aynen oyleee valla bu benim 3. denemem kimseye firsat vermedim.valla sunubyap bunu yapma sunubyeme ayaga kaljma siktikca siktilarcanim vlla ne guzel anlatilmis keske bize bu davranislari sergileyenlere bunlari yazip davetiye seklinde yollamak lazim bizim derdimiz bize yetio ahh bide o insanlar valla sizlerde olmasanz kimseylw konusmayip iyice icime kapanicam
Cnm ya evlat icin nelere katlaniyoruz dimi... insl saglikli yumoslarin olsun..Kızlar doktorum yumoslarım catlamasın kendılınden dıe catlama gecıktırıcı ıgneye basladı.. Yanlız okadar kasıklarımda baskı agrı varkı kıvrım kıvrım moddayım
Ne güzel anlatmissin ağzına sağlık*Sevgili beyler;eşiniz yaklaşık 40 gün sürecek yoğun ve stresli bir tedavi programına girmektedir.100 e yakın iğne vurulacak . Size düşen görevin ne olduğunu yazmıyorum siz biliyosunuz zaten.
aynen cnm guzell anlatilmiss :)Ne güzel anlatmissin ağzına sağlık
o agrilar olduruyo.zaten sonunda sewinelim insKızlar doktorum yumoslarım catlamasın kendılınden dıe catlama gecıktırıcı ıgneye basladı.. Yanlız okadar kasıklarımda baskı agrı varkı kıvrım kıvrım moddayım
hayirli olsun canim simdiden. insallah guzel habeirni aliriz :) :*hadi gozun aydin cnm tedawinn guzel gecsinn bissuru yumisin olsunn ins :)
aynen oylee cnmm cok guzel.anlatilmiss ben esimee okuttumm vede gorumcemee oda anlamissa artikk :)
ayyy insallahhh bizde dogum sohbetleri yapacagimiz gunleri goruruzzzzz . Allahimmm bi planlar bi planlarr :)))[/QUOTE
aminn, insallahh! :)
Kızlar doktorum yumoslarım catlamasın kendılınden dıe catlama gecıktırıcı ıgneye basladı.. Yanlız okadar kasıklarımda baskı agrı varkı kıvrım kıvrım moddayım
ah ah cnm bende o durumdayimm ama gorumceme okutmam yeterli sanirimm pda artimk kaynanama anlatir die dudundumm cunku gercekten sikiyolar beni o esimin teyzeleri falannharika yazılar yazmışsın . ellerine yüreğine sağlık. ben kimseye söylemedim tedaviye başladığımı ama keşke bir yerlerde birileri ulaştırsa yakınımdaki insanlara yazdıklarını.............
ah ah cnm bende o durumdayimm ama gorumceme okutmam yeterli sanirimm pda artimk kaynanama anlatir die dudundumm cunku gercekten sikiyolar beni o esimin teyzeleri falann((
Aminnn canim ins hepimiz hayirlisyla alalim evlatlarimzi kucagmza..Rabbim aratmasin ins yuzumuzu guldursun bzmde..günaydın şeker, hadi hayırlı ugurlu olsun tedavin, inşallah hayırlarla sağlıkla bebişini yada bebişlerini kucağına alrısın :)
Ewet kuzum lucrin kullaniyorm doktor dvm dedi..yrnda gel bi bakalim dedi..bi aksilik olmaz ins tabi once hayirlisi diyorm ama beklemekte zorLucrin mi kullaniyordun canim?
Bende bugün başladım canimEwet kuzum lucrin kullaniyorm doktor dvm dedi..yrnda gel bi bakalim dedi..bi aksilik olmaz ins tabi once hayirlisi diyorm ama beklemekte zor
ccanım ya valla damdan düşen anlar diyolar ya aynıyız. beni de işyerimde çok geriyorlar. hamile olan arkadaş zırt pırt gelip yanıma "ya işte şöyle sıkıntım var böyle derdim var, korkuyorum doğumdan falan flian" muhabbeti yapıyordu. ya inanabiliyomusun bi de bana söylüyo. ben doğum yapmamışım etmemişim seni nası anliyim de mi. ama işte ne bilim gelip anlatıyordu ve beni çok darlandırıyordu. Allahtan doğum iznine ayrıldı da bu muhabbetten kurtuldum. onun adına seviniyorum doğum yapacağından ötürü ama kendi adıma da beni düşünmesi gerektiğini düşünüyorum .sonuçta ben onu anlayamam yaşadığı sıkıntıları çekmediğim için, ama o beni anlayabilir...
canim, peki bilmiyor muydu senin tedavi oldugunu?? eger oyleyse yuh yani!canım ya valla damdan düşen anlar diyolar ya aynıyız. beni de işyerimde çok geriyorlar. hamile olan arkadaş zırt pırt gelip yanıma "ya işte şöyle sıkıntım var böyle derdim var, korkuyorum doğumdan falan flian" muhabbeti yapıyordu. ya inanabiliyomusun bi de bana söylüyo. ben doğum yapmamışım etmemişim seni nası anliyim de mi. ama işte ne bilim gelip anlatıyordu ve beni çok darlandırıyordu. Allahtan doğum iznine ayrıldı da bu muhabbetten kurtuldum. onun adına seviniyorum doğum yapacağından ötürü ama kendi adıma da beni düşünmesi gerektiğini düşünüyorum .sonuçta ben onu anlayamam yaşadığı sıkıntıları çekmediğim için, ama o beni anlayabilir...
c
canim, peki bilmiyor muydu senin tedavi oldugunu?? eger bildigi halde yapiyorsa yuh yani!
iyi akşamlar canım... içine sinen yerde tedavi ol canım gerçekten merkeze ve doktoruna güvenmen çok önemli inşallah herşey se bir hayır tatlım belkide merkez değişmen seni bebeğine daha yaklaştırdıarkadaslar herkese iyi aksamlar :)
ben merkezimi degistirmeye karar verdim. eger randevu alabilirsem sisli memorial'de yoksa da acibadem'de baslicam.
insallah hayirlisiyla guzel sonuclari aliriz hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?