ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canim vlla ne guzel anlatilmis keske bize bu davranislari sergileyenlere bunlari yazip davetiye seklinde yollamak lazim bizim derdimiz bize yetio ahh bide o insanlar valla sizlerde olmasanz kimseylw konusmayip iyice icime kapanicam
aynen oyleee valla bu benim 3. denemem kimseye firsat vermedim.valla sunubyap bunu yapma sunubyeme ayaga kaljma siktikca siktilar

Kızlar doktorum yumoslarım catlamasın kendılınden dıe catlama gecıktırıcı ıgneye basladı.. Yanlız okadar kasıklarımda baskı agrı varkı kıvrım kıvrım moddayım

Kızlar doktorum yumoslarım catlamasın kendılınden dıe catlama gecıktırıcı ıgneye basladı.. Yanlız okadar kasıklarımda baskı agrı varkı kıvrım kıvrım moddayım
Cnm ya evlat icin nelere katlaniyoruz dimi... insl saglikli yumoslarin olsun..

o agrilar olduruyo.zaten sonunda sewinelim ins

aynen oylee cnmm cok guzel.anlatilmiss ben esimee okuttumm vede gorumcemee oda anlamissa artikk :)

harika yazılar yazmışsın . ellerine yüreğine sağlık. ben kimseye söylemedim tedaviye başladığımı ama keşke bir yerlerde birileri ulaştırsa yakınımdaki insanlara yazdıklarını.............

oyyy Allah yar ve yardımcın olsun şeker. inşallah hayırlı müjdeli haberler alırsın tedavin sonucunda da çektiğin bu acıların mükafatını almış olursun

ah ah cnm bende o durumdayimm ama gorumceme okutmam yeterli sanirimm pda artimk kaynanama anlatir die dudundumm cunku gercekten sikiyolar beni o esimin teyzeleri falann ((

ah ah cnm bende o durumdayimm ama gorumceme okutmam yeterli sanirimm pda artimk kaynanama anlatir die dudundumm cunku gercekten sikiyolar beni o esimin teyzeleri falann ((

canım ya valla damdan düşen anlar diyolar ya aynıyız. beni de işyerimde çok geriyorlar. hamile olan arkadaş zırt pırt gelip yanıma "ya işte şöyle sıkıntım var böyle derdim var, korkuyorum doğumdan falan flian" muhabbeti yapıyordu. ya inanabiliyomusun bi de bana söylüyo. ben doğum yapmamışım etmemişim seni nası anliyim de mi. ama işte ne bilim gelip anlatıyordu ve beni çok darlandırıyordu. Allahtan doğum iznine ayrıldı da bu muhabbetten kurtuldum. onun adına seviniyorum doğum yapacağından ötürü ama kendi adıma da beni düşünmesi gerektiğini düşünüyorum .sonuçta ben onu anlayamam yaşadığı sıkıntıları çekmediğim için, ama o beni anlayabilir...

c
canim, peki bilmiyor muydu senin tedavi oldugunu?? eger oyleyse yuh yani!

arkadaslar herkese iyi aksamlar :)

ben merkezimi degistirmeye karar verdim. eger randevu alabilirsem sisli memorial'de yoksa da acibadem'de baslicam.
insallah hayirlisiyla guzel sonuclari aliriz hepimiz.
iyi akşamlar canım... içine sinen yerde tedavi ol canım gerçekten merkeze ve doktoruna güvenmen çok önemli inşallah herşey se bir hayır tatlım belkide merkez değişmen seni bebeğine daha yaklaştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…