Hadi gözün aydın tatlım... diğer tüp bebek denemende kaç yumurta toplanmıştı maşallah tatlım... 5 . gün embiryon olur galiba :)slm kizlarr yumurtalarim toplandii cok zor gectii cokkk agir bi agrii kesiciylee birz hafifledi agrimm dr cok yumurta toplandigi icinn benimki bu kadar zor oldugunu soyledii 3 denemem buda oyle zor oldu 21 tne yumurta toplandii eve geldimm agrim hala dewam edio kanamamda varr pzrtesi hber verilcek kac tane dollendi saluda yerlestirilir galibaa rahim kalinligin falan cok iyi dedii yumurtalarda cok iyi dedi hadi hayirlisi :)
cok tesekkur ederim arkadasim.Canım genelde yumurta toplama işlemi adetin 11. Ve 16. Gün Arası oluyor bu iğnelerin yumurtaya verdiği cevapla alakalı bi durum benim 14. Gün toplandı tatlım... yumurtlama zamanından ziyade önemli olan yumurta büyüklüğü yumurta büyüklüğü en küçüğü yaklaşık 16 17 mm en büyüğü 22 mm iken çatlama iğneni oluyorsun ve birde e2 hormon değeri 5 bini geçmeden yumurta toplama oluyor benim 4500 falandi e2 değerim
hadi hayirlisi canim :) masallah! :)slm kizlarr yumurtalarim toplandii cok zor gectii cokkk agir bi agrii kesiciylee birz hafifledi agrimm dr cok yumurta toplandigi icinn benimki bu kadar zor oldugunu soyledii 3 denemem buda oyle zor oldu 21 tne yumurta toplandii eve geldimm agrim hala dewam edio kanamamda varr pzrtesi hber verilcek kac tane dollendi saluda yerlestirilir galibaa rahim kalinligin falan cok iyi dedii yumurtalarda cok iyi dedi hadi hayirlisi :)
saol cnm bmm 1. 17 2. 12 di cnm hatta ikinci denememde ilaclar yan etki yapmisti yumurtalatima 6 tane dollenmisti ama iyi kalite dildii bigun 21 de cok iyi dedi drum :) 5. gun embriyosu tutma sansi daha cok diolar dogrumu sence 2 denememde 3. gun embriyolaridi hatta ilkinde hersey dirt dotlrtluktu dr kesin tutcak dedi ama negatif olduu ve kucuk bi seeb bile bulunamadi 2. belluydi zaten ilaclardan ins bu olcak ins ins insHadi gözün aydın tatlım... diğer tüp bebek denemende kaç yumurta toplanmıştı maşallah tatlım... 5 . gün embiryon olur galiba :)
teskkur ediyorm cnm bnm cok demi :)hadi hayirlisi canim :) masallah! :)
Hadi gecmis olsun canim masallah barekallah cok yumos olmus bir o kadar da cok ve kaliteli embriyon olur insallahslm kizlarr yumurtalarim toplandii cok zor gectii cokkk agir bi agrii kesiciylee birz hafifledi agrimm dr cok yumurta toplandigi icinn benimki bu kadar zor oldugunu soyledii 3 denemem buda oyle zor oldu 21 tne yumurta toplandii eve geldimm agrim hala dewam edio kanamamda varr pzrtesi hber verilcek kac tane dollendi saluda yerlestirilir galibaa rahim kalinligin falan cok iyi dedii yumurtalarda cok iyi dedi hadi hayirlisi :)
Canım 5. Gün embiryosu daha iyi tutuyor şansı yüksek yani... Tabii bu allahım bileceği birşey rabbim inşallah hepimize nasip eder ne embiryo kalitesi ne hücre sayısı rabbim bilir inşallah sonu güzel olur:)saol cnm bmm 1. 17 2. 12 di cnm hatta ikinci denememde ilaclar yan etki yapmisti yumurtalatima 6 tane dollenmisti ama iyi kalite dildii bigun 21 de cok iyi dedi drum :) 5. gun embriyosu tutma sansi daha cok diolar dogrumu sence 2 denememde 3. gun embriyolaridi hatta ilkinde hersey dirt dotlrtluktu dr kesin tutcak dedi ama negatif olduu ve kucuk bi seeb bile bulunamadi 2. belluydi zaten ilaclardan ins bu olcak ins ins ins
cok saol cnmm amin cumlemizin ins :)Hadi gecmis olsun canim masallah barekallah cok yumos olmus bir o kadar da cok ve kaliteli embriyon olur insallah
evet, cok. hem de bak sana kac gun dayanmislar :) annelerine gelmek icin bekliyorlar :) insallah olacak canim allahin izniyle!teskkur ediyorm cnm bnm cok demi :)
bitanem teşekkürederim hiç üzülme benim bi arkadaşımında kocasında hiç haraketli çıkmadı dışarda özel sıvısıyla canlandırdılar ne kadar olmasada haraketli onlar 1tanede olsa bulup canlandırıp mikro yapıyolar arkadasımın şimdi bi oğlu var canım hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun kuzucumKızlar Günaydın O Ozlemm8282 hayırlısı olsun canim hakkında sağlıkla bebeğini al gel ınsallah bizim de dün randevu vardı bana gayet iyi dedi eşimin sbitanem teperm sayısı 100 bin çıktı ama hiç hareketli çıkmadı 115 bin dondurulmuş var ama onda da ileri hızlı yok ilaçlaramı aldım yarın lucrin e başlıyorum bakalım
aynen oyle cnm bnm biz elimizden geleni yaptikk gerisi rabbimin bilecegii hepmizi gorur ins emeklerimz bosa gitmesin :) ben oyle aglerken esim dua ediyodu allahimm bu gozyaslarii bu sancisii sen gor yarabbim dieCanım 5. Gün embiryosu daha iyi tutuyor şansı yüksek yani... Tabii bu allahım bileceği birşey rabbim inşallah hepimize nasip eder ne embiryo kalitesi ne hücre sayısı rabbim bilir inşallah sonu güzel olur:)
ayy cok saol bitanemm amin ins rabbim hepimizi gorsunn :)evet, cok. hem de bak sana kac gun dayanmislar :) annelerine gelmek icin bekliyorlar :) insallah olacak canim allahin izniyle!
hadi gozun aydin cnm tedawinn guzel gecsinn bissuru yumisin olsunn ins :)Kizlaar sonunda adet oldum
pazartesi 8. 30 a randevu aldim.bi aksilik olmazsa tedaviye basliyoruz insallah hic bu kadar dort gozle beklememistim bu kirmizilari cok da heyecenliyim hadi hayirlisi
Canım bende aynı ilacı kullanıyorum haftada bir gece yatarken alıyorum şükür bende yan etkisi yokbu prolaktin için dostinex içiyorum ne mene bi ilaçmış..4 gün ara ile içiliyor ama içtiğimin ertesi gün mide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi yaptı kolumu kıpırdatamadım.arkadaş bide 1 ay içiçem ben bunu..öf yaaa
keşke banada olmasa...kaç mg içiyorsun canım?Canım bende aynı ilacı kullanıyorum haftada bir gece yatarken alıyorum şükür bende yan etkisi yok
slm kizlarr yumurtalarim toplandii cok zor gectii cokkk agir bi agrii kesiciylee birz hafifledi agrimm dr cok yumurta toplandigi icinn benimki bu kadar zor oldugunu soyledii 3 denemem buda oyle zor oldu 21 tne yumurta toplandii eve geldimm agrim hala dewam edio kanamamda varr pzrtesi hber verilcek kac tane dollendi saluda yerlestirilir galibaa rahim kalinligin falan cok iyi dedii yumurtalarda cok iyi dedi hadi hayirlisi :)
Kizlaar sonunda adet oldum
pazartesi 8. 30 a randevu aldim.bi aksilik olmazsa tedaviye basliyoruz insallah hic bu kadar dort gozle beklememistim bu kirmizilari cok da heyecenliyim hadi hayirlisi
aminnn cnm bnmm hep birlite insallahhhhh :)massallahhh massallahhhj :) bi hizla surec basladii ha gayret kizlar hepinizden oozitif haberi almak istiyoruz :) agrilarini bebislerini kucagina alinca unutucan annesi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?