDA İNŞALAH TABİ HEPİMİZ
kız demeKUZUCUKLARIM BUGÜN İĞNELRİMİN 10GÜNÜ YAVAŞ YAVAŞ YAKLASIYORUZ ÇOK HEYCANLIYIM İĞNELERGEN HERYERİM DELİK DEŞİK OLDU AMA OLSUN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BEBEĞİMİ GUCAGIMA ALIMDA İNŞALAH TABİ HEPİMİZ
Yok aslinda haklisin bnde burdan olumsuz bisi okuyunca uzuluyorum aslonda sdece yasadiklarimizi dahabonce yaptranlar tecrubelerini paylassa yine iyi hayirlisi be canim rabbim o kadar buyukki bizim nasil temiz duygularla istedigimizi goruyodur merak etme senay canım ya çok zarifsin, sen bana bakma, ben biraz işin gırgırındayım
ecrennn ikimizde aynı şeyi yazmışız canım, ah bizde bir başlayabilseydik iğnelere, senin tahminen başlama tarihin ne zamandı?Hayirli olsun tedavin canim rabbim insallah 3. De yuzunu guldursun.
aaa sen yolu yarilamissin masallah insallah kaliteli yumislerin olur ah biz de baslasak hayirlisiyla raziyim acisina insallah kucagina alirsin bebegini canim haberdar et embriyolardan
Ay evet bu cumartesi adetin 3. Gunuyle basliycam insallah canim muayenede hersey yolunda gozukurse.inan o ignelerin acisini bile ozledim peki sen?ecrennn ikimizde aynı şeyi yazmışız canım, ah bizde bir başlayabilseydik iğnelere, senin tahminen başlama tarihin ne zamandı?
Ayyy canim benm hadi insallah allah bu acilarinin mukafatini verir ins varya heyecan yaptim heee gelsede su gunler artikKUZUCUKLARIM BUGÜN İĞNELRİMİN 10GÜNÜ YAVAŞ YAVAŞ YAKLASIYORUZ ÇOK HEYCANLIYIM İĞNELERGEN HERYERİM DELİK DEŞİK OLDU AMA OLSUN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BEBEĞİMİ GUCAGIMA ALIMDA İNŞALAH TABİ HEPİMİZ
oooooohhhhhhhhhh süper, canım çok heyecanlandım, benim daha 1 ay var canım ya, aralık 19-20 gibi başlıcam, önceki yazdıklarımı gördünmü bilmiyorum, Almanya'dayım, aralık 12'de gelicem Ankara'ya kısmetse de bir hafta sonra başlıcak tedavi.Ay evet bu cumartesi adetin 3. Gunuyle basliycam insallah canim muayenede hersey yolunda gozukurse.inan o ignelerin acisini bile ozledim peki sen?
Ahhh insallah baslarim canim evet beklemek zor gec olsun guc olmasin ruhen ve bedenen hazir olalim yeter ki,tatlim okudum da yeniyim ya isimleri karistiriyorum biraz zaman gecsin kim nerede ezberleriz.rabbim bu heyecanimizi hamilelikle dogumla surdurmeyi nasip etsin ard arda insallah.oooooohhhhhhhhhh süper, canım çok heyecanlandım, benim daha 1 ay var canım ya, aralık 19-20 gibi başlıcam, önceki yazdıklarımı gördünmü bilmiyorum, Almanya'dayım, aralık 12'de gelicem Ankara'ya kısmetse de bir hafta sonra başlıcak tedavi.
ama burda tedaviye başlayanları ve başlayacak olanları heyecanla takip edicem ve ediyorum canım,
hadi kızlar, tedaviye başlayın da bende sizi izleyim burdan
hadi yaaa, biz de protein ağırlıklı beslenmeliyiz diye biliyodum benBİTANELERİM ZAMAN HİÇ GECERMİ DEDİM AMA GEÇİYO O ZAMAN SİZE TAVSİYE VERİM YUMURTALARINIZ İÇİN BİDE EŞİNİZİN BESLENME KONUSUNDA KADIN İÇİN ISPANAK,PIRASA,BÖRÜLCE,MAROL,KARNIBAHAR,MAYDONOZ,KEREVİZ,KABAK,BİBER,SALATA,DOMATES,PATLICAN.MEYVE SABAH VE ÖĞLEN PH-8 DEGERİNİN ÜZERİNDE SU HAFTADA BİR KEZ MUTLAKA BALIK ERKEK İÇİN ET SÜT YUMURTA YOĞURT PEYNİR BALIK SABAHLARI ARTIK KIZLAR SİZİNDE AZ KALDIĞINA GÖRE SADECE DOMATES YESİLLİK ZETTİN BAL SALATA YİCEKSİNİZ KESİNLİKLE PROTEİN AGIRLIKLI BESLENME YOK SADECE ERKEGİNKİ AĞIR BASMASI LAZIM KOCALARINIZ PROTEİN AGIRLIKLI BESLEYİN
canım çok geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin, inşallah tedavin hayırla sonuçlanır, çektiğin tüm acıları unutturacak yavrunu kucağına alırsın, ben de ilk denememde dış gebelik olmuştum, gerçekten çok sancılıydı, tam 2 ay kanamam hiç durmamıştı, hiç unutamıyorum birgün öyle sancılandım ki, tamam dedim bu hayatımın son günü heralde, ölüyodum ağrıdan hastaneye zor yetiştim, Allah bir daha yaşatmasın inşallah.CANLARIN YASIM 32 İLK DENEMEM DAHA ÖNCE NORMAL YOLLA 2 DÜŞÜĞÜM VAR 5 AY ÖNCEDE DIŞ GEBELİK GECİRDİM 7 HAFTALIKTI SOL TÜPÜM ALINDI SAG AÇIK AMA BEN ARTIK KORKTUM YİNE AYNISI OLUR DİYE DIŞ GEBELİK KORKULU RÜYAM OLDU AMA TÜP BEBEK DOKTORUM MÜKKEMMEL BİR DOKTOR TAVSİYE EDERİM KIZLAR BASARI ORANI ÇOK YÜKSEK ÇOK HASTASI VAR AYRICA HASTANENİN KENDİSİNE AİT APART OTELİ VAR UZAKTAN GELENLER İÇİN İSTEDİĞİN KADAR KAL ÜCRETSİZ KIZLAR BEN BİLE KAPIMI AÇARIM YETERKİ HEPİMİZ BEBEĞİMİZE KAVUŞALIM ALLAHIN İZNİYLE AYRICA HEM SİZE YAZIYORUM HEMDE OSES TÜRKİYEDE VUR GİTSİN ŞARKISI ÇALIYO GÖZLERİMDEN YAŞLAR AKIYO SANIRIM İLAÇLARDA YAPIYO ÇOK YORULDUM KIZLAR İNŞALLAH EMEKLER BOŞA GİTMEZ HİÇ BİRİNİZİ TANIMIYORUM AMA ÇOK SEVİYORUM BENİM KADER ARKADAŞLARIM
sorma yaa, insan hiç tanımadığı insanlara bu kadar yakınlık bu kadar sıcaklık hissedermi! aynı şeyleri yaşıyoruz aynı duyguları paylaşıyoruzCANLARIN YASIM 32 İLK DENEMEM DAHA ÖNCE NORMAL YOLLA 2 DÜŞÜĞÜM VAR 5 AY ÖNCEDE DIŞ GEBELİK GECİRDİM 7 HAFTALIKTI SOL TÜPÜM ALINDI SAG AÇIK AMA BEN ARTIK KORKTUM YİNE AYNISI OLUR DİYE DIŞ GEBELİK KORKULU RÜYAM OLDU AMA TÜP BEBEK DOKTORUM MÜKKEMMEL BİR DOKTOR TAVSİYE EDERİM KIZLAR BASARI ORANI ÇOK YÜKSEK ÇOK HASTASI VAR AYRICA HASTANENİN KENDİSİNE AİT APART OTELİ VAR UZAKTAN GELENLER İÇİN İSTEDİĞİN KADAR KAL ÜCRETSİZ KIZLAR BEN BİLE KAPIMI AÇARIM YETERKİ HEPİMİZ BEBEĞİMİZE KAVUŞALIM ALLAHIN İZNİYLE AYRICA HEM SİZE YAZIYORUM HEMDE OSES TÜRKİYEDE VUR GİTSİN ŞARKISI ÇALIYO GÖZLERİMDEN YAŞLAR AKIYO SANIRIM İLAÇLARDA YAPIYO ÇOK YORULDUM KIZLAR İNŞALLAH EMEKLER BOŞA GİTMEZ HİÇ BİRİNİZİ TANIMIYORUM AMA ÇOK SEVİYORUM BENİM KADER ARKADAŞLARIM
Cnm merhaba iim is guc ugrasiyirum iste.merhaba cemrem nasılsın? sen ne zaman başlıyosun tedaviye, tarihi bellimi?
Ya ben bunu okurken bile agladim simdidn paikolojm allak bullak o ignelerdn sonra tutmayin beni kizlar bnde tanimiorm sizleri ama en yakinma anlatamdklrmi sizinle paylasiorm kader arkadasiyz biz hersey cok guzel olacak umarim yakin zamanda bi dogum topigi acmam gerekicekCANLARIN YASIM 32 İLK DENEMEM DAHA ÖNCE NORMAL YOLLA 2 DÜŞÜĞÜM VAR 5 AY ÖNCEDE DIŞ GEBELİK GECİRDİM 7 HAFTALIKTI SOL TÜPÜM ALINDI SAG AÇIK AMA BEN ARTIK KORKTUM YİNE AYNISI OLUR DİYE DIŞ GEBELİK KORKULU RÜYAM OLDU AMA TÜP BEBEK DOKTORUM MÜKKEMMEL BİR DOKTOR TAVSİYE EDERİM KIZLAR BASARI ORANI ÇOK YÜKSEK ÇOK HASTASI VAR AYRICA HASTANENİN KENDİSİNE AİT APART OTELİ VAR UZAKTAN GELENLER İÇİN İSTEDİĞİN KADAR KAL ÜCRETSİZ KIZLAR BEN BİLE KAPIMI AÇARIM YETERKİ HEPİMİZ BEBEĞİMİZE KAVUŞALIM ALLAHIN İZNİYLE AYRICA HEM SİZE YAZIYORUM HEMDE OSES TÜRKİYEDE VUR GİTSİN ŞARKISI ÇALIYO GÖZLERİMDEN YAŞLAR AKIYO SANIRIM İLAÇLARDA YAPIYO ÇOK YORULDUM KIZLAR İNŞALLAH EMEKLER BOŞA GİTMEZ HİÇ BİRİNİZİ TANIMIYORUM AMA ÇOK SEVİYORUM BENİM KADER ARKADAŞLARIM
Hosgeldin canm iyi haberlerini bekliorz ve snnde denemyimlerini ogrenmwk isterz tabiibende bu ayy basladımm 3. denemem tavsıyelerınızı alamak ısterımm
almazmıyız canım ne demek, hoşgel hamile devam et doğur da git inşallah, ne zaman başlıyosun iğnelere?benıdeee alırmısınızzz
inşallah inşallah canımYa ben bunu okurken bile agladim simdidn paikolojm allak bullak o ignelerdn sonra tutmayin beni kizlar bnde tanimiorm sizleri ama en yakinma anlatamdklrmi sizinle paylasiorm kader arkadasiyz biz hersey cok guzel olacak umarim yakin zamanda bi dogum topigi acmam gerekicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?