aa, ben hergun 1 yumurta yiyorum canim. yemiim mi yani?Tüp Bebek tedavi sırasında beslenme çok önemli yumurta oluşana kadar bol bol kuru incir badem fındık ceviz ye düzenli beslen yumurta tüketme transfer sonrası yumurta et ye bol bol ananas ye canım kivi de hamilik öncesi iyi geliyormuş:)
canim, bizim ozel sigortamiz var. o yuzden herhangi bir kadin dogumcudan ya da pratisyenden randevu alabiliyoruz beklemden. yani, 3 4 gun sonrasina veriyorlar randevuyu. bi de aklinda bulunsun, ille de buyuk hastaneye jinekologa filan gitmene gerek yok canim. sana en yakin pratisyen hekimi bulup orada yaptirabilirsin. bence burada hallet. bir de tr'de onlarla ugrasmak zorunda kalma canim.ya bende tüpe başlamadan burda gidip bi genel muayene falan yaptırıyımmı diye düşünüyorum hala ama Almanya'nın sağlık sistemini çok beğenmiyorum çok ağırdan alıyorlar çok yavaşlar, bende bugün-yarın adet olcam sence bende burda gidip o tahlillerden yaptırayımmı ne dersin?
tesekkur ederim cnaim :)Beni doktor gün aşırı çağrısı pazartesi gittiysem çarşamba mutlaka gittim çoğu doktor 2 3 gün de bir çağrıyor benim ki abartılı çağırdı
hadi hayirlisi olsunn cnmm rabbim yuzunu guldursun :)kızlar kasım adetimi bugun oldum
aralığa iğnelere merhabaaaaaaaaa dicem inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Transfer sonrası ye cnmm bana öyle söylendi :)aa, ben hergun 1 yumurta yiyorum canim. yemiim mi yani?
Umutsuz yasanamz zaten rabbim hepimize guzel gunler nasip edecek..bu sefer olsun inslh cnm..herkese merhaba arkadaşlar bnde bugün ilk iğnemi oldum ve başlasın tüp bebek tedavisi diyorum tedaviye balayanlara başlayacak olanlara hayırlı olur inşallah arkadaşlar listeye benide eklermisiniz yaş 26 sorun genetik pgtli tüp bebek tedavisi 3, tedavim olacak rabbimden herkes ve kendim için sağlıklı bebekler diliyorummm...salı günü ilk yumilerimin ne kadar büyüydüğüne bakmaya gideceğimmmm umut hep varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Umarim degerleri normal cikarKızlar
yarın doktor randevum var e2+p4 testı yapılıcak ve doz ayarlaması bakalım yumoslar hareketlendimi ? Birde yarın 7 gunum reglımın
Çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin içincanim, bizim ozel sigortamiz var. o yuzden herhangi bir kadin dogumcudan ya da pratisyenden randevu alabiliyoruz beklemden. yani, 3 4 gun sonrasina veriyorlar randevuyu. bi de aklinda bulunsun, ille de buyuk hastaneye jinekologa filan gitmene gerek yok canim. sana en yakin pratisyen hekimi bulup orada yaptirabilirsin. bence burada hallet. bir de tr'de onlarla ugrasmak zorunda kalma canim.
hadı hayırlısı olsu cnm agrıı cok oluoo demıı kacc yumurtan toplandııKIZLAR SELAM YUMURTALARIM 20KASIMDA TOPLANDI BİRAZ AĞRIM VAR BUGÜN ARAYIP BİLGİ VERDİLER AZKALDI İNŞALLLAH
CANIM 17 TANE TOPLANDI ŞUANDA BUGÜN ARADILAR 9 DÖLLENMİŞ NASIL KUZUCUM SENCEhadı hayırlısı olsu cnm agrıı cok oluoo demıı kacc yumurtan toplandıı
cokk ii benimde 1. tedawimde aynisiydii ama onemli olan cik olmasi deil kalitesii guzel heberler verelim birbirimize ins :)CANIM 17 TANE TOPLANDI ŞUANDA BUGÜN ARADILAR 9 DÖLLENMİŞ NASIL KUZUCUM SENCE
ilk defa duydumm bu transferii :/BİTANELERİM YUMOŞLAR TOPLANDI 17 TANE 9 DÖLLENMİŞ BUGÜN ARADILAR BÜYÜK İHTİMAL YA PAZAR YADA PAZARTESİ TRANSFER YAPILICAK VALLA ÇOK KORKTUM YARINDA ARICAKLAR TRANSFERE KADAR BÖYLE AYYY BEN EVDE BEBİŞLERİM HASTANEDE VALLA ,Z,N VERSELER HASTANEDE BASININ BEKLİCEM SABAH AKŞAM NE OLUR DUA EDİN AZ KALDI KIZLAR SANIRIM TRANSFERİDE BANA GENEL ANASTAZİYLE YAPICAKLAR KARNIMI ONLAR SONDAYLA SİSRECEKLER NİYE BANA ÖYLE YAPICAKLARKİ ANLAMADIM ARANIZDA GENEL OLAN VARMI TRANSFERİ
hayirli olsun arkadaşım kac yumurt toplandiKIZLAR SELAM YUMURTALARIM 20KASIMDA TOPLANDI BİRAZ AĞRIM VAR BUGÜN ARAYIP BİLGİ VERDİLER AZKALDI İNŞALLLAH
hayırlı olsun cnm ..inşlh bebelerin seninle olacak yumoşalrın ii çııkmış cnmKIZLAR SELAM YUMURTALARIM 20KASIMDA TOPLANDI BİRAZ AĞRIM VAR BUGÜN ARAYIP BİLGİ VERDİLER AZKALDI İNŞALLLAH
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGunaydinnlaarrr kizlarrrr guzel bir gun olsun hem hafta sonu sizin kocalarda evdedir simdi cocuksuz serbest bir cift olarak son aylariniz iyi degerlendirn kizlarrr
kafamızın akka bullak olması normal ama biz bunu olumlu düşünüp atlatacağız tüp bebeğe başlaamk bile güzel deyip evladımıza yaklaştığımızı düşünüp mutlu devam etmeliyyiz tedaviye cnm ...
hayırlı olsun yarın bol kaliteli yumoşların olsun...
2 veya 3 cü gün oluyor zaten o testler...
bu sefer kavuşursun inşlh bebeğine....
kızlar sizlerde hoşgeldiniz inşlh hepimiz hamiş haberleri veririz burdan.....
tamam canim birakayim o zaman hemen. cook tesekkur ederimm...Transfer sonrası ye cnmm bana öyle söylendi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?