ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Hadi gözün aydın tatlım... diğer tüp bebek denemende kaç yumurta toplanmıştı maşallah tatlım... 5 . gün embiryon olur galiba :)

cok tesekkur ederim arkadasim.

hadi hayirlisi canim :) masallah! :)

Hadi gözün aydın tatlım... diğer tüp bebek denemende kaç yumurta toplanmıştı maşallah tatlım... 5 . gün embiryon olur galiba :)
saol cnm bmm 1. 17 2. 12 di cnm hatta ikinci denememde ilaclar yan etki yapmisti yumurtalatima 6 tane dollenmisti ama iyi kalite dildii bigun 21 de cok iyi dedi drum :) 5. gun embriyosu tutma sansi daha cok diolar dogrumu sence 2 denememde 3. gun embriyolaridi hatta ilkinde hersey dirt dotlrtluktu dr kesin tutcak dedi ama negatif olduu ve kucuk bi seeb bile bulunamadi 2. belluydi zaten ilaclardan ins bu olcak ins ins ins

Hadi gecmis olsun canim masallah barekallah cok yumos olmus bir o kadar da cok ve kaliteli embriyon olur insallah

bu prolaktin için dostinex içiyorum ne mene bi ilaçmış..4 gün ara ile içiliyor ama içtiğimin ertesi gün mide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi yaptı kolumu kıpırdatamadım.arkadaş bide 1 ay içiçem ben bunu..öf yaaa

Canım 5. Gün embiryosu daha iyi tutuyor şansı yüksek yani... Tabii bu allahım bileceği birşey rabbim inşallah hepimize nasip eder ne embiryo kalitesi ne hücre sayısı rabbim bilir inşallah sonu güzel olur:)

bitanem teşekkürederim hiç üzülme benim bi arkadaşımında kocasında hiç haraketli çıkmadı dışarda özel sıvısıyla canlandırdılar ne kadar olmasada haraketli onlar 1tanede olsa bulup canlandırıp mikro yapıyolar arkadasımın şimdi bi oğlu var canım hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun kuzucum

Canım 5. Gün embiryosu daha iyi tutuyor şansı yüksek yani... Tabii bu allahım bileceği birşey rabbim inşallah hepimize nasip eder ne embiryo kalitesi ne hücre sayısı rabbim bilir inşallah sonu güzel olur:)
aynen oyle cnm bnm biz elimizden geleni yaptikk gerisi rabbimin bilecegii hepmizi gorur ins emeklerimz bosa gitmesin :) ben oyle aglerken esim dua ediyodu allahimm bu gozyaslarii bu sancisii sen gor yarabbim die

Canım bende aynı ilacı kullanıyorum haftada bir gece yatarken alıyorum şükür bende yan etkisi yok

massallahhh massallahhhj :) bi hizla surec basladii ha gayret kizlar hepinizden oozitif haberi almak istiyoruz :) agrilarini bebislerini kucagina alinca unutucan annesi :))

Kizlaar sonunda adet oldum
pazartesi 8. 30 a randevu aldim.bi aksilik olmazsa tedaviye basliyoruz insallah hic bu kadar dort gozle beklememistim bu kirmizilari cok da heyecenliyim hadi hayirlisi

ayyy canim yaaa ne gizel sende start veriyosun tedaviye hadi hayirla basla insallahhhhh.. kizlar valla bende ocak ayina kaldim ama burayi takip etmek cok guzellll sizlerle heyecanlaniyorum emin olun ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…