ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ya bende tüpe başlamadan burda gidip bi genel muayene falan yaptırıyımmı diye düşünüyorum hala ama Almanya'nın sağlık sistemini çok beğenmiyorum çok ağırdan alıyorlar çok yavaşlar, bende bugün-yarın adet olcam sence bende burda gidip o tahlillerden yaptırayımmı ne dersin?

hoşgeldin canım şimdiden hayırlı olsun, kendinden bahset bize, yaş kaç? sorun ne? aralığın kaçında başlıcaksın?

hoşgeldin canım, hayırlı olsun tedavin, inşallah pozitif sonuçlanır

Geccc olsada gunaydinnnlarrr kizlarr bugun ise gec gidiorum bir guzel dinlendim tabi her zaman oldugu gibi ruyamda yine bebek gordum bnce bu psikolojik bisi bn yokken neler olmus burda tedaviye baslayan arkadaslarim tedaviniz hayirli olsun guzel sonuclarla donun ins.

ben ıstemıyorum acele ettıgımızı dusunurler dıe acele etmemızın sebebı de malum benım yumurtalıklar.
sorun benle alakalı dıe soylemek ıstemıyorum ama esım ya bırınden duyarsa alınır dıo.

gorumceme soyledım doktor mu onerdı tup e dedı. evet dedım. yazın ankaraya gelın burda yaptıralm dedı. yaz gec olur dedım.
paranız var mı dedı. kredı cekecegız dedım. bende bı arastırayım dedı kaldı oyle. kaynanama yetıstırır mı bılmem bu zamana kadar kı konustuklarımızı soylemedı.

ahh ahh onu bende cok yasıyorum arkadaslarım yapıo ustelık. ılk ayda hamıle kaldım dıyenler mı dersın. 6. ayda hamıle kaldım 5 ay olmadı depresyona gırdım dıyenler mı dersın.
ben boynu bukuk onaylayıp gecıyorum tabı.
sınavımız buyuk odulu daha da buyuk.
rabbım sonunu guzel eder de cektıgımız butun sıkıntıları unutuz ınsallah

Slm arkadaşlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için ama içimi bir korku kapladı sanki hiç anne olamayacak misim gibi geliyor geçen yıl tüp bebekle hamile kaldım ama 8 haftalik ken kaybettim bebegimi

daha once deneyimli olan arkadaslar, igne basladiktan sonra kac gunde bir doktora kontrole gitmemiz gerekiyor?

canım valla reglimin 2.gnü gittim 12 tüp aldılar evet 21.gün ayın 8 i olucak o gün gel evrakların hazır olur dr. ile görüşüceksiniz dedi bakalım hayırlısı anlamadım bende snrasında igne sanırım :S

gel hadi hayırlarla gelll... İnşallah bebişinle de geri dönmeyi nasip etsin Rabbim...
Geldim tatlim geldim de adetim gelmedi merakla bekliyorum ya ondan herhalde baska zaman 28 i sasmaz hayirlisi yarinki muayeneyi iptal ettim mecburen.amin canim hepimiz bebislerimizle evlerimize donelim insallah.
Cok guzel soylemissin canim odul daha buyuk rabbim nasip etsin bak nasil unutacaksin bugunleri.
Slm arkadaşlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için ama içimi bir korku kapladı sanki hiç anne olamayacak misim gibi geliyor geçen yıl tüp bebekle hamile kaldım ama 8 haftalik ken kaybettim bebegimi
hosgeldin canin ben de adetimi bekliyorum oyle dusunme tabi kotu tecrubeler olunca insan karamsarlasiyor ama sen ve esin saglikli oldukca yumurta ve sperm oldukca hep umut var demektir en azindan bu donem olumsuz dusunmemeye calis lutfen

kafamızın akka bullak olması normal ama biz bunu olumlu düşünüp atlatacağız tüp bebeğe başlaamk bile güzel deyip evladımıza yaklaştığımızı düşünüp mutlu devam etmeliyyiz tedaviye cnm ...
gece saat 12.30 catlatma ıgnemıı yaptımm
hayırlı olsun yarın bol kaliteli yumoşların olsun...
2 veya 3 cü gün oluyor zaten o testler...
bu sefer kavuşursun inşlh bebeğine....

kızlar sizlerde hoşgeldiniz inşlh hepimiz hamiş haberleri veririz burdan.....

herkese merhaba arkadaşlar bnde bugün ilk iğnemi oldum ve başlasın tüp bebek tedavisi diyorum tedaviye balayanlara başlayacak olanlara hayırlı olur inşallah arkadaşlar listeye benide eklermisiniz yaş 26 sorun genetik pgtli tüp bebek tedavisi 3, tedavim olacak rabbimden herkes ve kendim için sağlıklı bebekler diliyorummm...salı günü ilk yumilerimin ne kadar büyüydüğüne bakmaya gideceğimmmm umut hep varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…