sagolasin bitanem aminnnnnhadi gozun aydin cnm tedawinn guzel gecsinn bissuru yumisin olsunn ins :)
Ayy insallah canim tesekkurler zaman onemli degil canim gec olsun guc olmasin herkesin tedavisi baslayip rabbim nasip ederse doguma kadar hatta sonrasinda da buradayiz insaallah ben kizima temmuz 2012 topiginde hamile kaldim 1400 kusur sayfa yazili orda.negatif alanlar oldu yilmayip tekrar yaptilar bebisleri oldu bizimle tedaviye baslayip cocugu olup dogal yoldan tekrar ikinciye hamile arkadaslarimiz var hala takip ediyoruz birbirimizi.cogumuzun cocugu oldu cok sukur.bu cok guzel bir duygu insallah bu topik de oyle olur canlarayyy canim yaaa ne gizel sende start veriyosun tedaviye hadi hayirla basla insallahhhhh.. kizlar valla bende ocak ayina kaldim ama burayi takip etmek cok guzellll sizlerle heyecanlaniyorum emin olun ki :)
sagolasin bitanem aminnnnn
Ayy insallah canim tesekkurler zaman onemli degil canim gec olsun guc olmasin herkesin tedavisi baslayip rabbim nasip ederse doguma kadar hatta sonrasinda da buradayiz insaallah ben kizima temmuz 2012 topiginde hamile kaldim 1400 kusur sayfa yazili orda.negatif alanlar oldu yilmayip tekrar yaptilar bebisleri oldu bizimle tedaviye baslayip cocugu olup dogal yoldan tekrar ikinciye hamile arkadaslarimiz var hala takip ediyoruz birbirimizi.cogumuzun cocugu oldu cok sukur.bu cok guzel bir duygu insallah bu topik de oyle olur canlar
Kızlar bugun doktara gittim e2 testım ıcın kabn verdım muayene girdim , 5-6 yumosum harektlenmeye baslamıs doktorum dozumuz 175 ml ıken bıle harekete gectılerse buyurler ınsalah dedı dozu artırmadı yanlız bende poliskistikove roldugu ıcın bırden buyu rve catlar dıe yumurta catlatmayı onleyen ıgneye basladı ve dedıkı bırden buyurşerse dondururuz bırdakı ay transfer yaparız egeer hormon degerleırn yukselırse bırden dedı umarım olmaz bu ay yavrum annecıne tutunur..
Pazartesı tekrardan e2+p4 testlerı yapılıcak duruma bakılıp ıgnelerım ıcın doz ayarlaması yapılıcak eger olurda bı aksılık olmaz ıse 27sınde toplamayı onerıyor doktorum dua edın lutfenn
amiinn canimmm :) :)ayy cok saol bitanemm amin ins rabbim hepimizi gorsunn :)
AMİN güzelim.... Çok heycanlı oldugum aşılamalarım oldu tüp bebek tedavım oldu hüsranla sonuclandı... Şimdi heycan yok stresliyim bugun esımle onu konustuk.. Umursamamak ıstıyorum sankı tedavı olmuyormusum gıbı bukezde kendımı rahatsız hısseıdyorum cok ıstedıgım seyı nasıl umursamaz davranırım şımarıklıkmı olur ıdyorum bıryandan da cok heycanlı oldunda ne oldu agladın hep dıyorum...
Rabbım onume bı yok açtı bu tüp bebek aklımda yoktu ara vermıstım tedavıye sonucunuda o koskocaman merhamet deryasından bır damlada benım canıma versın dıe duacıyım... Aslında karmakarısıgım Mevlam hayırlısıyla saglıklı evlatlarımı versin inşallah bu imtihanımı kolay kılsın
Seni çok iyi anlıyorum, ne güzel dua ediyorsun, Allah inşallah bu tedavinle sevindirir seni ve hepimiziAMİN güzelim.... Çok heycanlı oldugum aşılamalarım oldu tüp bebek tedavım oldu hüsranla sonuclandı... Şimdi heycan yok stresliyim bugun esımle onu konustuk.. Umursamamak ıstıyorum sankı tedavı olmuyormusum gıbı bukezde kendımı rahatsız hısseıdyorum cok ıstedıgım seyı nasıl umursamaz davranırım şımarıklıkmı olur ıdyorum bıryandan da cok heycanlı oldunda ne oldu agladın hep dıyorum...
Rabbım onume bı yok açtı bu tüp bebek aklımda yoktu ara vermıstım tedavıye sonucunuda o koskocaman merhamet deryasından bır damlada benım canıma versın dıe duacıyım... Aslında karmakarısıgım Mevlam hayırlısıyla saglıklı evlatlarımı versin inşallah bu imtihanımı kolay kılsın
Gunaydin arkadslar bnde bu sabah adetimi oldum..yanliz kizlar ignelerim bitmeden adet oldum 2tane kalmisti..bn ona dvm edicekmiyim acaba..bide doktorm adetn ilk gunu gel demisti..daha cok erken ama brzdan ariyaym ben doktoru uyansin:)
Gunaydin arkadslar bnde bu sabah adetimi oldum..yanliz kizlar ignelerim bitmeden adet oldum 2tane kalmisti..bn ona dvm edicekmiyim acaba..bide doktorm adetn ilk gunu gel demisti..daha cok erken ama brzdan ariyaym ben doktoru uyansin:)
Masallah canim yumoslarin buyuyor insallah opu da transfer de cok guzel gecer allah yardimcin olsunKızlar bugun doktara gittim e2 testım ıcın kabn verdım muayene girdim , 5-6 yumosum harektlenmeye baslamıs doktorum dozumuz 175 ml ıken bıle harekete gectılerse buyurler ınsalah dedı dozu artırmadı yanlız bende poliskistikove roldugu ıcın bırden buyu rve catlar dıe yumurta catlatmayı onleyen ıgneye basladı ve dedıkı bırden buyurşerse dondururuz bırdakı ay transfer yaparız egeer hormon degerleırn yukselırse bırden dedı umarım olmaz bu ay yavrum annecıne tutunur..
Pazartesı tekrardan e2+p4 testlerı yapılıcak duruma bakılıp ıgnelerım ıcın doz ayarlaması yapılıcak eger olurda bı aksılık olmaz ıse 27sınde toplamayı onerıyor doktorum dua edın lutfenn
hadi az kaldi insallah insan her ay bebek ozlemiyle gormek istemedigi o kirmizilari tedavi doneminde dort gozle bekliyor iste benim gibi insallah bunlar dogumdan onceki son iki adetin olur tatlim[/QUOTE]Kızlarrrr benim yine misafirim vardı uğrayamadım canım arkadzşlarım iyisinizdşr inşallah. Büyük ihtimalle rüyanızda yavrularınızı görüyordunuz şu an
Sevgili adetim yine tam zamanında 28.günde yani bugün geldi çok şükür, ( kız bi sonraki adetimle bsşlıcam diye heyecanlanırmı insan :))
Allahın izniyle 19 aralıkta diğer adetiö gelcek ve tedaviye bsşlıcam
eline sağlık canım çok güzel ve faydalı bir yazı.bunu broşür halinde çevremizdekilere dağıtmak gerek belki birazcık halden anlarlar.*Sevgili beyler;eşiniz yaklaşık 40 gün sürecek yoğun ve stresli bir tedavi programına girmektedir.100 e yakın iğne vurulacak . Size düşen görevin ne olduğunu yazmıyorum siz biliyosunuz zaten.
aynen oylee cnmm cok guzel.anlatilmiss ben esimee okuttumm vede gorumcemee oda anlamissa artikk :)A
eline sağlık canım çok güzel ve faydalı bir yazı.bunu broşür halinde çevremizdekilere dağıtmak gerek belki birazcık halden anlarlar.
canim vlla ne guzel anlatilmis keske bize bu davranislari sergileyenlere bunlari yazip davetiye seklinde yollamak lazim bizim derdimiz bize yetio ahh bide o insanlar valla sizlerde olmasanz kimseylw konusmayip iyice icime kapanicamaynen oylee cnmm cok guzel.anlatilmiss ben esimee okuttumm vede gorumcemee oda anlamissa artikk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?