Merhaba cann hos geldin aramiza bilgilerini gonderirsn listeye ekleyebilirim bnde ist tup beebk merkzine giduorm doktorun kimİstanbul tüp bebek merkezinde canım sen neler yapıyorsun
ya bende tüpe başlamadan burda gidip bi genel muayene falan yaptırıyımmı diye düşünüyorum hala ama Almanya'nın sağlık sistemini çok beğenmiyorum çok ağırdan alıyorlar çok yavaşlar, bende bugün-yarın adet olcam sence bende burda gidip o tahlillerden yaptırayımmı ne dersin?kizlar, ben bugun tam 5 tup kan verdim. doktor tup bebekten once yaptirman gerek dedi. icinde fsh, prolaktin, tsh, anti hiv, hepatit b, c, kreatenin, tam kan sayimi, rubella ve aclik kan sayimi da var. bugun adetimin ikinci gunuydu. fsh icin 3 olmasi gerekmiyor muydu arkadaslar? buradaki dr farketmez dedi, ama emin olamadim ben. bu almanlar cok soguk yaa.
hoşgeldin canım şimdiden hayırlı olsun, kendinden bahset bize, yaş kaç? sorun ne? aralığın kaçında başlıcaksın?Merhaba arkadaşlar,Ben de aralık ayında tedaviye başlayacaklardanım...Bu 3. tüp bebek denemem olacak bu mübarek günlerde dualarınızı bekliyorum...Rabbim sizlere de, bana da, olmayanlara da tez vakitte nasip eder inşallah...
hoşgeldin canım, hayırlı olsun tedavin, inşallah pozitif sonuçlanırHerkese merhabalar öncelikle ben 24 yasindayim 2 kere aşılama denendi ama malesef olmadi.simdi tüp bebek icin izmire israel beye gitmeye basladik glifor ve inofolic kullaniyorum kasim sonuna doğru adet olunca iğnelere baslicaz.Allah herkesin yardımcısı olsun bana da dua edin
Canım özlemmm8282 nin iki gün önce opu işlemi vardı haber var mı merak ettimMerhaba cann hos geldin aramiza bilgilerini gonderirsn listeye ekleyebilirim bnde ist tup beebk merkzine giduorm doktorun kim
CNm Söylemek zorunda değilsin tabiki.eşin yanında olduktan sonrada kimseye ihtiyacın yok.biz 1 aşılama 2 tüp yaptırdık Ve eşim ve ben dışında kimseye bişey söylemedik.böylece başkalarının sorularına yorumlarına maruz kalmadık.şiddetle tavsiye ederim
Bazen zoruma gidiyor insanlar yatip kalkiyor cocuk sahibi oluyor bide bazisi ay biz su tarihte istiyoruz yada dusunmuyoruz deme luksleri yokmu, biz yillarca bekliyoruz onca tedavi igne olumsuz sonuclar maddi manevi zahmet emek aci.simdi kizimizi da surukluyoruz pesimizde aciyorum yavruma.cok zorlu bir surec ama olsun diyorum sukredelim halimize insanlar ne acilar yasiyor oncelikle saglikliyiz ailemiz bir arada rabbim acilarini gostermesin ne kazalar belalar hastaliklar sakatliklar savaslar var allah korusun hepimizi cok sukredelim varsin imtihanimiz bu olsun onemli olan bu imtihani kazanabilmek isyan etmeden.
iste boyle sabahin nurunda kalkip bu kis sogugunda istanbul yollarina tedavi icin duserken icimden gecenler, sizinle paylasmak istedim rabbim bu tedavilerimizin sonunda hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin hepimize.
2 3gunde bir gidiyodum cnm bndaha once deneyimli olan arkadaslar, igne basladiktan sonra kac gunde bir doktora kontrole gitmemiz gerekiyor?
cok tesekkur ederim canim.2 3gunde bir gidiyodum cnm bn
Beni doktor gün aşırı çağrısı pazartesi gittiysem çarşamba mutlaka gittim çoğu doktor 2 3 gün de bir çağrıyor benim ki abartılı çağırdıdaha once deneyimli olan arkadaslar, igne basladiktan sonra kac gunde bir doktora kontrole gitmemiz gerekiyor?
Canm bska bir topikte iyi oldugnu yazmis dun hergun arayip haber vericeklr demis demekki iyi gecti operasyonuCanım özlemmm8282 nin iki gün önce opu işlemi vardı haber var mı merak ettim
tatlım benimde ilk denemem ama ben doktora çok soruyorum arastırıyorum bide annem ankara gazide tüp bebek bölümünden emekliye ayrıldı hemşireydi orda neden 12 tüp kan alındı 8.güne neden günverdiler canım adet gününmü o gün iğneler herkeze göre değişiyo yumurtların çabuk gelip gelieme bağlı mesela ben bir kalçadan 2 göbekten vuruldum ilk başta yumurtalarım perşembe toplanıcak canım
Geldim tatlim geldim de adetim gelmedi merakla bekliyorum ya ondan herhalde baska zaman 28 i sasmaz hayirlisi yarinki muayeneyi iptal ettim mecburen.amin canim hepimiz bebislerimizle evlerimize donelim insallah.gel hadi hayırlarla gelll... İnşallah bebişinle de geri dönmeyi nasip etsin Rabbim...
Cok guzel soylemissin canim odul daha buyuk rabbim nasip etsin bak nasil unutacaksin bugunleri.ahh ahh onu bende cok yasıyorum arkadaslarım yapıo ustelık. ılk ayda hamıle kaldım dıyenler mı dersın. 6. ayda hamıle kaldım 5 ay olmadı depresyona gırdım dıyenler mı dersın.
ben boynu bukuk onaylayıp gecıyorum tabı.
sınavımız buyuk odulu daha da buyuk.
rabbım sonunu guzel eder de cektıgımız butun sıkıntıları unutuz ınsallah
hosgeldin canin ben de adetimi bekliyorum oyle dusunme tabi kotu tecrubeler olunca insan karamsarlasiyor ama sen ve esin saglikli oldukca yumurta ve sperm oldukca hep umut var demektir en azindan bu donem olumsuz dusunmemeye calis lutfenSlm arkadaşlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için ama içimi bir korku kapladı sanki hiç anne olamayacak misim gibi geliyor geçen yıl tüp bebekle hamile kaldım ama 8 haftalik ken kaybettim bebegimi
kafamızın akka bullak olması normal ama biz bunu olumlu düşünüp atlatacağız tüp bebeğe başlaamk bile güzel deyip evladımıza yaklaştığımızı düşünüp mutlu devam etmeliyyiz tedaviye cnm ...Allah razı olsun kızlar hep dua hep dua hep duaaa Rabbime sığındım vericek o şüphem yok ama elimde değil karamsa rolmayayım dıyorum olmadıklarımda hep dahada debe vurdum olursam olumsuzlukmu getırırım dıyorum dıyorum hep bişeler siz duanızı eksıt etmeyın bu arkadasınzıdan cok ıhtıyacım var daha yumoslarım buyucekmı o bile bellı değil polikistik over oldugum ıcın doktorum hepsıde bırden buyurse oda ıyı değil dedı kafam allak bullak
hayırlı olsun yarın bol kaliteli yumoşların olsun...gece saat 12.30 catlatma ıgnemıı yaptımm
2 veya 3 cü gün oluyor zaten o testler...kizlar, ben bugun tam 5 tup kan verdim. doktor tup bebekten once yaptirman gerek dedi. icinde fsh, prolaktin, tsh, anti hiv, hepatit b, c, kreatenin, tam kan sayimi, rubella ve aclik kan sayimi da var. bugun adetimin ikinci gunuydu. fsh icin 3 olmasi gerekmiyor muydu arkadaslar? buradaki dr farketmez dedi, ama emin olamadim ben. bu almanlar cok soguk yaa.
bu sefer kavuşursun inşlh bebeğine....Merhaba arkadaşlar,Ben de aralık ayında tedaviye başlayacaklardanım...Bu 3. tüp bebek denemem olacak bu mübarek günlerde dualarınızı bekliyorum...Rabbim sizlere de, bana da, olmayanlara da tez vakitte nasip eder inşallah...
Herkese merhabalar öncelikle ben 24 yasindayim 2 kere aşılama denendi ama malesef olmadi.simdi tüp bebek icin izmire israel beye gitmeye basladik glifor ve inofolic kullaniyorum kasim sonuna doğru adet olunca iğnelere baslicaz.Allah herkesin yardımcısı olsun bana da dua edin
kızlar sizlerde hoşgeldiniz inşlh hepimiz hamiş haberleri veririz burdan.....Slm arkadaşlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için ama içimi bir korku kapladı sanki hiç anne olamayacak misim gibi geliyor geçen yıl tüp bebekle hamile kaldım ama 8 haftalik ken kaybettim bebegimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?