ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

kesinlikle katiliyorum her cumlene. ve kimse bizim halimizden anlamiyor .anlamaya da calismiyor..kendi ailelerimizde olsun arkadaslarimizda hic kimse... sadece bu derdi cekwn anlar...

peki, doktora nasil diyecem? yani, kararsizim siz mi o mu diye desem bana gicik olur mu ki acaba? sen nasil konusmustun ilk gorusmende?

canim gunaydin. insallah hepimiz hayirlisiyla bebis sahibi olacaz. ben de isimleri bilmedigim icin, dua ederken forumda arkadaslarim diye dua ediyorum :)

canım adetin başlamadan önce gidiyosan, ikisinden de randevu al, ikisiyle de görüş hangisi içine sinerse onunla devam et, herkesin iyi dediğiyle frekansın tutmayabiliyor bazen

tesekkur ederim canim. ben de sizden boyle duyunca arayip randevu alacam simdi ikisinden de 15 aralik icin. adetten 1 hafta once gidiyorum evet.

kizlar, ben bugun tam 5 tup kan verdim. doktor tup bebekten once yaptirman gerek dedi. icinde fsh, prolaktin, tsh, anti hiv, hepatit b, c, kreatenin, tam kan sayimi, rubella ve aclik kan sayimi da var. bugun adetimin ikinci gunuydu. fsh icin 3 olmasi gerekmiyor muydu arkadaslar? buradaki dr farketmez dedi, ama emin olamadim ben. bu almanlar cok soguk yaa.

bi de ben akupunktura gidiyorum. burada, tup bebek tedavisi olacaklara akupunktur oneriyorlar. bilmiyorum, artik nsallah ise yarar. bugun de ari sutu polen aldim. insallah ise yarar. siz yumurta kalitesi icin neler yemeye calisiyosunuz? ayy, amma konustum ya bugun. resmen sohbet edecek birine hasret kalmisim :)

peki, doktora nasil diyecem? yani, kararsizim siz mi o mu diye desem bana gicik olur mu ki acaba? sen nasil konusmustun ilk gorusmende?
Canım ben ilk önce hemşireler le konuştum karar vereceğim diye sonra doktorun odasına girdik elimdeki eşimin ve benim tetkikleri verdim inceledi adetin 3. Günü gel dedi adetli iken gitmedim canım o yüzden açık kapım oldu daha sonra diğerine gittim hem merkez olarak hem doktor olarak karar verdim canım...

Tüp Bebek tedavi sırasında beslenme çok önemli yumurta oluşana kadar bol bol kuru incir badem fındık ceviz ye düzenli beslen yumurta tüketme transfer sonrası yumurta et ye bol bol ananas ye canım kivi de hamilik öncesi iyi geliyormuş:)

Merhaba canım hoşgeldin... rabbim inşallah bu sefer bebeğini bağışlar sana inşallah son tüp denemen olur canım... benim de ikinci olacak... bizde ileri hızlı ve Morfoloji sorunu var. Sizde var mı sorun ?

Sen de sagolasin canin aminn
kesinlikle katiliyorum her cumlene. ve kimse bizim halimizden anlamiyor .anlamaya da calismiyor..kendi ailelerimizde olsun arkadaslarimizda hic kimse... sadece bu derdi cekwn anlar...
aynen canim bizi bizden baskasi anlamiyor iyiki sizler varsiniz

hosgeldin canim tedavin hayirli olsun rabbim yardimcin olsun

Kizlar cumaniz mubarek olsun tedavi sirasinda ve sonrasinda esmaul husna okumak iyi gelir anlamini bilerek cekince insan rahatliyor manevi yonden gucleniyo r duamiz da kabul olur insallah.yuzuk gibi olan zikirmatikler var onlari parmaga takip her zaman cekebiliriz.
305 ya kadir istedigi ise guc yetirmek
201 ya nafi hastaliktan zarardan korunmak sifa bulmak
20 ya hadi cocuklarin serkes olmamasi
161 ta mani kaza ve belelardan korunmak
1100 el mugni gecim genisligi bol rizik
86 el bedi allahin yardimi maddi manevi guzellik
113 ya baki omrun uzunlugu saglik
707 el varis uzun omur bol mal rizik
298 es sabur sabirli olmak
131 esselam korkulan her seyden emin olmak
731 ya halik uzuntu ve sikintidan kurtulmak
336 el musavvir maksat ve meramina ulasmak
308 ya rezzak bol rizikli omur
489 ya fettah maddi ve manevi hayir kapilarinin acilmasi
1481 ya hafid belalardan korunmak
180 es semi dualarin kabulu
129 el latif dualarin kabulu
88 el halim ahlak guzelligi yumusak huy
550 El mukit muhtac olunan seyleri kazanmak
312 er rakib her iste allahin korumasi altinda olmak
55 el mucib dualarin kabulu
137 ya vasi omur uzunlugu sihhat
66 el vekil allahtan her turlu yardimi gormek
500 ya metin maddi manevi dayanikli saglam olmak hastaliktan kurtulmak
46 el veliy allahin yardimi
148 ya muhsi zekanin kuvvetli olmasi
68 el muhyi islerin basarili olmasi hastaliktan kurtulmak
57 el mubdi her iste muvaffak olmak

cumartsı opu gunumm kızlarr ıns kalıtelıdırlerr cokta korkuyorumm
gece saat 12.30 catlatma ıgnemıı yaptımm

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım, umarım çok ama çok kaliteli bol yumoşların olsun, pozitif sonucunla bizlere ışık olursun inşallah...

Gel hadi hayırlarla gelll... İnşallah bebişinle de geri dönmeyi nasip etsin Rabbim...

canim cook sagol. ben de aynen senin yaptigin gibi yapayim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…