ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canim, bizim ozel sigortamiz var. o yuzden herhangi bir kadin dogumcudan ya da pratisyenden randevu alabiliyoruz beklemden. yani, 3 4 gun sonrasina veriyorlar randevuyu. bi de aklinda bulunsun, ille de buyuk hastaneye jinekologa filan gitmene gerek yok canim. sana en yakin pratisyen hekimi bulup orada yaptirabilirsin. bence burada hallet. bir de tr'de onlarla ugrasmak zorunda kalma canim.

Kızlar

yarın doktor randevum var e2+p4 testı yapılıcak ve doz ayarlaması bakalım yumoslar hareketlendimi ? Birde yarın 7 gunum reglımın

Umutsuz yasanamz zaten rabbim hepimize guzel gunler nasip edecek..bu sefer olsun inslh cnm..

Kızlar

yarın doktor randevum var e2+p4 testı yapılıcak ve doz ayarlaması bakalım yumoslar hareketlendimi ? Birde yarın 7 gunum reglımın
Umarim degerleri normal cikar

Çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için

BİTANELERİM YUMOŞLAR TOPLANDI 17 TANE 9 DÖLLENMİŞ BUGÜN ARADILAR BÜYÜK İHTİMAL YA PAZAR YADA PAZARTESİ TRANSFER YAPILICAK VALLA ÇOK KORKTUM YARINDA ARICAKLAR TRANSFERE KADAR BÖYLE AYYY BEN EVDE BEBİŞLERİM HASTANEDE VALLA ,Z,N VERSELER HASTANEDE BASININ BEKLİCEM SABAH AKŞAM NE OLUR DUA EDİN AZ KALDI KIZLAR SANIRIM TRANSFERİDE BANA GENEL ANASTAZİYLE YAPICAKLAR KARNIMI ONLAR SONDAYLA SİSRECEKLER NİYE BANA ÖYLE YAPICAKLARKİ ANLAMADIM ARANIZDA GENEL OLAN VARMI TRANSFERİ

ilk defa duydumm bu transferii :/

KIZLAR SELAM YUMURTALARIM 20KASIMDA TOPLANDI BİRAZ AĞRIM VAR BUGÜN ARAYIP BİLGİ VERDİLER AZKALDI İNŞALLLAH
hayırlı olsun cnm ..inşlh bebelerin seninle olacak yumoşalrın ii çııkmış cnm
Gunaydinnlaarrr kizlarrrr guzel bir gun olsun hem hafta sonu sizin kocalarda evdedir simdi cocuksuz serbest bir cift olarak son aylariniz iyi degerlendirn kizlarrr
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Elifimm30 , tesekkur ederim canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…