fazla buyumusler yumisler cokta cikacagina eminimdi iyi kslitelidirleer ins cnmmn :)Ooooohhhhhh gelsin yumoşlar
Bazen zoruma gidiyor insanlar yatip kalkiyor cocuk sahibi oluyor bide bazisi ay biz su tarihte istiyoruz yada dusunmuyoruz deme luksleri yokmu, biz yillarca bekliyoruz onca tedavi igne olumsuz sonuclar maddi manevi zahmet emek aci.simdi kizimizi da surukluyoruz pesimizde aciyorum yavruma.cok zorlu bir surec ama olsun diyorum sukredelim halimize insanlar ne acilar yasiyor oncelikle saglikliyiz ailemiz bir arada rabbim acilarini gostermesin ne kazalar belalar hastaliklar sakatliklar savaslar var allah korusun hepimizi cok sukredelim varsin imtihanimiz bu olsun onemli olan bu imtihani kazanabilmek isyan etmeden.
iste boyle sabahin nurunda kalkip bu kis sogugunda istanbul yollarina tedavi icin duserken icimden gecenler, sizinle paylasmak istedim rabbim bu tedavilerimizin sonunda hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin hepimize.
peki, doktora nasil diyecem? yani, kararsizim siz mi o mu diye desem bana gicik olur mu ki acaba? sen nasil konusmustun ilk gorusmende?Inşallah tatlım... doktor konusunda iki doktorla görüş ve içine hangisi sinerse orda tedaviye başla... bende iki merkez arasında çok kararsız kalmıştım daha sonra yüz yüze doktorlarla görüşünce tam kararımı verdim:)
canim gunaydin. insallah hepimiz hayirlisiyla bebis sahibi olacaz. ben de isimleri bilmedigim icin, dua ederken forumda arkadaslarim diye dua ediyorum :)Güzellikeler ;
Öncelikle isimlerinizi henüz ezberleyemedim ama Yeni bir konu baslıgı acmadna burdan devam ettmek ıstedım ıznızınızle...
17 kasım 2014 Adet 2.gün 200 ml Puregon vuruldum
3.gün 200 ml puregon vuuruldum
4.gün 200 ml puregon vuruldum
5gün 175 ml puregon vuruldum
yarında 175 ml vurulup cumartesi gunu e2 +p4 tahlılerı verıp doktorum doz ayarlaması yapıcak...
Polikistikover oldugum ıcın ılk tup bebek tedavım yumurta olusmadıgından ıptal edildi , bu kez dualarınıza benı eklemeyı unutmayın olurmu
canım adetin başlamadan önce gidiyosan, ikisinden de randevu al, ikisiyle de görüş hangisi içine sinerse onunla devam et, herkesin iyi dediğiyle frekansın tutmayabiliyor bazen
Canım ben ilk önce hemşireler le konuştum karar vereceğim diye sonra doktorun odasına girdik elimdeki eşimin ve benim tetkikleri verdim inceledi adetin 3. Günü gel dedi adetli iken gitmedim canım o yüzden açık kapım oldu daha sonra diğerine gittim hem merkez olarak hem doktor olarak karar verdim canım...peki, doktora nasil diyecem? yani, kararsizim siz mi o mu diye desem bana gicik olur mu ki acaba? sen nasil konusmustun ilk gorusmende?
Tüp Bebek tedavi sırasında beslenme çok önemli yumurta oluşana kadar bol bol kuru incir badem fındık ceviz ye düzenli beslen yumurta tüketme transfer sonrası yumurta et ye bol bol ananas ye canım kivi de hamilik öncesi iyi geliyormuş:)bi de ben akupunktura gidiyorum. burada, tup bebek tedavisi olacaklara akupunktur oneriyorlar. bilmiyorum, artik nsallah ise yarar. bugun de ari sutu polen aldim. insallah ise yarar. siz yumurta kalitesi icin neler yemeye calisiyosunuz? ayy, amma konustum ya bugun. resmen sohbet edecek birine hasret kalmisim :)
Merhaba canım hoşgeldin... rabbim inşallah bu sefer bebeğini bağışlar sana inşallah son tüp denemen olur canım... benim de ikinci olacak... bizde ileri hızlı ve Morfoloji sorunu var. Sizde var mı sorun ?Merhaba arkadaşlar,Ben de aralık ayında tedaviye başlayacaklardanım...Bu 3. tüp bebek denemem olacak bu mübarek günlerde dualarınızı bekliyorum...Rabbim sizlere de, bana da, olmayanlara da tez vakitte nasip eder inşallah...
Sen de sagolasin canin aminncnm bnm cok saol :) cokta guzell anlatmissinn yuregine saglikk aynen oylee cekilen o eziyetlerr drun gozunun onunde nebekleri yerlestirmesi bile cok tuhaf oluo insan dedigin gibi buda bizim imtihanimiz hayirlisii rabbim herkese yardimci olsun bixide goruyodur
aynen canim bizi bizden baskasi anlamiyor iyiki sizler varsinizkesinlikle katiliyorum her cumlene. ve kimse bizim halimizden anlamiyor .anlamaya da calismiyor..kendi ailelerimizde olsun arkadaslarimizda hic kimse... sadece bu derdi cekwn anlar...
hosgeldin canim tedavin hayirli olsun rabbim yardimcin olsunMerhaba arkadaşlar,Ben de aralık ayında tedaviye başlayacaklardanım...Bu 3. tüp bebek denemem olacak bu mübarek günlerde dualarınızı bekliyorum...Rabbim sizlere de, bana da, olmayanlara da tez vakitte nasip eder inşallah...
cumartsı opu gunumm kızlarr ıns kalıtelıdırlerr cokta korkuyorumm
gece saat 12.30 catlatma ıgnemıı yaptımm
Bazen zoruma gidiyor insanlar yatip kalkiyor cocuk sahibi oluyor bide bazisi ay biz su tarihte istiyoruz yada dusunmuyoruz deme luksleri yokmu, biz yillarca bekliyoruz onca tedavi igne olumsuz sonuclar maddi manevi zahmet emek aci.simdi kizimizi da surukluyoruz pesimizde aciyorum yavruma.cok zorlu bir surec ama olsun diyorum sukredelim halimize insanlar ne acilar yasiyor oncelikle saglikliyiz ailemiz bir arada rabbim acilarini gostermesin ne kazalar belalar hastaliklar sakatliklar savaslar var allah korusun hepimizi cok sukredelim varsin imtihanimiz bu olsun onemli olan bu imtihani kazanabilmek isyan etmeden.
iste boyle sabahin nurunda kalkip bu kis sogugunda istanbul yollarina tedavi icin duserken icimden gecenler, sizinle paylasmak istedim rabbim bu tedavilerimizin sonunda hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin hepimize.
canim cook sagol. ben de aynen senin yaptigin gibi yapayim o zaman.Canım ben ilk önce hemşireler le konuştum karar vereceğim diye sonra doktorun odasına girdik elimdeki eşimin ve benim tetkikleri verdim inceledi adetin 3. Günü gel dedi adetli iken gitmedim canım o yüzden açık kapım oldu daha sonra diğerine gittim hem merkez olarak hem doktor olarak karar verdim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?