guzel bir baslangic olmus canim. hadi hayirlisiyla allah tamamina erdirsin. guzel haberlerini bekliyoruzz!!BİTANELERİM YUMOŞLAR TOPLANDI 17 TANE 9 DÖLLENMİŞ BUGÜN ARADILAR BÜYÜK İHTİMAL YA PAZAR YADA PAZARTESİ TRANSFER YAPILICAK VALLA ÇOK KORKTUM YARINDA ARICAKLAR TRANSFERE KADAR BÖYLE AYYY BEN EVDE BEBİŞLERİM HASTANEDE VALLA ,Z,N VERSELER HASTANEDE BASININ BEKLİCEM SABAH AKŞAM NE OLUR DUA EDİN AZ KALDI KIZLAR SANIRIM TRANSFERİDE BANA GENEL ANASTAZİYLE YAPICAKLAR KARNIMI ONLAR SONDAYLA SİSRECEKLER NİYE BANA ÖYLE YAPICAKLARKİ ANLAMADIM ARANIZDA GENEL OLAN VARMI TRANSFERİ
RİYOSUNUZ RİYOSUNUZ KIZLAR BUGÜN SON GÜN YARIN TRANSFERİM OLUCAKMIŞ ARADILAR ŞİMDİ HEPSİNİ YAZIYORUM BAŞTAN 17TANE YUMURTA TOPLANDI 9DÖLLENDİ 7 TANESİ GELİŞTİ 6TANESİ 4HÜCRELİ 1TANESİ 2 HÜCRELİ BENCE ÇOK İYİ DEĞİL DEĞİLMİ KIZLAR BU ARADA BU HÜCRELER ÇOKMU ÖNEMLİ NEYİ İFADE EDİYO NE OLUR DUA EDİN ÇOK KORKUYORUM EGER TUTMAZSA Bİ HAFTA EŞİMİN TİRİPLERİYLE UĞRASICAM
Canım hücre sayısı kalitesini gösteriyor, her hücre hergün 2'ye bölünüyor, yani senin şu anda 4 hücreli olan yumoşlar yarın 8 hücreli olacak ve en kaliteliler 8 hücreli olanlar diye biliyorum ben, ilk tedavimde dr bana böyle açıklamıştı.RİYOSUNUZ RİYOSUNUZ KIZLAR BUGÜN SON GÜN YARIN TRANSFERİM OLUCAKMIŞ ARADILAR ŞİMDİ HEPSİNİ YAZIYORUM BAŞTAN 17TANE YUMURTA TOPLANDI 9DÖLLENDİ 7 TANESİ GELİŞTİ 6TANESİ 4HÜCRELİ 1TANESİ 2 HÜCRELİ BENCE ÇOK İYİ DEĞİL DEĞİLMİ KIZLAR BU ARADA BU HÜCRELER ÇOKMU ÖNEMLİ NEYİ İFADE EDİYO NE OLUR DUA EDİN ÇOK KORKUYORUM EGER TUTMAZSA Bİ HAFTA EŞİMİN TİRİPLERİYLE UĞRASICAM
Canım benim ne güzel yazmışsın.canim benim, ben ocakta ilk tup bebek denememi yapicam . o yuzden kac hucreli olmasi gerektigi konusunda bisey diyemem ama sunu soyleyebilirim.sakin olmaya calis lutfen. 3 asilama gecirdim hepsinde de paniklerdeydim. o yuzden bu denemem de Allah izin firsat verirse sogukkanli olmaya çalışacağım.
ben bu forumda 2.gun embriyosu ile hamile kalanlari da okudum yeter ki Rabbim ol demis olsun. tas ustunde gul yapan Rabbim icin o kadar basit ki yaratmak... o yuzden Rabbim yar ve yardimcin olsun insallahhh dualarimiz seninle canimcim
rica ederim canimm :)Çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için
Canım hücre sayısı embiryo nun durumunu gösterir en iyi embiryo blostakist embiryo yani 5.gün embiryosu hücre sayısı sayılmaz çünkü çok fazla... önemli olan embiryo da fragmantasyon olmaması ve birinci kalite olması canım yoksa 2 4 6 8 hücreli olması çok önemli değil... fragmantasyon ölü hücre demek ve anne karnında tutunmayı engelleyen bi durummuş benim orta kalite 3.gun 8 hücreli embriyo tranfer edildi orta kalite olma nedeni eşit bölünmemesi ve fragmantasyon olması... dua et birinci kalite olsun tatlım orta kalite olup tutannıda gördüm aslında biraz allahın takdiri :)RİYOSUNUZ RİYOSUNUZ KIZLAR BUGÜN SON GÜN YARIN TRANSFERİM OLUCAKMIŞ ARADILAR ŞİMDİ HEPSİNİ YAZIYORUM BAŞTAN 17TANE YUMURTA TOPLANDI 9DÖLLENDİ 7 TANESİ GELİŞTİ 6TANESİ 4HÜCRELİ 1TANESİ 2 HÜCRELİ BENCE ÇOK İYİ DEĞİL DEĞİLMİ KIZLAR BU ARADA BU HÜCRELER ÇOKMU ÖNEMLİ NEYİ İFADE EDİYO NE OLUR DUA EDİN ÇOK KORKUYORUM EGER TUTMAZSA Bİ HAFTA EŞİMİN TİRİPLERİYLE UĞRASICAM
ayyy, amiinn canim aminn...ayyy Allahim bana ve burada olan her arkadasima hayirli saglikli ahlakli kiz çocukları ve erkek cocuklari nasip etsin insallahhhh
HmmmmmmCanım hücre sayısı embiryo nun durumunu gösterir en iyi embiryo blostakist embiryo yani 5.gün embiryosu hücre sayısı sayılmaz çünkü çok fazla... önemli olan embiryo da fragmantasyon olmaması ve birinci kalite olması canım yoksa 2 4 6 8 hücreli olması çok önemli değil... fragmantasyon ölü hücre demek ve anne karnında tutunmayı engelleyen bi durummuş benim orta kalite 3.gun 8 hücreli embriyo tranfer edildi orta kalite olma nedeni eşit bölünmemesi ve fragmantasyon olması... dua et birinci kalite olsun tatlım orta kalite olup tutannıda gördüm aslında biraz allahın takdiri :)
Inşallah canım benim ilk tüp bebek denemem de ve 5.gün embiryosu olsun diye çok dua etmiştim... o yüzden hepimizin inşallah birinci kalite embiryoları olurHmmmmmm
Sağol canım detaylı açıklamışsın, sayende öğrenmiş olduk, inşallah hepimizin kaliteli kaliteli veledleri olur
Canım transfer sonrası embiryo resmini veriyorlar ordan anlarsın kalitesini yuvarlak yuvarlak hücreler var aynı boyutta ise ve çevresinde nokta nokta zerrecik yoksa birinci kalite embiryo:)HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR SİZ BENİM EN İYİ MORAL KAYNAGIMSINIZ İLK DEFA YAPTIRDIGIM İÇİN HİÇ BİŞE BİLMİYORUM BİDE KALİTELİ OLUP OLMADIGINI NERDEN ANLİCAZ ARADIKLARINDA SADECE KAÇ TANE OLDUGUNU BİDE KAÇ HÜÇRE OLDUGUNU SÖYLÜYOLAR VALLA SİZE DAHA RAHAT SORUYORUM DAHA GÜZEL ANLATIYOSUNUZ HEMŞİRELER HEMEN SÖYLEYİP KAPATIYOBWNİM 20 KASIMDA TOPLANDIYA YUMURTALARIM YARIN 23 TANM ZAMANINDAMI YAPIYOLAR
canim hayirli olsun bence sayisi gayet iyi insallah kalitesi de iyidir 3. Gun transferi olacak demek gunu onemli degil kateli olmasi onemli transfer gunu bilgi verirler kalitesiyle ilgili rapor da.guzel haberlerini bekliyoruz canim kuzulara vucudunu hazirla pozitif olRİYOSUNUZ RİYOSUNUZ KIZLAR BUGÜN SON GÜN YARIN TRANSFERİM OLUCAKMIŞ ARADILAR ŞİMDİ HEPSİNİ YAZIYORUM BAŞTAN 17TANE YUMURTA TOPLANDI 9DÖLLENDİ 7 TANESİ GELİŞTİ 6TANESİ 4HÜCRELİ 1TANESİ 2 HÜCRELİ BENCE ÇOK İYİ DEĞİL DEĞİLMİ KIZLAR BU ARADA BU HÜCRELER ÇOKMU ÖNEMLİ NEYİ İFADE EDİYO NE OLUR DUA EDİN ÇOK KORKUYORUM EGER TUTMAZSA Bİ HAFTA EŞİMİN TİRİPLERİYLE UĞRASICAM
Iyi olmasina sevindim canim ignelere de basliyorsun hayirli olsun sonu guzel olsunKızlar Günaydın O Ozlemm8282 hayırlısı olsun canim hakkında sağlıkla bebeğini al gel ınsallah bizim de dün randevu vardı bana gayet iyi dedi eşimin sperm sayısı 100 bin çıktı ama hiç hareketli çıkmadı 115 bin dondurulmuş var ama onda da ileri hızlı yok ilaçlaramı aldım yarın lucrin e başlıyorum bakalım
Canım genelde yumurta toplama işlemi adetin 11. Ve 16. Gün Arası oluyor bu iğnelerin yumurtaya verdiği cevapla alakalı bi durum benim 14. Gün toplandı tatlım... yumurtlama zamanından ziyade önemli olan yumurta büyüklüğü yumurta büyüklüğü en küçüğü yaklaşık 16 17 mm en büyüğü 22 mm iken çatlama iğneni oluyorsun ve birde e2 hormon değeri 5 bini geçmeden yumurta toplama oluyor benim 4500 falandi e2 değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?